ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πονάει ο Νίνης, ανακατεύεται... ο «Μπουμ»

Πονάει ο Νίνης, ανακατεύεται... ο «Μπουμ»
Με δύο απώλειες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. 

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Νίνης έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ τον Μπουμσόνγκ χτύπησε η ίωση της γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. 

Εκτός προπόνησης και ο Πλεσί λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί όπως και ο Καρνέζης που προπονήθηκε μόνος του. 

Στη προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο με έμφαση στο πρέσινγκ. 

Ο Σωτήρης Νίνης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Όσο για τον Μπουμσόνγκ, εάν αναρρώσει γρήγορα θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως βασικός για το παιχνίδι απέναντι στον «Γηραιό». Εάν χάσει όμως άλλες δύο προπονήσεις, τότε με …ταλαιπωρημένο οργανισμό προφανώς θα μείνει στον πάγκο. 

Πηγή sport-fm Read more!

Βελτίωση ο Μπράβο, καμία ανησυχία για Ζαϊρί

Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν και πάλι σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 
Βελτίωση ο Μπράβο, καμία ανησυχία για Ζαϊρί


Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος –και μαθηματικά- απομένει μια νίκη την οποία οι Πειραιώτες θέλουν να την πάρουν στην επόμενη κιόλας αγωνιστική. Στην προσπάθειά τους αυτή, καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνο ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτού του Ραούλ Μπράβο. 

Σήμερα ο Ισπανός αμυντικός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζοντας λίγο ρυθμούς κάτι που μαρτυρά ότι η αποθεραπεία του έχει αποφέρει αποτελέσματα. 

Ο Ραούλ Μπράβο δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι αυτό. 

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και με τον Ζαϊρί. Από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον αριστερό μηρό. 

Έτσι προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να συνεχίσει με ομαδικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και θα λάβει μέρος κανονικά στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. 

Ατομική προπόνηση ακολούθησε και ο Ιμπαγάσα στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές κατά διαστήματα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν πάει στο ΔΣ ο Βγενόπουλος

Δεν πάει στο ΔΣ ο Βγενόπουλος
Στην απόφασή του να απέχει από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού εμμένει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» επεσήμανε, ωστόσο, ότι θα στηρίξει τις όποιες αποφάσεις παρθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου δεν θα δώσει το «παρών». 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: 

"Σχετικά με την πρόσκληση που του απεύθυνε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης για να παρευρεθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κ. Α. Βγενόπουλος ανταποκρίθηκε προς τον κ. Δ. Γόντικα ως ακολούθως: 

«Έχω ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν προτίθεμαι να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όμως όποια απόφαση ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο θα την στηρίξω». 

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
του κ. Α. Βγενόπουλου”.

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν... έρχεται ο επενδυτής!

Άμεση ήταν η διάψευση της ΠΑΕ στα δημοσιεύματα του Τύπου που έκαναν λόγο ότι ο Σταύρος Αδαμίδης είναι κοντά σε συμφωνία με Έλληνα επιχειρηματία που θα βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ.
Δεν... έρχεται ο επενδυτής!
Δημοσιεύματα το πρωί της Τετάρτης ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος θα βοηθούσε στα οικονομικά με το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Η ΠΑΕ όμως διέψευσε τις φήμες αυτές λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κανέναν επιχειρηματία αυτή τη στιγμή.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στο απώτερο μέλλον δεν μπορεί να υπάρξουν επαφές με υποψήφιους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να μπουν στα κοινά της ομάδας.
Πηγή Gazzeta Read more!

Και η Ίντερ για Μόντριτς

Στο «στόχαστρο» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ίντερ, φαίνεται να είναι ο επιθετικός μέσος της Τότεναμ, Λούκα Μόντριτς, καθώς οι «νερατζούρι» ψάχνουν αντικαταστάτη για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς.
Και η Ίντερ για Μόντριτς


Ο Κροάτης μέσος, που είναι στη λίστα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, σύμφωνα με τηνtuttosport, είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης στο κέντρο της Ίντερ στη θέση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Μιλάνο το καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη «μπει» στα 33.
Οι ιθύνοντες των «πετεινών», έχουν κοστολογήσει τον Μόντριτς με 58 εκατ. ευρώ, αλλά η Ίντερ εξετάζει στην ενδεχόμενη πρότασή της να συμπεριλάβει και τον Πάντεφ ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Πηγή gazzeta
Read more!

«Δεν θέλουμε Βιεϊρίνια»

Φρένο στις φήμες που φέρνουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια κοντά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έβαλε ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ρωσίας, Ιγκόρ Κορνέεφ. Ο Ρώσος παράγοντας τόνισε ότι ήδη έχει αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Πορτογάλου.
«Δεν θέλουμε Βιεϊρίνια»


Αναλυτικά το κομμάτι που αναφέρεται στον Βιεϊρίνια στην ιστοσελίδα sportsdaily.ru:

Μπορείτε να πείτε κάτι για το ενδιαφέρον για το μέσο του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια; Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει επτά εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

«Ειλικρινά, έχω αρχίσει να κουράζομαι λιγάκι. Στην αρχή υπήρχε μια φήμη, μετά όλο και περισσότερες. Τώρα, ας μιλήσουμε για οτιδήποτε ακούγεται 15 φορές…»

-Μήπως είναι καλύτερο να κλείσουμε τελείως το θέμα; Η Ζενίτ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ;

«Όχι».
Πηγή gazzeta Read more!

Κλήθηκε ο Βοριάς

Όπως είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr , με τον Σωτήρη Βοριά ξεκινά το έργο της αθλητικής δικαιοσύνης για τις καταγγελίες για το Μακάμπι-Ολυμπιακός. Ο πρώην διαιτητής θα είναι ο πρώτος μάρτυρας.
Κλήθηκε ο Βοριάς

Ο Κώστας Σιμιτζόγλου κάλεσε τον πρώην διαιτητή για εξέταση την ερχόμενη Παρασκευή, ξεκινώντας από αυτόν την έρευνα για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Επίσης κλήθηκε και ο παρουσιαστής της εκπομπής στην οποία έγιναν οι αποκαλύψεις, Κυριάκος Θωμαϊδης και αναμένεται να ακολουθήσουν Μπέος, Δαλούκας και πολύ πιθανό ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή gazzeta Read more!

«Ο Μαρινάκης πλησίασε τον Δαλούκα!»

Κεραυνούς κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας που μίλησε για δύο υποθέσεις δωροδοκίας, για τους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Αρης - Παναθηναϊκός. Ενέπλεξε Μπέο, Μαρινάκη και Δαλούκα, ενώ δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των δύο cd , στα οποία ισχυρίζεται ότι μιλάει ο Μπέος! 
«Ο Μαρινάκης πλησίασε τον Δαλούκα!»



Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας έκανε εισαγωγή πριν τις αποκαλύψεις:

Υπάρχει ένα κύκλωμα που προκαθορίζει ποιες ομάδες θα ανέβουν από την Γ στη Β' από την Β' στην Α', ανέφερα λεπτομέρειες για την Ηλιούπολη για τον Γιώργο Τσακογιάννη και τις ενέργειές του.

Πέρυσι έκανα καταγγελίες ότι οριζόντουσαν από την ΚΕΔ κυρίως Αθηναίοι διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν. Φέτος, ζητήσαμε να μην μας Αθηναίοι διαιτητές και τώρα την Κυριακή θα μας σφυρίξει Αθηναίος διαιτητής. Είναι ένα μήνυμα.

«Ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα. Προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα διαιτησίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά εδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει.

Μετά το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός ο κ. Μπέος συνάντησε τον κ. Δαλούκα, διηγείται τι του είπε με εκφράσεις χυδαίες και το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε, πώς ο Μπέος είπε στο Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι θέλει από αυτόν πριν τον βάλει να σφυρίξει ότι θα υποσχεθεί να παίξει 52-48 υπέρ του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο αυτού του αγώνα στο κινητό του κ. Δαλούκα».

«Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω 10 χρόνια τον κύριο Πατέρα. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος κι έχω χάσει πολλά χρήματα. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έρχονταν οι κασέτες αυτές στα χέρια μου. Αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες, το μυαλό μου πήγε στο Νικόλα Πατέρα. Νόμιζα πως με επέλεξε για να τις βγάλω στη δημοσιότητα. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, ήρθαν και τις παρέλαβαν στο γραφείο μου τρεις συνεργάτες, επικοινώνησα και μίλησα με τον Νικόλα Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε. Έδειξε μία ειλικρινή έκπληξη. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Τις ακούσαμε και τον κάλεσα ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του ΠΑΟ να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου. Η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε γιατί δεν έκανε τίποτα».

«Πήγα στον κύριο Πιλάβιο. Κι εκεί όμως δεν έγινε τίποτα. Είχα αποφασίσει να κάνω σήμερα αυτή τη συνέντευξη και σήμερα την κάνω. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ήττα να το κάνει αυτό ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και να μην το κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα χωρίς χορηγία της Σούπερ Λίγκας». 
«Βαγγέλη ψάξου»
Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε να αποκαλύπτει το περιεχόμενο της πρώτης κασέτας κάνει αναφορά στο θέμα Ισραήλ-Μπέος: 
«Το είπε το παραδέχεται ο Δαλούκας και μίλησαν με αυτόν και συμφώνησαν με αυτά. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα (Ολυμπιακός Βόλου) και με παίρνει τηλ. πριν το περιστατικό και του λέω έχω δύο-τρεις ανθρώπους μήπως βρούμε άκρη (για τον Ιταλό διαιτητή του επαναληπτικού στο Ισραήλ). Μου λένε είναι νέος διαιτητής που θέλει να κάνει καριέρα, δεν υπάρχει τίποτα από εδώ, άρα Βαγγέλη ψάξου. Ξέχασε το, ψάξτο μόνος σου.
Την Τετάρτη το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος. Μου λέει θα σου πω. Αυτό με τον Δαλούκα. Τρελάθηκα. Του λέω Βαγγέλη από που και ως που. Σκέφτεσαι να μη σε έπαιρνα;
Θέλω να σε δω ... Τι μαλακία έχεις κάνει; Πάω στο Βόλο. Το μ.... δεν πήρε τα λεφτά. Του λέω τελειώσαμε. Δε θέλω καλημέρα. Ξέρω πως χειρίζονται τα πράγματα. Ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δώστου τα 200.000».
Στην δεύτερη κασέτα γίνεται αναφορά για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός:

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;

Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα μετά από καιρό εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατεύσουν. Σήμερα καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Αχιλλέας Μπέος».

«Δεν δέχτηκα απειλές. Μέχρι τα ξημερώματα σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Η δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει τα στοιχεία. Γίνεται ανάκριση, είναι μυστική κι ελπίζω να αξιοποιηθεί».

«Η κασέτα δεν ακούγεται, αλλά το έγγραφο είναι έγγραφο και στα δικαστήρια κατατίθεται έτσι. Αν με μηνύσει ο κ. Μπέος, έχω το δικαίωμα να προσφέρω την κασέτα στο δικαστήριο για να ακουστεί. Θα ανατριχιάσετε με αυτά που λέει ο κύριος Μπέος. Το έγγραφο που σας μοιράζω λαμβάνεται υπόψη συνδυαστικά με άλλα στοιχεία στα δικαστήρια».
«Έκκληση στον προθυπουργό»
Τέλος, κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας έκανε έκκληση: «Κάνω μια έκκληση. Δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια στιγμή. Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της κυβέρνησης που είναι Αχαιός, να το πάρει προσωπικά το θέμα. Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο μεγάλο λαϊκό κίνημα. Βρίσκεται στα χέρια κακοποιών πολλά χρόνια. Από το 1996. Οι άνθρωποι αυτοί πουλάνε προστασία. Επιτυχημένος πια στην Ελλάδα είναι ο κακοποιός, αυτός που δεν έχει δουλειά, που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του κι εξασφαλίζει την ατιμωρησία. Πουλάνε προστασία σε αυτόν που τους χρησιμοποιεί, τον παγιδεύουν και τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει κατά την άποψή μου και ο κύριος Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πάθει και ο κύριος Πιλάβιος. Σε πέντε λεπτά από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές που θέλει ο Μπέος ή η παρέα του. Εγώ κατέθεσα κι έδωσα τις κασέτες. Ο ρόλος μου τελείωσε και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για το θέμα».
Πηγή gazzeta
Read more!

Εισιτήρια για πιθανή... φιέστα!

Εισιτήρια για πιθανή... φιέστα!

Από την προσεχή Παρασκευή (11/3) οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ανακοίνωσε η πειραιώτικη ΠΑΕ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως αποτελέσει και φιέστα για τον Ολυμπιακό, αφού με νίκη επί της ΑΕΚ οι Πειραιώτες θα κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο"Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 20/3/2011 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της SUPER LEAGUE, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17 και Θύρα 25, από την Παρασκευή 11/03, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 ή έως εξαντλήσεώς των.

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιοι "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από επαρχία και εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, μόνο την Παρασκευή (11/03) με ώρες επικοινωνίας 10:00 - 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του. Προσοχή, κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να αγοράσει εισιτήρια με ταυτότητες περισσότερες της μιάς. Δίνονται έως 4 εισιτήρια μόνο για οικογένειες, εφ΄όσον από τις ταυτότητες ή άλλο νόμιμο έγγραφο αποδεικνύεται η οικογενειακή σχέση των αγοραστών των εισιτηρίων.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK, την Παρασκευή (11/03) μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777, με τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτήρια για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή (18/03) από τις 10:00 - 18:00 και την Κυριακή (20/03) από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 30 €, 40 €, 50 €, 75 €, 100 € & 200 € (VIP)».

Πηγή gazzeta Read more!

Τα φαβορί που έγιναν αουτσάιντερ

Με τα δεδομένα σε βάρος τους, Μίλαν και Βαλένθια καλούνται να διορθώσουν το λάθος που έκαναν στο σπίτι τους. Η Τότεναμ φιλοξενεί τους «ροσονέρι» στο Λονδίνο με προίκα το 1-0 στο Μιλάνο, ενώ το 1-1 στο «Μεστάγια» δίνει τον πρώτο λόγο στη Σάλκε έναντι των «νυχτερίδων». 
Τα φαβορί που έγιναν αουτσάιντερ


Τότεναμ-Μίλαν (0-1) 

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έχει η Τότεναμ έναντι της Μίλαν, αφού η νίκη με 1-0 στο «Σαν Σίρο» χάρη στο γκολ του Πίτερ Κράουτς αποτελεί μία καλή «προίκα» για τη ρεβάνς στο Λονδίνο. 

Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά έμειναν στο 3-3 με τη Γουλβς το Σάββατο και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν μία θέση στην τετράδα της Premiership. O Χάρι Ρέντναπ είδε τον Γκάρεθ Μπέιλ να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να αγωνίζεται για 20 λεπτά ως αλλαγή, ενώ και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ είναι πλέον καλά μετά τον μυϊκό τραυματισμό του στη γάμπα. 

Οι «ροσονέρι» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους στο Τορίνο με 1-0, αλλά ο σκόρερ του αγώνα, Τζενάρο Γκατούζο, θα λείψει λόγω τιμωρίας. Ο «Ρίνο» συμπλήρωσε κάρτες στο ματς του Μιλάνου, ενώ επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για το επεισόδιο που είχε με τον βοηθό προπονητή της Τότεναμ, Τζο Τζόρνταν. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Αντρέα Πίρλο, Φίλιπο Ιντζάγκι και Μάσιμο Αμπροζίνι, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κέβιν Πράις Μπόατενγκ, ενώ ο Μαρκ Φαν Μπόμελ και ο Αντόνιο Κασάνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1972, με την Τότεναμ να παίρνει την πρόκριση με νίκη 2-1 στην Αγγλία και ισοπαλία 1-1 στην Ιταλία. Η Τότεναμ έχει προκριθεί και στις 18 περιπτώσεις που κέρδισε εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα, ενώ η Μίλαν, που έχει μόλις μία νίκη και οκτώ ήττες σε 14 ματς σε αγγλικό έδαφος, μόλις μία φορά κατάφερε να προκριθεί έχοντας χάσει στο πρώτο ματς στην έδρα της. 

Στο όριο των καρτών από πλευράς Μίλαν είναι οι Τζιανλούκα Τζαμπρότα, Λούκα Αντονίνι, Κέβιν Πράις Μπόατενγκ και Ματιέ Φλαμινί, ενώ κανείς παίκτης της Τότεναμ, δεν βρίσκεται στο όριο. 

Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο) 
Γήπεδο: «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» 

Σάλκε-Βαλένθια (1-1) 

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έχει η Σάλκε έναντι της Βαλένθια μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα στο «Μεστάγια». Η γερμανική ομάδα μπορεί να παραπαίει στην Bundesliga και να μην έχει ακόμη εξασφαλίσει τη σωτηρία της, ωστόσο έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League. Ο Φέλιξ Μάγκατ, που είδε την ομάδα του να χάνει με 1-0 από τη Στουτγκάρδη το Σάββατο, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λούκας Σμιτς και τον ανέτοιμο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ. Στον αντίποδα, η Βαλένθια το Σάββατο νίκησε με 2-1 στη Μαγιόρκα κι έχει εγκατασταθεί στην τρίτη θέση της Primera Division. Ο Ουνάι Έμερι είδε με ικανοποίηση τους Νταβίντ Αλμπέλδα, Χοακίν και Άριτς Αντούριθ να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να επιστρέφουν. Εκτός αποστολής έμειναν μόνο ο Μιγκέλ Μπρίτο και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. 

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τρίτη σεζόν στην Ευρώπη. Το 1998 στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA η Σάλκε είχε πάρει την πρόκριση με νίκη 2-0 στη Γερμανία και ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία, ενώ δέκα χρόνια μετά συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League, η αναμέτρηση στο «Μεστάγια» είχε λήξει ισόπαλη 0-0, αλλά στο Γκελζενκίρχεν οι «νυχτερίδες» είχαν επικρατήσει με 1-0. Η Σάλκε έχει προκριθεί στις έξι από τις οκτώ προηγούμενες περιπτώσεις που το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο εκτός έδρας. Η Βαλένθια, που μετρά μία νίκη και επτά ήττες σε δέκα επισκέψεις στη Γερμανία, έχει προκριθεί τέσσερις φορές μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα της στον πρώτο αγώνα. 

Στο όριο των καρτών από πλευράς Σάλκε είναι οι Κλάας-Γιαν Χούντελαρ και Μανουέλ Χουράδο και από πλευράς Βαλένθια ο Άριτς Αντούριθ. 

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία) 
Γήπεδο: «Φέλτινς Αρένα»

Πηγή sport-fm Read more!

Ολυμπιακός-Πάοκ Live streaming


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (18:00) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ, θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο,για όλους τους χρήστες,εσωτερ
ικού και εξωτερικού.

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/80/v-208196.html

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=108008∂=sports
http://www.nabzortv.net/
http://www.infosevenements.fr/
http://livebala.blogspot.com/
http://www.stopstream.tv/ch1.html

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Read more!

Δωρεά Πατέρα στην ομάδα ΔΙΑΣ!

Ο Νικόλας Πατέρας θα δωρίσει 200.000 ευρώ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επισκευή όλων των μοτοσικλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.


Δωρεά Πατέρα στην ομάδα ΔΙΑΣ!
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο για ακόμη μία φορά μετά τη δωρεά για το πάρκο Ριζάρη μέσω του «Ιδρύματος Πατέρα».
Αναλυτικά η επιστολή του Νικόλα Πατέρα προς τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή:
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Από δημοσιεύματα εφημερίδων πληροφορήθηκα ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην επισκευή του στόλου των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.
Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια, το οικογενειακό μας Ίδρυμα ‘’ ΝΙΚΟΛΑΣ Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ’’ αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε προσφέρει άμεση οικονομική συμπαράσταση σε δεκάδες οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Ταυτόχρονα έχουμε δωρίσει εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους κ.λπ.) σε πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ελάχιστη συνεισφορά για την συνέχιση του δύσκολου έργου της, που αποκλειστικό στόχο έχει την πάταξη της εγκληματικότητας.
Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να δωρίσω το ποσό των € 200.000 ( διακόσιες χιλιάδες ευρώ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διατεθούν στην άμεση επισκευή όλων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.
Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και να βοηθάμε την Πατρίδα μας.
Με εκτίμηση
Νικόλας Δ. Πατέρας»
Πηγή gazzeta
Read more!

Σενάρια για Νέντβεντ στο Τορίνο!

Σενάρια για Νέντβεντ στο Τορίνο!
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο που θέλει τον Πάβελ Νέντβεντ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη Γιουβέντους, σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα!Ο Τσέχος παλαίμαχος άσος του ιταλικού συλλόγου είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, αφού αν οι «μπιανκονέρι» συνεχίσουν να παραπαίουν στο Καμπιονάτο, ο Λουίτζι ντελ Νέρι θα απολυθεί.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Νέντβεντ θα αναλάβει ως το τέλος της σεζόν και μετά θα αναλάβει κάποιος έμπειρος Ιταλός προπονητής, με τα ονόματα των Φάμπιο Καπέλο (Εθνική Αγγλίας) και Λουτσιάνο Σπαλέτι (Ζενίτ) να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δύο εβδομάδες έξω ο Κακά

Δύο εβδομάδες έξω ο Κακά
Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες τέθηκε ο Ρικάρντο Κακά, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει προβλήματα με το γόνατό του ύστερα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το Σάββατο (05/03) ότι ο Κακά πρέπει να ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό και επανέλθει στην καλή φυσική κατάστασή του πριν αρχίσει εκ νέου να αγωνίζεται. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου (12/03) με την Έρκουλες για το πρωτάθλημα και τον αγώνα ρεβάνς με τη Λιόν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη φάση των «16» του Champions League.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τον… ξάπλωσε! *ΒΙΝΤΕΟ*

Τον… ξάπλωσε! (video)
Η νίκη είχε… βαρύ τίμημα για τον τεχνικό της Αλ Γουάκρα στο Κατάρ, αφού ο παίκτης της Αλ Αραμπίγια του… έσπασε το πόδι.Ικανοποίηση στις τάξεις της Αλ Γουάκρα μέχρι το 89’, αφού η ομάδα ήταν μια ανάσα από τεράστια νίκη κόντρα στην Αλ Αραμπίγια (3-1). Ο τεχνικός της ομάδας, Αντνάν Ντιριάλα, μετά το άψογο κοουτσάρισμα περίμενε το τέλος του ματς για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του. Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον… Μοχάμεντ, ο οποίος ύστερα από ένα σκληρό μαρκάρισμα έκανε απίστευτο τάκλιν στον Ιρακινό τεχνικό, τον ξάπλωσε κάτω, με συνέπεια να του σπάσει το πόδι…



Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Βίοι αντίθετοι για Γκαλέτι, Ιμπαγάσα!

Βίοι αντίθετοι για Γκαλέτι, Ιμπαγάσα!
Βίοι αντίθετοι για τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον πρώτο να ζει μια... κόλαση με την επιστροφή του στην Αργεντινή και τον δεύτερο να το... γλεντάει στην Αθήνα και να τρώει θαλασσινά!Είναι και οι δύο Αργεντινοί, υπήρξαν συμπαίκτες, όμως αυτή τη στιγμή κάνουν διαφορετική ζωή! Ο λόγος για τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον έναν να ζει μια... κόλαση και τον άλλον να απολαμβάνει τα... ωραία της Ελλάδας! Διαβάστε εδώ τη ζωή που κάνει ο Γκαλέτι στην Αργεντινή κι εδώ πώς πέρασε την Καθαρή Δευτέρα ο Ιμπαγάσα!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μοντέλο Σαντορίνης στην Ορεστιάδα

Μοντέλο Σαντορίνης στην Ορεστιάδα
Το απόλυτα πετυχημένο μοντέλο του τελικού του Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη θα εφαρμοστεί και στον τελικό του Κυπέλλου στην Ορεστιάδα. Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, αλλά προσκλήσεις που θα μοιραστούν στην τοπική κοινωνία.

Από τη στιγμή που η βία έχει γίνει δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι συνολικά της κοινωνίας και ειδικότερα στον αθλητισμό, θα πρέπει όσο γίνεται να την περιορίσεις. Στο βόλεϊ φαίνεται πως το έχουν καταλάβει και με το παραπάνω, καθώς στόχος σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και αγώνα είναι αρχικά να βγαίνει κερδισμένο το άθλημα. Αυτό σκοπεύουν να κάνουν και για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα.

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στην ακριτική πόλη, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το μοντέλο της Σαντορίνης. Δηλαδή να μην εκδοθούν εισιτήρια αλλά προσκλήσεις, οι οποίες και θα διατεθούν ονομαστικά από την τοπική κοινωνία και οι οποίες θα δοθούν δωρεάν.

Θα υπάρχουν και από 30 σε κάθε ομάδα, με την προϋπόθεση να μη δοθούν σε οπαδούς, αλλά φίλους και παράγοντες των «κυανολεύκων» και «ερυθρολεύκων».

Εκτός από τις προσκλήσεις, τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 19/3, θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα γυναίκες, παιδιά, αθλητές και διαιτητές, κάτι που έγινε στα πρόσφατα ντέρμπι των «αιωνίων» σε άνδρες και γυναίκες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το μοντέλο Σαντορίνης λειτούργησε άψογα και μάλιστα όταν αντίπαλοι ήταν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ζευγάρι με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Τα μέτρα για τον τελικό

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα μέτρα του τελικού κυπέλλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στη σύσκεψη που έγινε στην Ορεστιάδα, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, για το πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή στις 19 Μαρτίου (19:00, ΕΤ1) αποφασίστηκε ότι δικαίωμα εισόδου στο συνολικής χωρητικότητας γήπεδο των 2.000 θέσεων έχουν οι:

1) Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και χωρίς περιορισμούς

2) Αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος από σωματεία της Ορεστιάδας και τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων και των συλλόγων, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

3) Διαιτητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

4) Προπονητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

5) Μαθητές από τα σχολεία της Ορεστιάδας, με υπεύθυνο συνοδό, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

6) Επίσημη προσκεκλημένοι του Δήμου Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ

7) Δημοσιογράφοι με ονομαστικές διαπιστεύσεις

8) Γονείς που θα συνοδεύουν ανήλικα παιδιά με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

9) 30 άτομα από κάθε ομάδα για τις θέσεις των VIP με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

Στην αρχική πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για την υπό προϋποθέσεις (τρόπος μετακίνησης, τόπος διαμονής, ονομαστικές λίστες εγκεκριμένες από το ΔΣ των σωματείων, κ.ά.) χορήγηση 600 ονομαστικών προσωπικών εισιτηρίων σε φιλάθλους και των δύο ομάδων καθώς και για μεγαλύτερο αριθμό VIP ονομαστικών προσωπικών προσκλήσεων για τα σωματεία, εκφράστηκε η κατηγορηματική αντίθεση όλων των συναρμόδιων φορέων και κυρίως της αστυνομίας, η οποία και δεν θα επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα παρουσία συνολικά 600 φιλάθλων από Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν από την αστυνομία ο Ταξίαρχος, Γιώργος Σαλαμάνγκας, από τη ΓΓΑ ο σύμβουλος του Παναγιώτη Μπιτσαξή, Βασίλης Ντάκουρης, από την Ε.Ο.ΠΕ. ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και ο διευθυντής Χάρης Σπηλιάκος, εκπρόσωποι του Αθλητικού Οργανισμού Ορεστιάδας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θεόφιλος Κολύμπατζης και Γιώργος Μανωλόπουλος, ενώ μέσω skype συμμετείχε στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατόρος».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Διάστρεμμα ο Παπαλουκάς!

Διάστρεμμα ο Παπαλουκάς!
Η ατυχία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με το διάστρεμμα που υπέστη ο Θοδωρής Παπαλουκάς στη δεξιά ποδοκνημική. Προλαβαίνει τα ματς με τη Σιένα ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».Την ώρα που οι τραυματίες του Ολυμπιακού επανέρχονταν σε καλή κατάσταση, η ατυχία ξαναχτύπησε το λιμάνι. Ο Μάρκο Κέσελ επανέρχεται από το διάστρεμμα που υπέστη έχοντας πολλές πιθανότητες να προλάβει τα ματς των Πειραιωτών με τη Σιένα, αλλά μαζί του θα κάνει πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική άρθρωση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει πιθανότατα και τα δύο προσεχή ματς των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα, με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό, αλλά θα προλάβει τα παιχνίδια για τα playoffs της Ευρωλίγκας με τη Σιένα.

Για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αναλύοντας πως «είναι σημαντική αυτή η περίοδος για μας, γιατί είναι πριν από τα playoffs της Ευρωλίγκας. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτιμάμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην έδρα του παίζει πολύ διαφορετικά. Σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και η απουσία του Παπαλουκά είναι σημαντική. Ο Θοδωρής χτύπησε χθες και σήμερα δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, οπότε δεν θα μας βοηθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως «για μας δεν υπάρχει αδιάφορο και εύκολο παιχνίδι, γιατί θέλουμε μέσα από τους αγώνες αυτούς να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην έδρα του κι έχει μια συνέπεια. Αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα και δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ανασύνταξη τώρα!

Ανασύνταξη τώρα!
Ο Δημήτρης Γόντικας είχε ραντεβού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον αρχηγό Τζιμπρίλ Σισέ, ζητώντας άμεση βελτίωση του Παναθηναϊκού στα επόμενα παιχνίδια, για να «καπαρωθεί» το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.Η εικόνα του Παναθηναϊκού μετά το Φάληρο έχει ανησυχήσει τη διοικούσα επιτροπή ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Γόντικας δέχθηκε στο γραφείο του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Τζιμπρίλ Σισέ.

«Δεν γίνεται να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε. Όχι μόνο στα ματς των πλέι οφ, αλλά και στα υπόλοιπα της κανονικής διάρκειας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Δεκέμβριο μας είχαν όλοι τελειωμένους, όμως αποδείξαμε εντός του αγωνιστικού χώρου ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ό,τι κάναμε τότε, μπορούμε να κάνουμε και τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πρασίνων» σε μια προσπάθεια να... συνεφέρει την ομάδα, η οποία παρουσιάζεται επηρεασμένη μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γάλλος φορ όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκαν στην ψυχολογία της ομάδας που άλλαξε μετά το ματς στο «Καραϊσκάκης», αλλά υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για κάνουν πράξη αυτά που ζήτησε ο Γόντικας αλλά και φυσικά ο κόσμος της ομάδας. Νίκες μέχρι το τέλος!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Προτείνουν αποχή οι ποδοσφαιριστές

Προτείνουν αποχή οι ποδοσφαιριστές
Υπέρ της αποχής ψήφισαν οι παίκτες των 10 από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κρούσματα βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Άγνωστο εάν θα γίνει τελικά η αποχή...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη μετά τα απανωτά κρούσματα βίας, καθώς πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμα και για τους παίκτες.
Ο πρόεδρος Στέλιος Γιαννακόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς όλων των επαγγελματικών ομάδων και τον Παναθηναϊκό εκπροσωπησαν τέσσερις παίκτες, οι Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, ενώ τον Ολυμπιακό μόνο ο Νικοπολίδης. Έντονη και η παρουσία της ΑΕΚ με τους Δέλλα, Σκόκο και Καφέ...

Τελικά οι εκπρόσωποι δέκα ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι αρχηγοί Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ψήφισαν υπέρ της αποχής για την ερχόμενη 26η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες δεν έχουν ακόμα απαντήσει και το μπαλάκι πλέον περνάει στη Σούπερ Λίγκα, η οποία είναι πιθανό υπό το βάρος της αποχής να αναβάλει την ερχόμενη αγωνιστική.

Aμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έστειλε ανοιχτή πρόσκληση στους ποδοσφαιριστές των: Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου και Πανιωνίου, να συνταχθούν μαζί με τους παίκτες των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, για να απέχουν από τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. «Η πλειοψηφία των ομάδων είναι σύμφωνη. Η ζωή έχει μεγάλη αξία για όλους, όχι μόνο για τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού».

Έντονος προβληματισμός για την βία

Μήνυμα αγωνίας για την ίδια τη ζωή τους εκπέμπουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιδρούν στα διαδοχικά επεισόδια που σημειώνονται από την αρχή και αυτής της αγωνιστικής περιόδου, συχνότατα μάλιστα σε βάρος τους.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., με τη συμμετοχή αρχηγών και άλλων ποδοσφαιριστών της Super League, της Football League 1 και της Football League 2, έγινε εκτενής συζήτηση για το μέγα πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και τονίστηκε η αταλάντευτη θέση του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών για ενέργειες με τις οποίες θα αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της παραβατικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, κατ’ αρχήν στο πρωτάθλημα της Super League.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π., ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Στέλιος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Επειδή το τεράστιο θέμα της βίας έφθασε στο απροχώρητο και απειλούνται άμεσα πια οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League, της Football League 1 και της Football League 2, όπου μάλιστα αντιμετωπίζουν πολύ χειρότερες καταστάσεις και ας μην προβάλλονται όσο και όπως θα έπρεπε, με δεδομένο ότι η αξία της ζωής είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο, οι ποδοσφαιριστές παίρνουν πρωτοβουλίες, σε συνέχεια όσων έχουν ήδη αναλάβει».

Οι ποδοσφαιριστές των 10 από τις 16 ομάδες της Super League συντάσσονται υπέρ της πρότασης για αποχή από τις συναντήσεις της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και περιμένουμε κοντά μας τους συναδέλφους και των υπολοίπων 6 ομάδων της κατηγορίας. Όπως επίσης και τις τοποθετήσεις της Super League και της Ε.Π.Ο. Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών και θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις .

Οι προτάσεις και οι αγώνες μας κατά της βίας διακρίνονται από συνέπεια, σταθερότητα, επιμονή και προσήλωση στην προσπάθεια για δημιουργία καλύτερων συνθηκών στα γήπεδα, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο για όλους. Οι ποδοσφαιριστές προχωρούμε όλοι ενωμένοι με τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια προβλήματα και με αυτονόητη και δεδομένη την επιμονή μας να εναρμονισθεί και η ελληνική πραγματικότητα με βάση όσα ισχύουν στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Γιατί να μην απολαμβάνουμε και εδώ το ποδόσφαιρο που μπορούμε και πράγματι αξίζουμε να έχουμε;».

Επιστολή υποστήριξης της FIFPro προς τον ΠΣΑΠ

Παράλληλα ο ΠΣΑΠ έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή στήριξης της FIFPro στις προσπάθειες που καταβάλλει:

«Χόοφντορπ, 8 Μαρτίου 2011

Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Α.Π.

H Διοίκηση της FIFPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών) όπως και η Διοίκηση του Ευρωπαϊκού Τομέα της FIFPro (Division Europe) έχουν ενημερωθεί για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που υπάρχει τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να προστατεύουν τους εαυτούς τους απέναντι σε βίαια γεγονότα και σε παράνομες πράξεις που συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους. Απειλές από οπαδούς εναντίον ποδοσφαιριστών είναι, για την FIFPro τελείως απαράδεκτες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία όπως επίσης και οι ελληνικές Λίγκες πρέπει να πάρουν τα αναγκαία μέτρα, σε συνεργασία ασφαλώς με τον Σύνδεσμο των Ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα προκειμένου να εμποδίσουν να συμβούν ξανά όλα αυτά.

Οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μέσα και έξω από την περιοχή των γηπέδων. Στη Δυτική Ευρώπη αυτά τα αναγκαία μέτρα έχουν ήδη παρθεί εδώ και πολύ καιρό.

Αναγκαία μέτρα, για παράδειγμα, είναι η τοποθέτηση καμερών μέσα και έξω από τα γήπεδα, η ενεργοποίηση συστήματος ηλεκτρονικών εισιτηρίων, η τοποθέτηση μέτρων ασφαλείας και η συνεργασία με επαγγελματίες άνδρες ασφαλείας (stewards) και επίσης η καλύτερη πληροφόρηση και εκπαίδευση των οπαδών.

Οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν επίσης την υποχρέωση να σέβονται συγκεκριμένους κανόνες. Η στρατηγικής της μηδενικής αποχής είναι απολύτως αναγκαία.

Πέρασε πια ο καιρός κατά τον οποίο σε χώρες όπως η Ελλάδα οι γενικοί κανονισμοί που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν γίνονται σεβαστοί.

Η Ελλάδα, ως χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσει ότι το Ευρωπαϊκό Δίκαιο πρέπει να γίνεται σεβαστό. Για αυτούς τους λόγους η FIFPro υποστηρίζει πλήρως τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα.

Η FIFPro θα επικοινωνήσει επίσης με την UEFA, προκειμένου να ενημερώσει ότι η τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι αποδεκτή, για την FIFPro, από εδώ και πέρα.

Με χαιρετισμούς

Τέο Φαν Σέγκελεν

Γενικός Γραμματέας FIFPro».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Χέρι» σε Γκοβού

«Χέρι» σε Γκοβού
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως αναφέραμε και χθες, ήταν «τρελαμένος» και στην πρωινή προπόνηση έκανε τετ α τετ παρατηρήσεις στον Σίντνεϊ Γκοβού για την αντίδρασή του στην αλλαγή από τον Πετρόπουλο!Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πίστευε ότι ο Γάλλος θα μπορούσε να έχει παράπονο από εκείνον που τον έχει στηρίξει αποδεδειγμένα στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η αντίδραση του 31χρονου άσου να φύγει προς τα αποδυτήρια χωρίς άδεια εξόργισε τον 64χρονο προπονητή, που έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι «αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Παράνομα «φρουτάκια» στη Γλυφάδα!

Παράνομα «φρουτάκια» στη Γλυφάδα!
Παράνομα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών τέθηκαν σε λειτουργία σε επιχείρηση στη Γλυφάδα, κάτι που... ανίχνευσε το ΣΔΟΕ, με συνέπεια να τα κατασχέσει και να συλλάβει τον υπεύθυνο.Έλεγχος του ΣΔΟΕ βρήκε παράνομα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών σε επιχείρηση στη Γλυφάδα. Διαβάστε περισσότερα στο newsday.gr.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αλλαγές στο αυτοκίνητο ασφαλείας

Αλλαγές στο αυτοκίνητο ασφαλείας
Αλλαγές σχετικά με το αυτοκίνητο ασφαλείας αποφάσισε να κάνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου την… τελευταία στιγμή, καθώς απομένουν δυόμιση εβδομάδες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.Δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες και πιλότοι έχουν κάνει… τράμπα με το αυτοκίνητο ασφαλείας για να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα εις βάρος των αντιπάλων τους. Τρανό παράδειγμα το περίφημο crashgate της Renault στη Σιγκαπούρη με τον Νέλσον Πικέ Τζούνιορ, ώστε να κερδίσει ο Φερνάντο Αλόνσο.

Γι’ αυτό η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει αλλαγές, που αφορούν το ασημί αυτοκίνητο της Mercedes. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η ταχύτητα των πιλότων όταν θα ακολουθούν το SC να μην υπερβαίνει το 40% του καλύτερου χρόνου και αυτό να ισχύει για δυο γύρους και όχι για έναν, όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι.

Τέλος, η FIA αποφάσισε ακόμα να παραμένει ανοιχτό το πράσινο φως του pitlane για το χρονικό διάστημα που το αυτοκίνητο ασφαλείας θα βρίσκεται εντός πίστας.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 7-2!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 7-2!
Τα ντέρμπι των «αιωνίων» σε όλα τα σπορ είναι τα παιχνίδια που καθηλώνουν όλη την Ελλάδα. Η φετινή σεζόν, πάντως, έχει χρώμα κόκκινο. Ως τώρα, γιατί οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί...

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τι έγινε στις φετινές «αιώνιες» κόντρες στα υπόλοιπα σπορ. Ποια ομάδα έχει τις περισσότερες νίκες γοήτρου και ποια ήταν τα παιχνίδια που έκριναν τίτλο. Όπως προκύπτει, μόλις ένας ήταν ο μεταξύ τους τελικός, ωστόσο υπήρχαν αρκετά ακόμα -με αποκορύφωμα το ποδοσφαιρικό- που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης.

Με αφορμή και την επικράτηση του Ολυμπιακού στο γυναικείο βόλεϊ, σε ένα σπορ που παραδοσιακά είναι κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, συγκεντρώσαμε τα τέσσερα δημοφιλέστερα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο) και τα σκορ σε άνδρες και γυναίκες. Η συνήθως ισορροπημένη ανάμεσά τους πλάστιγγα, αυτή τη φορά γέρνει υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος απέναντι στον Παναθηναϊκό μετράει 7 νίκες σε 9 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του άκρως αμφιλεγόμενου αγώνα του Καραϊσκάκη...

Σε όποιο άθλημα πάντως και να αγωνίζονται, με όποιο ρόστερ και να ξεκινούν τη σεζόν, σε οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση κι αν πετυχαίνει ο ένας τον άλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ κανείς φίλαθλος δεν πλήττει! Για αυτό και όσα παιχνίδια ακολουθήσουν, έχουν ακόμα μεγαλύτερη κρισιμότητα, αφού κρίνουν τίτλους σε μπάσκετ, βόλεϊ αλλά και το πόλο.

1. (15-10-2010 Βόλεϊ Ανδρών Σούπερ Καπ
)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

Τα στατιστικά του αγώνα:

Τα σετ: 18-25, 25-15, 25-21, 25-18

Ολυμπιακός (Γκουλινέλι): Ντεσπέιν 14 (8/20 επ., 4 μπλοκ, 2 άσοι, 55% υπ. - 35% άριστες), Γιαμπλόνσκι 8 (8/20 επ., 62% υπ. - 25% άριστες), Ζέκοφ 1, Κραλ 7 (3/9 επ., 4 μπλοκ), Ανδρεάδης 6 (1/4 επ., 4 μπλοκ), Τζούριτς 29 (22/39 επ., 6 μπλοκ, 1 άσο), Κουζούνης -λ 77% υπ. - 43% άριστες / Φιλίποβ, Φράγκος, Κοκκινάκης

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Ψάρρας 2, Πετρέας 4 (2/6 επ., 2 μπλοκ), Καστάρ 2 (2/9 επ., 69% υπ. - 31% άριστες), Γιορντάνοφ 16 (12/28 επ., 4 μπλοκ), Πανταλέων 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ), Λάππας 11 (9/21 επ., 2 μπλοκ, 54% υπ. - 21% άριστες), Παπαδημητρίου -λ 76% υπ. - 48% άριστες) / Ντονάς 1 (1/5 επ.), Μηνούδης 2 (1/5 επ., 1 μπλοκ, 83% υπ. - 83% άριστες), Κόβατς, Γκενς 3 (2 άσοι)

2. (18-10-2010 Βόλεϊ Γυναικών Α1)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3

Τα στατιστικά του αγώνα:
Τα σετ: 16-25, 24-26, 23-25

Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Νικούλη 4 (1 άσος, 2/4 επ., 1 μπλοκ), Κυριακίδου 8 (5/13 επ., 3 μπλοκ), Τσρντσεβιτς 5 (4/22 επ., 31% υπ., 1 μπλοκ), Χαντάβα 9 (1 άσος, 6/27 επ., 33% υπ., 2 μπλοκ), Κόλεβα 19 (1 άσος, 18/40 επ.), Μαγγίνα (λ, 47% υπ.), Τζούριτς, Μουστάκη, Σαββίδου 3 (1 άσος, 2 μπλοκ), Καβαθά

Παναθηναϊκός (Σπύρος Χουντουμάδης): Δηλαβέρη 3 (2 άσοι, 1/5 επ.), Χριστοδούλου 3 (3/20 επ., 27% υπ.), Τζανακάκη 9 (8/12 επ., 1 μπλοκ), Χατζηνικολάου 6 (4/11 επ., 2 μπλοκ), Παπαφωτίου 10 (1 άσος, 2/3 επ., 7 μπλοκ), Μλαντένοβιτς 22 (2 άσοι, 19/38 επ., 1 μπλοκ), Μυλωνά (λ, 77% υπ.), Μαλουσάρη

3. (21-12-2010 Πόλο Ανδρών Α1)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 5-9

Τα στατιστικά:

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-3, 2-0.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Ζ. Αφρουδάκης 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Τσόκας 1, Καφετζόπουλος 1.

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Βλοντάκης 1, Ντόσκας 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, θεοδωρόπουλος 1, Μπλάνης 1.

4. (12-01-2011 Μπάσκετ Α1)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 61-65

Τα στατιστικά του αγώνα:

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-36, 49-51, 61-65

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 6, Φώτσης 9 (7 ριμπάουντ), Σάτο 13, Νίκολας 15 (1), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 2, Βουγιούκας 5, Καλάθης 3 (1), Καϊμακόγλου, Ζούμπος

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 9, Νεστέροβιτς 17, Λούκας, Σπανούλης 4 (1), Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 8 (6 ριμπάουντ), Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης 2, Χαλπερίν 5 (1), Παπανικολάου, Έρτσεγκ 10, Τεόντοσιτς 10 (2)

5. (16-11-2011 Βόλεϊ Ανδρών Α1)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3

Τα στατιστικά του αγώνα:

Τα σετ: 21-25, 25-23, 25-23, 24-26, 11-15

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πετρέας 7 (6/11 επ., 1 μπλοκ), Σάκι 14 (12/28 επ., 2 μπλοκ, 57% υπ. - 37% άριστες), Γιορντάνοφ 22 (22/38 επ.), Ψάρρας 1, Πανταλέων 7 (3/7 επ., 3 μπλοκ), Λάππας 12 (10/19 επ., 1 μπλοκ, 65% υπ. - 40% άριστες), Παπαδημητρίου (λ, 66% υπ. - 34% άριστες) / Μηνούδης, Ντονάς, Κόβατς, Γκενς

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φράγκος 16 (14/25 επ., 1 άσος, 50% υπ. - 18% άριστες), Φιλίποβ 1, Κραλ 15 (9/14 επ., 3 μπλοκ, 2 άσοι), Ανδρεάδης 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Τζούριτς 34 (30/54 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 12 (11/22 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 26% άριστες), Κουζούνης (λ, 56% υπ. - 35% άριστες) / Κοκκινάκης.

6. (31-10-2010 Superleague)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Τα στατιστικά:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Kαντέ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πλεσί, Σίλβα, Κατσουράνης (Μαρίνος 46'), Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (Γκαρσία 46'), Σισέ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδης (Μοδέστο), Φουστέρ (82'), Μιραλάς (76' Μήτρογλου).

Σκόρερ: Σισέ 57', 63' (πέν.), Μιραλάς 37'

7. (19-2-2011 Superleague)
Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1

Τα στατιστικά:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (90' Πάντελιτς), Μιραλάς (77' Ζαϊρί), Φουστέρ (61' Ντουντού), Τζεμπούρ.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (80' Σιμάο), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (66' Γκοβού), Σισέ.

Σκόρερ: Μιραλάς 20', Τζεμπούρ - Λέτο 58'

8. (7-3-2011 Α1 Γυναικών)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-3 σετ)

Τα στατιστικά του αγώνα:

Τα σετ: 25-16, 21-25, 19-25, 20-25

Παναθηναϊκός (Σ. Χουντουμάδης): Χατζηνίκου 3, Μόλναρ 16, Μαχόν 13, Μλαντένοβιτς 15, Τζανακάκη 9, Χατζηνικολάου 4, λίμπερο η Μυλωνά (56% υποδοχή), Παπαφωτίου

Ολυμπιακός (Γ. Νικολάκης): Ογκνιένοβιτς 10, Κυριακίδου 10, Γιακουμή 6, Γκίμπσον 2, Χαντάβα 18, Κόλεβα 14, λίμπερο η Μαγγίνα (53% υποδοχή), Μουστάκη 1, Νικούλη 5, Καββαθά 3

9. (2-3-2011 Κύπελλο Ανδρών - Βόλεϊ)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2 (σετ)

Τα σετ: 20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17.

Ολυμπιακός (Γιάννης Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 21 (17/28 επ., 4 άσοι, 46% υπ. - 23% άριστες), Φιλίποφ 1, Εστράδα 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 9 (6/10 επ., 3 μπλοκ), Τζούριτς 25 (20/56 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 5 (3/8 επ., 2 μπλοκ, 36% υπ. - 21% άριστες), Κουζούνης -λ 56% υπ. - 30% άριστες) / Κοκκινάκης, Χαριτωνίδης, Παπάζογλου 3 (1/2 επ., 2 μπλοκ), Φράγκος 10 (8/16 επ., 2 μπλοκ, 56% υπ. - 24% άριστες), Σωτηρίου.

Παναθηναϊκός (Στέλιος Καζάζης): Πετρέας 6 (5/14 επ., 1 μπλοκ), Μηνούδης 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ, 67% υπ. - 27% άριστες), Γιορντάνοφ 24 (22/55 επ., 2 άσοι), Ψάρρας 3 (2 άσοι), Πανταλέων 2 (2/10 επ.), Λάππας 14 (10/21 επ., 3 μπλοκ, 64% υπ. - 29% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (63% υπ. - 37% άριστες)/ Σάκι 8 (8/17 επ., 305 υπ. - 0% άριστες), Ντονάς, Κόβατς 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Γκενς.

Οι... ανοιχτοί λογαριασμοί!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις πέντε «αιώνιες» μάχες που απομένουν, οι τέσσερις θα διεξαχθούν στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ η μία θα δοθεί σε... ουδέτερο έδαφος, καθώς αφορά το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι πέρα από τα πέντε παρακάτω ματς, αναμένεται στη συνέχεια της χρονιάς να υπάρξουν κι άλλα, κυρίως στη διαδικασία των play off στο μπάσκετ και το βόλεϊ, ενώ δεν αποκλείεται και πιθανή διασταύρωση στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας!

1. Πόλο Α1 Ανδρών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Παπαστράτειο)

2. Α1 Βόλεϊ Ανδρών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
(Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη - «Μελίνα Μερκούρη»)

3. Α1 Μπάσκετ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (ΣΕΦ)

4. Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Ελληνικό)

5. Α1 Βόλεϊ Γυναικών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη - «Μελίνα Μερκούρη»)

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Οι άνθρωποι παίζουν χρυσή μπάλα!!!!!!

Οι άνθρωποι παίζουν χρυσή μπάλα! (video)
Ο Μέσι σκόραρε δύο φορές, ο Τσάβι μία και ο Ινιέστα ήταν ο κινητήριος μοχλός, με τους τρεις καλύτερους του 2010 να οδηγούν την Μπαρτσελόνα στους «8» μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ!Εύκολα στα προημιτελικά η Σαχτάρ, 3-0 την Ρόμα!Μόλις στο 4' έχασε την πρώτη της καλύ ευκαιρία η Μπαρτσελόνα, με τον Πέδρο να χάνει στο τετ α τετ από τον Σέζνι. Παρά την γρήγορη φάση, η συνέχεια δεν ήταν όπως στο περσινό ματς καταιγιστική, καθώς η Αρσεναλ δεν ανοίχτηκε ποτέ. Η άμυνα ήταν ψηλά, οι γραμμές κοντά και έτσι οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 16' το φάουλ του Αλβες μπλόκαρε ο Σέζνι, ο οποίος δύο λεπτά μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή για να μπει ο Αλμούνια. Οσο η ώρα περνούσε το γήπεδο έγερνε όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα από το 25' η κατοχή να είναι 68%-32%. Στο 28' ο Πέδρο απείλησε ξανά με το αριστερό πλάσε του να περνάει άουτ, ενώ στο 33' ο Μπουζάκα δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε καθαρό ανατροπή του Μέσι από τον Ντιαμπί μέσα στην περιοχή. Στο ίδιο λεπτό ο Βίγια δεν έπιασε καλά το σουτ, ενώ η πίεση γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη.

Ο Μπουσκέτς, που ξεκίνησε σε θέση στόπερ, προωθήθηκε στο κέντρο για να περνάει μπάλες μπροστά και πίσω έμειναν μόνο ο αμυντικογενής, Μασεράνο και ο Αμπιντάλ. Στο 36' οι Καταλανοί είχαν δοκάρι με τον Αντριάνο από αριστερά, μετά από ωραίο άνοιγμα του Βίγια, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέσι έκανε ωραία ενέργεια, ελευθερώθηκε και σούταρε πάνω στον Αλμούνια. Ενα λεπτό μετά το σκορ άνοιξε! Μετά από πάσα του Ινιέστα στο όριο του οφσάιντ, ο Μέσι τσίμπησε με απίστευτο τρόπο τη μπάλα πάνω από τον Ισπανό τερματοφύλακα και σκόραρε στην κενή εστία με βολέ (1-0).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για την Αρσεναλ. Στο 51' βγήκε για πρώτη φορά σε ολοκληρωμένη κόντρα και κέρδισε κόρνερ και από την εκτέλεση του Νασρί, ο Μπουσκέτς πέτυχε με κεφαλιά αυτογκόλ για το 1-1. Η εξέλιξη αυτή ενεργοποίησε σε τεράστιο βαθμό την Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε για τα καλά τα ηνία του αγώνα. Στο 54' ο Βίγια βρέθηκε μόνος του όμως δεν πρόλαβε σουτάρει και δύο λεπτά μετά οι Μπλαουγκράνα πήραν το πάνω χέρι 100%. Αυτή τη δυνατότητα την έδωσε ο Φαν Πέρσι, ο οποίος συνέχισε τη φάση αν και είχε σφυρίξει ο Μπουζάκα, είδε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη για χτύπημα στον Ντάνι Αλβες στο πρώτο μέρος) και άφησε πολύ ανόητα την ομάδα του με δέκα παίκτες! Σε αυτή τη φάση ο Ελβετός εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μπαρτσελόνα μετέφερε στα 3/4 του γηπέδου τον αγώνα και έπνιξε την Αρσεναλ, η οποία άντεξε για ένα τέταρτο. Στο 58' ο Βίγια έκανε κοντινό σουτ για να αποκρούσει ο Αλμούνια, στο 60' ο Αλβες σούταρε ψηλά από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 67' ξανά ο Βίγια είδε τον Αλμούνια να τον νικάει. Στο 69' η Μπαρτσελόνα ξεκλείδωσε την άμυνα των Λονδρέζων για δεύτερη φορά. Ο Ινιέστα έκανε εξαιρετική προσπάθεια μπαίνοντας κάθετα, ο Βίγια τσίμπησε τη μπάλα μπροστά και ο Τσάβι που βρέθηκε μόνος του δεν αστόχησε, γράφοντας το 2-1! Ενα λεπτό μετά αποδείχθηκε η απόλυτη κατάρρευση. Ο Τσάβι πέρασε στον Βίγια, τον οποίο ανέτρεψε ο Κονσιελνί και ο Μπουζάκα έδειξε τη βούλα.

Περισσότερα σε λίγο...

Με... 13άρι στους «8»

Η πρόκριση είχε χαθεί στην Ρώμη, και στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της. Οι Ουκρανοί διεύρυναν το εντός έδρας ευρωπαϊκό σερί στα 13 ματς, επιβλήθηκαν και στον επαναληπτικό, αυτή τη φορά με 3-0 και για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρέθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς η Ρόμα, Μποριέλο και Βούτσινιτς στην επίθεση των Ιταλών, με τον Τότι να μένει στον πάγκο. Έτσι, μπήκε δυνατά, πίεσε, αλλά δεν τα πήγε το ίδια καλά και στην τελική προσπάθεια, με τον Ρίσε στο 10’ και τον Περότα στο 12’ να μην μπορούν να σκοράρουν. Αντίθετα, η Σαχτάρ στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να «παγώσει» τους Ιταλούς και με τον Χούμπσμαν στο 18’ να πετυχαίνει το 1-0. Η Ρόμα δεν τα παράτησε, ο Μποριέλο ήταν ορεξάτος, η άμυνα της Σαχτάρ είχε κενά και στο 28’ ο Ιταλός θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή από τον Μικιταριάν. Ωστόσο, ο Ιταλός νικήθηκε από τον Πιατόφ και κάπου εκεί…. Γκρεμίστηκαν και οι όποιες ελπίδες των Ιταλών για πρόκριση. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μεξές, ο οποίος στο 41’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο Ντε Ρόσι θα χτυπήσει τον Σρνα, μπορεί να είδε όλο το… γήπεδο την αγκωνιά, ο Γουέμπ όμως «έκλεισε» τα μάτια και η Ρόμα γλίτωσε ακόμα μια αποβολή.

Στην επανάληψη η Σαχτάρ μπήκε δυνατά για να «σφραγίσει» την είσοδό της στους «8», το πέτυχε σχετικά νωρίς, αφού στο 58’ ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Γουίλιαν από την ασίστ του πρώτου γκολ μετατράπηκε σε σκόρερ και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Ο Μοντέλα έβγαλε από το ματς τον Βούτσινιτς, ήθελε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, οι Ουκρανοί είχαν τον ρυθμό, δεν απειλήθηκαν, όμως εκμεταλλεύθηκαν για ακόμα μια φορά το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 87’ ο Εντουάρντο θα διαμορφώσει το 3-0.

Σαχτάρ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Σρνα, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Ντάγκλας Κόστα (60΄ Εντουάρντο), Ζάντσον, Γουϊλιαν, Μχιταριάν (67΄ Αλεξ Τεϊσέιρα), Λουϊς Αντριάνο (75΄ Μορένο)

Ρόμα (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντόνι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Μεξές, Ρίισε, Ταντέι (46΄ Ρόζι), Ντε Ρόσι, Περότα (86΄ Καπράρι), Πιζάρο, Βούτσινιτς (65΄ Μπρίγκι), Μποριέλο

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...