ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πατάει... play ο Κούγιας!

Πατάει... play ο Κούγιας!
Ο Αλέξης Κούγιας δίνει την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα και θα μοιράσει στον τοπικό Τύπο τις συνομιλίες από τις κασέτες που έχει στη διάθεσή του σχετικά με το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Αχιλλέα Μπέο! «Τις άκουσα με τον Πατέρα, αλλά δεν μου τις έδωσε αυτός» είπε ο ποινικολόγος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που σαφώς έχει και... χρώμα από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ως εξής:

Αύριο (Τετάρτη) στις 15.00 μ.μ. στο γραφείο του στην Αγυιά θα δώσει συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή με θέμα τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη θα έχει σχέση με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά και θα δοθούν απαντήσεις στην σημερινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου.

Στη συνέντευξη ο κ. Κούγιας θα διανείμει στα ΜΜΕ της Πάτρας την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα ο ίδιος αναφέρει σε αυτή τη συνομιλία.


«Δεν τις έδωσε ο Πατέρας»

Στην... επεισοδιακή εκπομπή της περασμένης Δευτέρας ο κ. Αχιλλέας Μπέος μιλώντας προς τον Αλέξη Κούγια τόνισε πως αν υπάρχουν κασσέτες, τότε αυτές έφτασαν στα χέρια του από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα.

Το βράδυ της Τρίτης μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως ναι μεν άκουσε τις κασέτες μαζί με τον Πατέρα, αλλά δεν έφτασαν στα χέρια του από τον μέτοχο του «τριφυλλιού».

Ώρα για... Σιμιτζόγλου

Στο μεταξύ τα όσα ακούστηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην «Δίκη στο Blue Sky» δεν πέρασαν απαρατήρητα από την... δικαιοσύνη! Έτσι άμεσα ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε το DVD της εκπομπής και από την Παρασκευή θα αρχίζει την έρευνά του καλώντας για καταθέσεις το δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη και τον Σωτήρη Βοργιά.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...