ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διάστρεμμα ο Παπαλουκάς!

Διάστρεμμα ο Παπαλουκάς!
Η ατυχία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με το διάστρεμμα που υπέστη ο Θοδωρής Παπαλουκάς στη δεξιά ποδοκνημική. Προλαβαίνει τα ματς με τη Σιένα ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».Την ώρα που οι τραυματίες του Ολυμπιακού επανέρχονταν σε καλή κατάσταση, η ατυχία ξαναχτύπησε το λιμάνι. Ο Μάρκο Κέσελ επανέρχεται από το διάστρεμμα που υπέστη έχοντας πολλές πιθανότητες να προλάβει τα ματς των Πειραιωτών με τη Σιένα, αλλά μαζί του θα κάνει πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική άρθρωση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει πιθανότατα και τα δύο προσεχή ματς των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα, με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό, αλλά θα προλάβει τα παιχνίδια για τα playoffs της Ευρωλίγκας με τη Σιένα.

Για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αναλύοντας πως «είναι σημαντική αυτή η περίοδος για μας, γιατί είναι πριν από τα playoffs της Ευρωλίγκας. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτιμάμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην έδρα του παίζει πολύ διαφορετικά. Σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και η απουσία του Παπαλουκά είναι σημαντική. Ο Θοδωρής χτύπησε χθες και σήμερα δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, οπότε δεν θα μας βοηθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως «για μας δεν υπάρχει αδιάφορο και εύκολο παιχνίδι, γιατί θέλουμε μέσα από τους αγώνες αυτούς να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην έδρα του κι έχει μια συνέπεια. Αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα και δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...