ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανασύνταξη τώρα!

Ανασύνταξη τώρα!
Ο Δημήτρης Γόντικας είχε ραντεβού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον αρχηγό Τζιμπρίλ Σισέ, ζητώντας άμεση βελτίωση του Παναθηναϊκού στα επόμενα παιχνίδια, για να «καπαρωθεί» το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.Η εικόνα του Παναθηναϊκού μετά το Φάληρο έχει ανησυχήσει τη διοικούσα επιτροπή ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Γόντικας δέχθηκε στο γραφείο του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Τζιμπρίλ Σισέ.

«Δεν γίνεται να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε. Όχι μόνο στα ματς των πλέι οφ, αλλά και στα υπόλοιπα της κανονικής διάρκειας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Δεκέμβριο μας είχαν όλοι τελειωμένους, όμως αποδείξαμε εντός του αγωνιστικού χώρου ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ό,τι κάναμε τότε, μπορούμε να κάνουμε και τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πρασίνων» σε μια προσπάθεια να... συνεφέρει την ομάδα, η οποία παρουσιάζεται επηρεασμένη μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γάλλος φορ όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκαν στην ψυχολογία της ομάδας που άλλαξε μετά το ματς στο «Καραϊσκάκης», αλλά υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για κάνουν πράξη αυτά που ζήτησε ο Γόντικας αλλά και φυσικά ο κόσμος της ομάδας. Νίκες μέχρι το τέλος!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...