ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έτοιμος ο Μπουρούσης

Έτοιμος ο Μπουρούσης
Ο Γιάννης Μπουρούσης τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς δείχνοντας πως ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός από τον αγώνα με το Περιστέρι.Ο Καρδιτσιώτης σέντερ έδειξε στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με το Περιστέρι (7/4, 17:00, ΕΤ1) ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί, αφού το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε.

Αντιθέτως, εκτός θα παραμείνει ο Βασίλης Σπανούλης που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές, αλλά και από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστεί ο «Kill-Bill» και έτσι αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων από την Παρασκευή.
Read more!

CHEALSEA VS MAN UNITED LIVE STREAMING


http://www.itv.com/Sport/Football/
http://www.myp2pforum.eu/threads/46313-Working-UK-TV-Channels
http://sport.stv.tv/champions-league/
http://www.tf1.fr/live/
http://www.quiroz-solutions.com/
http://www.tvoo.eu/ch1.html
http://www.streamhub.tv/ch/V4.php
http://spor-tube.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=69&Itemid=127
http://www.vipfast.fr/ch2.html
http://www.stopstream.tv/ch1.html
http://www.tvlive-sport.com/
http://chsports10.blogspot.com/
http://ikan.pptv.com/p/17074/


Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Read more!

«Πελάτης» του Αντσελότι ο Σερ Άλεξ!

«Πελάτης» του Αντσελότι ο Σερ Άλεξ!
Είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς όλων των εποχών, όμως ο Αλεξ Φέργκιουσον έχει βρει τον μάστορά του στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος κερδίζει καθαρά στις μεταξύ τους κόντρες!Μία τεράστια καριέρα στους πάγκους και ειδικά σε αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 69χρονο Σκωτσέζο, ο οποίος σε 33 χρόνια έχει κατακτήσει περισσότερους από 40 εγχώριους και διεθνείς τίτλους. Αυτό όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό για τον «Φέργκι», ο οποίος από το 1999 και τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Γιουβέντους, έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά κόντρα στον σημερινό αντίπαλό του στο Champions League, Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός, εδώ και δύο χρόνια προπονητής της Τσέλσι έχει πανηγυρίσει ήδη τέσσερις φορές, ενώ το έχει κάνει άλλες δύο όταν ήταν στην Μίλαν! Πάμε να δούμε αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί το 6-2 υπέρ του Καρλέτο...

1998-99: Champions League, ημιτελικά
Μάντσεστερ Γ.-Γιουβέντους 1-1, 3-2
Ζιντάν και Ντάβιτς συνδυάστηκαν στο πρώτο ματς για να κάνει το 0-1 ο Κόντε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη, σαν κλασική Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Γκιγκς παίρνοντας ανάσα για την ρεβάνς στο Τορίνο, η οποία ήταν συγκλονιστική. Μόλις στο 11' το σκορ ήταν 2-0 με τον Πίπο Ιντζάγκι να έχει φέρει τη μισή πρόκριση στην ομάδα του Αντσελότι. Τίποτα δεν είχε τελειώσει όμως. Πριν τελειώσει καν το ημίχρονο, Κιν και Γιόρκ είχαν φέρει το ματς στο 2-2 και το πλεονέκτημα στους Κόκκινους Διαβόλους, που πήραν και τη νίκη στην Ιταλία με γκολ του Αντι Κόουλ. Αντσελότι-Φέργκιουσον 0-1.

2004-05: Champions League, φάση των «16»
Μάντσεστερ Γ.-Μίλαν 0-1, 0-1
Σε ένα ματς στο οποίο ο Κάρλο Αντσελότι είχε παίξει με πολλά... δεκάρια, η Μίλαν έφυγε με προβάδισμα πρόκρισης από το «Ολντ Τράφορντ». Ο Ζέεντροφ έκανε το μακρινό σουτ, ο Ρόι Κάρολ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Κρέσπο ήταν εκεί για να κάνει το 0-1. Μία από τα ίδια και στην ρεβάνς με τις δύο ομάδες να έχουν δοκάρι με τους Γκιγκς και Κακά, πριν ο Κρέσπο βάλει με κεφαλιά την υπογραφή του και στο δεύτερο ματς. Ξανά 1-0, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Καφού από δεξιά. Αντσελότι-Φέργκιουσον 1-1.

2006-07: Champions League, ημιτελικά
Μάντσεστερ Γ.-Μίλαν 3-2, 0-3
Δύο νυν συμπαίκτες πέτυχαν τα τρία πρώτα γκολ στο πρώτο ματς. Με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο οι Κόκκινοι Διάβολοι άνοιξαν το σκορ, όμως ο Κακά ήταν σε τρελό βράδυ και αφού έκανε τους αντιπάλους να κουτουλάνε μεταξύ τους γύρισε μόνο του το ματς σε 1-2! Οι Αγγλοι τελικά πήραν τη νίκη με 3-2 με δύο γκολ του Ρούνεϊ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις), όμως στην ρεβάνς δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ. Κακά, Ζέεντορφ και Τζιλαρντίνο σφράγισαν την ανωτερότητα των Ροσονέρι, που έκαναν τέλειο ματς και πέρασαν στον τελικό της Αθήνας. Αντσελότι-Φέργκιουσον 2-1.

2009-10: Community Shield
Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι 2-2, 1-4 πεν.
Ο Νάνι άνοιξε νωρίς το σκορ για την Γιουνάιτεντ, όμως ο Ρικάρντο Καρβάλιο με το ξεκίνημα της επανάληψης έφερε το ματς στο 1-1. Ο Λάμπαρντ στη συνέχεια πέτυχε ένα γκολ που συζητήθηκε καθώς ο Εβρά ήταν τραυματίας στο έδαφος, για να κάνει την κλασική δουλειά και το 2-2 στις καθυστερήσεις ο Ρούνεϊ. Γκιγκς και Εβρά αστόχησαν από τη βούλα, δίνοντας στον Σάλομον Καλού την ευκαιρία να χαρίσει στον Καρλέτο την πρώτη του κούπα στην Αγγλία. Αντσελότι-Φέργκιουσον 3-1.

2009-10: Premier League
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 1-0
Σε ένα κλειστό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η κεφαλιά του Τέρι προς το τέλος του αγώνα ήταν αρκετή για να βγάλει νικητή στο ντέρμπι. Οι Μπλε έδωσαν συνέχεια στην αρνητική παράδοση της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο της Τσέλσι, η οποία με αυτή τη νίκη ξέφυγε με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντσελότι-Φέργκιουσον 4-1.

2009-10: Premier League
Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι 1-2
Με ένα τρομερό τακουνάκι του ξεχασμένου Τζο Κόουλ μετά από σέντρα του Μαλουντά, η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ στο δεύτερο μέρος με γκολ του... ακάλυπτου, Ντρογκμπά, σφράγισε το διπλό, που σε τεράστιο βαθμό της χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Το τέρμα του Μακέντα λίγα λεπτά πριν το τέλος δεν στάθηκε ικανό να αλλάξει την ιστορία. Αντσελότι-Φέργκιουσον 5-1.

2010-11: Community Shield
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 1-3
Το γκολ του Αντόνιο Βαλένσια λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου έβαλε μπροστά την Γιουνάιτεντ, η οποία με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πήρε καθαρό προβάδισμα με το πρώτο τέρμα του Τσιτσαρίτο με την Κόκκινη φανέλα. Μπορεί ο Καλού να μείωσε, όμως η λόμπα του Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις έφερε την πρώτη κούπα της σεζόν στο Μάντσεστερ. Αντσελότι-Φέργκιουσον 5-2.

2010-11: Premier League
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 2-1
Μπορεί στο ημίχρονο να έχει μπροστά της ένα βουνό μετά το εξαιρετικό γκολ του Ρούνεϊ (0-1), όμως η Τσέλσι κατάφερε να γυρίσει το ματς. Ο Νταβίντ Λουίζ έκανε τελείωμα σαν και αυτό που πολλοί θα ήθελαν να δουν τον Τόρες να το κάνει και προς το τέλος του ματς μετά από... αμφισβητούμενη πτώση του Ζιρκόφ, ο Λάμπαρντ έκαν την ολική επαναφορά και το 2-1 στο Λονδίνο. Αντσελότι-Φέργκιουσον 6-2.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Κιτρινόμαυρη» απόγνωση...

«Κιτρινόμαυρη» απόγνωση...
Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Ισμαέλ Μπλάνκο κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ, την ώρα που η διοίκηση ψάχνει απεγνωσμένα λεφτά αλλά δεν τα βρίσκει.Ο τρόπος με τον οποίο είχε φερθεί η Ένωση από το καλοκαίρι του 2009 κι έπειτα είχε φέρει στα όρια του τον Αργεντίνο σέντερ φορ, που ένιωθε ότι οι διοικούντες τον κορόιδευαν... Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δε βλέπει φως σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην ΠΑΕ και την ομάδα, φέρνουν τον Μπλάνκο ουσιαστικά εκτός ΑΕΚ με τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν και αυτό κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθώς φεύγει κι άλλος παίκτης που αγαπάει ο κόσμος και που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φυσική του θέση.

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς εικόνα θα παρουσιάζει το ρόστερ της ΑΕΚ το καλοκαίρι ενόψει της επόμενης σεζόν και τα μηνύματα μόνο ευχάριστα δεν είναι... Στην ΠΑΕ ψάχνουν με κάθε τρόπο χρήματα για τον Ιούνιο αλλά και για να σχεδιαστεί η επόμενη σεζόν και αυτά τα λεφτά, όπως είναι αναμενόμενο, δε βρίσκονται... Οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς έβαλαν για την αδειοδότηση και δεν έχουν καμία διάθεση να συνεχίσουν, ο μοναδικός επενδυτής που θα μπορούσε να δώσει όραμα στον κόσμο -δηλαδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης- δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο Σταύρος Αδαμίδης είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Τόσο, ώστε να ζητάει από τα μέλη του Surrorters Club να βάλουν λεφτά για να βοηθήσουν την ΠΑΕ. Αυτοί μπορεί να βάλουν, αλλά θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που χρειάζεται η ΑΕΚ για να πρωταγωνιστεί.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Με πατημένο το γκάζι

O Άλεκς Μάριτς πραγματοποίησε απέναντι στην ΑΕΚ την καλύτερη φετινή εμφάνισή του
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πανηγύρισε τον 400ο του αγώνα στην Α1 στον πάγκο του Παναθηναϊκού βλέποντας τους παίκτες του να πετυχαίνουν 111 πόντους, κερδίζοντας με 41 διαφορά την ΑΕΚ (111-70).

Το αποτέλεσμα ήταν λίγο έως πολύ προδιαγεγραμμένο και έτσι ακόμα και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που ήθελαν να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ, δεν ξεπέρασαν τους 1.000. Οι «πράσινοι» έκαναν απέναντι στην ΑΕΚ πάρτι και «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή τους να πανηγυρίσει μια εύκολη νίκη στο τετρακοσιοστό (400) του παιχνίδι στην Α1.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε ο τέταρτος κόουτς που συμπληρώνει αυτό τον αριθμό αγώνων (και μάλιστα είναι ο μοναδικός που έφθασε αυτό τον αριθμό με μια μόνο ομάδα) έχοντας το καλύτερο ποσοστό νικών με 343 επιτυχίες έναντι μόλις 57 ηττών.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι από νωρίς και ξέφυγε με +24 (38-14, 13’) αφήνοντας την ΑΕΚ σε ρόλο θεατή. Ο «Ζοτς» μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να αγωνιστούν και να σκοράρουν. Συνολικά τέσσερις παίκτες των «πρασίνων» έφθασαν σε διψήφια συγκομιδή πόντων με τον Άλεξ Μάριτς να εντυπωσιάζει. Ο Σερβοαυστραλός σέντερ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ έκανε και ρεκόρ σκοραρίσματος δείχνοντας ότι επανέρχεται σταδιακά όντας στο δρόμο για να θυμίσει τον προ ενός έτους εαυτό του.

Η ΑΕΚ κατάφερε να προβάλλει ισχυρή αντίσταση μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν πέτυχε 28 πόντους χτυπώντας κυρίως έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων, αλλά δεν μειώθηκε η διαφορά, καθώς οι πρωταθλητές με τους Καϊμακόγλου και Τσαρτσαρή κράτησαν ψηλά το υπέρ τους προβάδισμα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ανέλαβε δράση ο Ρομέιν Σάτο που πέτυχε 10 πόντους και με τη βοήθεια του Στράτου Περπέρογλου η διαφορά ανέβαινε διαρκώς μέχρι και το +39 (87-48, 29’).

Η άμυνα των «πρασίνων» ήταν και στο τρίτο δεκάλεπτο πολύ καλή κρατώντας τους παίκτες του Άγγελου Κορωνιού στους 12 πόντους. Η ΑΕΚ είχε ήδη παρατήσει το ματς περιμένοντας απλώς να λήξει το σαραντάλεπτο, αφού ο μεγάλος στόχος της Ένωσης είναι η παραμονή που θα εξασφαλιστεί αν πετύχει δυο νίκες επί Άρη, Αμαρουσίου ή Πανιωνίου. Σε περίπτωση που η Ένωση κερδίσει έναν αγώνα εύχεται να μην πετύχει ο Ηλυσιακός τρεις νίκες.

Το προβάδισμα έφθασε στο +40 (92-52) στο 33’ με την «κατοστάρα» να επιτυγχάνεται στο 38’ όταν ο Καϊμακόγλου έκανε με λέι απ το 101-65. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 111-70 αποτελώντας την καλύτερη επιθετική επίδοση του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά ξεπερνώντας το 109-55 επί του Πανιωνίου.

Τα δεκάλεπτα: 31-10, 56-38, 87-50, 111-70
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (4/5 διπ., 5 ριμπ., 6 ασίστ), Μάριτς 15 (3/3 β., 6/8 διπ., 3 ριμπ.), Περπέρογλου 11 (4/4 διπ., 1/1 τριπ.), Μπατίστ4 , Φώτσης 6 (3/5 διπ., 5 ριμπ.), Σάτο 14 (3/4 διπ., 2/2 τριπ.), Τσαρτσαρής 8 (2/4 τριπ.), Διαμαντίδης 6 (2/2 διπ., 5 ασίστ), Βουγιούκας 4 (5 ασίστ), Καλάθης 6 (3/5 διπ., 4 ασίστ), Καϊμακόγλου 22 (3/3 διπ., 4/5 τριπ., 6 ριμπ., 3 ασίστ), Ζούμπος 6 (2/4 τριπ.).
ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 2, Κοχαντάρεβιτς 6, Νικολαϊδης 8 (2/5 τριπ.), Παπανικολάου 10 (2/2 διπ., 1/2 τριπ.), Χαρτ 7 (2/3 τριπ.), Ντικούδης 8 (5 ριμπ.), Δορκοφίκης 11 (3/5 διπ., 1/3 τριπ.), Αντωνάκης, Καλλινικίδης 3, Κάρι 10 (2/2 διπ., 1/2 τριπ., 4 ασίστ), Μάντιτς 5 (1/3 τριπ.), Τζώλος.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μεσημεριανό Final Four!

Έγινε κι αυτό...
Η Ευρωλίγκα έκανε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι κι ο τελικός του Final Four θα αρχίσει στις 5.30μ.μ. (Κυριακή, 8/5) με τον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Σιένα να κάνει τζάμπολ στις 7μ.μ. (6/5)!Το πρόγραμμα του Final Four ανακοινώθηκε επισήμως, με την Ευρωλίγκα να υιοθετεί την πρόταση της Μακάμπι για διεξαγωγή των τελικών νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω της εθνικής εορτής στο Ισραήλ. Ο Σιμόν Μιζράχι συναντήθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη με τον Τζόρντι Μπερτομέου, εκφράζοντας τις θέσεις των Ισραηλινών και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας υιοθέτησε την πρότασή του.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί το μεσημέρι στις 2.30μ.μ. κι ο τελικός θα αρχίσει στις 5.30μ.μ., που σημαίνει ότι κι η απονομή θα έχει ολοκληρωθεί στις 8μ.μ., όπως ζήτησαν οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού». Ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τη Σιένα θα είναι ο πρώτος χρονικά και θα αρχίσει στις 7μ.μ. με τον δεύτερο να έχει οριστεί για τις 10μ.μ..

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 6/5
7μ.μ. Παναθηναϊκός-Σιένα
10μ.μ. Μακάμπι-Ρεάλ/Βαλένθια

Κυριακή 8/5
2.30μ.μ. Μικρός τελικός
5.30μ.μ. Τελικός

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Α1Βολε'ι' Live streaming


http://betorno.blogspot.com/
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Volleyball.
htmlhttp://www.fromsportcom.com/v-2/2/130/v-233070.html

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

Τέλος τα ψέματα, ώρα για βόλεϊ…

Τέλος τα ψέματα, ώρα για βόλεϊ…
Το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Οι Ηρακλής και Ολυμπιακός υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (18:00) και Παναθηναϊκός (20:00) αντίστοιχα με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις δύο νίκες.Όλη την χρονιά και ειδικά με το νέο σύστημα πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες που ήθελαν να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα έπρεπε αρχικά να βρεθούν στην πρώτη τετράδα για να μπορούν να λάβουν μέρος στα πλέι οφ. Οι Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τα κατάφεραν και από σήμερα θα μπουν στη μάχη με στόχο την κούπα. Ο «γηραιός» αρχικά θα παλέψει με τους «ασπρόμαυρους» στη Μίκρα στις 18:00 και εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» με τους «πράσινους» στο Ρέντη στις 20:00. Πλέον το πρωτάθλημα είναι σαν να αρχίζει από τώρα και τα λάθη και οι ήττες δεν συγχωρούνται...

Φαβορί ο Ηρακλής

Το πρώτο χρονικά ζευγάρι που θα βρεθεί αντιμέτωπο είναι αυτό του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ (Μίκρα 18:00). Ένα ζευγάρι που φαίνεται να έχει ξεκάθαρο φαβορί το οποίο είναι ο «γηραιός», που δείχνει πιο πλήρης από τον αντίπαλό του για πρόκριση στον τελικό.

Μπρουκς: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς μιλώντας για το ματς τόνισε: «Ξέρουμε τι σημασία του αγώνα, ξέρουμε τον αντίπαλό μας, όπως μας ξέρει κι αυτός κι είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα διαφορετικό νομίζω παιχνίδι από τα άλλα που έχουν προηγηθεί κι ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά επικίνδυνος αφού έχει παίξει καλά σ' όλη τη σεζόν. Εχει σταθερότητα και ομαδικότητα, όμως πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και θα κερδίσουμε τον αγώνα»

Μέλκας: «Μεγάλο φαβορί ο Ηρακλής»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας και φυσικά το μεγάλο φαβορί είναι ο Ηρακλή. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε φιλοδοξίες κι αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα έχουμε πιθανότητες νίκης. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκινά και το κίνητρο της πρόκρισης στον τελικό είναι πολύ μεγάλο».

Όλα τα βλέμματα στο μεγάλο ντέρμπι

Δύο ώρες μετά θα διεξαχθεί στο Ρέντη το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το απόλυτο ματς σε κάθε άθλημα και ούτε το σημερινό εξαιρείται. Φέτος μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές, με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε ισάριθμες νίκες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αγώνας αυτός μπορεί να μην διεξαχθεί καν, καθώς το πρωί θα εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των «πράσινων» που ζητάνε να μην αρχίσουν τα πλέι οφ, αν δεν βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον Χριστοφιδέλη.

Καλμαζίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης έκανε λόγο για πρωτάθλημα που ξεκινάει τώρα, ενώ δεν έκρυψε πως ο αντίπαλος χρειάζεται προσοχή και ειδικά η ενδεχόμενη αντίδρασή του: «Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, αφού τα τέσσερα προηγούμενα δεν έχουν σχέση. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε όσα θετικά είχαμε παρουσιάσει και φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πληγωθεί κι έχει την εμπειρία για να αντιδράσει, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή"

Λάιος: «Πολύ κοντά οι δυο ομάδες»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Λάιος επισήμανε πως όλα είναι ανοικτά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι δύο ομάδες όπως φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι μας είναι πολύ κοντά. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να βρεθούμε στην τετράδα, ο επόμενος είναι να προκριθούμε στον τελικό για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε δύο νίκες. Όλα είναι πάντως ανοικτά»
*Υπενθυμίζουμε ότι οι σειρές των ημιτελικών κρίνονται στις δύο (2) νίκες, ενώ οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δεν τίθεται θέμα Λεονάρντο»

«Δεν τίθεται θέμα Λεονάρντο»
Η βαριά ήττα της Ίντερ από τη Σάλκε ενόχλησε τον Μάσιμο Μόρατι, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλάνου δεν έθεσε θέμα αποχώρησης του Λεονάρντο από τον πάγκο.«Υπήρξε απλώς μια σύντομη συζήτηση ανάμεσα σε μένα και τον Λεονάρντο. Είναι ένας σοβαρός και πάντα γενναίος άνθρωπος. Δεν είναι συνηθισμένος σε απότομες αλλαγές και μιλήσαμε για λίγο πάνω σε αυτό», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όσο για το ποια ήττα τον πείραξε περισσότερο ανάμεσα σε αυτή με τη Μίλαν και την αντίστοιχη με τη Σάλκε, τόνισε: «Το Σάββατο φάνηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά, αλλά χτες ήταν ακόμα χειρότερα. Η κούραση των παικτών δεν ήταν λιγότερη απ’ ό,τι στο παιχνίδι πριν από τρεις ημέρες, αντίθετα πιστεύω ότι ήταν περισσότερη».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πάμε για το 39ο!»

«Πάμε για το 39ο!»
Η συλλεκτική φανέλα που έδωσε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και πλέον άπαντες στον Πειραιά βλέπουν το... 39ο! Το gazzetta.gr ήταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια από την εκδήλωση.Την φανέλα που συνδυάστηκε με το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Ολυμπιακού παρουσίασαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι άνθρωποι των Πειραιωτών, σε συνεργασία με την PUMA που αποτελεί χορηγό του συλλόγου...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φανέλα που παρουσιάστηκε στο μπροστινό μέρος έγραφε «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», ενώ στο πίσω μέρος ήταν γραμμένη η φράση «38o, For ever Champions»...

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Καραούζας αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της PUMA, Θωμάς Κατάκης. Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης...

«Τόρο»: «Πάμε για το 39ο!»

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε αναφερόμενος στην έκδοση της συλλεκτικής φανέλας: «Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα της PUMA και της διοίκησης του Ολυμπιακού και εμείς χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ιδέες και υλοποιούνται.
Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να προμηθευτεί την συγκεκριμένη φανέλα, ώστε να θυμάται τις χαρούμενες στιγμές που έζησε. Στόχος μας είναι πλέον το 39ο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε μέσα από σκληρή προσπάθεια και του χρόνου».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Ραούλ έφυγε...

Ο Ραούλ έφυγε...
Η αποχώρηση του Ραούλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε, ήταν δική του απόφαση και όχι του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ισπανός επιθετικός της Σάλκε, πάντως, επιθυμεί να επιστρέψει μια μέρα στην «Βασίλισσα».Ο Ραούλ τόνισε πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»: «Όταν... κρεμάσω τα αθλητικά παπούτσια μου, θέλω να επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο μέχρι το 2012 δεν το σκέφτομαι. Εγώ αποφάσισα να φύγω από την Ρεάλ και όχι ο Μουρίνιο. Εκείνος ήθελε να μείνω στην ομάδα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Παρών» ο Λουίς Γκαρσία

«Παρών» ο Λουίς Γκαρσία
Ο Λουίς Γκαρσία επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού (χθες είχε κάνει ατομικό), ενώ παρέμειναν τα ίδια προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους Νίνη, Σπυρόπουλο, Λάζαρο και «Πετρό».Στη σημερινή προπόνηση , οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης με τελείωματα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Πετρόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η κορυφαία πεντάδα του ΕuroCup

Η κορυφαία πεντάδα του ΕuroCup
Γνωστοποιήθηκαν οι πέντε παίκτες ξεχώρισαν στα 152 παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο EuroCup, οι οποίοι ψηφίστηκαν για την καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης.Η καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης αποτελείται από τον Ντοντάι Ντρέιπερ της Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, τον Τέρελ Λίντεϊ της Ούνιξ Καζάν, τον Ντέβιν Σμιθ της Μπενετόν Τρεβίζο, τον Ταρίκ Κιρκσέι της Καχασόλ και τον Ματσέι Λάμπε επίσης της Ούνιξ.

Ο Ντέβιν Σμιθ έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει να συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη φορά, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ είχε λάβει αντίστοιχη προσωπική διάκριση και την περασμένη σεζόν, φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του φετινού EuroCup συμπεριλαμβάνεται ο φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν, Κέλι Μακ Κάρτι, μαζί με τους γκαρντ Μπρέισι Ράιτ της Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ και Ντουέιν Άντερσεν της Γκέτινγκεν, τον επίσης φόργουορντ Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ της Εστουδιάντες και τον σέντερ της Καχασόλ, Πολ Ντέιβις.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Βίντιτς: «Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα»

 Βίντιτς: «Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα»
Την αισιοδοξία του για το σημερινό ντέρμπι για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι εξέφρασε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς.

Ο στόπερ των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε στο SkySports και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πάλι εκτός έδρας. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως και με τη Γουέστ Χαμ. Η Τσέλσι μπορεί να έχει ένα μικρό ψυχολογικό πλεονέκτημα λόγω του πρόσφατου μεταξύ μας αγώνα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση γιατί είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε ένα εκτός έδρας γκολ για να πάρουμε το πλεονέκτημα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ανεβάζει ρυθμό ο Πάντελιτς

Ανεβάζει ρυθμό ο Πάντελιτς
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στα πλάνα του Βαλβέρδε ενόψει Ατρομήτου. Αποθεραπεία έκανε ο Ζαϊρί.Την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Μάρκο Πάντελιτς να προπονείται μεν ατομικά αλλά να ανεβάζει ρυθμό ενόψει Κυριακής.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σέρβος από την Πέμπτη θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν και πάλι στις υπηρεσίες του Ισπανού τεχνικού.

Την ίδια στιγμή, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη αγωνιστική.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μουρίνιο: «Φεύγω αν φύγει ο Ρονάλντο»

Μουρίνιο: «Φεύγω αν φύγει ο Ρονάλντο»
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει στη Μίλαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, πάντως, ξεκαθάρισε πως αν φύγει ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει και αυτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.Αρχικά ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στη βαριά ήττα της Ίντερ από τη Σάλκε εκφράζοντας τη στεναχώρια του για την πρώην ομάδα του. «Είμαι στεναχωρημένος για τους οπαδούς της Ίντερ. Τώρα τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα για εκείνη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Διεκδικεί ακόμα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας. Ο αποκλεισμός από το Champions League δεν θα σημάνει το τέλος του κόσμου για την Ίντερ. Δεν μπορείς να κερδίζεις για πάντα».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Μίλαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Στο χώρο μας τα πάντα είναι δυνατά. Αν όμως φύγει ο Ρονάλντο, τότε θα φύγω και εγώ, αλλά όχι για τη Μίλαν».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Κάλεσμα Μήτρογλου στους οπαδούς

Κάλεσμα Μήτρογλου στους οπαδούς
Για τη νίκη επί της Κέρκυρας, τον προσεχή αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά και την παρουσία του κόσμου της ομάδας μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής Έλληνας στράικερ του Πανιωνίου, Κώστας Μήτρογλου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και πριν το ξεκίνημά του, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Μάλιστα θα έλεγα ότι έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή και την ισοφάριση της Κέρκυρας. Εμείς όμως ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας και πεισμώσαμε μετά την αποβολή. Ξέραμε όμως ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που δημιούργησαν όλη τη φάση. Ο Φανούρης μπόρεσε και έκανε τη σέντρα στο σωστό σημείο, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο το γκολ. Γενικά όμως, όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έδειξε από την αρχή πως ήταν ανώτερη ομάδα από την Κέρκυρα».


Για κόσμο της ομάδας τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας βοήθησαν να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Πλέον τους περιμένουμε κοντά μας και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Είναι το τελευταίο που θα δώσουμε φέτος στην έδρα μας και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Βόμβα» με Λέτο!

«Βόμβα» με Λέτο!
Ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο σόκαρε, καθώς δήλωσε ότι είναι ώρα να φύγει ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό αν υπάρξει καλή πρόταση που θα συμφέρει και το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού στο Goal News:

Για το αν είχε επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα:

«Με πήρε χθες τηλέφωνο ο Σεμπαστιάν και μου είπε ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά δεν ισχύει. Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Γόντικα ήταν πριν από ένα μήνα. Ότι θα έρθω στη χώρα σας είναι αλήθεια. Το έχω προγραμματίσει για την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε».

Για τον λόγο που θα έρθει:

«Για δουλειές. Δεν θα πάω μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία, την Τουρκία, την Αγγλία, για επαφές που πρέπει να γίνουν».

Για το μέλλον του Λέτο:

«Τα δεδομένα είναι ότι ο Λέτο υπέγραψε πριν από δυο καλοκαίρια πενταετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ασφαλής στην ομάδα. Είναι επίσης ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Θα έλεγα όμως ότι τον Ιούνιο είναι η στιγμή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Λέτο σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόταση συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Κανένα φαξ, κανένα χαρτί. Απλώς κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ομάδες με έχουν ρωτήσει ποια είναι η κατάστασή του και διάφορες λεπτομέρειες».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Εν αναμονή της απόφασης

Εν αναμονή της απόφασης
Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Η απόφαση αναμένεται ως τις 14:00!

Στην εκδίκαση υπήρχαν δικηγόροι από την ΕΣΑΠ, τον ΕΟΠΕ, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» τόνισαν πως η τιμωρία του Κώστα Χριστοφιδέλη έχει λήξει: «Στερούν το δικαίωμα να εργαστεί σε έναν εργαζόμενο. Δεν μπορεί σε έναν φυλακισμένο που έχει λήξει η ποινή του, να τον αφήνουν στη φυλακή», με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκο Ρισβά να αναφέρει στη δικαστή: «Βγάλτε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα και θα δείτε σε μισή ώρα πως ο ΑΣΕΑΔ θα έχει αποφασίσει για τον παίκτη».

Μάλιστα, υπήρχε κουβέντα και για τον εφέτη του ΑΣΕΑΔ, κύριο Χαμάκο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος 15 μέρες, με τη γραμματέα του να τονίζει πως τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Μάλιστα, την ώρα που αποχωρούσαν από την αίθουσα οι δικηγόροι των υπόλοιπων ομάδων, ο Ρισβάς πέταξε την ατάκα «ποιος φοβάται τον Χριστοφιδέλη;»!

Ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ, κύριος Τζωρτζίδης είπε: «Εμείς είμαστε αμέτοχοι σε όλη την ιστορία. Για να εκδώσουμε το δελτίο του παίκτη θέλουμε εντολή από την ΕΣΑΠ. Απλά λέμε πως οι ημερομηνίες ειναι στενές για τις εθνικές ομάδες».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της ΕΣΑΠ, κύριος Ηλιάδης τόνισε: «Το δικαστήριο είναι αναρμόδιο και πρέπει η υπόθεση να λυθεί σε αθλητικό δικαστήριο. Δεν δικαιολογούνται τα ασφαλιστικά μέτρα. Θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα με τους χορηγούς και τους ξένους που τα συμβόλαια μερικών λύνονται με το που τελειώνουν τα πλέι οφ και μπορεί να μην προλάβουν». Σε αυτό συμφώνησαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Τέλος, ο Νίκος Ρισβάς απάντησε: «Η παρουσία των ομάδων εδώ δείχνουν ότι φοβούνται τον Χριστοφιδέλη και τον Παναθηναϊκό», με τον Ηλιάδη να απαντά: «Και χωρίς τον Χριστοφιδέλη ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα».

Πλέον αναμένεται η απόφαση, η οποία θα γίνει γνωστή σε μερικές ώρες.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Μου έκανε καλό η αποχώρηση»

«Μου έκανε καλό η αποχώρηση»
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Μακάμπι, με τον διεθνή σέντερ να παραδέχεται ότι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό τού έδωσε κίνητρο να σοβαρευτεί. Παράλληλα αναφέρεται σε Διαμαντίδη, Final Four Ευρωλίγκας και Εθνική Ελλάδος.Ο 26χρονος σέντερ της «ομάδας του λαού», Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, μίλησε στον Sentra 103,3 και τον Βασίλη Σκουντή για...

... τη Μακάμπι και τη συμμετοχή της στο Final Four Ευρωλίγκας:
«Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή περιμένω την απόφαση της διοίκησης. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν θα κατέβουν. Αυτή η ημέρα είναι πολύ σημαντική για το Ισραήλ και τον κόσμο. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά τους καταλαβαίνω».

... το πώς βιώνει τη ζωή στο Ισραήλ:
«Ο κόσμος λατρεύει το μπάσκετ και την ομάδα. Είναι η ομάδα που εκπροσωπεί το Ισραήλ και τον κόσμο στην Ευρώπη. Αυτό το διάστημα που βρίσκομαι εδώ έχω καταλάβει γιατί την λένε "ομάδα του λαού".

Γίνονται συνέχεια εκδηλώσεις που ούτε στον Ολυμπιακό δεν είδα να συμβαίνουν. Ο κόσμος αγαπάει διοίκηση, ομάδα και παίκτες.

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος αγκαλιάζει τους παίκτες. Δεν περιμένει να δείξεις κάτι στο γήπεδο, αλλά σε βοηθάει να προσαρμοστείς εύκολα. Είναι μπασκετική ομάδα με μπασκετικό κόσμο».

... το αν είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του:
«Νιώθω πολύ καλά, είμαι σε καλή κατάσταση και κάνω καλή προπόνηση. Γενικά είναι πιο εύκολο εδώ, γιατί δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω.

Με βοηθάει στο να είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Με βοήθησε και ο προπονητής, που με πλησίασε με έναν τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου.

Ο τρόπος που σου συμπεριφέρεται, που σου μιλάει μέσα και έξω από το γήπεδο είναι διαφορετικός από ό,τι περίμενα και έχω συνηθίσει. Μου εξήγησε ποια είναι η κατάσταση, μου εξήγησε πως έπρεπε να αποδείξω ορισμένα πράγματα.

Ήταν ξεκάθαρος μαζί μου. Με τα λόγια του με έκανε να είμαι συνεπής και να φτάσω εδώ που έφτασα. Όλα έπαιξαν όμως το ρόλο τους, το κλίμα, οι συμπαίκτες, όλα».

... τα όσα ακούγονταν στην Ελλάδα για τα κιλά του και τη ζωή του:
«Εντάξει, υπάρχει μια ηρεμία εδώ. Στο Ισραήλ δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε, δεν έχω ιδέα γιατί δεν ξέρω τη γλώσσα, οπότε σε βοηθάει αυτό.

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα. Ό,τι και να λένε όμως είμαστε επαγγελματίες και πληρώνουμε τα λάθη μας και κερδίζουμε για τις υπηρεσίες μας».

... το φάιναλ φορ και την εμπειρία του:
«Όλα μπορούν να συμβούν. Μιλάμε για ένα ματς όπου οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να περάσει. Δεν παίζει ρόλο τι έχεις κάνει μέσα στη χρονιά, αλλά τι θα γίνει μέσα σε αυτά τα 40 λεπτά.

Όπως λέει και ο Μπλατ: "να δίνεις τα πάντα, να παίζεις όσο πιο δυνατά και σκληρά μπορείς. Έτσι όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί, να δώσεις το κάτι παραπάνω". Όποιος δουλέψει λοιπόν περισσότερο θα κερδίσει».

... τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού:
«Για τον Παναθηναϊκό μετά το πρώτο ματς του Διαμαντίδη πίστεψα πως αν συνέχιζε έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει ο Παναθηναϊκός.

Με τέτοιο Διαμαντίδη δεν γίνεται να μην περάσεις. Μπορεί να σε ανεβάσει ένα επίπεδο πάνω σε αυτή την κατάσταση. Το πίστευα πως θα περάσει.

Για τον Ολυμπιακό η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχει τέτοια κατάληξη. Μετά το πρώτο παιχνίδι δεν το περίμενα. Δεν πίστευα ότι θα έκαναν μπρέικ μέσα στην Ελλάδα. Ήταν σοκ μετά το πρώτο τρομερό παιχνίδι».

... την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και τις φήμες για τον Παναθηναϊκό:
«Μου έδωσε ένα κίνητρο. Να σοβαρευτώ και να κάνω πιο σωστά τη δουλειά μου. Μόνο καλό μού έκανε.

Για τον Ολυμπιακό όμως έχω να πω μόνο καλά λόγια. Ειδικά για τη διοίκηση έχω να πω πως με βοήθησε πολύ, ειδικά οι κύριοι Αγγελόπουλοι.

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού που λέτε, δεν είχα μπει καν σε συζητήσεις. Ήμουν στην Αμερική εκείνη την περίοδο και δεν είχα έρθει σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο. Με τη Μακάμπι έχω δύο χρόνια συμβόλαιο».

... το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα:
«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αυτό που γίνεται δεν το περίμενα. Το πρωτάθλημα είναι σε περίεργη φάση, δεν την περίμενα. Δεν είμαι απόλυτος πως δεν θα γυρνούσα, όχι όμως με αυτή την κατάσταση.

Το καλύτερο που μου έκαναν στη Μακάμπι, εξάλλου, είναι ότι με έκαναν να πιστέψω ότι είμαι ένας από τους 12, ότι δεν χρειάζομαι ιδιαίτερη μεταχείριση».

... την Εθνική Ελλάδος:
«Ο σκοπός μου είναι να επιστρέψω. Νέος προπονητής, καινούργια κατάσταση. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά και να κοιτάξω τι θα γίνει».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Καμία επαφή Λάτσιο με Σισέ»

«Καμία επαφή Λάτσιο με Σισέ»
Το θέμα Τζιμπρίλ Σισέ και Λάτσιο... συντηρείται στην επικαιρότητα, ωστόσο με δηλώσεις του ο μάνατζερ Βιντσέντζο Μοραμπίτο τονίζει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή της ομάδας με τον Παναθηναϊκό ή τον Γάλλο σουπερστάρ.

Ο ατζέντης που ασχολείται με πολλές ιταλικές ομάδες, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας επιθετικός που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τη Λάτσιο για να είναι ένας πραγματικός στόχος. Ξέρω πολύ καλά τον μάνατζερ του παίκτη, Φιλίπε Πιόλα, του μίλησα χθες το πρωί. Αλλά σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή μεταξύ Λάτσιο και Παναθηναϊκού, ούτε όμως και μεταξύ της Λάτσιο και του μάνατζέρ του».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ξανά στα κόκκινα ο Πρίντεζης!

Ξανά στα κόκκινα ο Πρίντεζης!
«Τελειωμένη» είναι η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος φόργουορντ θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους» ως το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ της Μάλαγα θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδος για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Το μόνο που απομένει για να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα ο Πρίντεζης είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Τότε, θα υπάρξουν συζητήσεις από μηδενική βάση για νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται ο Έλληνας άσος να παίξει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του και είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα αφήσει εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τον Ματ Νίλσεν. Έτσι, στις θέση «4» οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τους Μαυροκεφαλίδη, Έρτσεγκ και Πρίντεζη.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ματ Νίλσεν είχε μετακομίσει στον Πειραιά ως αντικαταστάτης του Λίνας Κλέιζα, όμως η μεταγραφή του στην πορεία θεωρείται αποτυχημένη παρά τη στήριξη του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Στις αρχές Μαρτίου, ο τεχνικός της Μάλαγα, Τσους Ματέο, έθεσε εκτός ρόστερ για την ACB τον Πρίντεζη, τη θέση του οποίου πήρε ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ. Ο διεθνής φόργουορντ μέτρησε φέτος 6,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 19 αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ σε 14 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είχε 5,6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Κυριάκος του τελικού!

Ο Κυριάκος του τελικού!
Το gazzetta.gr παρουσιάζει την πορεία του πιτσιρικά Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος μπορεί να μην «έπιασε» στον Ολυμπιακό, έγραψε όμως Ιστορία με τη Σάλκε και βλέπει τελικό Champions League.Τον γνωρίσαμε στον Ολυμπιακό ως ένα ψηλό παιδί με κόκκινα μάγουλα που θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον αν προσεχθεί από τους προπονητές του.
Το βράδυ της 5ης Aπριλίου θα το θυμάται για πάντα, αφού η ομάδα του, η Σάλκε νίκησε με 5-2 μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ, με τον ίδιο να είναι από τους κορυφαίους της μυθικής νίκης των Γερμανών.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει τελικά λαμπρό μέλλον και το gazzetta.gr ακτινογραφεί το προφίλ του πιτσιρικά που οδεύει καρφί για τον... τελικό του Champions League!

Από την Πιερία στον... Πειραιά!

Η πορεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου φαντάζει παραμύθι, αφού ο μόλις 19χρονος άσος έγινε γνωστός στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό το 2007. Τότε ήταν αμούστακο (στην κυριολεξία) παιδί που αγωνιζόταν στον Σβορώνο Κατερίνης και έβγαζε μάτια λόγω σωματικών προσόντων αλλά και εμφανίσεων!
Ο 15χρονος τότε Κυριάκος είχε προσελκύσει βλέμματα μάνατζερ από συλλόγους του εξωτερικού, αφού είχε κάνει σύντομο πέρασμα από τα τζούνιορ της Μίλαν, τον παρακολουθούσε η Τσέλσι, τον ήθελε η Μπαρτσελόνα, τον δοκίμασε η Εσπανιόλ.
Στην Καταλονία για λογαριασμό της ομάδας –τότε– του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μείνει δέκα μέρες, ενώ οι «μπλαουγκράνα» προσέφεραν το ποσό των 80.000 ευρώ στον Σβορώνο και 60.000 ευρώ στον ίδιο. Μία μέρα μετά την πρόταση της Μπάρτσα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός.

Ποδοσφαιράνθρωποι της Κατερίνης είχαν ειδοποιήσει τον... συντοπίτη τους Αλέκο Ράντο, λέγοντας πως στον τοπικό Σβορώνο υπάρχει ένα θαυματουργό πιτσιρίκι που θα μπορούσε να έχει λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον αν προσεχθεί κατάλληλα.
Αν και καθυστέρησε ο Ολυμπιακός, ο Γιώργος Λούβαρης έκλεισε το deal. Με 10.000 ευρώ και την αθλητική ενδυμασία για ένα χρόνο, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Στην κάθοδο προς τον Πειραιά, πάντως, έπαιξε ρόλο και η επιθυμία της οικογένειας του νεαρού αμυντικού να μη «βγει» από τα σύνορα σε τόσο μικρή ηλικία.
Το πρώτο μεγάλο βήμα είχε ήδη γίνει. Ο μικρός Κυριάκος ήταν συμπαίκτης με τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αντώνη Νικοπολίδη...

Η πρώτη εμφάνιση, το πρώτο πρωτάθλημα!

Το ντεμπούτο του μικρού μας... ήρωα με την ερυθρόλευκη φανέλα έγινε στις 2 Δεκέμβρη του 2007 με προπονητή τον Τάκη Λεμονή, αφού ο Κυριάκος θα μπει αλλαγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα γίνει ο νεαρότερος παίκτης των Πειραιωτών που θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Εκείνη τη σεζόν ο Παπαδόπουλος θα κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα αλλά και το πρώτο του Κύπελλο όντας επαγγελματίας με τον Ολυμπιακό. Πρώτη σεζόν, πρώτη συμμετοχή, πρώτο double με τους Πειραιώτες...

«Κυριάκο, προορίζεσαι για δανεικός...»

Το καλοκαίρι του 2008 ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αναλάβει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και τότε ο 16χρονος αμυντικός θα... πέσει από το συννεφάκι της ευτυχίας!

Ο Ισπανός τεχνικός τού εξηγεί μετά το τέλος μιας προπόνησης ότι θα πρέπει να αγωνιστεί δανεικός σε μικρότερη ομάδα για να παίξει περισσότερο, αφού ο ίδιος ο Βάσκος δεν έχει διάθεση για πειραματισμούς με εξαιρετικά νέους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια εποχή αρχίζουν τα πρώτα σενάρια για πρόταση από το εξωτερικό και ο Ίλια Ίβιτς προσεγγίζει τον πατέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου για να τον εκπροσωπήσει.
Οι σχέσεις του πρώην τεχνικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων» με την οικογένεια ήταν εξαιρετικές, αφού φρόντιζε να έχει ο «μικρός» ό,τι χρειαζόταν.
Ο Ολυμπιακός στέλνει... έμμεσο μήνυμα να μη μιλάνε με τον Ίβιτς και άμεσο όταν καλεί τον Παπαδόπουλο για αναπροσαρμογή.
Το τριετές συμβόλαιο του 16χρονου αμυντικού βελτιώνεται για τον ίδιο και ορίζεται ρήτρα που εκτιμάται κάπου ανάμεσα στα 6 με 8 εκατ. ευρώ.

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον καλεί να αγωνιστεί στο φιλικό με τον Ιωνικό και με την απόδοσή του ο Κυριάκος τον αναγκάσει να τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα. Με τον Ισπανό στον πάγκο θα πάρει ακόμα δύο συμμετοχές ως βασικός και μία ως αλλαγή...

Αμυντικός μέσος by... Κετσπάγια!

Το καλοκαίρι του 2009 στον Ολυμπιακό έρχεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φαίνεται να πιστεύει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, σε διαφορετική θέση από αυτήν που είχε ξεκινήσει την καριέρα του ο μικρός. Ο Γεωργιανός τον ξεκινάει σαν αμυντικό χαφ, ο Κυριάκος δείχνει να «χωλαίνει» σε αυτή τη θέση, όμως ο Τιμούρ δεν απογοητεύεται!

Στον επίσημο αγώνα με τη Σέριφ στο Στάδιο Καραϊσκάκη τον ξεκίνησε βασικό στη μεσαία γραμμή και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο, χωρίς να χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. «Θα ήθελα ο Κυριάκος να παίξει στη θέση του αμυντικού μέσου. Θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες και ελπίζω να πάει καλύτερα», θα πει μετά το ματς ο Κετσπάγια, ωστόσο δεν θα προλάβει.
Στη Λάρισα θα τον χρησιμοποιήσει 12 λεπτά και πάλι στη μεσαία γραμμή, ωστόσο η αντικατάσταση του Κετσπάγια από τον Ζίκο θα φέρει και πάλι πίσω τον «μικρό», ο οποίος τότε το έβλεπε ως θετική εξέλιξη για την καριέρα του.

Υπήρχαν φήμες...

Εκείνο τον καιρό οι φήμες που ήθελαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, να έχει καβαλήσει... καλάμι αλλά και να συνοδεύει τον Κώστα Μήτρογλου στις νυχτερινές εξόδους, δίνουν και παίρνουν, ο ίδιος όμως πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ και έλεγε πως όλα είναι κακοπροαίρετες κριτικές...

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό συνοδεύεται από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και ο «μικρός» μπαίνει στην κατάψυξη. Του προτείνεται να παίξει με την ομάδα νέων των Ερυθρολεύκων, αλλά αρνείται.

Το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού, εκείνο για το οποίο όλοι μιλούν μοιάζει να χάνεται...
Μέχρι που βρίσκει καταφύγιο, όπως και οι περισσότεροι της γενιάς του, στην Εθνική ομάδα, όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και θα προσελκύσει ξανά τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων...

Ένα... δωράκι στη Σάλκε!

Το περασμένο καλοκαίρι η Σάλκε του Φέλιξ Μάγκατ αγοράζει τον 19χρονο πιτσιρικά αντί 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει «έγκλημα» μια και θα έπρεπε να επενδύσουν πάνω στον πιτσιρικά, ώστε πιθανή μελλοντική του μεταγραφή ύστερα από λίγα χρόνια θα μπορούσε να αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στον σύλλογο...

Ο Κυριάκος «μεταναστεύει» λοιπόν και γίνεται συμπαίκτης με τους Ραούλ, Φαρφάν αλλά και τον συμπατριώτη μας Βασίλη Πλιάτσικα. Ο Μάγκατ δείχνει να του δίνει τις ευκαιρίες, δουλεύει μαζί του στις προπονήσεις και τον έχει πολλές φορές στα βασικά πλάνα του. Ο σύλλογος της Βεστφαλίας δεν πηγαίνει καλά στην Bundesliga, ο Γερμανός τεχνικός απολύεται, αφήνει τη Σάλκε όμως στους «8» του Champions League...

Tο βράδυ της 5ης Απριλίου με τον Κυριάκο στη βασική ενδεκάδα και εκ των κορυφαίων της, η Σάλκε «ξεφτιλίζει» την Ίντερ μέσα στο «Μεάτσα» και πλέον πηγαίνει «καρφί» για τους «4» του Champions League.
Ο Μάγκατ λοιπόν μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την «04», ο Κυριάκος Παπαδόπουλος όμως δείχνει στα 19 του να έρχεται για να μείνει στα μπλοκάκια των μάνατζερ μερικών εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, είναι ακόμα εδώ...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο
Ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με άλλη φανέλα.

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Ένωσης, Γκουστάβο Οναϊντία τόνισε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του «δικεφάλου», Σταύρο Αδαμίδη πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι μεν σεβαστή, αλλά ζήτησε χρόνο για να απαντήσει καθώς θέλει να διερευνήσει την αγορά.

Ουσιαστικά, όμως, ο Αργεντινός μάνατζερ κλείνει την πόρτα στην Ενωση καθώς ανέφερε πως ο Μπλάνκο επιθυμεί ομάδα που θα του προσφέρει τριετή συνεργασία με συνολικά «καθαρές» οικονομικές απολαβές 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ . Ο Αδαμίδης, μάλιστα, φέρεται να μετέφερε στον Οναϊντία πως η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για πολύ.

Πλέον, ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα πρέπει να θεωρείται εκτός ομάδας από το καλοκαίρι και έπειτα, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και η Ενωση δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματα που ψάχνει.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Aλλαγή δεδομένων με Βαλβέρδε!

Aλλαγή δεδομένων με Βαλβέρδε!
Νωρίτερα απ' ότι είχε προγραμματιστεί θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία θα αφορά την παραμονή του Βάσκου στο Λιμάνι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.Άμεσα αναμένεται να συναντηθούν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του Ισπανού προπονητή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο «Τσινγκούρι» σύμφωνα με δημοσιεύματα δείχνει πλέον αρκετά «ζεστός» να μείνει στον Πειραιά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει νωρίτερα απ' ότι υπολογιζόταν, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Βάσκου στο Λιμάνι.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δεδομένο ότι θέλει να συνεχίσει με τον Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ όπως προκύπτει απ' όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες ο 47χρονος τεχνικός δείχνει πλέον πιο θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα και δεν αποκλείεται, αυτή η συνάντηση να έχει happy end, βάζοντας παράλληλα και ένα τέλος στην προπονητολογία που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...