ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Κιτρινόμαυρη» απόγνωση...

«Κιτρινόμαυρη» απόγνωση...
Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Ισμαέλ Μπλάνκο κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ, την ώρα που η διοίκηση ψάχνει απεγνωσμένα λεφτά αλλά δεν τα βρίσκει.Ο τρόπος με τον οποίο είχε φερθεί η Ένωση από το καλοκαίρι του 2009 κι έπειτα είχε φέρει στα όρια του τον Αργεντίνο σέντερ φορ, που ένιωθε ότι οι διοικούντες τον κορόιδευαν... Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δε βλέπει φως σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην ΠΑΕ και την ομάδα, φέρνουν τον Μπλάνκο ουσιαστικά εκτός ΑΕΚ με τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν και αυτό κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθώς φεύγει κι άλλος παίκτης που αγαπάει ο κόσμος και που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φυσική του θέση.

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς εικόνα θα παρουσιάζει το ρόστερ της ΑΕΚ το καλοκαίρι ενόψει της επόμενης σεζόν και τα μηνύματα μόνο ευχάριστα δεν είναι... Στην ΠΑΕ ψάχνουν με κάθε τρόπο χρήματα για τον Ιούνιο αλλά και για να σχεδιαστεί η επόμενη σεζόν και αυτά τα λεφτά, όπως είναι αναμενόμενο, δε βρίσκονται... Οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς έβαλαν για την αδειοδότηση και δεν έχουν καμία διάθεση να συνεχίσουν, ο μοναδικός επενδυτής που θα μπορούσε να δώσει όραμα στον κόσμο -δηλαδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης- δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο Σταύρος Αδαμίδης είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Τόσο, ώστε να ζητάει από τα μέλη του Surrorters Club να βάλουν λεφτά για να βοηθήσουν την ΠΑΕ. Αυτοί μπορεί να βάλουν, αλλά θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που χρειάζεται η ΑΕΚ για να πρωταγωνιστεί.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...