ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Εν αναμονή της απόφασης

Εν αναμονή της απόφασης
Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Η απόφαση αναμένεται ως τις 14:00!

Στην εκδίκαση υπήρχαν δικηγόροι από την ΕΣΑΠ, τον ΕΟΠΕ, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» τόνισαν πως η τιμωρία του Κώστα Χριστοφιδέλη έχει λήξει: «Στερούν το δικαίωμα να εργαστεί σε έναν εργαζόμενο. Δεν μπορεί σε έναν φυλακισμένο που έχει λήξει η ποινή του, να τον αφήνουν στη φυλακή», με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκο Ρισβά να αναφέρει στη δικαστή: «Βγάλτε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα και θα δείτε σε μισή ώρα πως ο ΑΣΕΑΔ θα έχει αποφασίσει για τον παίκτη».

Μάλιστα, υπήρχε κουβέντα και για τον εφέτη του ΑΣΕΑΔ, κύριο Χαμάκο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος 15 μέρες, με τη γραμματέα του να τονίζει πως τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Μάλιστα, την ώρα που αποχωρούσαν από την αίθουσα οι δικηγόροι των υπόλοιπων ομάδων, ο Ρισβάς πέταξε την ατάκα «ποιος φοβάται τον Χριστοφιδέλη;»!

Ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ, κύριος Τζωρτζίδης είπε: «Εμείς είμαστε αμέτοχοι σε όλη την ιστορία. Για να εκδώσουμε το δελτίο του παίκτη θέλουμε εντολή από την ΕΣΑΠ. Απλά λέμε πως οι ημερομηνίες ειναι στενές για τις εθνικές ομάδες».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της ΕΣΑΠ, κύριος Ηλιάδης τόνισε: «Το δικαστήριο είναι αναρμόδιο και πρέπει η υπόθεση να λυθεί σε αθλητικό δικαστήριο. Δεν δικαιολογούνται τα ασφαλιστικά μέτρα. Θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα με τους χορηγούς και τους ξένους που τα συμβόλαια μερικών λύνονται με το που τελειώνουν τα πλέι οφ και μπορεί να μην προλάβουν». Σε αυτό συμφώνησαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Τέλος, ο Νίκος Ρισβάς απάντησε: «Η παρουσία των ομάδων εδώ δείχνουν ότι φοβούνται τον Χριστοφιδέλη και τον Παναθηναϊκό», με τον Ηλιάδη να απαντά: «Και χωρίς τον Χριστοφιδέλη ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα».

Πλέον αναμένεται η απόφαση, η οποία θα γίνει γνωστή σε μερικές ώρες.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...