ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τέλος τα ψέματα, ώρα για βόλεϊ…

Τέλος τα ψέματα, ώρα για βόλεϊ…
Το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Οι Ηρακλής και Ολυμπιακός υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (18:00) και Παναθηναϊκός (20:00) αντίστοιχα με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις δύο νίκες.Όλη την χρονιά και ειδικά με το νέο σύστημα πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες που ήθελαν να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα έπρεπε αρχικά να βρεθούν στην πρώτη τετράδα για να μπορούν να λάβουν μέρος στα πλέι οφ. Οι Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τα κατάφεραν και από σήμερα θα μπουν στη μάχη με στόχο την κούπα. Ο «γηραιός» αρχικά θα παλέψει με τους «ασπρόμαυρους» στη Μίκρα στις 18:00 και εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» με τους «πράσινους» στο Ρέντη στις 20:00. Πλέον το πρωτάθλημα είναι σαν να αρχίζει από τώρα και τα λάθη και οι ήττες δεν συγχωρούνται...

Φαβορί ο Ηρακλής

Το πρώτο χρονικά ζευγάρι που θα βρεθεί αντιμέτωπο είναι αυτό του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ (Μίκρα 18:00). Ένα ζευγάρι που φαίνεται να έχει ξεκάθαρο φαβορί το οποίο είναι ο «γηραιός», που δείχνει πιο πλήρης από τον αντίπαλό του για πρόκριση στον τελικό.

Μπρουκς: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς μιλώντας για το ματς τόνισε: «Ξέρουμε τι σημασία του αγώνα, ξέρουμε τον αντίπαλό μας, όπως μας ξέρει κι αυτός κι είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα διαφορετικό νομίζω παιχνίδι από τα άλλα που έχουν προηγηθεί κι ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά επικίνδυνος αφού έχει παίξει καλά σ' όλη τη σεζόν. Εχει σταθερότητα και ομαδικότητα, όμως πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και θα κερδίσουμε τον αγώνα»

Μέλκας: «Μεγάλο φαβορί ο Ηρακλής»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας και φυσικά το μεγάλο φαβορί είναι ο Ηρακλή. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε φιλοδοξίες κι αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα έχουμε πιθανότητες νίκης. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκινά και το κίνητρο της πρόκρισης στον τελικό είναι πολύ μεγάλο».

Όλα τα βλέμματα στο μεγάλο ντέρμπι

Δύο ώρες μετά θα διεξαχθεί στο Ρέντη το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το απόλυτο ματς σε κάθε άθλημα και ούτε το σημερινό εξαιρείται. Φέτος μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές, με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε ισάριθμες νίκες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αγώνας αυτός μπορεί να μην διεξαχθεί καν, καθώς το πρωί θα εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των «πράσινων» που ζητάνε να μην αρχίσουν τα πλέι οφ, αν δεν βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον Χριστοφιδέλη.

Καλμαζίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης έκανε λόγο για πρωτάθλημα που ξεκινάει τώρα, ενώ δεν έκρυψε πως ο αντίπαλος χρειάζεται προσοχή και ειδικά η ενδεχόμενη αντίδρασή του: «Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, αφού τα τέσσερα προηγούμενα δεν έχουν σχέση. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε όσα θετικά είχαμε παρουσιάσει και φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πληγωθεί κι έχει την εμπειρία για να αντιδράσει, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή"

Λάιος: «Πολύ κοντά οι δυο ομάδες»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Λάιος επισήμανε πως όλα είναι ανοικτά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι δύο ομάδες όπως φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι μας είναι πολύ κοντά. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να βρεθούμε στην τετράδα, ο επόμενος είναι να προκριθούμε στον τελικό για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε δύο νίκες. Όλα είναι πάντως ανοικτά»
*Υπενθυμίζουμε ότι οι σειρές των ημιτελικών κρίνονται στις δύο (2) νίκες, ενώ οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...