ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Απόδραση από το «Σαν Πάολο» για Μίλαν!

Απόδραση από το «Σαν Πάολο» για Μίλαν
Σε ένα δυνατό ματς στο «Σαν Πάολο» η Μίλαν πήρε μεγάλη νίκη (2-1) κόντρα στην Νάπολι και διατήρησε την επαφή με την Λάτσιο. Ρομπίνιο, Ζλάταν τα γκολ, βασικός ο Παπασταθόπουλος.
Read more!

«Κατσούρ»: «Τσιτωμένοι για νίκη»

Η ήττα έφερε προβληματισμό και το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Κώστας Κατσουράνης μιλά για τη μάχη «αιωνίων» και τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός της νίκης…
«Κατσούρ»: «Τσιτωμένοι για νίκη»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε:
-Για την απόδοση στο ματς με την ΑΕΚ
«Το γρήγορο γκολ μάς επηρέασε και αδικαιολόγητα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Νομίζω ότι είναι πολύ παιδικό από την πλευρά μας να τρώμε γκολ σε ντέρμπι μόλις στο τρίτο λεπτό. . Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, γενικότερα δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με εξαίρεση αυτή του Ζιλμπέρτο και το δοκάρι του Γκαρσία. Όταν δεν έχεις λύση εγκλωβίζεσαι και για αυτό έμεινε το 1-0».
- Για την ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι
«Σίγουρα μια ήττα σε ένα ντέρμπι σε… τσιτώνει. Δύο ήταν τα κλειδιά της ήττας. Πρώτα το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε  και δεύτερον ότι δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα της ΑΕΚ».
 - Για το αν επηρέασαν οι απουσίες
«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο, γιατί έλειπαν παίκτες- κλειδιά. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες, όταν όμως δέχεσαι γκολ στο 3' οι δικές σου απουσίες φαίνονται περισσότερο. Αν το ματς έμενε στο 0-0, ίσως να φαίνονταν περισσότερο οι απουσίες της ΑΕΚ και όχι οι δικές μας. Αλλά με το αν, δεν γίνεται τίποτα».
- Για την κούραση της ομάδας
«Στο Κύπελλο θα αγωνιστούν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Οπότε θα είμαστε πιο ξεκούραστοι για το ντέρμπι. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι και αυτό είναι καλό. Πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
-Για την αλλαγή σκηνικού στον βαθμολογικό πίνακα
«Όταν ο βασικός αντίπαλος για τον τίτλο παίρνει κεφάλι στη βαθμολογία δεν είναι καλό. Πέρυσι το κάναμε εμείς και βγήκαμε πρωταθλητές. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό φέτος. Εμείς πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να τον κυνηγήσουμε και να τον φτάσουμε».
Read more!

«Ξεχάστε Άρη και Παναθηναϊκό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, υπογραμμίζοντάς τους πως θα πρέπει να είναι το μόνο πράγμα το οποίο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους αυτήν τη στιγμή.
«Ξεχάστε Άρη και Παναθηναϊκό»
Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε εστίασε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω. «Ξεχάστε τον Άρη. Το ματς αυτό πέρασε. Επίσης θα πρέπει να ξεχάσετε προς στιγμήν και ότι έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να το σκέφτεστε αυτό τώρα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια τους επισήμανε πως «μπροστά μας έχουμε τώρα την Ηλιούπολη. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο εκεί. Πολλοί από εσάς ζήσατε τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό και καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι το να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να προχωρήσουμε στον θεσμό αυτό».

Ευκαιρία για Νέμεθ, Μήτρογλου και όχι μόνο...
Στο μεταξύ στο παιχνίδι της Τετάρτης αναμένεται να πάρουν ευκαιρία οι Νέμεθ και Μήτρογλου. Επίσης δεν αποκλείεται να παίξουν κατά της Ηλιούπολης οι Ποτουρίδης, Μοντεστό καθώς και άλλοι παίκτες, που δεν έχουν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Read more!

«Μπορούμε τον τίτλο»!

«Μπορούμε τον τίτλο»!
Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρότζερ Γκερέιρο, που δήλωσε άγνοια για τον λόγο που τον είχε... ξεχάσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Read more!

Αγκουέρο: "Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν άλλη αντιμετώπιση"

Σέρτζιο Αγκουέρο Ο Σέρχιο Αγκουέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με δηλώσεις του στην "Marca", ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών μετά την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι. Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε συγκεκριμένα: «Η Ατλέτικο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης από τους διαιτητές από ό,τι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα».

Το ίδιο νευριασμένος εμφανίστηκε και ο προπονητής του Κίκε Φλόρες, ο οποίος δήλωσε: «Τέτοιες διαιτησίες με κάνουν να θέλω να αποχωρήσω από την προπονητική».
Read more!

«Πρόταση από Ισπανία για Παστόρε»

Στην αποκάλυψη ότι σύλλογος από την Ισπανία έχει κάνει... ημι-επίσημη πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χαβιέ Παστόρε, προχώρησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.
«Δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από κανέναν, μόλις μία ημι-επίσημη προσέγγιση από ένα ισπανικό κλαμπ για περίπου 25 εκατ. ευρώ. Δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα από την Ιταλία. Οπως έχω πει και άλλες φορές, ο Παστόρε είναι ανεκτίμητος, επειδή δεν είναι προς πώληση» τόνισε ο Τζαμπαρίνι στο Gr Parlamento την Δευτέρα (25/10).

«Παρόλα αυτά, καταλαβαίνω ότι το να τον κρατήσω εδώ, μαζί μας δεν θα είναι εύκολο και πιστεύω ότι κοστίζει περίπου 60 εκατ. ευρώ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι κάποιος ο οποίος μία μέρα θα κερδίσει την 'Χρυσή Μπάλα'».

Σημείωνεται ότι ο πρόεδρος των Σιτσιλιάνων, που επιμένει ότι ο θησαυρός του από την Λατινική Αμερική δεν πρόκειται να αποχωρήσει, τουλάχιστον σύντομα, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να βγει στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο για να αγοράσει αμυντικούς. «Πίστευα ότι οι αναπληρωματικοί μας ήταν καλύτεροι απ' ότι είναι. Πιθανότατα θα κινηθούμε τον Ιανουάριο για να αγοράσουμε καινούριους αμυντικούς» ήταν τα λόγια του.

«Πρόταση από Ισπανία για Παστόρε»
«Δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από κανέναν, μόλις μία προσέγγιση από ένα ισπανικό κλαμπ για περίπου 25 εκατ. ευρώ. Δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα από την Ιταλία. Οπως έχω πει και άλλες φορές, ο Παστόρε είναι ανεκτίμητος, επειδή δεν είναι προς πώληση» τόνισε ο Τζαμπαρίνι στο Gr Parlamento την Δευτέρα (25/10).

«Παρόλα αυτά, καταλαβαίνω ότι το να τον κρατήσω εδώ, μαζί μας δεν θα είναι εύκολο και πιστεύω ότι κοστίζει περίπου 60 εκατ. ευρώ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι κάποιος ο οποίος μία μέρα θα κερδίσει την 'Χρυσή Μπάλα'» πρόσθεσε.

Σημείωνεται ότι ο πρόεδρος των Σιτσιλιάνων, που επιμένει ότι ο θησαυρός του από την Λατινική Αμερική δεν πρόκειται να αποχωρήσει, τουλάχιστον σύντομα, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να βγει στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο για να αγοράσει αμυντικούς. «Πίστευα ότι οι αναπληρωματικοί μας ήταν καλύτεροι απ' ότι είναι. Πιθανότατα θα κινηθούμε τον Ιανουάριο για να αγοράσουμε καινούριους αμυντικούς» ήταν τα λόγια του.
Read more!

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης!

Ο Μαρινάκης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο αυτήν τη στιγμή. Παράλληλα είναι πεπεισμένος για την αγωνιστική αξία των παικτών των Πειραιωτών αλλά και σίγουρος για την περαιτέρω αγωνιστική τους βελτίωση.
Read more!

"Δεν μας παίρνει άλλο"

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στις μεταξύ τους συζητήσεις έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση με την εικόνα που παρουσιάζουν στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σκυμμένα κεφάλια, έλλειψη διάθεσης και ανέκφραστα πρόσωπα συνέθεταν την ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ την επομένη της ήττας με 1-0 από την ΑΕΚ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είχαν όρεξη για πολλά-πολλά. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν αρκετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλοι συμφωνούσαν ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο.
"Δεν μας παίρνει άλλο να συνεχίσουμε έτσι" αναγνώριζε ενδεκαδάτος πράσινος μιλώντας σε συμπαίκτες του και πρόσθετε: "Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή μαζί μας". Σε άλλο πηγαδάκι κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η επιτακτική ανάγκη της νίκης. "Πρέπει να νικήσουμε, γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα" ήταν το συμπέρασμα της κουβέντας.
Φυσικά, από τις συνομιλίες δεν μπορούσε να απουσιάσει ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές παραδέχονταν ότι κάθε άλλο παρά παρουσίασαν την εικόνα που έπρεπε. "Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα βγάζουμε στο γήπεδο. Κάνουμε πολλά λάθη σε κάθε ματς και αυτό μας κοστίζει. Πρέπει να το διορθώσουμε" ήταν μια από τις φράσεις που ακούστηκε στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού και αν μη τι άλλο, έχει μεγάλη βάση...
Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδειχνε ότι ήταν φανερά επηρεασμένος από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε, ενώ ολοφάνερα στεναχωρημένος εξαιτίας του λάθους του ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι. Από την πλευρά τους, οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα προσπαθούσαν να ανορθώσουν το ηθικό των συμπαικτών τους, τονίζοντας τους ότι είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν το κλίμα, επικρατώντας επί του Ολυμπιακού. Read more!

Με δύο αλλαγές στη Γαλλία η Εθνική Νέων

Λεωνίδας Βόκολος Στη Λιμόζ βρισκεται από την Δευτέρα η αποστολή της Εθνικής Νέων, προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές φιλικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί εκεί (25-31/10). Στις αρχικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου υπήρξαν δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς τη θέση των Σταφυλίδη και Πολυχρονάκη, πήραν οι Ασλανίδης και Αριανούτσος.

Οι άλλοι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Προβατίδης, Μελισσάς, Κουσίδης, Φουρλάνος, Κασαπάκης, Μαρινάκης, Κολοβός, Καϊμακαμούδης, Μπάλας, Σούλης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπίμπης, Σερέκας, Μπουγαΐδης και Μπουχαλάκης.

Τον πρώτο αγώνα η Ελλάδα θα τον δώσει την Τετάρτη (20:00 ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη διοργανώτρια χώρα. Στον άλλο αγώνα του τουρνουά θα παίξουν Ρωσία και Βέλγιο. Read more!

Διήμερο Λιγκ Καπ στην Αγγλία

Το τρόπαιο του αγγλικού Λιγκ Καπ Ο τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας διεξάγεται το προσεχές διήμερο. Δεκαέξι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, χωρίς τη "μεγάλη" αναμέτρηση αλλά με δυνατές κόντρες. Ηδη τη διοργάνωση έχουν αποχαιρετήσει η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και άλλες έξι ομάδες της Πρέμιερσιπ.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη:
Μπέρμιγχαμ-Μπρέντφορντ
Ιπσουϊτς-Νορθάμπτον
Λέστερ-Γουέστ Μπρομ
Μάντσεστερ Γ.-Γουλβς
Γουϊγκαν-Σουόνσι

Τετάρτη:
Αστον Βίλα-Μπέρνλι
Νιούκαστλ-Αρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Στόουκ Read more!

Φοβάται τη Μίλαν!!


Ξέσπασμα της Μίλαν φοβάται ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το ιταλικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα των «ροσονέρι» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της Νάπολι τόνισε: «Πρόκειται για μια ομάδα αστέρων. Αλλά πάνω από όλα φοβάμαι την περηφάνια που έχουν οι πρωταθλητές της. Έχασαν στη Μαδρίτη και αυτό μπορεί να τους ξυπνήσει τον εγωισμό. Είναι δύσκολο για ομάδες όπως η Μίλαν να χάνουν δύο κολλητά ματς».

Στη συνέχεια ο Ματζάρι πρόσθεσε: «Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σημαντικό το ότι θα έχουμε τους φίλους μας στο πλευρό μας. Πρέπει να μας στηρίξουν με τον τρόπο που ξέρουν. Θα δώσουμε το 120% μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει την επίθεση της Μίλαν με την αντίστοιχη της ομάδας του, συμπλήρωσε: «Αν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει μισθό ίσο με επτά παικτών της Νάπολι, σημαίνει ότι έχει μια ιστορία που αποδεικνύει την εξαιρετική του αξία». Read more!

Οι τοπ σκόρερ στην Ευρώπη!


Μπορεί να είναι νωρίς, όμως αυτοί που αναμένεται να ταλαιπωρήσουν τα δίχτυα έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν। Το gazzetta.gr παρουσιάζει το top seven των σκόρερ της Ευρώπης σε όλες τις διοργανώσεις.

14 Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Στα 31 του διατηρεί άριστη σχέση με τα αντίπαλ δίχτυα και φέτος το αποδεικνύει και με το παραπάνω. Ο Αλεξάντερ Φράι σκοράρει κατά ριπάς σε Ελβετία και Ευρώπη και διατηρεί την Βασιλεία σε ανταγωνιστικά επίπεδα και στα δύο μέτωπα. Στις εντός συνόρων υποχρεώσεις έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 12 αγώνες όντας πρώτος σκόρερ της λίγκας, ενώ έχει αφήσει το σημάδι του δύο φορές στα playoffs του Champions League και άλλες δύο στους ομίλους, με πιο πρόσφατο το εξαιρετικό γκολ που άνοιξε τον δρόμο για το διπλό στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα.

14 Γιέλε Βόσεν (Γκενκ)

Ο 21χρονος επιθετικός της Γκενκ παρότι η ομάδα του δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη, έχει ήδη φτάσει τα 14 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος. Ξεκίνησε δυναμικά με δύο στο ματς της πρεμιέρας την 1η Αυγούστου κόντρα στην Μπέερσοτ ενώ πέτυχε ακόμα δύο γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Σεντ Τρούιντεν. Από την 1η μέχρι και την 9η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος και για δύο μήνες ο Βόσεν σκόραρε συνεχώς καθώς την 1η Οκτωβρίου δεν βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μαλίν. Τελευταίο γκολ, με το οποίο έχει φτάσει τα 14 ήταν στο 4-2 κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στις 17 του μήνα.

13 Σαμουέλ Ετό (Ίντερ)

Μπορεί ο Μπενίτεθ να έχει ακούσει τα χειρότερα από τότε που ανέλαβε την Ιντερ, όμως του πιστώνεται μία αλλαγή που έκανε σε σχέση με τον Μουρίνιο και έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Ο Σαμουέλ Ετό, που βρέθηκε υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου να παίζει πλάγια δεξιά, επανήλθε στην κορυφή της επίθεσης και στα πρώτα ματς των Νερατζούρι έχει... σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα. Σε τρεις αγώνες στο Champions League έχει σκοράρει διπλάσιες φορές, ενώ στην Serie A, έχει βάλει επτά γκολ σε οκτώ ματς. Στους συνολικά 11 αγώνες που έχει παίξει σε Ιταλία και Ευρώπη, έχει τιμήσει την αντίπαλη εστία 13 φορές. Σημειώνεται ότι στον τελικό του ευρωπαϊκού super cup με την Ατλέτικο δεν σκόραρε.

13 Κένι Μίλερ (Ρέιντζερς)

Από τα πρόσωπα της αγωνιστικής σε ολόκληρο το Νησί ο Κένι Μίλερ. Ο 30χρονος επιθετικός της Ρέιντζερς, που έχει περάσει μία σεζόν και από την Σέλτικ, πριν το πρώτο Old Firm της σεζόν είχε πετύτει 11 γκολ και για αυτόν το 13 μόνο γρουσούζικο δεν αποδείχθηκε. Με το σκορ στο 1-1, ο Σκωτσέζος πήρε το όπλο του και με δύο γκολ χάρισε τη εκτός έδρας νίκη στην Ρέιντζερς φτάνοντας παράλληλα τα 13 γκολ σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει σκοράρει στην Ευρώπη.

12 Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις της σύγχρονης ιστορίας είχε πέρυσι ο Λέο Μέσι καθώς σκόραρε 47 (!) φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα. Παρά το όχι τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα των Καταλανών φέτος, ο 23χρονος Αργεντινός συνεχίζει εξίσου καλά και έχει φτάσει ήδη τη μία ντουζίνα γκολ. Ο Μέσι έχει πετύχει πέντε στο ισπανικό πρωτάθλημα, τέσσερα στο Champions League και τρία στον επαναλητπικό του super cup στον οποίο οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν 4-0 της Σεβίλλης, ανατρέποντας το 3-1 του «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο ξεκίνημα της σεζόν.

11 Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Σπάει τα κοντέρ ο Ρονάλντο με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα μετά την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σταρ συνεχίζει να προσθέτει γκολ στα περσινά 33 και έχει αισίως φτάσει τα 44 σε 46 αγώνες με την φανέλα των Μερένχες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα δέκα από τα 11 φετινά έχουν έρθει στην Primera Division, με τον 25χρονο στον τελευταίο αγώνα να κάνει καρέ (!) κόντρα στην Σανταντέρ, ενώ έχει από δύο στις νίκες με Λα Κορούνια και Μάλαγα. Εκτός από το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Κριστιάνο έχει σκοράρει μία φορά στο Champions League, ανοίγοντας το σκορ με φάουλ με αντίπαλο την Μίλαν στο «Μπερναμπέου».

11 Λουίς Σουάρες (Άγιαξ)

Ο άνθρωπος που πέρυσι πέτυχε 48 (!) γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έχει αρχίσει και φέτος δυνατά. Βοήθησε τα μέγιστα στον Αγιαξ να περάσει από τον τρίτο προκριματικό του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ με ένα γκολ σε κάθε αναμέτρηση, ενώ σκόραρε και στα playoffs με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, στέλνοντας τους Ολλανδούς στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, όπου σε τρία ματς έχει ένα γκολ, κόντρα στην Οσέρ. Εκτός από την Ευρώπη, ο Ουρουγουανός στράικερ, δεν ήταν δυνατόν να μην έχει ανοίξει λογαριασμό στην Eredivisie, στην οποία σε δέκα αναμετρήσεις έχει γράψει επτά τεμάχια να φτάσει στο σύνολο των 11 μέχρι στιγμής. Read more!

«Και με 15 παίκτες θα έχανε» !!


Η Άρσεναλ νίκησε στο Μάντσεστερ τη Σίτι (3-0), με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να τονίζει πως οι «πολίτες» θα έχαναν το παιχνίδι ακόμη κι αν αγωνίζονταν με 15 παίκτες στη σύνθεσή τους!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Λονδρέζων εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά και τη νίκη της ομάδας του στο χθεσινό ντέρμπι της «Πρέμιερ Λιγκ», επισήμανε:

«Και με 15 παίκτες να έπαιζε η Σίτι πάλι θα γνώριζε την ήττα. Όποιος και να είναι στην ομάδα, πάντα θέλουμε να προχωράμε. Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι δύσκολο να τον σταματήσει κανείς. Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα.


Με τέτοιο τέμπο, κανείς δεν μπορεί να σου βάλει φρένο. Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί. Η Τσέλσι δείχνει δυνατή και ακόμα έχουμε ματς με μεγάλες ομάδες. Όταν αγωνιστούμε εναντίον τους θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Read more!

Νέο σενάριο για Άντερσον


Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Αντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οπως αναφέρει η ισπανική έκδοση του goal.com οι «πράσινοι» έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να τον ζητήσουν ως δανεικό από την αγγλική ομάδα και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστιά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, τον διάσημο Ζόρζε Μέντες. Προφανώς η ελληνική ομάδα θέλει τον Άντερσον για να καλύψει τη θέση του συμπατριώτη του, Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή».

Read more!

Μήνυμα για... ανατροπή!


Συσπείρωση ενόψει ντέρμπι ήταν το… μήνυμα μετά το δίωρο ραντεβού που είχε ο Νικόλας Πατέρας με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Νιόπλια. Γρήγορη αναστροφή του κλίματος και της αγωνιστικής εικόνας ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετή ώρα (παρόντες ήταν και οι Αντωνίου-Φρέιτας) με βασικό σημείο των λόγων τους την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, αλλά και γενικότερα την… προβληματική απόδοση του «τριφυλλιού» στα περισσότερα φετινά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο κ. Πατέρας για άλλη μια φορά (όπως είχε συμβεί και μετά την αναμέτρηση στο Ηράκλειο όταν ο Νιόπλιας παραιτήθηκε) ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας να το παλέψει ακόμη περισσότερο για να αλλάξει η εικόνα αυτή.

Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την ποιότητα του ρόστερ και ξεκαθάρισε πως μπορεί η ομάδα να τα ανατρέψει όλα, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στάδιο, αλλά παράλληλα τόνισε πως πλέον για τους πάντες -παίκτες και προπονητή- τέλειωσαν οι δικαιολογίες!

To... προχωράμε ενωμένοι ήταν η γενική έννοια της συνάντησης, αν και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο το Σάββατο. Εκεί είναι ο καθρέφτης για την συνέχεια.

Τέλος όπως συνήθως συμβαίνει πριν από σημαντικά ματς το βέβαιο είναι ότι με την επιστροφή της ομάφας από την Κοζάνη, ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να στείλει το δικό του «μήνυμα» στους παίκτες ενόψει ντέρμπι!

Read more!

ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Για το Μπάμπεργκ ταξιδεύει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το πρωί της Τρίτης με τους Γερμανούς να υποδέχονται με σεβασμό τους «ερυθρόλευκους» εξηγώντας ότι ανήκουν στην τριάδα των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Κρις Φλέμινγκ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ ότι :

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανήκει κατά την άποψη μου στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για να έχουμε κάποια τύχη, πρέπει να κρατήσουμε τον αριθμό λαθών μας στην επίθεση όσο το δυνατόν πιο χαμηλά. Το κλειδί κατά την άποψη μου είναι κατά πόσον θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των επιθέσεων».

Επίσης, ο προπονητής της Μπάμπεργκ επισήμανε ότι «ελπίζω να φέρουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο μέχρι τα playoffs. Είναι πάντα για εμάς μια μοναδική βοήθεια» συμπληρώνοντας ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έχει την υποστήριξη αρκετών φίλων του από την Γαλλία (σ.σ. αλλά και όλη την κεντρική Ευρώπη).

Ο Φόλκερ Σιξτ συμπλήρωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι «οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα από τα μεγαλύτερα highlight στην Ευρωλίγκα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει μόνο ένα έναν στόχο, να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης». Έπειτα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάμπεργκ ανέλυσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ολοκληρώνοντας με το ότι «οι παίκτες της Μπάμπεργκ δεν πρέπει να κοιτάξουν τα ονόματα και τις επιτυχίες των αντιπάλων τους, αλλά να προετοιμαστούν ακριβώς όπως πριν από κάθε ματς, να δείξουν σεβασμό και να παίξουν σκληρά στην άμυνα». Read more!

Σκόκο: «Θα εξετάσω τις προτάσεις…»

Σκόκο: «Θα εξετάσω τις προτάσεις…»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι έχει εκδηλώσει η Μπενφίκα για την απόκτησή του δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο ο Νάτσο Σκόκο, ενώ πρόσθεσε πως συζητά με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά θα εξετάσει και κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

«Με εκπλήσσει και με κολακεύει που μία τόσο μεγάλη ομάδα με έχει στα υπόψη της. Σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Αντιμετώπισα την Μπενφίκα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ την περασμένη περίοδο και πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ για τις συζητήσεις για το μέλλον του ανέφερε: «Γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μου γίνει και αυτές που θα έρθουν από το εξωτερικό».

Όσο για το σάλο που είχε προκληθεί την περασμένη περίοδο με τις φήμες περί μεταγραφής στον Ολυμπιακό και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ο Νάτσο Σκόκο τόνισε: «Στόχος μου είναι πάντα να προοδεύω. Τότε είχαν παρερμηνευτεί τα λεγόμενά μου. Αυτή τη στιγμή προτιμώ να είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου».

Read more!

Νέβιλ: «Δουλεύει απίστευτα ο ‘Τσίκι’»

Το χέρι του στη φωτιά για τον Χαβιέ Ερνάντες βάζει ο Γκάρι Νέβιλ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει στο χαρακτήρα και στο ταλέντο του «Τσικαρίτο» έναν δεινό επιθετικό που θα ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα ως «κόκκινος διάβολος» για πολλά χρόνια.
Νέβιλ: «Δουλεύει απίστευτα ο ‘Τσίκι’»
«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Δουλεύει πολύ. Υπέρμετρα πολύ. Έχει όλες τις αρετές. Θα σκοράρει πάρα πολλά γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τονίζει ενθουσιασμένος ο Νέβιλ και συνεχίζει,

«Όταν ο Τουντσάι ισοφάρισε σκέφτηκα: ‘ωχ εδώ είμαστε πάλι. Πάμε για νέα ισοπαλία’. Θα ήταν όχι απλά καταστροφή, αλλά κάτι σαν διάλυση για μας. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε 2-3 γκολ και να τελειώσουμε τον αγώνα. Όταν ο ‘Τσίκι’ σκόραρε όλοι ανακουφιστήκαμε. Είναι τρεις σπουδαίοι πόντοι και σηματοδοτούνε τις συνεχείς, από εδώ και πέρα, εκτός έδρας επιτυχίες μας». Read more!

Ανακοίνωσε Βούιτσιτς η Εφές

Στο δυναμικό της Εφές Πίλσεν και επίσημα ανήκει από τη Δευτέρα ο Νίκολα Βούιτσιτς. Ο Κροάτης σέντερ, που συμφώνησε με τον τουρκικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, θα καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.
Nikola Vujčić in a Maccabi Tel-Aviv jersey.
Ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων», είχε ξεκινήσει τη χρονιά στο κροάτικο πρωτάθλημα με την ΚΚ Σπλιτ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι θα αποχωρούσε εφόσον δεχόταν πρόταση από έναν σύλλογο με υψηλούς στόχους.

Read more!

Το τείχος του Τσεχ

Με δύο μόλις γκολ παθητικό σε 9 αγωνιστικές στην Premier League ο Πετρ Τσεχ είναι σαφής για το μεγάλο όπλο της Τσέλσι: «Η άμυνα». Οι «μπλε» δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ εντός έδρας και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας κατά τον Τσέχο πορτιέρο.
Σε πέντε εντός έδρας ματς οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έχουν το απόλυτο βαθμών με τα στατιστικά να μιλούν από μόνα τους: ‘16 γκολ υπέρ, 0 κατά΄. Ο 28χρονος τερματοφύλακας τονίζει χαρακτηριστικά στο «Press Association Sport»:
«Όταν κρατάς την εστία σου ανέπαφη, έχεις πολλές πιθανότητες να φτάσεις στη νίκη. Δεν δεχόμαστε γκολ στην έδρα μας και παίρνουμε έτσι εύκολα τους τρεις βαθμούς. Φυσικά θα προτιμούσα να φτάνω στη νίκη σε κάθε παιχνίδι παρά απλά να μην δεχόμαστε γκολ. Το ένα όμως βοηθάει πολύ το άλλο και γίνονται όλα ευκολότερα. Πέρυσι οι εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας, μας οδήγησαν στο νταμπλ, οπότε ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και φέτος».
Read more!

Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι!

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΣΦΠ, που θα διεξαχθεί στις 30/10/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 15 ευρώ έως 60 ευρώ.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908    801 111 1908       από κινητό: 2106870700        2106870700       καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Read more!

Ύμνοι Τζέραρντ για «Sotis»


Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Σωτήρη Κυργιάκου αναφέρθηκε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.
Ύμνοι Τζέραρντ για «Sotis»

Ο Άγγλος σούπερ σταρ σημείωσε για τον «Sotis»:
«Είναι εκπληκτικός στον αέρα και ξέρω ότι αν βγάλω καλές μπαλιές, θα σκοράρουμε πολύ από τα στημένα. Το μόνο στενάχωρο είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε ένα ή δύο περισσότερα. Σίγουρα είναι ένα όπλο στο οπλοστάσιο μας, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τα γκολ θα έρθουν».
Read more!

Νέντβεντ καλεί Χάμσικ

Νέντβεντ καλεί Χάμσικ
Ο Σλοβάκος παίχτης των «παρτενοπέι» είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, αλλά η «μεγάλη κυρία» είναι διατεθειμένη να τον προσεγγίσει πρώτη. Ο Νέντβεντ δήλωσε για τον 23χρονο παίχτη: «Μου αρέσει ο Χάμσικ, γιατί παίρνει τις αποφάσεις στο γήπεδο που θα έπαιρνα και εγώ. Έχει πολύ ταλέντο και τα φόντα να γίνει από τους κορυφαίους στον κόσμο. Είναι επίσης καλός χαρακτήρας, με φιλοδοξίες και έχει την ικανότητα να σκοράρει σε πολύ κρίσιμα σημεία για την ομάδα του».
Read more!

Θέλει Μπέκαμ ο Έρικσον!

Θέλει Μπέκαμ ο Έρικσον!
Τη διαδρομή Λος Άντζελες-Λέστερ είναι πολύ πιθανό να κάνει από το νέο έτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος παίχτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι διακαής πόθος του προπονητή της Λέστερ, Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Ο νέος τεχνικός των «αλεπούδων» έχει στόχο να δελεάσει τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ και της Ρεάλ με μια μετακίνηση -έστω και με δανεισμό- στην Αγγλία, αφού οι δύο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι στη θητεία του Σουηδού τεχνικού στην Εθνική Αγγλίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Βέβαια ο Έρικσον έχει να κάνει πολλή δουλειά, αφού πρώτα πρέπει να πείσει τον πρόεδρο των Αμερικανών και ύστερα τη γυναίκα του «Μπεκς», τη Βικτόρια, η οποία έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική.
Read more!

Επιστροφή στη ζωή, όχι στα γήπεδα!

Σοκ προκάλεσε η σκηνή της λιποθυμίας του Μιγκέλ Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο, και ο ποδοσφαιριστής της Σαλαμάνκα μπορεί να φάνηκε τυχερός, ωστόσο θα πει αντίο στα γήπεδα! «Για 25 δεύτερα ήταν νεκρός…» τόνισε ο γιατρός.
Επιστροφή στη ζωή, όχι στα γήπεδα!
«Πονάω περισσότερο με την απόφαση να παραιτηθώ από τα γήπεδα….» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μιγκέλ Γκαρσία όταν ξύπνησε από την άσχημη περιπέτεια. Ο 31χρονος Ισπανός που υπέστη καρδιακή προσβολή στον αγώνα της Σαλαμάνκα με την Μπέτις φάνηκε τυχερός, οι γιατροί τού τοποθέτησαν «Stent» σε μία αρτηρία της καρδιάς και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο. «Για 25 δεύτερα ήταν νεκρός…» τόνισε ο γιατρός της ομάδας, όμως η έγκαιρη επέμβαση στάθηκε βασική αιτία για να επιστρέψει στη ζωή.

Η τύχη χαμογέλασε στον Ισπανό, όμως στα γήπεδα θα πει αντίο, αφού πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί ξανά. Οι γιατροί το τόνισαν αμέσως μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη και πλέον θα παρακολουθεί τα παιχνίδια από άλλο ρόλο!
Read more!

«Μην το κάνουμε και playstation!»

Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια θα πρέπει να λαμβάνουν οι διαιτητές στο ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο οποίος όμως θέλει να υπάρχει και ένα μέτρο: «Μην το κάνουμε και Playstation».
«Μην το κάνουμε και playstation!»
Παρά τη βοήθεια που επιθυμεί να δώσει στους διαιτητές, ο Πλατινί τίθεται εναντίον της εισαγωγής της νέας τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. «Μην το κάνουμε και Playstation!» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σάιτ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας. Αφορμή είναι η συζήτηση για τη χρήση της τεχνολογίας, προκειμένου να μην υπάρχει αμφιβολία αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

«Ένας διαιτητής δεν φτάνει στη σύγχρονη εποχή, με 20 κάμερες να καλύπτουν τον αγώνα. Είναι άδικο. Οι κάμερες βλέπουν τα πάντα, αλλά ο διαιτητής έχει μόνο δύο μάτια. Κάθε φορά που κάνει ένα λάθος, το τηλεοπτικό πλάνο τον εκθέτει», είπε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA.

Ενώ συνέχισε: «Γι' αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια ζητώ να βελτιώσουμε τις συνθήκες και να στηρίξουμε τους διαιτητές. Το σύστημα νοσεί εδώ και 40 χρόνια και για να γίνει κανείς διαιτητής πρέπει να είναι μαζοχιστής! Εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε, γι' αυτό και τοποθετήσαμε δύο επιπλέον διαιτητές στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όσο περισσότερα μάτια υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα θα παρθεί η σωστή απόφαση».
Read more!

Προχωράνε μαζί...

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο... Η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα της περιόδου. Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, κρίνεται επιβεβλημένη... Υπό άλλες συνθήκες, με πιο απλά λόγια, σήμερα θα μιλούσαμε για αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα να βρει το δρόμο της. Ούτε ο Νίκος Νιόπλιας, όμως, θα απομακρυνθεί, ούτε θα γίνουν... τομές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Κοζανίτης τεχνικός το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου εναντίον του "αιωνίου" αντιπάλου.

Ντέρμπι, που όπως ειπώθηκε στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης που είχαν Πατέρας-Νιόπλιας, παρουσία και των Αντωνίου, Φρέιτας, πρέπει πάση θυσία να πάρει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μειώσει στο -1 από τον Ολυμπιακό και να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου. Ο στόχος, λοιπόν, είναι ένας και μοναδικός, οπότε ο Νικόλας Πατέρας στη διάρκεια της συνομιλίας του με τον 46χρονο τεχνικό, του ζήτησε να μην ακούει τις φήμες (σ.σ. περί απομάκρυνσής του) και το μήνυμα που βγήκε από τη δίωρη συνάντηση των τεσσάρων ήταν ότι "προχωράμε ενωμένοι". Η απάντηση στο ερώτημα "τι θα γίνει εάν ο Παναθηναϊκός χάσει από τον Ολυμπιακό κι αν θα παραμείνει ο Νιόπλιας" μάλλον είναι γνωστή σε όλους...

Νωρίτερα το πρωί, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του στην Παιανία για τα αίτια της ήττας. Κατά τον 46χρονο τεχνικό έφταιξαν τα "...εύκολα λάθη και οι ατυχίες", αλλά και πιο ρεαλιστικά το ότι "...σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε πλάνο και δεν ξέραμε αν θέλαμε να πάμε για τη νίκη ή την ισοπαλία". Οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους, δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, αλλά όπως τους είπε πολύ σωστά ο Νιόπλιας "...πρέπει να συνεχίσουμε και δεν στεκόμαστε στο χθες. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου με την Κοζάνη και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει".

Μέσα σ' όλα αυτά υπήρξε σήμερα κι ένα ευχάριστο στην Παιανία. Ο Σίντνεϊ Γκοβού μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος και λογικά ο Νιόπλιας θα του εμπιστευθεί μία θέση στο αρχικό σχήμα. Για τον Νίνη, που έκανε ατομικό, αλλά και τον Λέτο (παρομοίως) τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο νεαρός είναι νοκ άουτ, ενώ ο Αργεντινός θα προλάβει μόνο με θαύμα.
Read more!

Σοκ στην Άντερλεχτ


Μεγάλο πλήγμα για την Άντερλεχτ αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού της, Ολιβιέ Ντεσάαχτ, οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο αρχηγός των πρωταθλητών Βελγίου υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τη Βέστερλο. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμα το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο 29χρονος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ πλέον αρχηγός της Άντερλεχτ θα είναι ο Μπίλια. Read more!

Ύμνοι Πεπ για Μουρίνιο!


Τόσο στην Τσέλσι όσο και στην Ίντερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δεχτεί τις χειρότερες κριτικές από τους αντίπαλους προπονητές, όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται και με τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πορτογάλο ως τον πιθανότατα καλύτερο τεχνικό στον κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το ματς με τη Θεούτα για το κύπελλο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για τον Μουρίνιο και δεν δίστασε να τον εκθειάσει!

«Είναι πιθανότατα ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις σε τέτοιες περιπτώσεις ποιος είναι καλύτερος, αλλά η καριέρα του σε αρκετές χώρες το αποδεικνύει. Η Ρεάλ έχει μία μεγάλη ομάδα και ήξερα ότι το πρωτάθλημα φέτος θα ήταν ανταγωνιστικό από την αρχή. Ελπίζω να διατηρηθεί έτσι», ήταν τα λόγια του Καταλανού προπονητή.

Read more!

Οι διαιτητές της 4ης φάσης


Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 4ης φάσης του Κυπέλλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη με το ματς του Παναιτωλικού με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο να ξεχωρίζει. Το ματς αυτό θα διευθύνει ο Σελίμος. Όσον αφορά τους αγώνες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Ηλιούπολη διαιτητής θα είναι ο Θάνος, σε αυτή των «πρασίνων» με την Κοζάνη ο Βοσκάκης και στην κόντρα των «κιτρινόμαυρων» με τον Πανθρακικό ο Γιάχος. Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης φάσης έχουν ως εξής: Τετάρτη 27/10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (14:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ (14:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (14:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος, Πασχάλης (Ηπείρου)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (15:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Ντάλλας (Αθηνών)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)

ΚΟΖΑΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ (20:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)


Πέμπτη 28/10

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ (14:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΕΚ (16:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ (17:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Κώτσιρος (Αρκαδίας) Read more!

Με Τεόντοσιτς στη Γερμανία


Ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση του και έτσι αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το ματς απέναντι στην Μπάμπεργκ. Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό από ενοχλήσεις στη μέση. Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ αγωνίστηκε αφού έκανε αρκετές ενέσεις, αλλά δεν αγωνίστηκε με τον Άρη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τεόντοσιτς έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έτσι θα ταξιδέψει στη Γερμανία το πρωί της Τρίτης για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάμπεργκ. Read more!

Τέλος καλό, όλα καλά με Γκαρσία!


Ο Πάμπλο Γκαρσία απολογήθηκε στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και από σήμερα τίθεται στη διάθεση του Μάκη Χάβου, καθώς έγιναν δεκτές οι εξηγήσεις του.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος επέστρεψε από την πενθήμερη άδειά του και βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μαζί με τους δύο εκπροσώπους του και έδωσε εξηγήσεις στον Παντελή Κωνσταντινίδη για τη συμπεριφορά του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την απολογία του, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, το οποίο όμως δεν γνωστοποιήθηκε. Πλέον, ο διεθνής άσος βρίσκεται από σήμερα και πάλι στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Η διοίκηση του «δικεφάλου» προειδοποίησε τον Ουρουγουανό να μην επαναλάβει την συμπεριφορά που είχε καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει διακοπή συμβολαίου, αφού στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές.

Read more!

Μουρίνιο: «Θα πεθάνουν για μένα»













Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μούρθια για το ισπανικό κύπελλο έχει ξυπνήσει στις μνήμες της «βασίλισσας» τον περυσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Αλκορκόν, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάρει τα μέτρα του। «Αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, θα διαγράψω αυτούς που θα παίξουν και θα είναι πεθαμένοι για μένα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει ότι το κύπελλο δεν τον αφήνει αδιάφορο: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μένα»। Read more!

Μένει παρά τη...δεκάρα!


Τι κι αν δέχτηκαν 10 γκολ σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας; Τι κι αν δέχτηκαν επίθεση από εξαγριωμένους οπαδούς στο πούλμαν της ομάδας; Ο προπονητής της Φέγενορντ δεν πάει πουθενά! Απόλυτη στήριξη στον Μάριο Μπέεν παρέχει η ομάδα του Ρότερνταμ, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Λίο Μπενάκερ: «Στηρίζουμε τον προπονητή μας και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον απολύσουμε. Όλο το τεχνικό επιτελείο κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν θέλουμε αλλαγές. Βέβαια, αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν απαράδεκτο. Έγινε, όμως, και δεν γίνεται να το αλλάξουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Φένλο την Τετάρτη και πρέπει να δείξουμε σε όλους την αξία μας». Read more!

Θέλει τον νέο Φάμπρεγας η Άρσεναλ


Τον επονομαζόμενο και «νέο Φάμπρεγας» Σέρτζι Σαμπέρ έχει στο στόχαστρο η Άρσεναλ και θέλει να τον «κλέψει» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.Σύμφωνα με δημοσίευμα του People ο δεκαπεντάχρονος Σέρτζι Σαμπέρ μπορεί κάλλιστα να γίνει ο νέος Φάμπρεγας. Ο νεαρός άσος που εντυπωσιάζει με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει μεταγραφή μόλις γίνει 16 χρόνων, με την Άρσεναλ να πρέπει να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο για να τον αποκτήσει. Ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να τον δελεάσει να αφήσει την Μπαρτσελόνα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πειθούς που χρησιμοποίησε και με τον Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Αλσατός φέρεται να είναι έτοιμος να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Σαμπέρ και γρήγορη προώθηση στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα αφήσει τον μικρό να φύγει, καθώς πλέον έπαθαν με τον Φάμπρεγας και έμαθαν. Read more!

Σενάρια για Σνάιντερ και Τζέκο στη Μάντσεστερ


Η φημολογία ότι για να πείσουν τον Γουέιν Ρούνεϊ να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ οι Γκλέιζερ έταξαν δυναμική ενίσχυση στην ομάδα, φουντώνει τα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star ο Γουέιν Ρούνεϊ απαίτησε τη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το συντομότερο δυνατόν, ούτως ώστε να καταστεί και πάλι ανταγωνιστική. Ο Τζόελ Γκλέιζερ φέρεται να συμφώνησε με την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας και διέθεσε πενήντα εκατομμύρια στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μαζί με όσα έσοδα μπορεί να έχει από πωλήσεις παιχτών, για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.


Οι πρώτοι στόχοι που ακούστηκαν για τους «κόκκινους διάβολους» είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ της Ίντερ και ο Έντιν Τζέκο της Βολφσμπούργκ . Ο Πολ Σκόουλς πιθανότατα τελειώνει την καριέρα του φέτος και ο Ολλανδός μέσος -φαβορί για τη χρυσή μπάλα φέτος- φαντάζει σαν ιδανικός αντικαταστάτης του, ενώ ο Βόσνιος στράικερ, που έχει πετύχει 61 γκολ σε 102 παιχνίδια με τον γερμανικό σύλλογο, θα συνθέσει μαζί με τον Ρούνεϊ ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη. Ο Τζέκο έχει απασχολήσει ακόμη τη Μίλαν και τη Σίτι, και με δεδομένη την επιθυμία του να μεταγραφεί σε μεγαλύτερο σύλλογο δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Γερμανίας. Μένει να αποδειχθεί έμπρακτα η διάθεση των Αμερικανών ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ να ενισχύσουν την ομάδα παρά τα μεγάλα χρέη της.

Read more!

«Χρειαζόμασταν τη νίκη»


Τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο εξήρε με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικού σταθμό ο άσος του «Δικεφάλου», Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο ίδιος μίλησε στον NοvaΣΠΟΡ FM 94,6 και σημείωσε μεταξύ άλλων:

Για τη θέση βασικού στον ΠΑΟΚ- Εάν περίμενε να έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ τόσο γρήγορα:

«Δεν περίμενα να γίνει κάτι τόσο άμεσα. Ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά, αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι και μου δόθηκε η ιστορία. Πρέπει να δουλέψω και σε άλλα πράγματα για να τα βελτιώσω. Με τα παιχνίδια και με την προπόνηση έρχεται η βελτίωση.

Έχω πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσω στο επίπεδο του Λίνο. Από την πλευρά μου, όμως, θέλω να δουλέψω για να φανώ αντάξιος για την ομάδα που βρίσκομαι».

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Πιο πολύ από όλα τα άλλα, μας τόνωσε ψυχολογικά αυτή η νίκη και τη χρειαζόμασταν. Η ομάδα προσπαθεί και φαίνεται στο γήπεδο αυτό. Τη χρειαζόμασταν για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είμαστε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο:

«Μπορεί κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ό,τι καλύτερο πάρουμε είναι καλό. Read more!

O Χιμένεθ «τελείωσε» τον Νιόπλια


Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο leoforos.gr πως ανεξαρτήτως εάν ο Νιόπλιας μείνει ή φύγει από τον Παναθηναϊκό, το ζήτημα είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ τον «τελείωσε» οριστικά στη συνείδηση των φίλων της ομάδας.

* Όχι, μην παραξενεύεστε από τον τίτλο. Ο κόουτς είναι ακόμη στη θέση του. Ίσως φύγει πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ίσως μείνει και φύγει κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το ζήτημα είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ «τελείωσε» οριστικά τον Νίκο Νιόπλια στη συνείδηση των φίλων του Παναθηναϊκού. Είτε μείνει τώρα είτε φύγει αύριο, είτε μείνει και θριαμβεύσει επί του Ολυμπιακού, είτε, είτε, είτε…

* Είναι αδούλευτος στο επιθετικό κομμάτι, στη δημιουργία, σ΄ αυτό που πάντα είναι το πιο δύσκολο για τον κάθε προπονητή. Είναι βεβαίως και κακοφτιαγμένος (με… κανέναν περιφερειακό επιθετικό, μόνο με δύο εξτρέμ και με τέσσερα «δεκάρια»), αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο τώρα λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των ακραίων του, οι οποίοι ήταν βασικοί σε όλα τα φιλικά ματς. Αλλά όλα αυτά είναι αληθινές αιτίες για την αποδυνάμωση της ομάδας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όχι για να κάνει μία (!) τελική προσπάθεια σε 45 λεπτά με αντιπάλους Αργυρίου-Νταντόμο-Δέλλα-Νασούτι και Καφέ-Μάκο-Λαγό, όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Μπαρτσελόνα, παρότι αυτή η ομάδα έχει τον κορυφαίο φορ που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα την τελευταία δεκαετία!

* Ο Παναθηναϊκός καλείται να επαναπροσδιορίσει την ποδοσφαιρική ταυτότητά του. Αυτό είναι το πρώτο! Να καθίσει ένας άνθρωπος και να αποφασίσει τι είδους ποδόσφαιρο θέλει και πρέπει να παίζει μια μοντέρνα ελληνική ομάδα. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και εν συνεχεία να δει αν έχει τα υλικά για να την (ξανα)χτίσει. Θα διαπιστώσει ότι της λείπουν αρκετά. Και στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή και στην υποστήριξη του Σισέ. Ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος δεν είναι μακριά: αυτό είναι το δεύτερο που πρέπει να γίνει, οι αλλαγές στο ρόστερ, για να είναι πιο ποιοτικό και πιο ισορροπημένο (πού ακούστηκε ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας να μην έχει επιθετικό στον πάγκο, είναι αληθινά αχώνευτο, αδιανόητο - ο Παναθηναϊκός του 2001-2003, ο πιο ισορροπημένος στην τελευταία 20ετία, είχε Κωνσταντίνου, Ολιζαντέμπε, Λυμπερόπουλο, Βλάοβιτς, Βαζέχα και Κόλκα, Μικάελσεν, όταν ακόμη στο ποδόσφαιρο δεν ήταν απαραίτητοι οι «εσωτερικοί» μέσοι!).

Read more!

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΛΟΥ *ΦΩΤΟ*





Read more!

Το blog μας χθες βραδυ στο Γ.Καραισκακης *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ*



ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ

Read more!

Γκέκας: "Η αποχωρησή μου είναι προσωρινή"!

Ο Γκέκας πανηγυρίζει το παιχνίδι με τη Λετονία Στην αποκάλυψη πως η αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα ίσως να είναι προσωρινή και όχι μόνιμη, προέβει ο Φάνης Γκέκας. Το γερμανικό περιδικό περιοδικό "Kicker" φιλοξένησε αφιέρωμα στον Ελληνα επιθετικό, που σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Είναι εσωτερικοί λόγοι. Εκείνους τους οποίους αφορά τους γνωρίζουν, τα αίτια δεν θέλω να τα αναφέρω όμως δημοσίως. Η αποχώρηση μου είναι προσωρινή. Αν εκεί αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί".

Το άρθρο έχει τίτλο "το φάντασμα του τρόμου" και ο συντάκτης κάνει λόγο για έναν παίκτη που άλλοτε σκοράρει σαν παγκόσμιος πρωταθλητής και άλλοτε δεν παίζει κανένα ρόλο στις ομάδες που αγωνίζεται...

Τέλος ο Γκέκας αναφέρθηκε και στη... χειρότερη θητεία της καριέρας του: "Η θητεία μου στην Πόρτσμουθ. Αγωνίστηκα σε τέσσερις μήνες μόλις ένα λεπτό, καθώς ο τεχνικός που με πήρε εκεί απολύθηκε αμέσως και ο καινούργιος δε με ήθελε".
Read more!

Επιβλητικό πέρασμα της Αρσεναλ

Ο Νασρί γιορτάζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι Η έμπνευση του Ρομπέρτο Μαντσίνι να εμπιστευθεί το νεαρό Ντεντρίκ Μπογιατά στην αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι, απέβη καταδικαστική. Παρότι ο 20χρονος Βέλγος είχε κάνει καλό ματς εναντίον της Τσέλσι (1-0 η Σίτι), την Κυριακή αποβλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με την Αρσεναλ, για μαρκάρισμα στον Τσαμάκ.

Αυτή η εξέλιξη αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού, καθώς οι "κανονιέρηδες" πέρασαν με το εντυπωσιακό 3-0 από το "Σίτι Οφ Μάντσεστερ" και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη σημερινή τους αντίπαλο και τη Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Μπογιατά, Κομπανί, Ζερόμ Μπόατενγκ, Νάιντζελ ντε Γιονγκ, Γιαγιά Τουρέ (46' Μπριντζ), Μπάρι (72' Μπαλοτέλι), Μίλνερ, Σίλβα, Τέβες (52' Αντεμπαγιόρ)
Αρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Ντζουρού, Σκιλασί, Κλισί, Αλέξ Σονγκ, Φάμπρεγκας (85' Γουόλκοτ), Ντενίλσον, Νασρί, Αρσάβιν (70' Ροζίτσκι), Σαμάκ (84' Μπέντνερ) Read more!

Θέλει Γιορέντε ο Μαντσίνι

Ακόμη έναν επιθετικό θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Φερνάντο Γιορέντε της Μπιλμπάο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του.


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ζει το όνειρο κάθε προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μπορεί να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του κατά βούληση. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει κάποιον παίχτη και ο σεΐχης Μανσούρ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Από τη στιγμή που ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έπεσε σε δυσμένεια ήταν φυσιολογικό να ξεκινήσουν τα διάφορα σενάρια για τον αντικαταστάτη του. Αυτός, σύμφωνα με το People, δεν είναι άλλος από τον υψηλόσωμο στράικερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο Φερνάντο Γιορέντε, που έχει σκοράρει επτά φορές σε δώδεκα ματς φέτος. Ο Γιορέντε, που αποτελεί μήλον της έριδος για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους –ανάμεσά τους η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης– κοστολογείται στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα αποθαρρύνει τον πρόεδρο της Σίτι… Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...