ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Κατσούρ»: «Τσιτωμένοι για νίκη»

Η ήττα έφερε προβληματισμό και το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Κώστας Κατσουράνης μιλά για τη μάχη «αιωνίων» και τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός της νίκης…
«Κατσούρ»: «Τσιτωμένοι για νίκη»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε:
-Για την απόδοση στο ματς με την ΑΕΚ
«Το γρήγορο γκολ μάς επηρέασε και αδικαιολόγητα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Νομίζω ότι είναι πολύ παιδικό από την πλευρά μας να τρώμε γκολ σε ντέρμπι μόλις στο τρίτο λεπτό. . Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, γενικότερα δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με εξαίρεση αυτή του Ζιλμπέρτο και το δοκάρι του Γκαρσία. Όταν δεν έχεις λύση εγκλωβίζεσαι και για αυτό έμεινε το 1-0».
- Για την ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι
«Σίγουρα μια ήττα σε ένα ντέρμπι σε… τσιτώνει. Δύο ήταν τα κλειδιά της ήττας. Πρώτα το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε  και δεύτερον ότι δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα της ΑΕΚ».
 - Για το αν επηρέασαν οι απουσίες
«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο, γιατί έλειπαν παίκτες- κλειδιά. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες, όταν όμως δέχεσαι γκολ στο 3' οι δικές σου απουσίες φαίνονται περισσότερο. Αν το ματς έμενε στο 0-0, ίσως να φαίνονταν περισσότερο οι απουσίες της ΑΕΚ και όχι οι δικές μας. Αλλά με το αν, δεν γίνεται τίποτα».
- Για την κούραση της ομάδας
«Στο Κύπελλο θα αγωνιστούν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Οπότε θα είμαστε πιο ξεκούραστοι για το ντέρμπι. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι και αυτό είναι καλό. Πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
-Για την αλλαγή σκηνικού στον βαθμολογικό πίνακα
«Όταν ο βασικός αντίπαλος για τον τίτλο παίρνει κεφάλι στη βαθμολογία δεν είναι καλό. Πέρυσι το κάναμε εμείς και βγήκαμε πρωταθλητές. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό φέτος. Εμείς πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να τον κυνηγήσουμε και να τον φτάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...