ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Προχωράνε μαζί...

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο... Η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα της περιόδου. Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, κρίνεται επιβεβλημένη... Υπό άλλες συνθήκες, με πιο απλά λόγια, σήμερα θα μιλούσαμε για αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα να βρει το δρόμο της. Ούτε ο Νίκος Νιόπλιας, όμως, θα απομακρυνθεί, ούτε θα γίνουν... τομές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Κοζανίτης τεχνικός το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου εναντίον του "αιωνίου" αντιπάλου.

Ντέρμπι, που όπως ειπώθηκε στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης που είχαν Πατέρας-Νιόπλιας, παρουσία και των Αντωνίου, Φρέιτας, πρέπει πάση θυσία να πάρει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μειώσει στο -1 από τον Ολυμπιακό και να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου. Ο στόχος, λοιπόν, είναι ένας και μοναδικός, οπότε ο Νικόλας Πατέρας στη διάρκεια της συνομιλίας του με τον 46χρονο τεχνικό, του ζήτησε να μην ακούει τις φήμες (σ.σ. περί απομάκρυνσής του) και το μήνυμα που βγήκε από τη δίωρη συνάντηση των τεσσάρων ήταν ότι "προχωράμε ενωμένοι". Η απάντηση στο ερώτημα "τι θα γίνει εάν ο Παναθηναϊκός χάσει από τον Ολυμπιακό κι αν θα παραμείνει ο Νιόπλιας" μάλλον είναι γνωστή σε όλους...

Νωρίτερα το πρωί, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του στην Παιανία για τα αίτια της ήττας. Κατά τον 46χρονο τεχνικό έφταιξαν τα "...εύκολα λάθη και οι ατυχίες", αλλά και πιο ρεαλιστικά το ότι "...σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε πλάνο και δεν ξέραμε αν θέλαμε να πάμε για τη νίκη ή την ισοπαλία". Οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους, δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, αλλά όπως τους είπε πολύ σωστά ο Νιόπλιας "...πρέπει να συνεχίσουμε και δεν στεκόμαστε στο χθες. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου με την Κοζάνη και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει".

Μέσα σ' όλα αυτά υπήρξε σήμερα κι ένα ευχάριστο στην Παιανία. Ο Σίντνεϊ Γκοβού μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος και λογικά ο Νιόπλιας θα του εμπιστευθεί μία θέση στο αρχικό σχήμα. Για τον Νίνη, που έκανε ατομικό, αλλά και τον Λέτο (παρομοίως) τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο νεαρός είναι νοκ άουτ, ενώ ο Αργεντινός θα προλάβει μόνο με θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...