ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Λέει το «ναι» ο Μεσίνα

Λέει το «ναι» ο Μεσίνα
Κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση των Λέικερς, βρίσκεται ο Ετόρε Μεσίνα, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του. 


Η ομάδα του Λος Άντζελες είχε προτείνει στον Ιταλό προπονητή να γίνει βοηθός του Μάικ Μπράουν, ο οποίος αντικατέστησε πρόσφατα τον Φιλ Τζάκσον. Ο 52χρονος τεχνικός ξεκίνησε στη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή χρονιά, ωστόσο υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την ολοκλήρωση του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Πηγή sport-fm Read more!

«Μπαμ» με Ριμπερί η Γιουβέντους

«Μπαμ» με Ριμπερί η ΓιουβέντουςΤο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Γιουβέντους, αποκτώντας στον Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν Μονάχου. 

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “Il Giorno”, ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι και ο νέος προπονητής, Αντόνιο Κόντε, είναι σύμφωνοι ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να επαναφέρει τη «Γηραιά Κυρία» στις παλιές δόξες της. 

Οι διοικούντες την ομάδα του Τορίνου στηρίζουν πολλά στον Λούκα Τόνι, ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Ριμπερί από την κοινή τους θητεία στην Μπάγερν Μονάχου. 

Πηγή sport-fm Read more!

Προσφορά της ΕΠΟ στους φίλους της Εθνικής

Προσφορά της ΕΠΟ στους φίλους της Εθνικής
Από αύριο, Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους οι φίλοι της Εθνικής ποδοσφαίρου τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μάλτα, το οποίο διεξάγεται στο Καραϊσκάκη το ερχόμενο Σάββατο. 


Μάλιστα, η ΕΠΟ έκανε γνωστό στους πρώτους 1000 φίλους της ομάδας που θα πάρουν ένα εισιτήριο θα τους δώσει δωρεάν και μια συλλεκτική κασετίνα με τα DVD των αναμετρήσεων του Euro 2004. 

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσφέρει δωρεάν από μια συλλεκτική κασετίνα με τα DVD του EURO 2004 σε 1.000 φίλους της Εθνικής Ομάδας που θ’ αγοράσουν πρώτοι εισιτήρια του αμέσως προσεχούς αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Μάλτας.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Μάλτα (Σάββατο 4/6/2011, ώρα 21:30, γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») για την προκριματική φάση του EURO 2012 αρχίζει από την Πέμπτη 2/6/2011 και θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

1.Την Πέμπτη και την Παρασκευή, από το εκδοτήριο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 από τις 09:00 έως τις 17:00 και, τις ίδιες ώρες, από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Πάρκο Γουδή).

2. Το Σάββατο, από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη θύρα 17 και στη θύρα 25 από τις 09:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν online, θα γίνεται από το εκδοτήριο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 την Παρασκευή (09:00-17:00) και το Σάββατο (09:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα).
Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Μάλτα κοστίζουν 10 και 20 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ένα ταμείο του εκδοτηρίου στη θύρα 25 θα λειτουργεί αποκλειστικά για τα μέλη του Fan Club της Εθνικής Ομάδας, τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, όσους αγόρασαν online εισιτήρια, όσους κέρδισαν εισιτήρια από το διαγωνισμό της σελίδας του Fan Club στο Facebook και τους εθελοντές.

Πηγή sport-fm Read more!

Αλλάζει ο τρόπος ανάθεσης των Μουντιάλ

Tην αλλαγή του τρόπου ανάθεσης της διοργάνωσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων μελλοντικά αποφάσισε η FIFA. 
Αλλάζει ο τρόπος ανάθεσης των Μουντιάλ


Μέχρι σήμερα , την απόφαση για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη, λάμβανε η Εκτελεστική Επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας που αποτελείται από 24 μέλη. Ωστόσο -κατόπιν της πρότασης Μπλατερ- η ανάθεση της διοργάνωσης θα γίνεται έπειτα από ψηφοφορία των 208 ομοσπονδιών-μελών της FIFA. 

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της FIFA ίσως θέλει να βάλει ένα τέλος στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις πως κάποια μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής χρηματίστηκαν προκειμένου να… τιμήσουν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα του Κατάρ για την ανάθεση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. 

Νωρίτερα ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είχε ζητήσει την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τον τρόπο επιλογής του Κατάρ ως διοργανώτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή sport-fm Read more!

«Θέλει Ολυμπιακό και Champions League»

Την επιθυμία του Φράνκο Κοστάντσο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League εξέφρασε ο μάνατζέρ του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, στηSportday. «Θα αποφασίσω μετά το Κόπα Αμέρικα», τόνισε από την πλευρά του ο Κάρλος Σάντσες. Έτοιμες οι εναλλακτικές και για τους δύο παίκτες από τους Βαλβέρδε και Μαθία σε περίπτωση που δεν φορέσουν τα «ερυθρόλευκα». 
«Θέλει Ολυμπιακό και Champions League»


Την τελική απόφαση του Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία, περιμένουν στον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Αργεντινού τερματοφύλακα παίζει η οικογένειά του, αφού και ο ίδιος έχει τονίσει ότι θέλει ό,τι καλύτερο για αυτήν. Ο εκπρόσωπός του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, σε επικοινωνία που είχε η Sportday μαζί του, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε δέκα προτάσεις στα χέρια μας και τις μελετάμε», προσθέτοντας αναφορικά με τις προθέσεις του Κοστάντσο: «Ο Φράνκο θέλει να παίξει στο Champions League και στον Ολυμπιακό! Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση στις επόμενες μέρες». 

Ωστόσο, αν η απάντηση του 31χρονου πορτιέρο είναι αρνητική, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη plan B. Ο Γιακούποβιτς είναι πιο ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν αποκλείεται ανατροπή στην περίπτωση του Πάρντο. Από την ισπανική αγορά, Καταλαγιούδ και Μογιά είναι οι δύο γκολκίπερ που απασχολούν τους Βαλβέρδε και Μαθία. 

Πηγή sport-fm Read more!

Μάτος: «Έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω»

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αν η Μποταφόγκο δεν δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφή του, είναι ο Μαρσέλο Μάτος. 
Μάτος: «Έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω»


Ο μέσος των «πρασίνων» τόνισε για άλλη μια φορά ότι επιθυμεί να παραμείνει στην πατρίδα του, όπου έχει βρει τον καλό του εαυτό, αλλά έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και οφείλει να το τιμήσει. 

«Τα πάω πολύ καλά στη Βραζιλία και τον τελευταίο χρόνο, ειδικά, έχω βρει τον καλό μου εαυτό. Οπότε θα ήθελα να μείνω εδώ και να συνεχίσω σε αυτόν το ρυθμό. Όμως δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Αν η Μποταφόγκο δεν δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να με αποκτήσει και ο Παναθηναϊκός με θέλει πίσω, θα πρέπει να επιστρέψω. Έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω. Πιστεύω ότι μέσα στον Ιούνιο θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα ξέρω τι θα πρέπει να κάνω» εκμυστηρεύτηκε ο Βραζιλιάνος μέσος σε φίλο του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πράσινη”.

Πηγή sport-fm Read more!

«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»

«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»
Την επιθυμία του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε ο Χοακίν Άλβαρες στη Sportday. 

Ο Ισπανός επιθετικός, πιο γνωστός ως Κίνι, υπογράμμισε ότι έφτασε μια «ανάσα» από το να πάει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αλλά οι διοικούντες την Ακλκορκόν δεν τον άφησαν. 

«Ήθελα και τον Ιανουάριο να έρθω, αλλά η μεταγραφή χάλασε στις απαιτήσεις της Αλκορκόν. Αν τα έβρισκαν οι δύο ομάδες, θα ήμουν ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Τότε μου είχαν ζητήσει να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια για την άνοδο και μου είχαν υποσχεθεί ότι το καλοκαίρι θα με διευκολύνουν αν θελήσω να φύγω» δήλωσε στη Sportday ο Κίνι, ο οποίος αναφερόμενος στο ενδεχόμενό μετακόμισής του τώρα στην Ελλάδα, υποστήριξε: «Δεν έχω μιλήσει τελευταία με τον Χιμένεθ και δεν θα ήθελα να πω κάτι για τη νέα σεζόν πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με την Αλκορκόν το Σάββατο. Μετά θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα εξετάσουμε τις προτάσεις που υπάρχουν ή θα προκύψουν». 

Ερωτηθείς για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ, ο 31χρονος στράικερ αποκρίθηκε: «Τον χειμώνα δεν μπόρεσε να γίνει, ελπίζω όμως τώρα να προχωρήσει η μεταγραφή μου. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, είναι από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ελλάδα, παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν κρύβω ότι η παρουσία του Χιμένεθ είναι καταλυτική. Είναι εξαιρετικός προπονητής, πρώτης γραμμής στην Ισπανία, είχε κάνει τρομερή δουλειά στη Σεβίλλη, θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Με κολακεύει το γεγονός ότι επιμένει στην απόκτησή μου. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του, αλλά έχω μάθει από παίκτες που είχε πως είναι πολύ καλός προπονητής. Μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και τη δουλειά του. Η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να αποδεχτώ πιθανή πρόταση της ελληνικής ομάδας». 

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Χεράλδο Αμάδο, υπογράμμισε: «Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Κίνι, τον θέλει στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ελληνική ομάδα»

Πηγή sport-fm Read more!

«Αδύνατο να κάνει τα ίδια στην Αγγλία ο Μέσι»

Την άποψή του ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είχε την ίδια επιτυχία στο αγγλικό πρωτάθλημα με αυτή που έχει στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε παράλληλα "αιχμές" για τη βοήθεια που έχει ο Αργεντινός από τους Τσάβι και Ινιέστα, αν και παραδέχτηκε τις ικανότητες του φορ των "μπλαουγκράνα". 
«Αδύνατο να κάνει τα ίδια στην Αγγλία ο Μέσι»


«Αν έφερνε μια ομάδα τους Τσάβι και Ινιέστα μαζί με το Μέσι, τότε ναι θα μπορούσε να κατακτήσει τα πάντα. Αλλά θα ήταν δύσκολο αν όχι αδύνατο να κάνει τα ίδια στην Αγγλία» είπε ο Άγγλος στράικερ, για να συμπληρώσει: «Το παιχνίδι είναι πιο δυνατό στο Νησί και το να αγωνίζεται κάποιος στις έδρες της Στόουκ ή της Μπέρμιγχαμ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό». 

Βέβαια, εγκωμιάζοντας τον Μέσι, ο Ρούνεϊ ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα που είδα ποτέ μου και ο Μέσι ο καλύτερος παίκτης. Στο Playstation μπορώ να τον κινώ όπως θέλω, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμη καλύτερος». 

Πηγή sport-fm Read more!

Ποινή «χάδι» σε Τεόντοσιτς, Παναθηναϊκό

Ποινή «χάδι» σε Τεόντοσιτς, Παναθηναϊκό
Με πρόστιμο 6.600 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Μίλος Τεόντοσιτς για το μπουκάλι που πέταξε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ. Η «πράσινη» ΚΑΕ θα πληρώσει 10.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών της στο ίδιο ματς. 

Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή ο οποίος τελικά αποφάσισε να τον τιμωρήσει, όπως αναμενόταν, με χρηματικό πρόστιμο. Όσο για την ποινή στην διοίκηση της ομάδας, αυτή έχει να κάνει με την ρίψη αντικειμένων των οπαδών εντός παρκέ επίσης στο ματς της Κυριακής. 

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή: 

Παναθηναϊκός 

α) για κάθε έγγραφη προειδοποίηση για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, ήτοι συνολικά δύο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€ και 
β) για ρίψη κροτίδων ήχου περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και για χρήση καπνογόνων στις κερκίδες, πρόστιμο 2.200,00€ και 
γ) για ρίψη εντός του αγωνιστικού χώρου μίας πέτρας, μιας μπαταρίας και ενός κινητού τηλεφώνου, από τα οποία δεν προκλήθηκε τραυματισμός, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2011. 
58/31-5-2011 

Αρης 
α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 2.000,00€ και β) για ρίψη αντικειμένου, πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ΚΑΕ της 29-5-2011. 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...