ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Θέλει Ολυμπιακό και Champions League»

Την επιθυμία του Φράνκο Κοστάντσο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League εξέφρασε ο μάνατζέρ του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, στηSportday. «Θα αποφασίσω μετά το Κόπα Αμέρικα», τόνισε από την πλευρά του ο Κάρλος Σάντσες. Έτοιμες οι εναλλακτικές και για τους δύο παίκτες από τους Βαλβέρδε και Μαθία σε περίπτωση που δεν φορέσουν τα «ερυθρόλευκα». 
«Θέλει Ολυμπιακό και Champions League»


Την τελική απόφαση του Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία, περιμένουν στον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Αργεντινού τερματοφύλακα παίζει η οικογένειά του, αφού και ο ίδιος έχει τονίσει ότι θέλει ό,τι καλύτερο για αυτήν. Ο εκπρόσωπός του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, σε επικοινωνία που είχε η Sportday μαζί του, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε δέκα προτάσεις στα χέρια μας και τις μελετάμε», προσθέτοντας αναφορικά με τις προθέσεις του Κοστάντσο: «Ο Φράνκο θέλει να παίξει στο Champions League και στον Ολυμπιακό! Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση στις επόμενες μέρες». 

Ωστόσο, αν η απάντηση του 31χρονου πορτιέρο είναι αρνητική, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη plan B. Ο Γιακούποβιτς είναι πιο ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν αποκλείεται ανατροπή στην περίπτωση του Πάρντο. Από την ισπανική αγορά, Καταλαγιούδ και Μογιά είναι οι δύο γκολκίπερ που απασχολούν τους Βαλβέρδε και Μαθία. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...