ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αρχίζουν οι συζητήσεις

Αρχίζουν οι συζητήσεις
Στην Αθήνα αναμένεται ο μάνατζερ του Σιμάο μέσα στην εβδομάδα, για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το μέλλον του πελάτη του. 

Άλλωστε, τα πολλά συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, κάνουν αναγκαστικές τέτοιου τύπου συναντήσεις. 

Αναμονή για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», με την ΠΑΕ να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν επαφή διοικούντων με τον Ολλανδό Σταν Φάλκς. 

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Μοζαμβικανό μέσο. Στο πρωτάθλημα, είχε μόλις έξι γεμάτα ενενηντάλεπτα από τις δεκαοχτώ συνολικά συμμετοχές του. Το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου είναι… βολικό για τον Παναθηναϊκό, αφού ο 22χρονος ανήκει στους χαμηλόμισθους με τις 300.000€ ετησίως που αμείβεται. Τον Ιούνιο του 2012 όμως, εκπνέει το συμβόλαιο του Αφρικανού, και έτσι, ο ατζέντης του έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να διαπραγματευτεί για τον ποδοσφαιριστή του. 

Η λογική λέει πως ο Έκτορ Περάλτα, θα διεκδικήσει μια αναπροσαρμογή συμβολαίου με καλύτερους όρους για τον πελάτη του. Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού όμως, δεν επιτρέπει… γενναίες προσφορές. Από την άλλη, ούτε το «τριφύλλι» θα θέλει να χάσει ένα παίκτη ως ελεύθερο, αφού από τον Δεκέμβριο και μετά, ο Σιμάο, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα, μια πρόταση από το εξωτερικό την μεταγραφική περίοδο που έρχεται χρονική δεν θα… χάλαγε το «τριφύλλι», και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα ακούσει ο μάνατζερ του 22χρονου. Το δεδομένο, είναι, πως πρόκειται για το πρώτο ραντεβού μιας ιστορίας η οποία δεν θα τελειώσει αμέσως… 

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, όλα παραμένουν στάσιμα. Δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Γόντικα να έχει συνάντηση σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων με τον Ολλανδό Σταν Φάλκς που βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, διαψεύδονται ανεπίσημα από την ΠΑΕ. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Βίσλα Κρακοβίας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον τελικο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. 

*Την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενος Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ και υπάρχει σιγουριά για τη συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σισέ, παρότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις (μυϊκό σπασμό). 

Πηγή sport-fm Read more!

Νόιερ, με κάθε κόστος!

Η απόκτηση του Νόιερ θα αποτελέσει την μεγαλύτερη επένδυση για την Μπάγερν στο φετινό καλοκαίρι και ο Φραντς Μπενκεμπάουερ τονίζει πως οι Βαυαροί πρέπει να αγοράσουν τον 24χρονο τερματοφύλακα με κάθε κόστος.



«Είναι τερματοφύλακας που κάθε χρονιά σώζει και 20 "ασταμάτητα" σουτ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε άμεσα. Αν ήμουν ακόμα πρόεδρος της ομάδας, θα ενέκρινα κάθε ποσό, ακόμα και 50 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του επίτιμου προέδρου της Μπάγερν.

Ο Νόιερ δήλωσε πρόσφατα πως θα αποχωρήσει από την Σάλκε, όλοι στην Γερμανία θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του στην Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί θα πρέπει να τα βρουν με την ομάδα του Γκελζερκίρχεν καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012.

Πηγή gazzeta Read more!

«Μαρσέλο, είσαι πίθηκος»*ΒΙΝΤΕΟ*

Ένα video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Μπουσκέτς να απευθύνεται προς τον Μαρσέλο και να τον αποκαλεί πίθηκο κατά την διάρκεια του ημιτελικού στο Champions League.



Η ένταση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ δεν φαίνεται πως μπορεί να σταματήσει εύκολα. Ένα νέο video έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τον Μπουσκέτς να απευθύνεται στον Μαρσέλο έπειτα από δυνατό φάουλ του Βραζιλιάνου. Ο άσος της Μπαρτσελόνα κρύβει το στόμα του και φαίνεται πως χρησιμοποιεί την λέξη "mono" που σημαίνει πίθηκος...


http://www.youtube.com/watch?v=4YYwvS6rMaA&feature=player_embedded

Πηγή gazzeta Read more!

Με Σκόκο… οff στα πλέι-οφ!

Ούτε να το ‘ξερε ο Νάτσο Σκόκο, όταν αποχωρούσε βουρκωμένος από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.
Με Σκόκο… οff στα πλέι-οφ!


Ο τραυματισμός του Αργεντινού στον τελικό του Κυπέλλου αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός (θλάση πρώτου βαθμού), ώστε να κοστίσει στην ΑΕΚ τον πολυτιμότερο παίκτη της τουλάχιστον για τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι-οφ! 

Οι έντονοι πόνοι του Σκόκο στο 32’ του τελικού (λίγο αφότου είχε κάνει τη σέντρα για το πρώτο γκολ του Λυμπερόπουλου) οδήγησαν στην αλλαγή του από τον Μπαχά και… προϊδέασαν πως δεν επρόκειτο για κάποιο ασήμαντο πρόβλημα. 

Δυστυχώς, λοιπόν, για την «Ένωση» -και για τον ίδιο τον παίκτη- ο απεικονιστικός έλεγχος που υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έδειξε ότι έχει υποστεί τέτοια θλάση βαθμού στη δεξιά γαστροκνημία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να τοποθετούν το διάστημα της απουσίας του τουλάχιστον σε 10 μέρες. 

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα δύο πρώτα ματς των πλέι-οφ (την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό) και θα κάνει αγώνα δρόμου -με λίγες πιθανότητες, ωστόσο- ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 15 Μαΐου. 

Πηγή sport-fm Read more!

Οι μάγκες με τα κόκκινα!

Οι μάγκες με τα κόκκινα!
Πρωταθλητής Ελλάδας για 25η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών! 

Οι «ερυθρόλευκοι», με μπροστάρη τον Γιάννη Καλμαζίδη, παρότι ήταν απλήρωτοι όλη τη χρονιά, ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και με την τρίτη τους νίκη επί του Ηρακλή στους τελικούς της Α1, πήραν έναν παλικαρίσιο τίτλο! 

Στο κεκλεισμένων των θυρών Ρέντη, επικράτησαν 3-0 σετ του «Γηραιού», πέτυχαν το 3-0 στη σειρά και ολοκλήρωσαν μαγικά τη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ! 

Με το τέλος του παιχνιδιού, οι θύρες άνοιξαν και οι φίλοι του Ολυμπιακού γιόρτασαν μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ! Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη». 

Στον Ρολάντο Ντεσπέιν δόθηκε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος. 

1ο σετ 25-21 

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο. Ο Ηρακλής, έφτασε να προηγείται στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-6. Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 8-8. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, παρουσιάστηκε αποφασιστική σε άμυνα και επίθεση και έφτασε να προηγείται με 12-9! Ο προπονητής του «Γηραιού» πήρε τάιμ άουτ για να αφυπνίσει τους παίκτες του, όμως η διαφορά των τριών πόντων διατηρήθηκε για τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη υποχρεωτική διακοπή βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με +4 (16-12). Με επιμέρους σκορ 3-0, ο Ηρακλής μείωσε σε 17-15, όμως ένα καρφί του Τζούριτς και ένα του Ανδρεάδη σε πρώτο χρόνο έφεραν το 19-16. Με τον Ντεσπέιν να πετυχαίνει τρεις πόντους σερί ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και έφτασε στο 22-17. Η διαφορά παρέμενε σταθερά στο + 4 και τελικά ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-21. 

2ο σετ 26-24 

Με τον ίδιο τρόπο στην αρχή και το δεύτερο σετ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ που βρήκε μπροστά τον Ολυμπιακό με 8-7. Ο Ηρακλής βελτίωσε τις αμυντικές του επιδόσεις και βρέθηκε να προηγείται χωρίς όμως να καταφέρνει να χτίσει διαφορά, το σετ ήταν συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να δείχνουν πάθος και παράλληλα τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτουν σε άμυνα και επίθεση. Στη δεύτερη διακοπή ο «Γηραιός» είχε αέρα δύο πόντων 16-14. 

Οι εντολές του Μπρουκς έφεραν αποτέλεσμα και ο Ηρακλής ξέφυγε με τέσσερις πόντους 18-14 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για να πάρει το σετ. Ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε αρκετά λάθη με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο +6 (22-16) αναγκάζοντας τον Καλμαζίδη να πάρει τάιμ άουτ. Με τον Ντεσπέιν και τον Γιαμπλόνσκι η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις με τον προπονητή του Ηρακλή να καλεί στον πάγκο τους παίκτες του για να δώσει οδηγίες. Οι γηπεδούχοι με τον Τζούριτς ροκάνισαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά και με μπλοκ του Ντεσπέιν έφτασαν στο 23-23! Και σα να μην έφτανε αυτό για τον Ηρακλή πέρασε και μπροστά 24-23! Το συγκλονιστικό σετ ολοκληρώθηκε με νικητή τον Ολυμπιακό 26-24! 

3o σετ 25-19 

Με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν πιο δυνατά και πήραν προβάδισμα 4-2. Οι Ντεσπέιν και Τζούριτς όμως με εξαιρετική απόδοση, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά έφεραν τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-7). Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός συνέχισε με καταιγιστικό ρυθμό και εκτόξευσε στο 20-13 τη διαφορά! Ο «Γηραιός» έκανε ένα σερί 4-0 το οποίο δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 25-19, στην τρίτη νίκη στους τελικούς και το 25 πρωτάθλημα της ιστορίας του! 

Ολυμπιακός (Γιάννης Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 13 (10/16 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 25% υπ. - 25% άριστες), Φιλίποβ 3 (2 μπλοκ), Εστράδα 5 (3/7 επ., 2 μπλοκ), Ανδρεάδης 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 21 (17/29 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Γιαμπλόνσκι 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ, 53% υπ. - 37% άριστες), Κουζούνης -λ 79% υπ. - 64% άριστες) / Κοκκινάκης, Φράγκος, Χαριτωνίδης, Παπάζογλου. 

Ηρακλής (Φρέντι Μπρουκς): Όουενς 2 (1/9 επ., 1 μπλοκ, 63% υπ. - 38% άριστες) , Κράβαρικ 6 (6/10 επ.), Προύσαλης, Κιρόγκα 12 (12/23 επ., 56% υπ. - 44% άριστες), Μπίλινγκς 15 (13/28 επ., 2 μπλοκ), Σμαραγδής 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Μπαμπαλιούτας -λ 68% υπ. - 50% άριστες) / Γκόρτσανιουκ 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ, 63% υπ. - 25% άριστες), Χαραλαμπίδης, Κανέλλος 2 (2 άσοι) 

Πηγή sport-fm Read more!

Τίτλοι τέλους για Χίπια

Η καριέρα του Σάμι Χίπια έφτασε στο τέλος της, με τον Φινλανδό άσο της Λεβερκούζεν να κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία... σχεδόν 38 ετών και έπειτα από 19 χρόνια στα γήπεδα!

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω ωρίμασε στην φετινή σεζόν. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια να παίξω με την Λεβερκούζεν και μετά τέλος. Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να  συνεχίζω. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στην καριέρα μου», τόνισε ο Φινλανδός που αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με την προπονητική: «Αυτή η χρονιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει να πάρω το δίπλωμα και κάποια θα ήθελα να κοουτσάρω την Λεβερκούζεν και την Εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του πολύπειρου άσσου.

Ο Χίπια ξεκίνησε την καριέρα του από την Μιλικόσκι το 1992 και μετά από τρία χρόνια έγινε κάτοικος Τίλμπουργκ όπου φόρεσε την φανέλα της Βίλεμ βοηθώντας την να βγει στο Champions League. Το 1999 πήρε μεταγραφή στο «Άνφιλντ» και άφησε την Λίβερπουλ μετά από δέκα σεζόν για τα χρώματα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Champions League το 2005 και του UEFA το 2001.

Πηγή gazzeta Read more!

Παπασταθόπουλος: «Με τιμάει να με θέλει ο Ολυμπιακός»

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κολακευμένος από αυτό υποστήριξε πως είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο αμυντικός της Μίλαν δεν θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει για τον ίδιο η επικείμενη κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και να προπονείται με τόσο σημαντικούς παίκτες, όπως ο Νέστα. 

Παπασταθόπουλος: «Με τιμάει να με θέλει ο Ολυμπιακός»


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο 22χρονος σέντερ μπακ είπε: 

Για την επικείμενη κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος: 
«Καταπληκτικό. Είμαι πού χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά κατακτάμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είμαι μόλις 22 χρονών και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό». 

Για το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στην Ιταλία: 
«Σίγουρα πολύ. Η Μίλαν είναι μια τεράστια ομάδα, λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης». 

Για το πόσο τον βοηθάει να αγωνίζεται στην Serie A: 
«Πολύ. Και σε επίπεδο τακτικής και γενικότερα. Όπως προείπα, είναι όλα απολύτως επαγγελματικά και με βοηθούν να γίνω καλύτερος παίκτης. Στα 22 μου είναι λογικό να με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι να γίνομαι καλύτερος και αυτό νομίζω πως συμβαίνει εδώ». 

Για το μέλλον του: 
«Αυτή τη στιγμή περιμένω να τελειώσει η χρονιά. Έχουμε ακόμη κάποια ματς, ελπίζω και πιστεύω πως θα παίξω σε δυο – τρία παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν». 

Για το αν ξέρει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: 
«Ναι, τα έχω ακούσει και εγώ, αλλά τι μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό; Όπως ξέρεις, είμαι παίκτης της Μίλαν και έχω συμβόλαιο τέσσερα χρόνια». 

Για το ποια είναι η άποψή του για τη φημολογία αυτή: 
«Προφανώς και με τιμάει να ακούω ότι ενδιαφέρεται μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να έχουν καλή γνώμη για μένα. Είναι ωραίο για έναν παίκτη να τον θέλουν μεγάλες ομάδες. Με τιμάει να με θέλει ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα. Με τιμάει όπως με τιμάει να με θέλει και κάθε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη». 

Για το περίφημο Μιλανέλο: 
«Μαθαίνω πολλά δουλεύοντας κάθε μέρα στις προπονήσεις της Μίλαν με αμυντικούς όπως ο Νέστα. Είναι ένας πολύπειρος αμυντικός, με τρομερά προσόντα και μπορεί να πει κανείς ότι είναι κάτι σαν …σχολείο οι προπονήσεις μου εκεί. Όντως είναι πολύ σημαντικές όλες αυτές οι εμπειρίες που παίρνω, με βοηθούν να εξελιχθώ, να βελτιωθώ και χαίρομαι πραγματικά που είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις με τέτοιους παίκτες όπως ο Νέστα». 

Πηγή sport-fm Read more!

Φανέλα από τα... παλιά για την Μίλαν!

Το σχεδόν σίγουρο πρωτάθλημα έφερε και αλλαγή στην φανέλα της Μίλαν, η οποία επιστρέφει στο... παρελθόν με τις πολλές και λεπτές ρίγες.




Οι «ροσονέρι» παρουσίασαν την πρώτη φανέλα για την σεζόν 2011-2012 η οποία θα κάνει... ντεμπούτο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, αυτό με την Κάλιαρι, όπου δεν αποκλείεται να έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος. Η φανέλα θυμίζει κάτι από τα παλιά, καθώς οι πολλές και λεπτές ρίγες παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες, με την μόνη διαφορά η ύπαρξη λευκού γιακά και μανικιών. Η τελευταία φορά που υπήρξε παρόμοιο σχέδιο ήταν το 1999, σε μία ειδική «έκδοση» για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Όσο για την δεύτερη φανέλα της νέας σεζόν, θα βγει τον Ιούλιο και θα είναι βέβαια λευκή, ενώ κάποια σχέδια δείχνουν ότι θα υπάρχουν δύο ρίγες (μίας μαύρη και μίας κόκκινη) στα πλάγια.
Πηγή gazzeta Read more!

Κούπα για Ροναλντίνιο!

Κούπα για Ροναλντίνιο!
Η Φλαμένγκο κατέκτησε για 32η φορά στην ιστορία της το Κύπελλο του Ρίο Ντε Τζανέιρο τη Βάσκο ντε Γκάμα στα πέναλτι με 3-1. Ο αγώνας, που πριν την έναρξή του αμαυρώθηκε από επεισόδια στα οποία υπήρξε ένας νεκρός, έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην κανονική του διάρκεια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν απευθείας στη «ρώσικη ρουλέτα». 

Εκεί τρεις παίκτες της Βάσκο δεν κατάφεραν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα και η ομάδα του Ροναλντίνιο, που αγωνίστηκε στο ματς αλλά δεν... πρόλαβε να εκτελέσει πέναλτι, στέφθηκε πρωταθλήτρια καριόκα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ουίλιαμς από τη Φλαμένγκο και ο Άλαν από τη Βάσκο ντα Γκάμα λόγω διαπληκτισμού.

Πηγή sport-fm Read more!

Επεισόδια στο «δωματιάκι»!

Το Σάββατο είχαμε το πρώτο ημίχρονο! Το απόγευμα της Δευτέρας η… επανάληψη στα καφριλίκια των οπαδών με νέα σειρά επεισοδίων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας!






Συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ στον σύνδεσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (το γνωστό… δωματιάκι). Από την έκρηξη αμέσως άρπαξαν φωτιά αυτοκίνητα, αλλά και η είσοδος του συνδέσμου.
Τα πυροσβεστικά οχήματα κινήθηκαν άμεσα προκειμένου να σβήσουν την φωτιά και να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στα διπλανά σπίτια και πολυκατοικίες.
Πάντως οι μάχες ανάμεσα στους χούλιγκαν, προκάλεσε τον πανικό σε παιδιά, αλλά και ηλικωμένους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο πάρκο και έντρομοι παρακολουθούσαν τις… εγκληματικές επιχειρήσεις!
Πηγή gazzeta
Read more!

«Προτιμά Ρεάλ ο Σαχίν»

Η πρώτη επιλογή του Νούρι Σαχίν σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca.






Ο Τούρκος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Ίντερ, όμως προτιμά την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης όπως τονίζεται στο ισπανικό δημοσίευμα. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, άνθρωποι των Μαδριλένων θα έχουν συνάντηση με ομόλογους τους από την Ντόρτμουντ προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Η νέα πρωταθλήτρια Γερμανίας διέψευσε την ύπαρξη ρήτρας που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ και είναι σίγουρο πως θα ζητήσει διψήφιο αριθμό για να πουλήσει τον 22χρονο ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην φετινή σεζόν. Η Ρεάλ, από την μεριά της, φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον αριστεροπόδαρο κεντρικό μέσο.

Πηγή gazzeta Read more!

Τον ξεφτίλισε ο Αντρέι *ΒΙΝΤΕΟ*

«Ο λύκος κι αν εγέρασε…» λέει μια παροιμία, η οποία ταιριάζει… γάντι στον Αντρέι Σεβτσένκο. 
Τον ξεφτίλισε ο Αντρέι (video)


Ο Ουκρανός επιθετικός απέδειξε για άλλη μια φορά η τέχνη δεν ξεχνιέται, αφού στον μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ. Ο 35χρονος στράικερ βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά αντί να τον πλασάρει ή να σουτάρει, έδωσε στην μπάλα ένα απαλό χάδι, σηκώνοντάς την τόσο, όσο χρειαζόταν για να βρει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα. 

Δείτε το ωραίο τελείωμα του Ουκρανού φορ: 

 

Πηγή sport-fm Read more!

Σοβαρό τροχαίο για Κουτσιανικούλη

Σοβαρό τροχαίο για ΚουτσιανικούληΣε σοβαρό τροχαίο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος ή κανείς άλλος, ενεπλάκη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στην περιοχή Καρδία της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής! 

Το αυτοκίνητο του άσου του ΠΑΟΚ καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής γλίτωσε τα χειρότερα. 


Στο σημείο -για να του συμπαρασταθεί- βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τυχαίνει να μένει κοντά στο σημείο που έλαβε χώρα το ατυχές συμβάν.

Πηγή sport-fm Read more!

«Οδηγοί μας οι Γκιγκς και Σκόουλς»

Η εμπειρία των Γκιγκς και Σκόουλς είναι αυτή που θα οδηγήσει ξανά την Γιουνάιτεντ στον θρόνο του αγγλικού πρωταθλήματος, με τον Τσιτσαρίτο να τονίζει πως οι δύο άσσοι είναι αυτοί που δείχνουν τον δρόμο.




«Μας λένε τι χρειάζεται ώστε να αγωνιζόμαστε όπως κάθε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μας θυμίζουν την πλούσια ιστορία του συλλόγου όπως επίσης και το ότι ποτέ δεν πρέπει να δίνουμε λιγότερο από το 100% των δυνατοτήτων μας», τόνισε για τους Γκιγκς και Σκόουλς ο Τσιτσαρίτο σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου, η οποία έγινε πριν μειωθεί η διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Ο Μεξικανός μίλησε και για το φινάλε της σεζόν: «Πρέπει να αποφύγουμε τα χαζά λάθη και να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο», ενώ αναφέρθηκε στην προοπτική της κατάκτησής του τίτλου: «Θα σήμαινε πολλά. Θέλω οπωσδήποτε να κερδίσω και να σηκώσω αυτό το Κύπελλο. Θα ήταν ένα φανταστικό τέλος στην πρώτη μου σεζόν εδώ».



Πηγή gazzeta Read more!

Ο «τίγρης» στον ΠΑΟΚ!

Η ανανεωμένη διοίκηση του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει τον «τίγρη» των ελληνικών παρκέ, Μπάνε Πρέλεβιτς! Ο Σέρβος, που διέπρεψε στο παρελθόν με την ασπρόμαυρη φανέλα, προσφέροντας αρκετά ως παίκτης και προπονητής, επιστρέφει στον «Δικέφαλο του Βορρά» -αποτελώντας επιλογή του προέδρου, Θοδωρή Ζαγοράκη- για να ενταχθεί στο νέο ΔΣ που θα ανακοινωθεί αύριο! 
Ο «τίγρης» στον ΠΑΟΚ!


Στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα προστεθεί, λοιπόν, ο Πρέλεβιτς, ο γιος του ιδιοκτήτη της Express Service και συγγραφέας, Πάνος Ραπτόπουλος και ο επιχειρηματίας, Σάκης Χατζόπουλος, πλαισιώνοντας τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Σπύρο Μιλιωρίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη.

Πηγή sport-fm Read more!

Η πρώτη μέρα του (χαρτο)πολέμου…

Η πρώτη μέρα του (χαρτο)πολέμου……κι ελπίζουμε η τελευταία!

Μετά από έναν τελικό που ξεκίνησε γιορτή και κατέληξε ντροπή, οι δυο αντίπαλοι μετέφεραν στα χαρτιά το πολεμικό κλίμα!

Αφού, λοιπόν, ο Ατρόμητος… προηγήθηκε στις ανακοινώσεις, «χαρίζοντας τον πέτσινο τίτλο στην ΑΕΚ» κι εκείνη «αρνήθηκε να ασχοληθεί με ομάδες γειτονιάς, όπως ο Ατρόμητος ή Χαλκηδόνα», ο Γιώργος Σπανός έκλεισε (με προσωπική επίθεση στον Αδαμίδη και υπενθυμίσεις για το άρθρο 44) την ωραία ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ την πρώτη ανακοίνωση του Ατρόμητου, που χαρακτηρίζει «απίστευτη φαρσοκωμωδία» τον τελικό, τονίζει ότι «η ΑΕΚ έπρεπε, με οποιοδήποτε κόστος, να πάρει το τρόπαιο» και καταλήγει… χαρίζοντας «τον πέτσινο τίτλο» στην «Ένωση».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που χαρακτηρίζει «γραφική» τη διοίκηση Σπανού, «ομάδα γειτονιάς τον Ατρόμητο ή Χαλκηδόνα ή όπως αλλιώς θα λέγεται αύριο» και τονίζει ότι «το σκορ του αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του Κυπέλλου».

Και… τέλος (;) δείτε εδώ τη δήλωση του Γιώργου Σπανού, που χαρακτηρίζει «άσχετο και ανιστόρητο» τον Σταύρο Αδαμίδη, δηλώνει υπερήφανος που «ο Ατρόμητος δεν ανήκει σε κανένα άρμα» -αλλά και που «δεν είναι ομάδα του άρθρου 44 και των χαριστικών χρεών».
Πηγή sport-fm
Read more!

Στο αρχείο η υπόθεση των «κασετών»

Με απόφασή-βόμβα του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ η υπόθεση με τις «κασέτες» μπαίνει στο αρχείο, και σταματά να απασχολεί την αθλητική δικαιοσύνη. 

Στο αρχείο η υπόθεση των «κασετών»
Στο σκεπτικό της απόφασής του ο κ. Φάκος κάνει λόγο περί παραβάσεων που τελέστηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 και οι καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια έγιναν στις 9 Μαρτίου 2011. 

Αναλυτικά το κείμενο της απόφασης για τον Μπέο. 

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αναφέρει ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα του ενός μήνα που ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας, με αποτέλεσμα το αδίκημα της "διαστρέβλωσης αγώνα" να παραγράφεται και τουλάχιστον από τα αθλητικά όργανα δικαιοσύνης η εξέταση της υπόθεσης σταματά… 

Να θυμίσουμε ότι σε ποινικό επίπεδο η υπόθεση εξελίσσεται κανονικά καθώς ως γνωστόν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο για απόπειρα εκβίασης και θα παραπεμφθεί σε δίκη. 

Παράλληλα, συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ –Ολυμπιακός.

Πηγή sport-fm Read more!

Ομπράντοβιτς: «Δε νιώθω πίεση, το απολαμβάνω»

Έτοιμος για ακόμα ένα Final-4, δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και οι παίκτες των «πράσινων», δύο ημέρες πριν της αναχώρηση της ομάδας για τη Βαρκελώνη. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως δεν νιώθει πιεσμένος και αυτό οφείλεται στους έμπειρους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Επιπλέον μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του «τριφυλλιού», ανέλυσε το προφίλ της Σιένα, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του συλλόγου. 
Ομπράντοβιτς: «Δε νιώθω πίεση, το απολαμβάνω»


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομπράντοβιτς: 

Για το ματς με το Περιστέρι 

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά σε ένα Final-4. Το μυαλό μας είναι εκεί και φάνηκε και στον αγώνα με το Περιστέρι. Αυτό που συνέβη μετά το παιχνίδι εκεί είναι ότι, αμέσως μετά, τόσο η συγκέντρωση στην χθεσινή προπόνηση, όσο και σήμερα το πρωί ήταν πολύ μεγάλη». 

Για τις άλλες ομάδες που θα βρεθούν στο Final-4 

«Όλες οι ομάδες που πάνε στο Final-4 έπαιξαν πολύ άσχημα στο τελευταίο τους παιχνίδι. Η Σιένα και η Ρεάλ έχασαν, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε στην παράταση.

Είναι φυσιολογικό. Ο προπονητής της Σιένα σε όλα τα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα, αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί δύο βασικούς παίκτες. Έχουν μία ομάδα που χρησιμοποιεί και τους 12 παίκτες και αυτό θα κάνει και στο Final-4».
 

Για την Σιένα 

«Όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο παρκέ είναι πολύ επιθετικοί τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό τους παιχνίδι. Μπορεί να άλλαξαν οι παίκτες, αλλά δεν άλλαξε ο προπονητής. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ζώνη, θα πιέσει σε όλο το γήπεδο, στο μισό, θα παίξουν μαν του μαν... Πρέπει να καταλάβουμε άμεσα τι παίζουν και να αντιδράσουμε γρήγορα σε ό,τι παίζουν.

Και είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη, γιατί τους αρέσει πολύ σαν ομάδα, να πιέζουν και να τρέχουν με την μπάλα. Τα λάθη και τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικά για το παιχνίδι μας».
 

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού 

«Σε ό,τι αφορά εμάς, αρχίσαμε την προετοιμασία, είχαμε καλή συγκέντρωση. Μοναδικό μας πρόβλημα ήταν ο Ντρου Νίκολας που δεν προσήλθε στην προπόνηση γιατί είχε πυρετό». 

Για τα όσα λένε οι παίκτες των «πράσινων» για τον Ομπράντοβιτς 

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που μιλούν για την εμπειρία μου. Είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζεται η πίεση. Είδατε ότι δεν είπα τίποτα για τον άλλο ημιτελικό. Δεν ενδιαφερόμαστε να μιλήσουμε για το Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το Final-4 για εμάς είναι η Σιένα. Χαίρομαι που πάμε στη Βαρκελώνη, σε ακόμη ένα Final-4. Δε νιώθω πίεση, το απολαμβάνω. Είναι σημαντικό που έχω παίκτες με εμπειρία, πρέπει να βοηθήσουν τους νεοφώτιστους. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να πας και να το διασκεδάσεις». 

Για τη δύναμη της Σιένα στα επιθετικά ριμπάουντ και την «αδυναμία» της στα αμυντικά 

«Το αμυντικό ριμπάουντ είναι ομαδική δουλειά και πολύ συχνά συμβαίνει αυτό λόγω του τρόπου που επιλέγουν να παίξουν άμυνα. Αλλάζουν συχνά άμυνες και συμβαίνουν μις ματς στη ρακέτα τους. Αυτό είναι και ερώτημα που μας απασχολεί τους προπονητές μια ζωή: Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Αλλάζεις, γίνεσαι επιθετικός, κλέβεις, αλλά σε περίπτωση που κλέψουν οι άλλοι την μπάλα έχεις πρόβλημα στη ρακέτα». 

Για τη διαφορά με τα παιχνίδια του 2009 κόντρα στη Σιένα για τα προημιτελικά της Euroleague 

«Η διαφορά με τη σειρά πριν από δύο χρόνια με τη Σιένα είναι τεράστια. Τώρα είναι μόνο ένα παιχνίδι, όχι τρία. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και πρέπει να συγκεντρωθείς σ' αυτό. Εμείς οι προπονητές προετοιμάζουμε τα πάντα, αλλά πριν από το τζάμπολ σκεφτόμαστε ότι θα ήταν ωραία να είχαμε μισή ώρα προπόνησης ακόμη. Το απολαμβάνουμε, αλλά όσο κι αν προετοιμάζεται πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις σε κάτι που θα σου παρουσιαστεί στη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Σεβόμαστε τη Σιένα ως ομάδα και τον προπονητή της, Σιμόνε Πιανιτζιάνι». 

Για το πώς εισπράττει την αντίδραση του κόσμου 

«Η αλήθεια είναι απλή: δεν ακούω και τόσο πολύ, ούτε με ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων, με εξαίρεση των φίλων του Παναθηναϊκού. Ξέρω πως το πιστεύουν πως μπορούμε να το πάρουμε. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Δε μπορείς παρά να νιώθεις περήφανος. Αλλά νιώθεις περήφανος με βάση όσα έχεις πετύχει στο παρελθόν, τι δείχνουν τα αποτελέσματα, όχι ως Ομπράντοβιτς, γιατί όταν λέω για μένα εννοώ όλο το επιτελείο. Τα αποτελέσματα την τελευταία περίοδο οφείλονται σε κάποια πράγματα που είναι υπέρ μας. Έχουμε δύο προέδρους που κάνουν τα πάντα για την ομάδα, δίνουν όσα λεφτά χρειαζόμαστε. Επίσης έχουμε και τον κόσμο. Έτσι φτάσαμε σε εφτά Final-4 και δεν ξέρω σε πόσους τελικούς. Επίσης με κάνει περήφανο γιατί φίλοι μου με παίρνουν τηλέφωνο και μου ζητούν εισιτήρια. Δεν έχω. Δεν είναι δυνατόν. Έχω και φίλους στη Βαρκελώνη που μου ζήτησαν, αλλά είναι αδύνατον. Είναι σημαντικό να ξέρουμε για ποιους παίζουμε και πώς παίζουμε». 

Για την ηρεμία και την… εμπειρία σε Final-4 

«Το 1992 θυμάμαι, στο πρώτο μου Final-4, είχα εμπειρία ως παίκτης από το 1988 στη Γάνδη. Προσπάθησα να είμαι μόνος με τους παίκτες στο ξενοδοχείο, να μην έχει κανείς πρόσβαση, να μας ενοχλήσει, να διαταράξει την ηρεμία μας. Παίξαμε στον ημιτελικό με την Μιλάνο, την είχαμε νικήσει στην κανονική περίοδο κι έλεγαν πως εκείνη ήταν φαβορί. Αυτό ήταν καλό για εμάς. Και στον τελικό με τη Φορτιτούντο τα σκορ είναι κλειστά. Με κάθε αγώνα προστίθεται εμπειρία. Αλλά ήταν νεαροί. Ακούσαμε τις προάλλες στο ΝΒΑ έναν σχολιαστή να λέει σε μία καλή αντίδραση ενός παίκτης πως είναι καλό να είσαι νέος. Θυμάμαι ακόμη πως μετά τον τελικό και τον πρώτο τίτλο ο κόουτς Νίκολιτς ήρθε και μου ευχήθηκε κι άλλους περισσότερους κι εγώ σκέφτηκα "γέρος είναι ο άνθρωπος, τρελός θα είναι". Αποδείχθηκε πως είχα κάνει λάθος. Σημαντικό επίσης για μένα είναι πως ξέρω αν ξεχάσω κάτι ο... μαυρομάλλης (σ.σ. Ιτούδης), γιατί εγώ είμαι γέρος, είναι εδώ να μου το θυμίσει».

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...