ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τίτλοι τέλους για Χίπια

Η καριέρα του Σάμι Χίπια έφτασε στο τέλος της, με τον Φινλανδό άσο της Λεβερκούζεν να κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία... σχεδόν 38 ετών και έπειτα από 19 χρόνια στα γήπεδα!

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω ωρίμασε στην φετινή σεζόν. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια να παίξω με την Λεβερκούζεν και μετά τέλος. Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να  συνεχίζω. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στην καριέρα μου», τόνισε ο Φινλανδός που αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με την προπονητική: «Αυτή η χρονιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει να πάρω το δίπλωμα και κάποια θα ήθελα να κοουτσάρω την Λεβερκούζεν και την Εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του πολύπειρου άσσου.

Ο Χίπια ξεκίνησε την καριέρα του από την Μιλικόσκι το 1992 και μετά από τρία χρόνια έγινε κάτοικος Τίλμπουργκ όπου φόρεσε την φανέλα της Βίλεμ βοηθώντας την να βγει στο Champions League. Το 1999 πήρε μεταγραφή στο «Άνφιλντ» και άφησε την Λίβερπουλ μετά από δέκα σεζόν για τα χρώματα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Champions League το 2005 και του UEFA το 2001.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...