ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η πρώτη μέρα του (χαρτο)πολέμου…

Η πρώτη μέρα του (χαρτο)πολέμου……κι ελπίζουμε η τελευταία!

Μετά από έναν τελικό που ξεκίνησε γιορτή και κατέληξε ντροπή, οι δυο αντίπαλοι μετέφεραν στα χαρτιά το πολεμικό κλίμα!

Αφού, λοιπόν, ο Ατρόμητος… προηγήθηκε στις ανακοινώσεις, «χαρίζοντας τον πέτσινο τίτλο στην ΑΕΚ» κι εκείνη «αρνήθηκε να ασχοληθεί με ομάδες γειτονιάς, όπως ο Ατρόμητος ή Χαλκηδόνα», ο Γιώργος Σπανός έκλεισε (με προσωπική επίθεση στον Αδαμίδη και υπενθυμίσεις για το άρθρο 44) την ωραία ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ την πρώτη ανακοίνωση του Ατρόμητου, που χαρακτηρίζει «απίστευτη φαρσοκωμωδία» τον τελικό, τονίζει ότι «η ΑΕΚ έπρεπε, με οποιοδήποτε κόστος, να πάρει το τρόπαιο» και καταλήγει… χαρίζοντας «τον πέτσινο τίτλο» στην «Ένωση».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που χαρακτηρίζει «γραφική» τη διοίκηση Σπανού, «ομάδα γειτονιάς τον Ατρόμητο ή Χαλκηδόνα ή όπως αλλιώς θα λέγεται αύριο» και τονίζει ότι «το σκορ του αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του Κυπέλλου».

Και… τέλος (;) δείτε εδώ τη δήλωση του Γιώργου Σπανού, που χαρακτηρίζει «άσχετο και ανιστόρητο» τον Σταύρο Αδαμίδη, δηλώνει υπερήφανος που «ο Ατρόμητος δεν ανήκει σε κανένα άρμα» -αλλά και που «δεν είναι ομάδα του άρθρου 44 και των χαριστικών χρεών».
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...