ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αρχίζουν οι συζητήσεις

Αρχίζουν οι συζητήσεις
Στην Αθήνα αναμένεται ο μάνατζερ του Σιμάο μέσα στην εβδομάδα, για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το μέλλον του πελάτη του. 

Άλλωστε, τα πολλά συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, κάνουν αναγκαστικές τέτοιου τύπου συναντήσεις. 

Αναμονή για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», με την ΠΑΕ να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν επαφή διοικούντων με τον Ολλανδό Σταν Φάλκς. 

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Μοζαμβικανό μέσο. Στο πρωτάθλημα, είχε μόλις έξι γεμάτα ενενηντάλεπτα από τις δεκαοχτώ συνολικά συμμετοχές του. Το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου είναι… βολικό για τον Παναθηναϊκό, αφού ο 22χρονος ανήκει στους χαμηλόμισθους με τις 300.000€ ετησίως που αμείβεται. Τον Ιούνιο του 2012 όμως, εκπνέει το συμβόλαιο του Αφρικανού, και έτσι, ο ατζέντης του έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να διαπραγματευτεί για τον ποδοσφαιριστή του. 

Η λογική λέει πως ο Έκτορ Περάλτα, θα διεκδικήσει μια αναπροσαρμογή συμβολαίου με καλύτερους όρους για τον πελάτη του. Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού όμως, δεν επιτρέπει… γενναίες προσφορές. Από την άλλη, ούτε το «τριφύλλι» θα θέλει να χάσει ένα παίκτη ως ελεύθερο, αφού από τον Δεκέμβριο και μετά, ο Σιμάο, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα, μια πρόταση από το εξωτερικό την μεταγραφική περίοδο που έρχεται χρονική δεν θα… χάλαγε το «τριφύλλι», και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα ακούσει ο μάνατζερ του 22χρονου. Το δεδομένο, είναι, πως πρόκειται για το πρώτο ραντεβού μιας ιστορίας η οποία δεν θα τελειώσει αμέσως… 

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, όλα παραμένουν στάσιμα. Δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Γόντικα να έχει συνάντηση σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων με τον Ολλανδό Σταν Φάλκς που βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, διαψεύδονται ανεπίσημα από την ΠΑΕ. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Βίσλα Κρακοβίας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον τελικο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. 

*Την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενος Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ και υπάρχει σιγουριά για τη συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σισέ, παρότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις (μυϊκό σπασμό). 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...