ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το χαρτάκι και η πρόβλεψη του Ζοζέ (video)

Το χαρτάκι και η πρόβλεψη του Ζοζέ (video)
Στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ βλέπει τη Ρεάλ ο Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτουν οι σημειώσεις που ξέχασε στον πάγκο του γηπέδου της Ερκουλες. Αποκλεισμό στο κύπελλο προβλέπει ο Πορτογάλος. Ο τεχνικός της Ρεάλ ξέχασε στον πάγκο του «Χοσέ Ρίκο Πέρεθ» της Έρκουλες το μπλοκάκι με τις σημειώσεις του μετά τη νίκη με 3-1 και η εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης «El Dia Despues» του Canal+ τα έβγαλε όλα στη φόρα. Ο Μουρίνιο στα χαρτάκια του ανέφερε «παιχνίδι με βάθος», ανάπτυξη από τη «δεξιά πλευρά» ενώ κάπου έγραφε «TR9», με το οποίο αναφερόταν στον Νταβίντ Τρεζεγκέ της Έρκουλες.

Εκτός αυτών, ο Πορτογάλος είχε γράψει τους αγώνες που θα δώσουν οι Μερένχες σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν। Στάνταρ 38 στο πρωτάθλημα, 13 στο Champions League (που σημαίνει ότι θα παίξει και στον τελικό) και έξι στο κύπελλο (κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα αποκλειστεί στα προημιτελικά!). Με λίγα λόγια, ο Μουρίνιο βλέπει μεγάλες πιθανότητες να έρχεται το... 10ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το 3ο (με τρεις διαφορετικές ομάδες) για τον ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=YS-OfyMJD-c&feature=player_embedded#!

Read more!

«Είμαστε καλύτεροι από τη Ρεάλ»

«Είμαστε καλύτεροι από τη Ρεάλ»
Σίγουρος για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο κορυφαίος επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η ομάδα του είχε ηττηθεί πριν από δύο εβδομάδες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-0. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κάνουμε στην έδρα μας ό,τι δεν κάναμε στη Μαδρίτη. Να είμαι πιο γρήγοροι, να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις και να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαι πρόθυμος να θυσιαστώ για τη Μίλαν. Ήρθα εδώ και έχω πολλές ευθύνες. Πρέπει να μάθω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και οι συμπαίχτες μου τον δικό μου. Είμαι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια». Ο Σουηδός μπόμπερ θα είναι η «αιχμή του δόρατος» της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στο αυριανό σημαντικό παιχνίδι με τη «βασίσισσα».

Read more!

Βόμβα από... Μέση Ανατολή για ΠΑΟΚ!

Βόμβα από... Μέση Ανατολή για ΠΑΟΚ!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσής της επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα για επαφές με επενδυτές. Ο «δικέφαλος» έχει έρθει σε επαφή με μεγάλο διεθνή επενδυτικό οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος διά μέσου εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.

Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.

Read more!

«Ένας Ρόμενταλ όλη η Ηλιούπολη!»

«Ένας Ρόμενταλ όλη η Ηλιούπολη!»
Ο τεχνικός της Ηλιούπολης, Γιώργος Βαζάκας, σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr για τον αυριανό (3/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό υπογραμμίζει πως και με τους αναπληρωματικούς του να παίξει ο αντίπαλός τους έχει μεγάλη διαφορά από την ομάδα του, λέγοντας πως «όσο κάνει ο Ρόμενταλ, κοστίζει όλη η Ηλιούπολη», ενώ ξεκαθαρίζει πως «ό,τι κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς». - Κύριε Βαζάκα, πώς αντιμετωπίζετε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό;

«Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή παίζουμε με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Όπως είναι γνωστό, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι καλύτερες ομάδες στη χώρα μας».

- Με ποια λογική θα κατέβετε στο γήπεδο; Έχετε κάτι στο μυαλό σας;

«Θα πάμε στον αγώνα δίχως άγχος και ό,τι βγει. Ό,τι κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς. Θα είναι επιτυχία για την ομάδα της Ηλιούπολης».

- Θεωρείτε πως μπορεί ο αντίπαλός σας να είναι επηρεασμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό;

«Όχι, καθόλου. Αυτές οι μεγάλες ομάδες ξέρουν το πώς να διαχειρίζονται τις ήττες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και γνωρίζει το πώς να αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις».

- Για εσάς παίζει ρόλο το ότι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με αναπληρωματικούς;

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο. Όσο κάνει ο Ρόμενταλ κοστίζει όλη η Ηλιούπολη! Μιλάμε για παίκτες μεγάλης εμβέλειας. Είναι δηλαδή κακός παίκτης ο Νέμεθ, ο Χολέμπας ή ο Ζαϊρί; Για μένα δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό».

- Σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σας σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Διαγόρα;

«Ναι, θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον Διαγόρα. Θα αλλάξουμε και κάποιους παίκτες, ενώ θα διαφοροποιήσουμε και την τακτική μας και τη φιλοσοφία μας. Είναι ένα αλλιώτικο ματς αυτό και αφορά άλλον θεσμό».

- Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να ρίξετε στη... μάχη κάποιες εφεδρείες σας;

«Όχι, δεν βάλουμε τους κατά συνθήκη αναπληρωματικούς μας. Απλά θα γίνουν ορισμένες τροποιήσεις στη βασική ενδεκάδα».

- Εκτιμάτε πως είναι αρνητικό για εσάς το ότι παίζετε στο Αιγάλεω αντί στην Ηλιούπολη;

«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα το να αγωνιστούμε στην έδρα μας. Για μένα η Ηλιούπολη είναι η έδρα μας και πάντα τα ματς πρέπει να γίνονται στην έδρα μίας ομάδας. Αναμφίβολα θα είναι αλλιώς στο Αιγάλεω, διότι δεν ξέρω πόσο δικό μας κόσμο θα έχουμε μαζί μας. Στην Ηλιούπολη πιστεύω ότι θα είχαμε το κάτι παραπάνω ως προς τον κόσμο μας. Όμως από την άλλη, δεν θεωρώ πως θα επηρεαστούμε τόσο. Εξάλλου την απόφαση αυτήν την πήρε η διοίκησή μας και οφείλουμε να τη σεβαστούμε όλοι».
Read more!

Φιλική νίκη για Αστέρα

Φιλική νίκη για Αστέρα
Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε για τον Αστέρα Τρίπολης φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του συλλόγου, με τους «μεγάλους» να κερδίζουν 3-2.Οι Νέοι προηγήθηκαν με γκολ των Διαμαντόπουλου και Χαρτσιά, όμως η ομάδα του Βλάχου (αγωνίστηκαν όσοι δεν είχαν παίξει με την Κέρκυρα ή είχαν αγωνιστεί για λίγο) ανέτρεψε την κατάσταση και κέρδισε με 3-2 χάρις σε γκολ των Ρομπέρτο, Μπακασέτας και Κρις.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Βλάχος ήταν: Στεφανάκος (στο β’ ημίχρονο ο Αναστασόπουλος), Τσαμπούρης, Σκόνδρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Κρις, Αποστολίδης, Φρανκού, Ρίος, Ουντότζι, Ρομπέρτο (στο β’ ημίχρονο ο Μπακασέτας).

Στο μεταξύ, οι παίκτες που αγωνίστηκαν 90 λεπτά με την Κέρκυρα αλλά και ο Φορτούνης προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα κάτι που δεν έγινε με τους τραυματίες Μπαρτολίνι, Ρούμπιλ, Κερ, Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Read more!

«Έδεσαν» Κόνλεϊ οι Γκρίζλις

Ο Μάικ Κόνλεϊ δε μετακομίζει, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον
Ο Μάικ Κόνλεϊ είναι το βασικό πόιντ γκαρντ των Γκρίζλις σχεδόν από την ημέρα που τον επέλεξαν στο Νο.4 του ντραφτ του 2007 και θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμα, όπως συμφώνησαν οι δύο πλευρές. Η ομάδα του Μέμφις προσέφερε 45 εκατομμύρια δολάρια για 5ετή επέκταση συμβολαίου, βασιζόμενη κυρίως στη σημαντική βελτίωσή του την περσινή χρονιά, όπου είχε 15 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και 3.7 κλεψίματα μέσο όρο.
Read more!

Δηλώσεις των πράσινων

Νιόπλιας: «Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Μπορεί οι ελπίδες για πρόκριση να είναι σαφώς πάρα πολύ λίγες αλλά ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στο MEGA μετά από τη λήξη του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν έδωσε το σύνθημα για τα δύο παιχνίδια (Κοπεγχάγη, Μπαρτσελόνα) που απομένουν για τον Παναθηναϊκό. «Σίγουρα έχει δυσκολέψει πολύ αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμη και πρέπει σε αυτά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

«Καλό θα ήταν θα έχουμε πάρει έναν βαθμό από τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πληρώσαμε στο παιχνίδι αυτό ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε τα πατήματά μας και θα ήμαστε καλύτεροι», τόνισε -αρχικά- ο Νίκος Νιόπλιας και συνέχισε αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό με την Μπαρτσελόνα.
«Και η Ρουμπίν έχει παίξει δύο φορές με την Μπαρτσελόνα και δεν έχασε», σχολίασε.
Για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον επιθετικό τομέα δήλωσε: «Σας έχω πει ότι το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι εκτός παιχνιδιού. Ο Γκουβού ήταν εκτός, ο Νίνης είναι εκτός, ο Λέτο είναι εκτός. Βέβαια κερδίσαμε άλλα παιδιά αυτό το διάστημα, όπως τον Λάζαρο (Χριστοδουλόπουλο) και τον Γκαρσία.
Αν είχαμε τα παιδιά αυτά, θα ήμασταν καλοί και επιθετικά. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», τόνισε και κατέληξε…
«Δεν μπορείς να χαμογελάς από το αποτέλεσμα αυτό, αλλά ούτε και να στενοχωριέσαι. Είμαστε πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο και γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Το καλό είναι ότι βρίσκουμε και την αυτοπεποίθηση μας».

 

Κατσουράνης: «Την υπέρβαση με Μπαρτσελόνα»

Την απόλυτη υπέρβαση θα ψάξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στυην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε Ο Κώστας Κατσουράνης μετά τη λήξη του αγώνα των «πρασίνων» απέναντι στη Ρούμπιν.

«Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση πλέον με την Μπαρτσελόνα, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Η ομάδα προσπάθησε σήμερα αλλά κάτι μας έλλειπε μπροστά. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Προσωπικά έχω αγωνιστεί αρκετές φορές πίσω, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Σημασία έχει όμως τι κάνει η ομάδα.

Εμείς πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη τόλμη και να διεκδικούμε κάτι παραπάνω. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Θα παλέψουμε
».

Βύντρα: "Πάμε για τις δύο νίκες"

O Bύντρα με αντίπαλο τον ΑνσάλντιΑρχικά ο αμυντικός των πρασίνων είπε: "Θέλαμε τους τρεις πήραμε τον έναν μας μένουν ακόμα δύο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες. Τι θα βγει θα το δούμε".
Στη συνέχεια σχολίασε: "Ξέραμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Γινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όλα τα παιδιά. Παίξαμε για τους τρεις βαθμούς αλλά πήραμε έναν".
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: "Πριν από την Μπαρτσελόνα έχουμε δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος. Ξέρουμε όλοι τι είναι η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Για το σε ποιο από τα ματς με την Ρούμπιν θεωρεί ότι έφτασαν πιο κοντά στη νίκη: "Ήταν ίδια ματς πάνω κάτω όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τελικά δεν το έβαλε κανένας και μείναμε στο 0-0".

 
Read more!

Στον πάγο το «όνειρο»!


Χωρίς ρίσκο μην περιμένεις πρόκριση!

Ζωντανός για το Europa League!


Στον πάγο το «όνειρο»!

Στο κρύο Καζάν ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος (0-0) απέναντι στην Ρούμπιν, αλλά δεν είχε πνεύμα νικητή και δεν ρίσκαρε ώστε να μείνει «ζωντανός» για τους «16». Πλέον το Europa League φαντάζει ως πλέον εφικτός στόχος!
Χωρίς σκορ το παιχνίδι, με τους "πράσινους" να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα. Οι «πράσινοι» έπαιξαν αρκετά για να μην ηττηθούν από τη Ρούμπιν, αλλά το τελικό 0-0 δεν τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για κάτι παραπάνω από το «εισιτήριο» για το Europa League.
Πάγωσε το όνειρο της πρόκρισης του Τριφυλλιού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αφού το Τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στο Καζάν.
Οι πράσινοι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν έδωσαν την ευκαιρία στην Ρούμπιν να μπορέσει να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζόρβα. Ειδικά όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο ο Μπουμσόνγκ οι Ρώσοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός στην επίθεση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα της Ρούμπιν και δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του Τριφυλλιού ήταν στο 83' η κεφαλιά του Γκοβού που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Ρούμπιν.

O Bύντρα με αντίπαλο τον Ανσάλντι
Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα οι πράσινοι δείχνουν να χάνουν το τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παρέμειναν ζωντανοί σε αυτό του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσο ζει, ελπίζει

Read more!

Αγγλικές... σειρήνες για Μιραλάς

Αγγλικές... σειρήνες για Μιραλάς
Πρόκειται για το πιο hot όνομα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, την παρούσα φάση. Είναι ο παίκτης, που κάνει τους αμυντικούς, να μην ξέρουν πώς να τον σταματήσουν. Στην καρδιά των φίλων των «ερυθρόλευκων» έχει περίοπτη θέση και φυσικά θέλουν να τον βλέπουν στην ομάδα τους για πολλά χρόνια. Ο Κέβιν Μιραλάς, είναι δανεικός στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να έχει την δυνατότητα να τον κάνει δικό του, καταβάλλοντας την ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων δραχμών. Μια ρήτρα που εκπνέει στα τέλη Ιανουάριου. Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Ποιο είναι αυτό;

Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο αγγλικής ομάδας, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή του στο λιμάνι. Ο μάνατζέρ του Μιραλάς, Κριστόφ Ανροτό, έβγαλε στην δημοσιότητα πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, αν υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει τον Ιανουάριο 4,2 εκατ. ευρώ θα μπορέσει να τον αποκτήσει, άσχετα με την ρήτρα που έχουν στα χέρια τους οι Πειραιώτες. Το μυαλό πολλών, θα πάει στο ότι είναι «παιχνίδια του ατζέντη, για να πιέσει τον Ολυμπιακό», ωστόσο το gazzetta.gr, έμαθε πώς όντως υπάρχει αγγλική ομάδα που καλοβλέπει τον Μιραλάς και για τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ είναι συνηθισμένο ποσό…

Η παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν...

Εκτός αυτού η παρεξήγηση του μάνατζερ του Μιραλάς με την διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει να ανήκει στο παρελθόν. Ο Ανροτό είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θυμίζουμε, πως το ραντεβού αυτό, δεν είχε γίνει σε καθόλου καλό κλίμα, με τον Βέλγο ατζέντη να φεύγει από την χώρα μας νευριασμένος… Από τότε πολλά άλλαξαν και η παρεξήγηση σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχει λυθεί.

Πως θα τον... γλυκάνει ο Ολυμπιακός

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός μπορεί να... γλυκάνει τον Ανροτό με το να δώσει το ποσό των 230 χιλ. ευρώ. Εξ αυτών οι 30.000 είναι το ποσοστό του ατζέντη για την μεταγραφή και οι 200 χιλ. ευρώ προορίζονται για τον πατέρα του παίκτη. Είναι χρήματα που συμφώνησε να δώσει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του παίκτη από την Σεντ Ετιέν και τα οποία χρωστούσαν οι Γάλλοι στον παίκτη, από την περασμένη σεζόν.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Οι προσεχείς μέρες πάντως αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Όλες αυτές οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από ξένες ομάδες ενώ το εξαιρετικό του γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ανεβάσει κατακόρυφα την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα αυτό θα υπάρξουν μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά σύμφωνα με τον Ανροτό, ο Ολυμπιακός δεν παίζει πλέον μόνος του.

Σύμμαχος των πρωταθλητών είναι ο ποδοσφαιριστής και η εκτίμηση που υπάρχει στο λιμάνι, είναι ότι όλα θα τελειώσουν στο ραντεβού που θα γίνει με τον Ανροτό. Αλλωστε, όπως σας γράψαμε και χθες, οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, προκειμένου να μειώσουν το ποσό της ρήτρας με την Σεντ Ετιέν…
Read more!

Επιβεβαίωσε για Μπέιλ η Μπαρτσελόνα

Επιβεβαίωσε για Μπέιλ η Μπαρτσελόνα
Τον ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ επιβεβαίωσε με δηλώεις του ο τεχνικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα, Αντονι Θουμπιθαρέτα. Ο παλιός τερματοφύλακας της Μπάρτσα, που πλέον έχει θέση αθλητικού διευθυντή στην ομάδα τόνισε ότι ο Ουαλός μπακ-χαφ απασχολεί τους Καταλανούς, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή. «Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, με ένα διαφορετικό στιλ, κάτι το οποίο θα είναι καλό για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνω σαφές ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν» ήταν τα λόγια του στο COM Radio.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι η μοναδική που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μπέιλ, καθώς, όπως αναφέρεται στο site caughtoffside.com, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοπό να προσφέρει στην Τότεναμ 28 εκατ. ευρώ για τον 21χρονο άσο.
Read more!

«Ερωτευμένος με την Ατλέτικο»

«Ερωτευμένος με την Ατλέτικο»
Ο Σέρχιο Αγκουέρο έδωσε συνέντευξη στη Marca με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, δηλώνοντας ερωτευμένος με τους «Ροχιμπλάνκος». Οι παίκτες της αντιπάλου του Άρη μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ρόσεμποργκ για το Europa League δεν έχουν το μυαλό τους, καθώς ο επόμενος αγώνας εντός των συνόρων τους φέρνει αντιμέτωπους με την πρωτοπόρο και συμπολίτισσά τους, Ρεάλ… Η πορεία της Ατλέτικο μόνο θετικά μηνύματα δε εκπέμπει τελευταία και ο Σέχριο Αγκουέρο κλήθηκε από την Marca να σχολιάσει τη μεγάλη αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής.

«Κάθε χρόνο διαθέτουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τη Ρεάλ και ελπίζω αυτό να συμβεί φέτος», τόνισε ο Αργεντίνος λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει να πανηγυρίσει νίκη επί της μεγάλης της αντιπάλου κάτι περισσότερο από 11 χρόνια…

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της πρωτεύουσας μέχρι το 2015 και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ζητήσει μεταγραφή και να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ο 22χρονος επιθετικός σχολίασε για το θέμα, «θέλω να μείνω εδώ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την ομάδα. Ποτέ δεν ήθελα να αποχωρήσω από την Ατλέτικο, ακόμη και στις άσχημες στιγμές. Πάντα έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος και ευχαριστημένος εδώ. Είπα στον μάνατζέρ μου ότι σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση για μένα, να μιλήσει με τη διοίκηση, όμως ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία να φύγω».
Read more!

Υποσχέθηκε... πράξεις ο Νίλσεν

Ο Ματ Νίλσεν ευελπιστεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα
Μετά την ήττα στο Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί την Ουνικάχα. Ο Ματ Νίλσεν δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη, αρκεί να κάνουν πράξη τα όσα λένε ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του. «Κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να βγάλουμε αρκετή ενέργεια απέναντι στην Ουνικάχα. Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Φτιάχουμε τώρα την ομάδα. Δεν είναι όλα "Ο.Κ.". Αλλά μπορούμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα. Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε νέα ομάδα, συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι προπόνηση με την προπόνηση, μέρα με τη μέρα. Κι οι δύο ομάδες θα τρέξουμε πάνω κάτω. Στόχο μας είναι η νίκη. Θέλουμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη "χημεία". Αυτό γίνεται μόνο με τη δουλειά, κάτι που είναι εύκολο να το λες, αλλά πρέπει να το κάνουμε και πράξη» είπε ο Αυστραλός φόργουορντ, που παρά τη θλάση στα πλευρά θα αγωνιστεί κανονικά αύριο το απόγευμα (7.30μ.μ., novasrpots 1), πριν συνεχίσει αναφορικά με το ότι θα βρει απέναντί του τον πρώην «ερυθρόλευκο» Γιώργο Πρίντεζη: «Δεν υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Θέλω να παίζω καλά, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: «Προερχόμαστε από κακό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Μπάμπεργκ και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Προσπαθούμε σε όλα τα ματς να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα και να βάλουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του για την 3η αγωνιστικής της πρώτης φάσης τον Ζόραν Έρτσεγκ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο δεξί πόδι.
Read more!

Ίβιτς: «Παιχνίδι υπομονής»

Ίβιτς: «Παιχνίδι υπομονής»
Ο Βλάνταν Ίβιτς με δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, αλλά και την πορεία του «δικεφάλου» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Β92 από τη Σερβία, όπου θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ. Με αυτή την ευκαιρία οι Σέρβοι πήραν συνέντευξη από τον Βλάνταν Ίβιτς, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να μιλάει για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, ο προπονητής μας ήξερε τη Βιγιαρεάλ και εμείς αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της ισπανικής λίγκας. Θεωρώ ότι και σε εκείνο το ματς αφήσαμε καλές εντυπώσεις. Η Βιγιαρεάλ δημιούργησε δύο ευκαιρίες και σκόραρε ένα γκολ, ενώ εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες».

Για τον αγώνα που έρχεται επεσήμανε: «Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι και έχοντας μέχρι τώρα τέσσερις πόντους δεν θέλουμε να χάσουμε. Αν μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε και την Μπριζ στην Θεσσαλονίκη πριν πάμε στο Ζάγκρεμπ να παίξουμε με τη Ντιναμό. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή. Έχουν πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες οι οποίοι ανά πάσα στιγμή βρίσκονται κοντά στο γκολ και είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για εμάς αλλά για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.

Όταν οι Σέρβοι ρώτησαν τον Ίβιτς για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο, είπε: «Δεν είναι εύκολο να παίξεις τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουνε να παίξουν επιθετικά για να μας κερδίσουν. Η ατμόσφαιρα θα είναι πιεστική για όλους, αλλά εκτιμώ ότι έχουμε τους έμπειρους παίκτες οι οποίοι ξέρουν να εφαρμόσουν τις ιδέες του προπονητή στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε.
Πρέπει να παίξουμε έξυπνα»

Για τον τελικό στόχο του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς ανέφερε: «Συμμετέχουμε σε ένα καλό γκρουπ του Europa League, αφού υπήρχαν και άλλα με πολύ πιο δυνατές ομάδες. Μέχρι τώρα κερδίσαμε τέσσερις πόντους και εκτιμώ ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και εμείς και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε, αλλά όλοι βλέπουν ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε».

Οι Σέρβοι τον ρώτησαν και για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο Ίβιτς είχε την απάντηση: «Αυτή η ομάδα τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές. Είχαμε τον κύριο Σάντος, μετά τον κύριο Μπερέτα, τον κύριο Δερμιτζάκη και τώρα τον βοηθό του. Δεν είναι εύκολο με τόσες αλλαγές να κάνεις καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως είμαστε κοντά στις ομάδες που προηγούνται, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε τα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας αρκετούς ακόμη αγώνες και πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι. Αυτό γιατί έχουμε μαζί μας τον Σαλπιγγίδη που ήρθε από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ελ Ζαρ από τη Λίβερπουλ. Αυτή η ομάδα θα βελτιωθεί και θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα».

Read more!

Φήμες για Ντουγκλάο και Παναθηναϊκό!

Ο Ντουγκλάο με αντίπαλο τον Σισέ Σύμφωνα με δημοσίευμα της εδημερίδας "Goal news", το όνομα του Ντουγκλάο, επανήλθε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο κεντρικός αμυντικός της Καβάλας, είχε προ ημερών επαφή με ανθρώπους του "τριφυλλιού" για να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ντουγκλάο ήταν και τη Δευτέρα στην Αθήνα και είχε νέα συνάντηση με άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντουγκλάο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "αργοναύτες" μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να δώσει... αναφορά στην Καβάλα.
Read more!

Διψάς για μπάλα; Απόδειξη…

Διψάς για μπάλα; Απόδειξη…
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να του αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Αυτό θα κάνει στον αγώνα κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω.Αύριο Τετάρτη στις 17:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω την Ηλιούπολη για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, αλλά για αυτόν δεν τίθεται θέμα ευκαιρίας, αφού πλέον θεωρείται ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Χολέμπας και το κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μοντέστο και Ποτουρίδης. Για τον τελευταίο αποτελεί πρόκληση το ματς, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό!

Ο Γκαλίτσιος επιστρέφει στην ενδεκάδα από τις 29 Ιουλίου, όταν είχε αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τη Μακάμπι. Από τότε δεν έχει παίξει ούτε λεπτό, οπότε έχει τη δυνατότητα να «απαντήσει» στον προπονητή του. Οι Μοντέστο και Χολέμπας είναι εναλλακτικές λύσεις και μετρούν αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη θα είναι τεστ για την κατάσταση του Ουρτάδο, ενός ποδοσφαιριστή που αφενός υπολογίζεται για βασικός, αλλά λόγω του τραυματισμού έχει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δίπλα του στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος, τον οποίο πιστεύουν στον Ολυμπιακό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχει εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που έχει πάρει. Όχι φέτος (δύο μόλις συμμετοχές), αλλά πέρυσι και πρόπερσι…

Δεξί χαφ θα είναι ο Ρόμενταλ, ο οποίος αποκτήθηκε για βασικός, αλλά ο Φετφατζίδης με την απόδοσή του τον μετέτρεψε σε ρεζέρβα. Ο Δανός πρέπει να πάρει τα πάνω του, γιατί πρόκειται για αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Αριστερά θα παίξει ο Ζαϊρί, που μπήκε αλλαγή στο ντέρμπι και αύριο θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του βασικού, μετά το εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι.
Read more!

Γκέκας: "Βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες"

Ντεμπούτο με δύο γκολ για τον Φάνη Γκέκα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Ο Φάνης Γκέκας μίλησε στον "Sentra FM 103,3" και αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία που διανύει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Έλληνας επιθετικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το κεφάλαιο "Εθνική ομάδα", τονίζοντας πως η επιστροφή του δεν εξαρτάται από τον ίδιο...

"Αγωνίζομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό και ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη. Πράγματι, όλη η ομάδα κοιτάει να βρει εμένα και είναι σημαντικό όπως και ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια", τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες, εάν βρίσκομαι σε ένα χώρο που με εμπιστεύονται και αισθάνομαι άνετα, είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Τα αφιερώματα του Τύπου είναι θετικά αλλά θέλω να συνεχίσω έτσι και να μην είμαι πυροτέχνημα και έχω αποδείξει πως δεν είμαι πυροτέχνημα".

Για την Εθνική ομάδα, δήλωσε: "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, από την στιγμή που δεν με πλησίασε κάποιος, πλέον δεν είναι στο χέρι μου, δεν εξαρτάται από μένα".

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League και το ματς με την Ρούμπιν Καζάν: "Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση όμως στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν, αν πάρει ένα αποτέλεσμα όλα μπορούν να συμβούν. Και το χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει τουλάχιστον στο Europa League".

Για το ντέρμπι των "αιωνίων": "Δεν παρακολούθησα το ντέρμπι, έμαθα ότι ήταν αμφίρροπο παιχνίδι, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ, όποιος είναι καλύτερος κερδίζει".
Read more!

Ετοιμος ο Ντι Μαρία

Ο Ανχελ Ντι Μαρία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης Κανονικά θα ακολουθήσει την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντι Μαρία, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ένας "πονοκέφαλος" λιγότερος, λοιπόν, για τον Μουρίνο, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να αγωνιστεί στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν.

Από την αποστολή της "βασίλισσας" αποκλείστηκαν οι τραυματίες Λασανά Ντιαρά, Κακά, Γκάγκο και Γκαράϊ.
Read more!

Παρατηρήσεις σε Τζιμπούρ

Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό Ο Μανόλο Χιμένεθ "γκάζωσε" τους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας και έδειξε πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις. Ο 46χρονος τεχνικός δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε η δήλωση του Ράφικ Τζιμπούρ, μετά τη λήξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ισπανός προπονητής του "δικεφάλου" πληροφορήθηκε άμεσα ότι ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του (σ. σ. "Ο Πανιώνιος δεν ήταν καλύτερός μας"), είπε ότι "δείξαμε ότι συμβιβαζόμαστε με μία μέτρια θέση. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά για τον αγώνα".

Ο Ανδαλουσιανός ενοχλήθηκε και έκανε παρατηρήσεις στον Τζιμπούρ να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον με τα όσα λέει καθώς τέτοιες τοποθετήσεις αφήνουν έκθετη την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος φορ φέρεται να παραδέχτηκε το λάθος του και να το απέδωσε στην ένταση της στιγμής...

Είδε παίκτες στην Κύπρο ο Σαβέβσκι
Στο μεταξύ, ο Τόνι Σαβέβσκι βρέθηκε στην Κύπρο όπου παρακολούθησε τους αγώνες Απόλλων Λεμεσσού-ΑΕΛ και ΑΕ Πάφου-Παραλίμνι, καθώς επίσης και την αναμέτρηση της εθνικής Παίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ της ΑΕΚ ξεχώρισε τον 29χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα, Σαμουέλ Νεβά και τον 21χρονο Μουσταφά Μπανγκουρά από τη Σιέρα Λεόνε (επίσης του Απόλλωνα), ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στη
Read more!

Γκοβού: "Μόνη επιλογή η νίκη"

Ο Σίντνεϊ Γκοβού με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Ο Σίντνεϊ Γκοβού παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική εφημερίδα "Sport Express". Σε αυτή έθεσε ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν προκειμένου να εξακολουθήσει ο Παναθηναϊκός να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στον 4ο όμιλο...

Αναλυτικά:
"Αρχικά όλα μου πήγαιναν καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά τραυματίστηκα και η αποθεραπεία μου άργησε. Έμεινα περίπου ένα μήνα εκτός δράσης. Το Σάββατο ήμουν βασικός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και δεν βρήκα ρυθμό σε καμία στιγμή του αγώνα. Η ομάδα μου έχει κάποιους κανόνες και κάποιες μεθόδους διαφορετικές από αυτές που είχα στη Λιόν, αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι μία νέα εμπειρία", ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

- Για το αποψινό ματς: "Θα έλεγα πως εμείς και η Ρούμπιν διεκδικούμε την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa League. Όμως ο νικητής του αγώνα θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Συνεπώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή: αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη την άνοιξη, είναι απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Καζάν".

- Για την Κοπεγχάγη "Δεν με έχει εκπλήξει η πορεία της Κοπεγχάγης. Το Champions League είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και οι ομάδες δεν είναι της σειράς. Ακόμη κι αν μια ομάδα δεν έχει μεγάλη ιστορία και παίκτες-αστέρες, είναι υψηλού επιπέδου".

- Για τις αναμνήσεις που έχει επί ρωσικού εδάφους "Οι αναμνήσεις μου από τη Ρωσία δεν είναι οι καλύτερες. Το 2001 αντιμετωπίζαμε τη Σπαρτάκ Μόσχας στο "Λουζνίκι" και θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε, αλλά το ματς τελείωσε με 1-1. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αν και φαινόταν να είναι εντάξει από την τηλεόραση".

- Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Γαλλίας "Αν με καλούσαν, ευχαρίστως και θα αποδεχόμουν την κλήση. Όμως δεν το σκέφτομαι συνέχεια. Πρέπει να παίζεις και πιθανόν να τραβήξεις την προσοχή του ομοσπονδιακού προπονητή".
Read more!

Messi vs Ronaldo (video)

Messi vs Ronaldo (video)
Δεν έχει προλάβει καλά καλά να ζεσταθεί η μάχη στην Primera, όμως έχουν... πάρει φωτιά. Ρονάλντο και Μέσι έχουν μετατρέψει την κόντρα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα σε προσωπική μάχη.
Τα 11 γκολ του Ρονάλντο έχουν φέρει τους Μερένχες στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά από εννιά ματς, ενώ οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται έναν πόντο πίσω με τον Μέσι να έχει βάλει επτά. Οι δύο μεσοεπιθετικοί, που είναι οι πρώτοι σκόρερ του ισπανικου πρωταθλήματος χτύπησαν ξανά την τελευταία αγωνιστική με τον Πορτογάλο να βάζει δύο στο 3-1 εκτός έδρας με την Ερκουλες και τον Αργεντίνο άλλα τόσα στο εντός 5-0 με την Σεβίλλη. «Νιώθω απίστευτα. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε πρωτοπόροι» είπε ο Κριστιάνο.
Σε μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο τελευταίους «παίκτες της χρονιάς», ο Ρονάλντο έχει πετύχει 12 γκολ σε 13 ματς και ο μέσι 14 σε 12 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κριστιάνο έχει πετύχει δέκα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Μέσι στα τρία τελευταία έχει βάλει από δύο γκολ.
Ο Τύπος της Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει τις συγκρίσεις και την πιθανότητα να ξεπέράσει ο Ρονάλντο την επίδοση όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι τα 38 γκολ. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας As αναφερόταν «Ο Κριστιάνο ακολουθεί τους Θάρα και Ούγκο» σε μία συσχέτιση του θρύλου της Μπιλμπάο, Τέλμο Θάρα και αυτού της Ρεάλ, Ούγκο Σάντσες, που κατέχουν το ρεκόρ από τις σεζόν 1950-51 και 1989-90 αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή, ο Μέσι έχει στόχο να ξεπεράσει την περσινή... εξωγήινη σεζόν στην οποία πέτυχε 47 γκολ (!) σε όλες τις διοργανώσεις. «Παίκτες σαν και αυτόν εμφανίζονται μία φορά κάθε 50 χρόνια. Ο Λέο είναι καλύτερος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα» ήταν τα λόγια του Τσάβι Ερνάντεθ στο site της FIFA.
Η... κόντρα ανάμεσα στα δύο κλαμπ αρχίζει να γίνεται πιο έντονη καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι πλησιάζει (28 Νοεμβρίου)। Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έχουν καταφέρει να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα άρχισε τον πόλεμο των δηλώσεων ενόψει του clasico στο «Καμπ Νου». Ο Μέσι, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο για τις τέσσερις σερί νίκες των Μπλαουγκράνα σε βάρος της Ρεάλ, απάντησε: «Αυτά δεν μας επηρεάζουν. Θέλει να παίξουμε το παιχνίδι του, όμως δεν θα το κάνουμε. Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτά που λέει ο Μουρίνιο».

Σχετικά video

http://www.youtube.com/watch?v=J9xw_IbPtc8&feature=player_embedded#%21

http://www.youtube.com/watch?v=hxZC0cxMJb4&feature=player_embedded

Read more!

Η Γιουβέντους θέλει τον Κρκιτς

Ο Μπόγιαν Κρκιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Λα Κορούνια Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει τον Μπόγιαν Κρκιτς από την Μπαρτσελόνα. Η ιταλική ομάδα βλέπει ότι δεν προχωρούν οι επαφές με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Εντίν Ντζέκο και για αυτό το λόγο στράφηκαν στην Ισπανία και ξεκίνησαν επαφές για τον νεαρό Ισπανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η "Γιούβε" προσφέρει περίπου 20 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Κρκιτς από την Μπαρτσελόνα.
Read more!

Νίκη των Σπερς στην έδρα των Κλίπερς

O Τόνι Πάρκερ σκοράρει εις βάρος Κλίπερς Εχουν βρει τη συνταγή οι Σπερς και έφθασαν τις 17 συνεχείς νίκες απέναντι στους Κλίπερς μέσα στο Λος Αντζελες. Αυτή τη φορά η ομάδα του Σαν Αντόνιο επικράτησε με 97-88. Ο Τόνι Πάρκερ είχε 19 πόντους και 9 ασίστ, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες των Σπερς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Ερικ Γκόρντον ήταν αυτός που προσπάθησε περισσότερο, με 23 πόντους και 11 ασίστ στο ενεργητικό του.

Στο Σακραμέντο, οι Κινγκς κάλυψαν διαφορά 16 πόντων από την τρίτη περίοδο κι έφτασαν στη νίκη με 111-108 επί του Τορόντο. Ο Ταϊρίκ Έβανς είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ για τους Ράπτορς ξεχώρισε ο Λίνας Κλέιζα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε 18 πόντους σε 34 λεπτά. Τέλος ο Λούολ Ντενγκ ήταν καταπληκτικό (40π) και οδήγησε τους Μπουλς στη νίκη επί των Μπλέιζερς με 110-98.

Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σικάγο-Πόρτλαντ 110-98
ΣΙΚΑΓΟ: Ντενγκ 40, Γκίμπσον 12, Νοα 10, Μπόγκανς 3, Ρόουζ 16, Ασίκ 6, Τζόνσον 2, Ουότσον 4, Κόρβερ 11, Μπριούερ 4, Σκαλαμπρέιν 2.
ΠΟΡΤΛΑΝΤ: Μπατουμ 3, Ολντριτζ 33, Κάμπι 9, Ρόι 17, Μίλερ 7, Μάθιους 5, Κάνιγχαμ 6, Φερνάντες 6, Τζόνσον 10, Μπάμπιτ 2.

Σακραμέντο-Τορόντο 111-108
ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ: Κασπι 14, Λάντρι 9, Κουσινς 16, Εβανς 23, Ούντριχ 17, Νταλαμπερτ 4, Γκαρσία 4, Χιντ 9, Τόμσον 7, Τζάκσον 8.
ΤΟΡΟΝΤΟ: Κλέιζα 18, Εβανς 6, Μπαρνιάνι 28, ΝτεΡοζάν 24, Τζακ 2, Ουίμς 6, Καλντερόν 13, Αντερσεν 5, Μπαρμπόσα 2, Τζόνσον 4.

ΛΑ Κλίπερς-Σαν Αντόνιο 88-97
ΛΑ ΚΛΙΠΕΡΣ: Γκόμες 14, Γκρίφιν 17, Καμαν 18, Γκόρντον 23, Μπλέντσο 9, Μπάτλερ 5, Αμίνου 2.
ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ: Τζέφερσον 18, Ντάνκαν 14, Τζινόμπιλι 14, Πάρκερ 19, Σπίτλερ 2, ΜακΝτάις 6, Αντερσον 8, Νιλ 16.
Read more!

Με "όπλο" την παράδοση

Ο Μπουρούσης σε προσπάθειά του κόντρα στη Μάλαγα Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα στη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με την προϊστορία οι "ερυθρόλευκοι" στους εντός έδρας αγώνες τους με τους Ισπανούς παρουσιάζονται αήττητοι, αφού έχουν πετύχει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλαγα είναι σαφής και στο σύνολο των αναμετρήσεων, αφού σε 10 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρά επτά νίκες (πέντε εντός - δύο εκτός) και 3 εκτός έδρας ήττες.

Η τελευταία επίσκεψη των Ισπανών στο ΣΕΦ ήταν το Δεκέμβριο του 2009, όταν ηττήθηκαν 89-68 από τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι είχαν κορυφαίους σκόρερ δύο απόντες από την αυριανή αναμέτρηση: τον Αμερικανό Τζος Τσίλντρες και τον Λιθουανό Λϊνας Κλέιζα που επέστρεψαν στο ΝΒΑ.

Πάντως, με την ομάδα της Μάλαγα θα δώσει το "παρών" ο πρώην "ερυθρόλευκος", Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε αγωνιστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, σημειώνοντας μάλιστα 12 πόντους.

Από τις Τράπεζες Δεδομένων ΜΝΗΜΗ του ΑΠΕ-ΜΠΕ παραθέτουμε τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα Μάλαγα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση:

29/11/1995.....Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα.....82-59
24/01/1996.....Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός.....76-77
31/10/2001.....Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός.....86-79
16/01/2002.....Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα.....81-80
22/02/2006.....Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα.....87-84
14/03/2006.....Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός.....75-87
30/10/2008.....Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα.....83-72
10/12/2008.....Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός.....60-56
28/10/2009.....Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός.....86-68
10/12/2009.....Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα.....89-68
Read more!

Στέλνει στη Μάλαγα η "As" τον Πελεγκρίνι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι O Μανουέλ Πελεγκρίνι θα είναι ο νέος προπονητής της Μάλαγα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της "AS". Ο πρόεδρος της Μάλαγα, Σεΐχης Αμπντουλάχ μπιν Νασέρ Αλ Τανί, ο οποίος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, φέρεται να προσφέρει στον Χιλιανό προπονητή συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη σχετική φημολογία, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βιγιαρεάλ απάντησε: "Ακόμα δεν μπορώ να σας πω τίποτα". Ο νυν προπονητής της Μάλαγα, ο Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα υπό τις οδηγίες του έχει απολογισμό 2 νίκες, μία ισοπαλία και 6 ήττες στις πρώτες εννέα αγωνιστικές.
Read more!

Μoραθωνοδρόμος... Μόρας!!!

Μoραθωνοδρόμος... Μόρας!!!
Κάποτε σύχναζε στα προάστια του Πειραιά κι έπινε τον καφέ του εκεί που χτυπούσε η καρδιά του Ολυμπιακού. Έπρεπε, όμως, να διανύσει μια τεράστια διαδρομή πριν πλησιάσει η επιστροφή εκεί που ήταν το 2003. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ανατρεπτική πορεία του Βαγγέλη Μόρα. Ανήσυχο πνεύμα…

Η Λάρισα συνηθίζει να είναι περήφανη για τα παιδιά της. Δεν αφήνει να ξεχαστούν, ούτε να ξεχάσουν πού έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Φουσκώνει από περηφάνια για τα κατορθώματά τους, έστω κι αν δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει. Ο Φάνης Γκέκας, που έπρεπε να πάει στην Καλλιθέα για να φτιάξει την καριέρα του και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος άφησε τον κάμπο για τον Κορυδαλλό, ώστε να δει την πορεία του να απογειώνεται.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα στοιχημάτιζαν πως πρόκειται για ένα παιδί του Πειραιά και θα έψαχναν τις… ολυμπιακές του καταβολές, προκειμένου να τον συνδέσουν με την πιθανότατα επόμενη ομάδα του. Ο Βαγγέλης Μόρας, όμως, γεννήθηκε στη Λάρισα στις 26 Αυγούστου του 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του στους Αμπελόκηπους, μια μικρή ομάδα της πόλης του. Η ΑΕΛ τον απέκτησε το 1999, όμως δεν τον αξιοποίησε. Έπαιξε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2000-01 σε 19 παιχνίδια. Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε εκείνη τη σεζόν, ο ίδιος προβιβάστηκε. Ίσως γιατί η Προοδευτική, που κατέκτησε την τρίτη θέση, δεν κατάφερε σε δύο παιχνίδια να νικήσει τους Θεσσαλούς.

Βασικός και αναντικατάστατος σε αμφότερες τις αναμετρήσεις, ο Μόρας ξεχώρισε και ο Γιάννης Καρράς είχε το «μάτι» για να διαλέξει εκείνους που εκτός από ουσία θα του πρόσφεραν και «λεφτά» στο άμεσο μέλλον. Ο 20χρονο αμυντικός, θα έβρισκε στον Κορυδαλλό τον Ευθύμη Κουλουχέρη, αλλά και τους Πάντο και Τάτση. Όλοι τους θα έκαναν τον ίδιο κύκλο. Μια χρονιά στη Β’ Εθνική, μια άνοδος, μια σεζόν στα μεγάλα σαλόνια και η συνέχεια αναμενόμενοι. Θα έφευγαν στην πορεία, κάνοντας πλουσιότερο το σύλλογο και δικαιώνοντας τις προσδοκίες του προέδρου. Ο Μόρας, ωστόσο, θα ήταν ο τελευταίος της παρέας, που θα άφηνε την ομάδα. Είδε τον παρτενέρ του στην άμυνα να φεύγει τον Γενάρη για τον Ολυμπιακό και τους έτερους δύο να ακολουθούν προς τον ίδιο προορισμό το καλοκαίρι.

Η δική του σειρά θα ερχόταν στις αρχές Αυγούστου και κατόπιν πολλών επεισοδίων. Φωνές και τσακωμοί του Γιάννη Καρρά με τον Γιάννη Γρανίτσα, απειλές για προσφυγή στη FIFA και μια καταγγελία από τον ίδιο τον παίκτη ότι είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή του σε αποδείξεις πληρωμών. Η λύση θα ερχόταν στις 7 Αυγούστου και ο Βαγγέλης Μόρας θα υπέγραφε στην ΑΕΚ, με την Προοδευτική να εισπράττει 260.000 ευρώ και να διατηρεί 25% ποσοστό μεταπώλησης.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

http://www.gazzetta.gr/protagonistes/item/113130-kkk
Read more!

«Δεν υπάρχει Μουντιάλ!»

«Δεν υπάρχει Μουντιάλ!»
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μασάει τα λόγια του και κατακρίνει το θέαμα που βλέπουμε στα τελευταία Μουντιάλ, αποθεώνοντας παράλληλα το θέαμα του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει φανταστικά παιχνίδια.

Ο Σερ Άλεξ είχε κέφια σε συνέντευξη που έδωσε στο «Press Association Sport» μιλώντας για το θέαμα που είχαν τα τελευταία μουντιάλ και συγκρίνοντας το με το θέαμα των αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστικά συνέκρινε το θέαμα των έξι τελευταίων Μουντιάλ με μια επίσκεψη… στον οδοντίατρο και έβγαλε νικητή την επίπονη εργασία που μπορεί ο τελευταίος να κάνει στα δόντια του!

Βέβαια παραδέχθηκε ότι οι πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν την μαγεία των νοκ άουτ αλλά και πάλι είναι καλύτερο το Τσάμπιονς Λιγκ από τα παγκόσμια Κύπελλα.

Read more!

Γήπεδο αλλά και προπονητικό!

Γήπεδο αλλά και προπονητικό!
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το γεύμα του Σταύρου Αδαμίδη με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της «Ένωσης» να αποκαλύπτει σημαντικές ειδήσεις.Ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή στις 12 Νοεμβρίου θα μπει η ομάδα στο νέο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Είναι ένα σχέδιο απολύτως εφικτό στην υλοποίησή του. Το έχουμε καταθέσει στον Δήμο, τον έχουμε ενημερώσει σχετικά και έχω δεσμευθεί πως στα έργα για την κατασκευή του γηπέδου θα προσληφθούν εργάτες από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, που θα καλυφθούν από κατοίκους της περιοχής», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ
Read more!

«Με όπλο την έδρα μας»

Ο «Ντούντα» ευελπιστεί στο δυναμικό «παρών» του κόσμου του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μάλαγα
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (3/11), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ευελπιστεί στην μαζική συμπαράσταση του κόσμου των «ερυθρόλευκων», για τον διπλασιασμό των νικών στη διοργάνωση. Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Ανδαλουσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, τόνισε: «Η Μάλαγα είναι μια καλή ομάδα. Ο Ρενέσες είναι ο προπονητής που παίζει το πιο επιθετικό μπάσκετ στην Ισπανία. Τρέχουν και πρεσάρουν. Πρόκειται για μια ομάδα που πέρα από τη φιλοσοφία του προπονητή στο ρόστερ της έχει και εμπειρία και μέλλον.

Έχουν έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο ΜακΙντάιρ είναι έμπειρος και ο Ροντρίγκεζ είναι πρώτος σκόρερ, ενώ και οι δέκα παίκτες σκοράρουν. Παίζουν ομαδικό μπάσκετ και θέλουν μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να αισθανθούμε τη δύναμη της έδρας μας και ότι οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο κοινό και το έχω πει ότι πολλές φορές. Είναι πιο σημαντικό παιχνίδι μας μέχρι τώρα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, σημείωσε: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας. Μετά το κακό παιχνίδι στη Γερμανία, δεν θέλουμε μόνο να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλά. Πρέπει όλοι να παίξουμε άμυνα, να ''παλέψουμε'' σε κάθε φάση και στην επίθεση, όποιος βρίσκεται σε καλύτερη μέρα, θα πρέπει να πάρει την μπάλα».
Read more!

Το ντέρμπι πέθανε, ζήτω το ντέρμπι!

Το ντέρμπι πέθανε, ζήτω το ντέρμπι!

Οταν ο Τάσος Κάκος σφύριζε την λήξη, μπορεί όλοι να πιστέψαμε ότι ολοκληρώθηκε το ντέρμπι, αλλά δεν είχαμε λάβει υπόψη μας, τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων. Για παίκτες, προπονητές και παράγοντες, το σφύριγμα του Κάκου, ήταν μάλλον η... σέντρα του ντέρμπι του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη, όπως καταγράφει το gazzetta.gr, παραθέτοντας μερικές από τις δηλώσεις τους.

Οι παράγοντες έκαναν την... σέντρα!

To... επόμενο ντέρμπι ξεκίνησε αμέσως με την λήξη του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωνε ότι «είμαι περήφανος που πανηγύρισα ένα υπέροχο γκολ μπροστά σε 80.000 Παναθηναϊκού», ξεσηκώνοντας ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για το ντέρμπι του δεύτερου γύρου!

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε μέσων κύκλων που καυτηρίασαν την στάση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού να κάνει ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά τη λήξη του ντέρμπι. «Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας. Ίσως τελικά όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ με την αξιοπρεπή τους στάση να ήταν «φλώροι» και πρώτος «μάγκας» πρόεδρος να είναι ο κ. Μαρινάκης».

«Κοκορομαχίες» και από τους παίκτες

Αλλά και οι παίκτες σήκωσαν τους τόνους. Πρώτος από όλους ο Σισέ, που φώναζε στα αποδυτήρια: «Δεν μας σεβάστηκαν όλη την εβδομάδα. Εδειξαν υπεροψία και το πλήρωσαν. Αλλά και μέσα στο παιχνίδι έδειξαν ότι δεν σέβονταν τον Παναθηναϊκό. Μετά το 0-1 συνέχισαν σε ένα τέμπο σαν να πίστευαν ότι μπορούν να μας γελοιοποιήσουν. Ας πρόσεχαν».

Από τα αποδυτήρια του... Ολυμπιακού ήρθε η «πληρωμένη» απάντηση των ερυθρολεύκων. «Δώσαμε φιλί ζωής στους ανύπαρκτους», ειπώθηκε μεταξύ των παικτών. «Τους αναστήσαμε και τώρα βγάζουν γλώσσα»,τόνισε μια παλιοσειρά της ομάδας.

Ο Γάλλος φορ του «τριφυλλιού» ήταν ασταμάτητος και με όσους διασταυρώθηκε αμέσως μετά την λήξη, τους είπε με το ύφος του νικητή: «Θα σας κάνω τα ίδια και στον Πειραιά»!

Απάντηση στον Σισέ έδωσε και ο Μιραλάς με αφορμή το περιστατικό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν τον πλησίασε ο Γάλλος και κάτι του είπε προφανώς για το γκολ που πέτυχε. Ο Μιραλάς είπε σε συνέντευξη του: «Θα απαντούσα στον Σισέ: Υπάρχει και ρεβάνς στο γήπεδό μας κι εκεί θα είμαστε πανέτοιμοι»

Στη ρεβάνς αναφέρθηκε και ο Ντουντού, υπενθυμίζοντας στον... φίλο του Ζιλμπέρτο ότι: «Είμαι σίγουρος πως στο Καραϊσκάκη θα πάρουμε τη ρεβάνς που πρέπει. Θα … απαντήσουμε όπως πρέπει. Εκείνο το ματς θα είναι δικό μας».

Και φανταστείτε ότι μέχρι το ματς δεύτερου γύρου, απομένουν ακόμα αρκετοί μήνες...

Read more!

Τόφας: "Πήρα μεγάλο ρίσκο"

Τόφας και Παυλής πανηγυρίζουν Ο Γιώργος Τόφας που στο παρελθόν άνηκε στην ΑΕΚ και την τελευταία μέρα των μεταγραφών έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΚΠΡ. Ο 21χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε στον "Sentra FM 103,3", όπου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του...

Αναλυτικά:
- Για το παρασκήνιο της μεταγραφής στην Κ.Π.Ρ.: "Είχα μείνει ελεύθερος τελευταία ημέρα των μεταγραφών 31η Αυγούστου. Το είχα ζητήσει από την αρχή αλλά δεν με αφήναν και τελικά την τελευταία ημέρα μου δώσανε την ελευθέρας. Πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, να έρθω στην Αγγλία και την Κ.Π.Ρ., δοκιμαστικά. Θεώρησα πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί από την αρχή που πήγα στην Κύπρο είχα πει ότι ήθελα να φύγω για το εξωτερικό. Τώρα με κάποιες καταστάσεις που είχαν γίνει στην Ανόρθωση το καλοκαίρι, προτίμησα να φύγω και να το ρισκάρω. Είχα πει καλύτερα να μείνω χωρίς ομάδα παρά στην Ανόρθωση, έτσι όπως ήταν τα πράγματα στην ομάδα εκείνη την στιγμή, με τον ερχομό του κυρίου Όγιος. Το ρίσκαρα, μου βγήκε σε καλό, τελείωσαν όλα χτες καλά και πλέον είμαι παίκτης της Κ.Π.Ρ. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω την καριέρα μου και να παίξω και να δείξω αυτά που μπορώ".

- Για την δοκιμή του στην Κ.Π.Ρ. και το πέρασμά του από την Ελλάδα: "Η ιστορία εξελισσόταν όλο το καλοκαίρι μέσω DVD και κάποια στιγμή θέλησαν να με δουν και αυτοί να αγωνίζομαι σε κάποια παιχνίδια με τις ρεζέρβες. Αγωνίστηκα σ' ένα παιχνίδι όπου και σκόραρα και έτσι έγινε. Ήμουν στην πρώτη ομάδα επί Φερέρ στην ΑΕΚ, όταν ήρθε ο Δώνης πήγα δοκιμαστικά στην Μίντλεσμπρο, όπου μου πρότειναν συμβόλαιο εκεί, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με την ΑΕΚ που ζητούσε λεφτά και εκεί κόλλησε η μεταγραφή μου. Γι' αυτό μετά κατέληξα στην Ανόρθωση".

- Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ: "Η Κ.Π.Ρ. Πρωταγωνιστεί, είμαστε στη δεύτερη θέση και θέλουμε να ανέβουμε στην Πρέμιερ Λίγκ. Έχει δυνάμεις η ομάδα και δυνατότητες να το καταφέρει, είναι πολύ δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ".

- Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: "Θα ήθελα να επιστρέψω στην ΑΕΚ κάποια στιγμή, γιατί άφησα πίσω κάτι".
Read more!

Το... αύριο της Βέρντερ

Το... αύριο της Βέρντερ
Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ τόνισε πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι με την Τβέντε αφού διακυβεύεται το... αύριο της γερμανικής ομάδας στην Ευρώπη.

Ο Σάαφ θέλει να ξεχάσει και το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νυρεμβέργη: «Διακυβεύεται το αύριο για μας στην Ευρώπη και το αν θα παίξουμε και μετά την αλλαγή του χρόνου σε κάποια από τις δύο διοργανώσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Τβέντε στο Βέζερ ήμασταν πολύ καλοί, όπως και στον αγώνα του Σαββάτου στο πρώτο ημίωρο. Αν έχουμε την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το κάνουμε όμως ενενήντα λεπτά».

Read more!

Αγωνία για «Λύμπε»

Αγωνία για «Λύμπε»
Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στην Άντρλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ καθώς ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» όπως και ο Τραϊανός Δέλλας έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Νέιθαν Μπερνς νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο Νάτσο Σκόκο, ο Σανέλ Γιάχιτς και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και αποθεραπείας, ενώ ο Νίκος Γεωργέας συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης στους Θρακομακεδόνες.
Read more!

Χωρίς Φάμπρεγας η Αρσεναλ στην Ουκρανία

Ο Φάμπρεγκας στην αγκαλιά του Βενγκέρ Χωρίς τον Σεσκ Φάμπρεγας ταξίδεψε η αποστολή της Αρσεναλ για την Ουκρανία, όπου την Τετάρτη θα φιλοξενηθεί από την Σαχτάρ Ντόνσετσκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Αρσέν Βενγκέρ προτίμησε να τον προφυλάξει και τον απέκλεισε από την αποστολή της αγγλικής ομάδας.
Read more!

Πέπλο μυστηρίου με Φέρντιναντ

Πέπλο μυστηρίου με Φέρντιναντ
Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι στην Τουρκία με την Μπούρσασπορ με τον λόγο να παραμένει άγνωστος.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή των «Κόκκινων Διαβόλων» τον Άγγλο στόπερ, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να επιλέγει για την αποστολή των Βρετανών τον νεαρό Μάγκνους Εϊκρέμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποιος είναι ο λόγος που παροπλίστηκε ο Φέρντιναντ. Αυτός έχει να κάνει με το νέο πενταετές συμβόλαιο στον Γουέιν Ρούνει και αποτελεί την κύρια αιτία για την οποία ο Σκωτσέζος τεχνικός κράτησε εκτός τον Φέρντιναντ.

Κι αυτό διότι ο δεύτερος είναι δυσαρεστημένος με αυτήν την εξέλιξη μιας και ο Ρούνει υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές διπλάσιες από τις δικές του, με τον ίδιο να ζητά νέο συμβόλαιο.

Read more!

«Λίφτινγκ» από Βαλβέρδε

«Λίφτινγκ» από Βαλβέρδε
Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση του κυπέλλου απέναντι στην Ηλιούπολη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς που αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/11, 17:00), απέναντι στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Νέμεθ, Πάντελιτς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος.

Οι Μέγερι, Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος που έμειναν εκτός αποστολής από τον Βάσκο προπονητή θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30.
Read more!

MVP Οκτωβρίου ο Σουάρεθ

Ο φόργουορντ της Ρεάλ, Κάρλος Σουάρεθ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην ACB Liga για τον μήνα Οκτώβριο

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κάρλος Σουάρεθ στην ACB Liga, χάρισαν στον 24χρονο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης για τον μήνα Οκτώβριο.

Ο νεαποκτηθείς φόργουορντ της «Βασίλισσας», που είχε 22.4 βαθμούς ανά αναμέτρηση στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του εγχώριου πρωταθλήματος, οδήγησε τους Μαδριλένους σε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, μετρώντας 14.4 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.
Read more!

Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στη Καβάλα!

Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στη Καβάλα!
Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν με τον σύλλογο της Μακεδονίας και θα του δώσουν 3.100 εισιτήρια! Σίγουρα στο «Ανθή Καραγιάννη» θα βρεθούν περισσότεροι φίλοι του «δικεφάλου», κάτι που συνέβη και πέρσι, όπου σχεδόν όλο το γήπεδο ήταν «ασπρόμαυρο». Τα 3.100 επίσημα εισιτήρια που δίνει η Καβάλα θα κάνουν «φτερά» και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρουν και άλλα μεμονωμένα.
Read more!

«Λέο, εμείς θα σε τρομάξουμε»

«Λέο, εμείς θα σε τρομάξουμε»
Σε 116 ματς με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μέσι μετράει αισίως 99 γκολ(!), τα οποία φιλοδοξεί να κάνει 100 απόψε στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Ο Σολμπάκεν όμως φιλοδοξεί να του χαλάσει τα σχέδια.

«Καλύτεροι προπονητές από εμένα και καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τους δικούς μου προσπάθησαν να σταματήσουν τον Μέσι και δεν τα κατάφεραν. Εμείς πάντως ξέρουμε ένα τρόπο: Να τον τρομάξουμε!» είπε ο Στάλε Σολμπάκεν και… ξεκαρδίστηκαν άπαντες στην αίθουσα Τύπου.

«Περιμένω ότι στις 23:30 θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο», πρόσθεσε ο προπονητής των Δανών, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι αουτσάιντερ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όμως θέλει να διατηρήσει το αήττητο της ομάδας του. Η Κοπεγχάγη έχει δώσει τέσσερα ματς σαν γηπεδούχος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει ηττηθεί σε κανένα. Κάτι που θέλει να συνεχιστεί:

«Αν το καταφέρουμε και αύριο (απόψε), αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία μας», τόνισε ο Σολμπάκεν. Το… ρεσιτάλ του όμως δεν σταματάει εδώ. Πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βραζιλιάνο επιθετικό Σέζαρ Σαντίν λόγω τραυματισμού και έκλεισε λέγοντας ότι ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο 16χρονο παιδί-θαύμα Κένεθ Ζόκορε: «Αυτόν θα τον πουλήσουμε 100 εκατομμύρια δολάρια», υπογράμμισε ο… κεφάτος Νορβηγός προπονητής.

Ο «πιτσιρικάς» Ζόκορε είναι ο τρίτος μικρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τον Σελεστίν Μπαγιάρο και τον Χάρη Μαυρία.

Read more!

Λάμπαρντ η επιστροφή!

Λάμπαρντ η επιστροφή!
Πανέτοιμος για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ αναμένεται να είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, όπως γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ο προπονητής του, Κάρλο Ανσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε αναφορικά με τον Άγγλο σούπερ σταρ:

«Ο Λάμπαρντ προπονήθηκε μαζί με την ομάδα αυτή την εβδομάδα. Δεν θα προλάβει νομίζω να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Champions League, αλλά νομίζω πως θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στη Λίβερπουλ. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα γιατί χρειαζόμαστε έναν παίκτη του είδους του. Είναι φανταστικός.


Η ομάδα χωρίς τον Λάμπαρντ τα πάει πολύ καλά τώρα, αλλά όταν επιστρέψει νομίζω πως θα μπει κατευθείαν μέσα στην ομάδα. Έχουμε πολλά παιχνίδια, ένα ματς κάθε τρεις μέρες και όλοι οι παίκτες χρειάζονται».

Read more!

Από τη Ρωσία με αγάπη...

Από τη Ρωσία με αγάπη...
Όπως ο Τζέιμς Μποντ... απέδρασε από τη Ρωσία, έτσι θέλει να αποδράσει και ο Παναθηναϊκός, που παίζει κόντρα στη Ρούμπιν (19:30, MEGA) το τελευταίο του χαρτί στο Champions League. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θα παρατάξει τους «πράσινους» ο Νιόπλιας.

Ο Κοζανίτης τεχνικός στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» στη Ρωσία έδειξε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις στόπερ. Αυτοί θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σεντρίκ Καντέ και ο Κώστας Κατσουράνης.

Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα και στα αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Σίντνεϊ Γκοβού και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία. Πάντως, δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που εντυπωσίασε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Με 4-4-2 η Ρούμπιν

Από την άλλη, η Ρούμπιν αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας θα είναι ο Ριζνίκοφ, δεξί μπακ ο Κουζμίν, αριστερό ο Καλέσιν, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Νάβας με τον Μποκέτι.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Νομπόα και ο Νάτχο, δεξί χαφ ο Εντουάρντο, αριστερό ο Κασάεφ, ενώ την επίθεση θα παίξουν ο Μάρτινς και ο Κορνιλένκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπιστρόφ, Νεστερένκο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μεντβέβεφ και Μουράφσκι.

NOVASPORTS 4ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Read more!

MVP ο Καϊμακόγλου

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής της Α1. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκό στη νίκη με 81-62 επί του Ηλυσιακού είχε 15 πόντους (7/8 βολές, 4/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 τάπα συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δεύτερος με 26 βαθμούς ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης που πρωταγωνίστησε στη νίκη του Αμαρουσίου επί του Κολοσσού, ενώ τρίτος με 24 βαθμούς ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να επιβληθεί του Ηρακλή.

MVP ο Καϊμακόγλου
Read more!

Ζντοβτς: «Είναι ομάδα… Ομπράντοβιτς»

Ζντοβτς: «Είναι ομάδα… Ομπράντοβιτς»Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα έχει αρχίσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς την Ευρωλίγκα, αλλά την Πέμπτη υποδέχεται στη Σλοβενία τον Παναθηναϊκό, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της στη διοργάνωση. Ο Γιούρι Ζντοβτς, προπονητής της Ολίμπια κι άλλοτε σπουδαίος γκαρντ του Ηρακλή, αναφέρθηκε στο στίγμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τη σφραγίδα του Ομπράντοβιτς. Είναι μία μηχανή που δουλεύει καλά. Οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται εδώ και χρόνια μαζί και εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα. Απλώς κάθε χρόνο γίνονται κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο αγώνας αυτός θα αποτελεί για μας ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε ποιο ακριβώς επίπεδο βρισκόμαστε», τόνισε ο Ζντοβτς.

Την Πέμπτη το γήπεδο της Ολίμπια Λιουμπλιάνας αναμένεται να είναι κατάμεστο από 12.000 θεατές. «Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, που είχε σημαντική συμβολή στη νίκη μας επί της Παρτιζάν την Κυριακή για την Αδριατική Λίγκα. Περιμένουμε ακόμη πιο θερμή ατμόσφαιρα την Πέμπτη, αφού αναμένουμε περισσότερους φιλάθλους μας στις εξέδρες», είπε ο Σλοβένος τεχνικός.
Read more!

Μπεν Αρφά: «Σας ευχαριστώ όλους»

Συγκινημένος από τα κύματα αγάπης που του δίνουν απλόχερα με ευχές και μηνύματα οι οπαδοί της Νιούκαστλ, είναι ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του και υπόσχεται να ανταποδώσει την αγάπη τους, εντός αγωνιστικών χώρων.
Μπεν Αρφά: «Σας ευχαριστώ όλους»
Ο άτυχος 23χρονος άσος είχε σπάσει το πόδι του μετά από μαρκάρισμα του Νάιτζελ ντε Γιονγκ και τώρα περιμένει υπομονετικά να περάσει ο καιρός και να ακουμπήσει πάλι μπάλα:

«Τα πηγαίνω πολύ καλά. Μένω με τους παππούδες μου, κάτι πολύ σημαντικό από ψυχολογικής άποψης, αφού μου φαίνονται όλα δύσκολα με έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Θα είναι μεγάλη η περίοδος της αποθεραπείας μου. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά στη φάση που βρίσκομαι, παρά να περιμένω να δέσει το κόκκαλο. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και ευχές από τους φιλάθλους και νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω. Θα ανταποδώσω στο γήπεδο». Read more!

Μπερντίεφ: "Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό"

O Κούρμπαν Μπερντίεφ Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί την Τρίτη η Ρούμπιν Καζάν εναντίον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ρωσικής ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ρώσος απέφυγε να πει εάν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κάρλος Εντουάρντο.

"Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα το μόνο που θέλουμε αύριο είναι η νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Και στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά το ματς εκείνο ανήκει στο παρελθόν. Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι διαθέτει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία", τόνισε αρχικά ο Μπερντίεφ και συνέχισε:

"Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μας έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί στην επίθεση".

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρούμπιν είπε: "Ο Εντουάρντο είχε μία ίωση, αλλά πλέον προπονείται με την ομάδα. Αύριο θα αποφασίσουμε αύριο αν θα παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού".
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...