ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στον πάγο το «όνειρο»!


Χωρίς ρίσκο μην περιμένεις πρόκριση!

Ζωντανός για το Europa League!


Στον πάγο το «όνειρο»!

Στο κρύο Καζάν ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος (0-0) απέναντι στην Ρούμπιν, αλλά δεν είχε πνεύμα νικητή και δεν ρίσκαρε ώστε να μείνει «ζωντανός» για τους «16». Πλέον το Europa League φαντάζει ως πλέον εφικτός στόχος!
Χωρίς σκορ το παιχνίδι, με τους "πράσινους" να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα. Οι «πράσινοι» έπαιξαν αρκετά για να μην ηττηθούν από τη Ρούμπιν, αλλά το τελικό 0-0 δεν τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για κάτι παραπάνω από το «εισιτήριο» για το Europa League.
Πάγωσε το όνειρο της πρόκρισης του Τριφυλλιού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αφού το Τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στο Καζάν.
Οι πράσινοι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν έδωσαν την ευκαιρία στην Ρούμπιν να μπορέσει να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζόρβα. Ειδικά όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο ο Μπουμσόνγκ οι Ρώσοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός στην επίθεση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα της Ρούμπιν και δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του Τριφυλλιού ήταν στο 83' η κεφαλιά του Γκοβού που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Ρούμπιν.

O Bύντρα με αντίπαλο τον Ανσάλντι
Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα οι πράσινοι δείχνουν να χάνουν το τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παρέμειναν ζωντανοί σε αυτό του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσο ζει, ελπίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...