ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Υποσχέθηκε... πράξεις ο Νίλσεν

Ο Ματ Νίλσεν ευελπιστεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα
Μετά την ήττα στο Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί την Ουνικάχα. Ο Ματ Νίλσεν δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη, αρκεί να κάνουν πράξη τα όσα λένε ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του. «Κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να βγάλουμε αρκετή ενέργεια απέναντι στην Ουνικάχα. Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Φτιάχουμε τώρα την ομάδα. Δεν είναι όλα "Ο.Κ.". Αλλά μπορούμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα. Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε νέα ομάδα, συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι προπόνηση με την προπόνηση, μέρα με τη μέρα. Κι οι δύο ομάδες θα τρέξουμε πάνω κάτω. Στόχο μας είναι η νίκη. Θέλουμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη "χημεία". Αυτό γίνεται μόνο με τη δουλειά, κάτι που είναι εύκολο να το λες, αλλά πρέπει να το κάνουμε και πράξη» είπε ο Αυστραλός φόργουορντ, που παρά τη θλάση στα πλευρά θα αγωνιστεί κανονικά αύριο το απόγευμα (7.30μ.μ., novasrpots 1), πριν συνεχίσει αναφορικά με το ότι θα βρει απέναντί του τον πρώην «ερυθρόλευκο» Γιώργο Πρίντεζη: «Δεν υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Θέλω να παίζω καλά, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: «Προερχόμαστε από κακό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Μπάμπεργκ και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Προσπαθούμε σε όλα τα ματς να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα και να βάλουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του για την 3η αγωνιστικής της πρώτης φάσης τον Ζόραν Έρτσεγκ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο δεξί πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...