ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το ντέρμπι πέθανε, ζήτω το ντέρμπι!

Το ντέρμπι πέθανε, ζήτω το ντέρμπι!

Οταν ο Τάσος Κάκος σφύριζε την λήξη, μπορεί όλοι να πιστέψαμε ότι ολοκληρώθηκε το ντέρμπι, αλλά δεν είχαμε λάβει υπόψη μας, τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων. Για παίκτες, προπονητές και παράγοντες, το σφύριγμα του Κάκου, ήταν μάλλον η... σέντρα του ντέρμπι του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη, όπως καταγράφει το gazzetta.gr, παραθέτοντας μερικές από τις δηλώσεις τους.

Οι παράγοντες έκαναν την... σέντρα!

To... επόμενο ντέρμπι ξεκίνησε αμέσως με την λήξη του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωνε ότι «είμαι περήφανος που πανηγύρισα ένα υπέροχο γκολ μπροστά σε 80.000 Παναθηναϊκού», ξεσηκώνοντας ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για το ντέρμπι του δεύτερου γύρου!

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε μέσων κύκλων που καυτηρίασαν την στάση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού να κάνει ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά τη λήξη του ντέρμπι. «Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας. Ίσως τελικά όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ με την αξιοπρεπή τους στάση να ήταν «φλώροι» και πρώτος «μάγκας» πρόεδρος να είναι ο κ. Μαρινάκης».

«Κοκορομαχίες» και από τους παίκτες

Αλλά και οι παίκτες σήκωσαν τους τόνους. Πρώτος από όλους ο Σισέ, που φώναζε στα αποδυτήρια: «Δεν μας σεβάστηκαν όλη την εβδομάδα. Εδειξαν υπεροψία και το πλήρωσαν. Αλλά και μέσα στο παιχνίδι έδειξαν ότι δεν σέβονταν τον Παναθηναϊκό. Μετά το 0-1 συνέχισαν σε ένα τέμπο σαν να πίστευαν ότι μπορούν να μας γελοιοποιήσουν. Ας πρόσεχαν».

Από τα αποδυτήρια του... Ολυμπιακού ήρθε η «πληρωμένη» απάντηση των ερυθρολεύκων. «Δώσαμε φιλί ζωής στους ανύπαρκτους», ειπώθηκε μεταξύ των παικτών. «Τους αναστήσαμε και τώρα βγάζουν γλώσσα»,τόνισε μια παλιοσειρά της ομάδας.

Ο Γάλλος φορ του «τριφυλλιού» ήταν ασταμάτητος και με όσους διασταυρώθηκε αμέσως μετά την λήξη, τους είπε με το ύφος του νικητή: «Θα σας κάνω τα ίδια και στον Πειραιά»!

Απάντηση στον Σισέ έδωσε και ο Μιραλάς με αφορμή το περιστατικό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν τον πλησίασε ο Γάλλος και κάτι του είπε προφανώς για το γκολ που πέτυχε. Ο Μιραλάς είπε σε συνέντευξη του: «Θα απαντούσα στον Σισέ: Υπάρχει και ρεβάνς στο γήπεδό μας κι εκεί θα είμαστε πανέτοιμοι»

Στη ρεβάνς αναφέρθηκε και ο Ντουντού, υπενθυμίζοντας στον... φίλο του Ζιλμπέρτο ότι: «Είμαι σίγουρος πως στο Καραϊσκάκη θα πάρουμε τη ρεβάνς που πρέπει. Θα … απαντήσουμε όπως πρέπει. Εκείνο το ματς θα είναι δικό μας».

Και φανταστείτε ότι μέχρι το ματς δεύτερου γύρου, απομένουν ακόμα αρκετοί μήνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...