ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις των πράσινων

Νιόπλιας: «Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Μπορεί οι ελπίδες για πρόκριση να είναι σαφώς πάρα πολύ λίγες αλλά ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στο MEGA μετά από τη λήξη του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν έδωσε το σύνθημα για τα δύο παιχνίδια (Κοπεγχάγη, Μπαρτσελόνα) που απομένουν για τον Παναθηναϊκό. «Σίγουρα έχει δυσκολέψει πολύ αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμη και πρέπει σε αυτά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

«Καλό θα ήταν θα έχουμε πάρει έναν βαθμό από τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πληρώσαμε στο παιχνίδι αυτό ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε τα πατήματά μας και θα ήμαστε καλύτεροι», τόνισε -αρχικά- ο Νίκος Νιόπλιας και συνέχισε αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό με την Μπαρτσελόνα.
«Και η Ρουμπίν έχει παίξει δύο φορές με την Μπαρτσελόνα και δεν έχασε», σχολίασε.
Για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον επιθετικό τομέα δήλωσε: «Σας έχω πει ότι το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι εκτός παιχνιδιού. Ο Γκουβού ήταν εκτός, ο Νίνης είναι εκτός, ο Λέτο είναι εκτός. Βέβαια κερδίσαμε άλλα παιδιά αυτό το διάστημα, όπως τον Λάζαρο (Χριστοδουλόπουλο) και τον Γκαρσία.
Αν είχαμε τα παιδιά αυτά, θα ήμασταν καλοί και επιθετικά. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», τόνισε και κατέληξε…
«Δεν μπορείς να χαμογελάς από το αποτέλεσμα αυτό, αλλά ούτε και να στενοχωριέσαι. Είμαστε πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο και γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Το καλό είναι ότι βρίσκουμε και την αυτοπεποίθηση μας».

 

Κατσουράνης: «Την υπέρβαση με Μπαρτσελόνα»

Την απόλυτη υπέρβαση θα ψάξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στυην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε Ο Κώστας Κατσουράνης μετά τη λήξη του αγώνα των «πρασίνων» απέναντι στη Ρούμπιν.

«Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση πλέον με την Μπαρτσελόνα, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Η ομάδα προσπάθησε σήμερα αλλά κάτι μας έλλειπε μπροστά. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Προσωπικά έχω αγωνιστεί αρκετές φορές πίσω, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Σημασία έχει όμως τι κάνει η ομάδα.

Εμείς πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη τόλμη και να διεκδικούμε κάτι παραπάνω. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Θα παλέψουμε
».

Βύντρα: "Πάμε για τις δύο νίκες"

O Bύντρα με αντίπαλο τον ΑνσάλντιΑρχικά ο αμυντικός των πρασίνων είπε: "Θέλαμε τους τρεις πήραμε τον έναν μας μένουν ακόμα δύο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες. Τι θα βγει θα το δούμε".
Στη συνέχεια σχολίασε: "Ξέραμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Γινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όλα τα παιδιά. Παίξαμε για τους τρεις βαθμούς αλλά πήραμε έναν".
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: "Πριν από την Μπαρτσελόνα έχουμε δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος. Ξέρουμε όλοι τι είναι η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Για το σε ποιο από τα ματς με την Ρούμπιν θεωρεί ότι έφτασαν πιο κοντά στη νίκη: "Ήταν ίδια ματς πάνω κάτω όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τελικά δεν το έβαλε κανένας και μείναμε στο 0-0".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...