ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Με όπλο την έδρα μας»

Ο «Ντούντα» ευελπιστεί στο δυναμικό «παρών» του κόσμου του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μάλαγα
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (3/11), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ευελπιστεί στην μαζική συμπαράσταση του κόσμου των «ερυθρόλευκων», για τον διπλασιασμό των νικών στη διοργάνωση. Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Ανδαλουσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, τόνισε: «Η Μάλαγα είναι μια καλή ομάδα. Ο Ρενέσες είναι ο προπονητής που παίζει το πιο επιθετικό μπάσκετ στην Ισπανία. Τρέχουν και πρεσάρουν. Πρόκειται για μια ομάδα που πέρα από τη φιλοσοφία του προπονητή στο ρόστερ της έχει και εμπειρία και μέλλον.

Έχουν έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο ΜακΙντάιρ είναι έμπειρος και ο Ροντρίγκεζ είναι πρώτος σκόρερ, ενώ και οι δέκα παίκτες σκοράρουν. Παίζουν ομαδικό μπάσκετ και θέλουν μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να αισθανθούμε τη δύναμη της έδρας μας και ότι οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο κοινό και το έχω πει ότι πολλές φορές. Είναι πιο σημαντικό παιχνίδι μας μέχρι τώρα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, σημείωσε: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας. Μετά το κακό παιχνίδι στη Γερμανία, δεν θέλουμε μόνο να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλά. Πρέπει όλοι να παίξουμε άμυνα, να ''παλέψουμε'' σε κάθε φάση και στην επίθεση, όποιος βρίσκεται σε καλύτερη μέρα, θα πρέπει να πάρει την μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...