ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μπερντίεφ: "Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό"

O Κούρμπαν Μπερντίεφ Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί την Τρίτη η Ρούμπιν Καζάν εναντίον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ρωσικής ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ρώσος απέφυγε να πει εάν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κάρλος Εντουάρντο.

"Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα το μόνο που θέλουμε αύριο είναι η νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Και στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά το ματς εκείνο ανήκει στο παρελθόν. Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι διαθέτει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία", τόνισε αρχικά ο Μπερντίεφ και συνέχισε:

"Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μας έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί στην επίθεση".

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρούμπιν είπε: "Ο Εντουάρντο είχε μία ίωση, αλλά πλέον προπονείται με την ομάδα. Αύριο θα αποφασίσουμε αύριο αν θα παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...