ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Λιανός: "Καταδικάζω τα επεισόδια"

Ο Ηλίας Λιανός στην εξέδρα Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό " Sentra 103,3", καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης έξω από το γήπεδο, όπου φίλαθλοι των "κυανέρυθρων" έβριζαν τους παίκτες της ΑΕΚ. Επίσης αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, για το θέμα του προπονητή, αλλά και για την ομάδα μπάσκετ.

Για το χθεσινό παιχνίδι:
"Η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ καλή και δεν αφήσαμε περιθώρια στην ΑΕΚ ν' απειλήσει ιδιαίτερα. Τα προβλήματα, βέβαια, δεν εξαφανίζονται από την μια ημέρα στην άλλη. Σίγουρα χτες ήταν ένα ξέσπασμα άγχους των παιδιών, έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και αυτό είναι που κρατάμε περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Προφανώς χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και όπως ανέφερε και ο αρχηγός μας ο Γιάννης Μανιάτης εχθές το βράδυ, ακόμα είμαστε στην επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να συνεχίσουμε, ευτυχώς πλέον, με καλύτερη ψυχολογία".

Για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο:
"Για να είμαι ειλικρινής έφυγα αμέσως μετά το παιχνίδι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μου τα μετέφεραν αρκετά αργότερα. Δεν μπορώ παρά να πω το προφανές. Καταδικάζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τέτοιου είδους περιστατικά, είτε φραστικά, είτε οτιδήποτε άλλο. Μέτα από ένα παιχνίδι που πήγε καλά, το τελευταίο που πρέπει να κάνει ένας υγιής άνθρωπος είναι να προκαλεί και να εξυβρίζει αυτούς που έχασαν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα περί αστυνομίας γιατί δεν τα γνωρίζω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα καταδικάζω και ελπίζουμε στο μέλλον αυτά να περιοριστούν".

Για το θέμα προπονητή:
"Είναι μια ερώτηση που δεν θα σας δώσω ευθεία απάντηση. Όντως είχε γίνει επαφή με τον κύριο Λεμονή εκ μέρους μου μέσω κοινών γνωστών. Δεν έχει γίνει καμία επαφή με κάποιον άλλο. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα έχουμε την πολυτέλεια να καθίσουμε να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα για το τι είναι καλύτερο για την ομάδα και να εξετάσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον κύριο Λεμονή στο οικονομικό, αν και δεν είναι το μόνο θέμα που προέχει για την απόφασή μας. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να μπει σε μια τροχιά αναδιάρθρωσης σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι για να μπορεί να έχει μέλλον. Με άλλα λόγια δεν έχουμε πάρει απόφαση. Όλα παίζουνε. Μπορεί να δείτε και τον ʼκη Μάντζιο να συνεχίζει για κάποια παιχνίδια".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο:
"Αυτό το παιχνίδι το βλέπουμε σαν ευκαιρία. Δεν υπάρχει κανένα άγχος. ʼρα μπορούν να πάνε δίχως άγχος μετά και την χθεσινή νίκη, να κοιτάξουν όπως μπορούν τον αντίπαλο με το ίδιο πάθος που έπαιξαν χτες, είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε. Και δεν νομίζω ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία του Πανιωνίου".

Για το αν θα είναι Έλληνας ή ξένος ο προπονητής:
"Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές. Είτε έχεις Έλληνα, είτε ξένο μπορεί πολύ γρήγορα να δει τι μπορεί ή δεν μπορεί η ομάδα του να κάνει. Σε ότι αφορά την ελληνική πραγματικότητα, ίσως αυτή η αναφορά γίνεται περισσότερο στα εξωαγωνιστικά, στα οποία εμείς δεν θέλουμε και δεν έχουμε καμία διάθεση ν' ασχοληθούμε".

Για την απόφαση να αναλάβει την ομάδα αυτή την στιγμή και την φιλία του με τον Κ.Τσακίρη:
"Ο Κωνσταντίνος είναι φίλος, τον γνώρισα μέσω του Πανιωνίου, μας συνδέει η τρέλα που έχουμε και οι δυο να βοηθήσουμε τις ομάδες μας να πάνε μπροστά και αυτή εξελίχθηκε σε ένα πάρα πολύ ακριβό χόμπι. Όπως με στήριξε ο Κωνσταντίνος σε κάποιες δύσκολες στιγμές στο παρελθόν έτσι κι εγώ θέλω να τον στηρίξω αυτή την στιγμή. Ο στόχος, ο πραγματικός – δεν ξέρουμε εάν θα επιτευχθεί – είναι να υπάρχει ποδόσφαιρο και μπάσκετ ενιαίο. Να υπάρξει Πανιώνιος ενιαίος και αδιαίρετος. Εφόσον βέβαια και με το καλό, που πιστεύω πλέον ότι έχουμε κάθε λόγο ότι θα γίνει, να κατορθώσει η ομάδα να σωθεί, αλλά και να μπουν και τα οικονομικά της σε μια σωστή πορεία. Δηλαδή καλώς ή κακώς ο Πανιώνιος έχει πολλά έσοδα για τα δεδομένα της ομάδας, τα οποία με έναν εξορθολογισμό των εξόδων και των συμβολαίων, να καταφέρουμε να τα φέρουμε σε μια σωστή τροχιά. Αν καταφέρουμε μέσα στην χρονιά να πάει καλά αυτό το πράγμα νομίζω ότι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε προς έναν Πανιώνιο ενιαίο και αδιαίρετο".

Τι οδήγησε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση:
"Πολλές φορές και οι πιο καλοπροαίρετοι άνθρωποι επηρεαζόμαστε ή κάνουμε εύκολα λάθη. Μπορεί στις επιχειρήσεις μας να προσπαθούμε να είμαστε σωστοί, ώστε να είναι αποδοτικές, επειδή όμως ο αθλητισμός είναι κάτι διαφορετικό γίνονται λάθη από καλή πρόθεση πάντα και αυτά οδηγούν σε δύσκολη θέση τις ομάδες μας. Δημιουργήθηκε ένα κλίμα που δεν ήταν θετικό από την αρχή της χρονιάς και ο κύριος Τσακίρης φέρει το λιγότερο μερίδιο ευθύνης. Γιατί πρόθεσή του ήταν να αφήσει διοικητικά να την τρέξει την ομάδα ο κύριος Κιντής. Νομίζω ότι η γραμμή που είχε περάσει ήταν πάρα πολύ σωστή, όμως στην πορεία δεν μπορούσε να εκτελεστεί από τους ανθρώπους που ανέλαβαν αυτή την ευθύνη".

Για τον μπασκετικό Πανιώνιο:
"Ευτυχώς τα πράγματα στο μπάσκετ είναι πολύ πιο απλά απ' ότι στο ποδόσφαιρο. Αποφασίσαμε να πάμε σε χαμηλό μπάτζετ. Όχι όμως μόνο για το οικονομικό σκέλος, αλλά γιατί θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλά ελληνόπουλα, τα οποία θεωρούμε ότι μπορούν να προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται από την μια ήμερα στην άλλη, άρα δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος στόχος για φέτος. Απλά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτιάξει έναν κορμό γιατί τα παιδιά αυτά τα έχουμε με πολυετή συμβόλαια. Διαπιστώσαμε όμως πως θα πρέπει να τα πλαισιώσουμε και με έναν, δυο περισσότερο έμπειρους παίκτες γιατί όπως αποδείχθηκε με τον τραυματισμό των Μακλάουντ και Ελόνου στα πρώτα λεπτά της συνάντησης με το Μαρούσι, αυτή η έλλειψη εμπειρίας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία αυτών των παιδιών. Γι' αυτό έγινε η προσθήκη του Μπάρλου και του Βούγιανιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...