ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Messi vs Ronaldo (video)

Messi vs Ronaldo (video)
Δεν έχει προλάβει καλά καλά να ζεσταθεί η μάχη στην Primera, όμως έχουν... πάρει φωτιά. Ρονάλντο και Μέσι έχουν μετατρέψει την κόντρα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα σε προσωπική μάχη.
Τα 11 γκολ του Ρονάλντο έχουν φέρει τους Μερένχες στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά από εννιά ματς, ενώ οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται έναν πόντο πίσω με τον Μέσι να έχει βάλει επτά. Οι δύο μεσοεπιθετικοί, που είναι οι πρώτοι σκόρερ του ισπανικου πρωταθλήματος χτύπησαν ξανά την τελευταία αγωνιστική με τον Πορτογάλο να βάζει δύο στο 3-1 εκτός έδρας με την Ερκουλες και τον Αργεντίνο άλλα τόσα στο εντός 5-0 με την Σεβίλλη. «Νιώθω απίστευτα. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε πρωτοπόροι» είπε ο Κριστιάνο.
Σε μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο τελευταίους «παίκτες της χρονιάς», ο Ρονάλντο έχει πετύχει 12 γκολ σε 13 ματς και ο μέσι 14 σε 12 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κριστιάνο έχει πετύχει δέκα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Μέσι στα τρία τελευταία έχει βάλει από δύο γκολ.
Ο Τύπος της Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει τις συγκρίσεις και την πιθανότητα να ξεπέράσει ο Ρονάλντο την επίδοση όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι τα 38 γκολ. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας As αναφερόταν «Ο Κριστιάνο ακολουθεί τους Θάρα και Ούγκο» σε μία συσχέτιση του θρύλου της Μπιλμπάο, Τέλμο Θάρα και αυτού της Ρεάλ, Ούγκο Σάντσες, που κατέχουν το ρεκόρ από τις σεζόν 1950-51 και 1989-90 αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή, ο Μέσι έχει στόχο να ξεπεράσει την περσινή... εξωγήινη σεζόν στην οποία πέτυχε 47 γκολ (!) σε όλες τις διοργανώσεις. «Παίκτες σαν και αυτόν εμφανίζονται μία φορά κάθε 50 χρόνια. Ο Λέο είναι καλύτερος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα» ήταν τα λόγια του Τσάβι Ερνάντεθ στο site της FIFA.
Η... κόντρα ανάμεσα στα δύο κλαμπ αρχίζει να γίνεται πιο έντονη καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι πλησιάζει (28 Νοεμβρίου)। Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έχουν καταφέρει να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα άρχισε τον πόλεμο των δηλώσεων ενόψει του clasico στο «Καμπ Νου». Ο Μέσι, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο για τις τέσσερις σερί νίκες των Μπλαουγκράνα σε βάρος της Ρεάλ, απάντησε: «Αυτά δεν μας επηρεάζουν. Θέλει να παίξουμε το παιχνίδι του, όμως δεν θα το κάνουμε. Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτά που λέει ο Μουρίνιο».

Σχετικά video

http://www.youtube.com/watch?v=J9xw_IbPtc8&feature=player_embedded#%21

http://www.youtube.com/watch?v=hxZC0cxMJb4&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...