ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ζντοβτς: «Είναι ομάδα… Ομπράντοβιτς»

Ζντοβτς: «Είναι ομάδα… Ομπράντοβιτς»Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα έχει αρχίσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς την Ευρωλίγκα, αλλά την Πέμπτη υποδέχεται στη Σλοβενία τον Παναθηναϊκό, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της στη διοργάνωση. Ο Γιούρι Ζντοβτς, προπονητής της Ολίμπια κι άλλοτε σπουδαίος γκαρντ του Ηρακλή, αναφέρθηκε στο στίγμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τη σφραγίδα του Ομπράντοβιτς. Είναι μία μηχανή που δουλεύει καλά. Οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται εδώ και χρόνια μαζί και εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα. Απλώς κάθε χρόνο γίνονται κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο αγώνας αυτός θα αποτελεί για μας ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε ποιο ακριβώς επίπεδο βρισκόμαστε», τόνισε ο Ζντοβτς.

Την Πέμπτη το γήπεδο της Ολίμπια Λιουμπλιάνας αναμένεται να είναι κατάμεστο από 12.000 θεατές. «Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, που είχε σημαντική συμβολή στη νίκη μας επί της Παρτιζάν την Κυριακή για την Αδριατική Λίγκα. Περιμένουμε ακόμη πιο θερμή ατμόσφαιρα την Πέμπτη, αφού αναμένουμε περισσότερους φιλάθλους μας στις εξέδρες», είπε ο Σλοβένος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...