ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Ένας Ρόμενταλ όλη η Ηλιούπολη!»

«Ένας Ρόμενταλ όλη η Ηλιούπολη!»
Ο τεχνικός της Ηλιούπολης, Γιώργος Βαζάκας, σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr για τον αυριανό (3/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό υπογραμμίζει πως και με τους αναπληρωματικούς του να παίξει ο αντίπαλός τους έχει μεγάλη διαφορά από την ομάδα του, λέγοντας πως «όσο κάνει ο Ρόμενταλ, κοστίζει όλη η Ηλιούπολη», ενώ ξεκαθαρίζει πως «ό,τι κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς». - Κύριε Βαζάκα, πώς αντιμετωπίζετε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό;

«Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή παίζουμε με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Όπως είναι γνωστό, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι καλύτερες ομάδες στη χώρα μας».

- Με ποια λογική θα κατέβετε στο γήπεδο; Έχετε κάτι στο μυαλό σας;

«Θα πάμε στον αγώνα δίχως άγχος και ό,τι βγει. Ό,τι κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς. Θα είναι επιτυχία για την ομάδα της Ηλιούπολης».

- Θεωρείτε πως μπορεί ο αντίπαλός σας να είναι επηρεασμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό;

«Όχι, καθόλου. Αυτές οι μεγάλες ομάδες ξέρουν το πώς να διαχειρίζονται τις ήττες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και γνωρίζει το πώς να αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις».

- Για εσάς παίζει ρόλο το ότι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με αναπληρωματικούς;

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο. Όσο κάνει ο Ρόμενταλ κοστίζει όλη η Ηλιούπολη! Μιλάμε για παίκτες μεγάλης εμβέλειας. Είναι δηλαδή κακός παίκτης ο Νέμεθ, ο Χολέμπας ή ο Ζαϊρί; Για μένα δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό».

- Σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σας σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Διαγόρα;

«Ναι, θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον Διαγόρα. Θα αλλάξουμε και κάποιους παίκτες, ενώ θα διαφοροποιήσουμε και την τακτική μας και τη φιλοσοφία μας. Είναι ένα αλλιώτικο ματς αυτό και αφορά άλλον θεσμό».

- Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να ρίξετε στη... μάχη κάποιες εφεδρείες σας;

«Όχι, δεν βάλουμε τους κατά συνθήκη αναπληρωματικούς μας. Απλά θα γίνουν ορισμένες τροποιήσεις στη βασική ενδεκάδα».

- Εκτιμάτε πως είναι αρνητικό για εσάς το ότι παίζετε στο Αιγάλεω αντί στην Ηλιούπολη;

«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα το να αγωνιστούμε στην έδρα μας. Για μένα η Ηλιούπολη είναι η έδρα μας και πάντα τα ματς πρέπει να γίνονται στην έδρα μίας ομάδας. Αναμφίβολα θα είναι αλλιώς στο Αιγάλεω, διότι δεν ξέρω πόσο δικό μας κόσμο θα έχουμε μαζί μας. Στην Ηλιούπολη πιστεύω ότι θα είχαμε το κάτι παραπάνω ως προς τον κόσμο μας. Όμως από την άλλη, δεν θεωρώ πως θα επηρεαστούμε τόσο. Εξάλλου την απόφαση αυτήν την πήρε η διοίκησή μας και οφείλουμε να τη σεβαστούμε όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...