ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Παρατηρήσεις σε Τζιμπούρ

Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό Ο Μανόλο Χιμένεθ "γκάζωσε" τους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας και έδειξε πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις. Ο 46χρονος τεχνικός δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε η δήλωση του Ράφικ Τζιμπούρ, μετά τη λήξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ισπανός προπονητής του "δικεφάλου" πληροφορήθηκε άμεσα ότι ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του (σ. σ. "Ο Πανιώνιος δεν ήταν καλύτερός μας"), είπε ότι "δείξαμε ότι συμβιβαζόμαστε με μία μέτρια θέση. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά για τον αγώνα".

Ο Ανδαλουσιανός ενοχλήθηκε και έκανε παρατηρήσεις στον Τζιμπούρ να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον με τα όσα λέει καθώς τέτοιες τοποθετήσεις αφήνουν έκθετη την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος φορ φέρεται να παραδέχτηκε το λάθος του και να το απέδωσε στην ένταση της στιγμής...

Είδε παίκτες στην Κύπρο ο Σαβέβσκι
Στο μεταξύ, ο Τόνι Σαβέβσκι βρέθηκε στην Κύπρο όπου παρακολούθησε τους αγώνες Απόλλων Λεμεσσού-ΑΕΛ και ΑΕ Πάφου-Παραλίμνι, καθώς επίσης και την αναμέτρηση της εθνικής Παίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ της ΑΕΚ ξεχώρισε τον 29χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα, Σαμουέλ Νεβά και τον 21χρονο Μουσταφά Μπανγκουρά από τη Σιέρα Λεόνε (επίσης του Απόλλωνα), ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...