ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Ερωτευμένος με την Ατλέτικο»

«Ερωτευμένος με την Ατλέτικο»
Ο Σέρχιο Αγκουέρο έδωσε συνέντευξη στη Marca με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, δηλώνοντας ερωτευμένος με τους «Ροχιμπλάνκος». Οι παίκτες της αντιπάλου του Άρη μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ρόσεμποργκ για το Europa League δεν έχουν το μυαλό τους, καθώς ο επόμενος αγώνας εντός των συνόρων τους φέρνει αντιμέτωπους με την πρωτοπόρο και συμπολίτισσά τους, Ρεάλ… Η πορεία της Ατλέτικο μόνο θετικά μηνύματα δε εκπέμπει τελευταία και ο Σέχριο Αγκουέρο κλήθηκε από την Marca να σχολιάσει τη μεγάλη αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής.

«Κάθε χρόνο διαθέτουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τη Ρεάλ και ελπίζω αυτό να συμβεί φέτος», τόνισε ο Αργεντίνος λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει να πανηγυρίσει νίκη επί της μεγάλης της αντιπάλου κάτι περισσότερο από 11 χρόνια…

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της πρωτεύουσας μέχρι το 2015 και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ζητήσει μεταγραφή και να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ο 22χρονος επιθετικός σχολίασε για το θέμα, «θέλω να μείνω εδώ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την ομάδα. Ποτέ δεν ήθελα να αποχωρήσω από την Ατλέτικο, ακόμη και στις άσχημες στιγμές. Πάντα έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος και ευχαριστημένος εδώ. Είπα στον μάνατζέρ μου ότι σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση για μένα, να μιλήσει με τη διοίκηση, όμως ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία να φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...