ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θύρα «7»: «Στηρίζουμε τους Αγγελόπουλους»

Θύρα «7»: «Στηρίζουμε τους Αγγελόπουλους»
Την πλήρη στήριξή της στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο εξέφρασε η «Θύρα 7» με ανακοίνωσή της. «Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο και τη στήριξή μας θα τη δούνε όλοι τη νέα χρονιά. Ζητάμε απλώς να είναι πιο δυναμικοί», αναφέρει η ανακοίνωση, που κάνει λόγο για καταστρατήγηση των μέτρων ασφαλείας στον τέταρτο τελικό, ασυλία των διαιτητών και αφήνει αιχμές για τον Πάνο Μπιτσαξή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Επειδή "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα παραποιώντας ή "μεταφράζοντας" κατά το δοκούν κάποιες απόψεις, δηλώνουμε οτι στηρίζουμε την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, για την επιστροφή της ομάδος στην κορυφή... Άλλο πράγμα ο καταμερισμός ευθυνών για μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και άλλο, οτι επιθυμούμε ή ζητούμε την απομάκρυνσή τους από την προεδρία... 

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα... Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και την στήριξή μας, θα την δούνε όλοι την νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ. 

ΥΓ1. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα... 
ΥΓ2. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο! 
ΥΓ3. Κύριε Μπιτσαξή για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας... 
ΥΓ4. Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...».

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν πωλείται ο Κακά»

Σε διάψευση των σεναρίων και της φημολογίας σχετικά με πιθανή αποχώρηση του Ρικάρντο Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης προέβη ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου, Έντζο Μπρονζέτι.


«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πουλήσει τον Κακά. Όσο για τον Μαϊκόν, ξέρω πως αρέσει πολύ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν θέλει να αποκτήσει παίκτες οι οποίοι είναι στα τριάντα τους χρόνια», επισήμανε χαρακτηριστικά. 

Πηγή gazzetta
Read more!

Κρατάει τις εμπειρίες



Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να πετυχαίνει το πρώτο ελληνικό γκολ επί αμερικανικού εδάφους. Χιλιάδες οι Έλληνες ομογενείς στις κερκίδες. Μοιρασμένες πλέον οι πιθανότητες για την Ελλάδα να μπει στους ισχυρούς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα χαφ ήταν ο Τζιόλης με τον Καφέ, ενώ μπροστά τους από τα δεξιά προς τα αριστερά ξεκίνησαν οι Κονέ, Φωτάκης, και Χριστοδουλόπουλος με τον Μήτρογλου μόνο προωθημένο. Η Εθνική μας άρχισε το παιχνίδι αρκετά καλά, δημιούργησε τις προϋποθέσεις να βγάλει επιθέσεις ενώ το πρώτο γκολ ήρθε στο 16' με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.
Άνοιξε λογαριασμό ο Τζιόλης
Ο άσος της Σανταντέρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο αλλά και πρώτο της Ελλάδας σε αμερικανικό έδαφος, όταν από καλά εκτελεσμένο φάουλ του Φωτάκη έπιασε την κεφαλιά από κοντινό σημείο νικώντας τον τερματοφύλακα του Εκουαδόρ. Μάλιστα με το 1-0 η Εθνική μας πήγε στα αποδυτήρια, αλλά η ισοφάριση ήρθε τελικά για τους Λατινοαμερικανούς στο 57’ με τον Εράσο να πιάνει εξ επαφής την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μέντες, με τον Κοτσόλη να μην μπορεί να αντιδράσει.
Νέα πνοή με «Φέτφα» και Νίνη
Στη συνέχεια, ο Σάντος πέρασε στο ματς στα άκρα τους Φετφατζίδη και Νίνη, ενώ έβαλε μέσα και τον Καραγκούνη με τον Κατσουράνη, αλλάζοντας παράλληλα και την… αιχμή του δόρατος με τον Μήτρογλου να δίνει τη θέση του στον Αθανασιάδη που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα κυρίως με τον «Φέτφα» και τον Νίνη η ελληνική ομάδα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με κυριότερη το κερδισμένο φάουλ του Φετφατζίδη που εκτέλεσε πολύ καλά ο ίδιος, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ αλλά και το τετ α τετ του Νίνη στο 89ο λεπτό που παρότι από σχετικά πλάγια θέση δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην Ελλάδα. Έτσι το 1-1 παρέμεινε τελικό αποτέλεσμα.
Δυναμική παρουσία από τους Ομογενείς
Οι Έλληνες ομογενείς πάντως (που υπολογίζεται πως ήταν περισσότεροι από 20.000) χάρηκαν με την ψυχή τους την αναμέτρηση και πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Τζιόλη, ενώ στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν θερμά τους διεθνείς παίκτες του Σάντος. Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο γκολ αλλά και η πρώτη ισοπαλία που παίρνει η Εθνική σε γήπεδο των ΗΠΑ.
Γήπεδο… 8x8
Ένα γήπεδο πάντως που αξίζει να τονίσουμε ότι μετατράπηκε πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό, μια και χτίστηκε για να φιλοξενεί αγώνες μπέιζμπολ, και με τη μετατροπή του αυτές τις ημέρες σε ποδοσφαιρικό γήπεδο ήταν εμφανές πως δεν είχε τις ενδεδειγμένες διαστάσεις, μια και το κόρνερ απείχε από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής ελάχιστα μέτρα…
Όλα ανοιχτά για τους ισχυρούς του Μουντιάλ
Η Εθνική μας ομάδα «κυνηγούσε» τη νίκη για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εννιάδα του ευρωπαϊκού FIFA Ranking ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αλλά τελικά η νίκη δεν ήρθε και με τους βαθμούς που θα δώσει η ισοπαλία η κατάσταση περιπλέκεται και θα ξεκαθαρίσει και από τα παιχνίδια των άλλων εθνικών ομάδων. Πάντως ακόμη κι έτσι, η Ελλάδα παραμένει το φαβορί για να βρεθεί τελικά στους ισχυρούς.
 
MAN OF THE MATCH: Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού συνδέοντας άψογα τις δύο γραμμές, με πολλά τρεξίματα και απέδειξε πως έχει επιστρέψει ακμαιότατος από τον σοβαρό τραυματισμό του.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κυριάκος Παπαδόπουλος. Εξαιρετικός και σε αυτό το ματς ο 19χρονος άσος της Σάλκε. Μαζί με τον Μόρα είχαν πολύ καλή συνεργασία και ειδικά στο α’ μέρος του αγώνα δεν άφησαν σε καμία φάση τους παίκτες του Εκουαδόρ να απειλήσουν. Μόνη αδράνεια στη φάση του γκολ στο 57ο λεπτό.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 23χρονος Έλληνας φορ πιο βαρύς από ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει κούρσες με την μπάλα, έμεινε στατικός περιμένοντας πάσες, εγκλωβίστηκε από τα αντίπαλα στόπερ και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Εκουαδόρ.
Η ΓΚΑΦΑ: Σπουδαία... γκάφα δεν υπήρξε στον αγώνα, αλλά ως τέτοια θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί η χαμένη ευκαιρία του Νίνη στη λήξη του αγώνα. Ο 21χρονος Έλληνας άσος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο και αντί να περάσει εύκολα την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα επιχείρησε να τον… σκοτώσει με την μπάλα να προσκρούει τελικά στο σώμα του, και να χάνεται έτσι η ευκαιρία για τη νίκη.

Πηγή gazzetta
Read more!

Σιαλμάς και επίσημα

Σιαλμάς και επίσημαΤην έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σιαλμά ανακοίνωσε η ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. 

Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. 

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία και το μόνο που έμενε για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή ήταν η επίσημη ανακοίνωση που ήρθε από την ΠΑΕ την Τρίτη. Ο Σιαλμάς θα λάβει συνολικά 160.000 ευρώ (70.000+90.000) για τα δύο χρόνια του συμβολαίου του. 

Μετά τις υπογραφές, ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ένωσης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας δήλωσε: «Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου.

Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν
».


Πηγή sport-fm

Read more!

«Τίποτα για Σισέ από Γαλατάσαραϊ»

«Τίποτα για Σισέ από Γαλατάσαραϊ»
Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, εξακολουθεί να αποτελεί μία πολύ καλή πηγή πληροφόρησης για τα σχέδια του Γάλλου επιθετικού. Αυτή τη φορά μέσα από το «Twitter» πήρε θέση για τα τουρκικά δημοσιεύματα που φέρουν τον άνδρα της κοντά ή ακόμη και να έχει συμφωνήσει με τη Γαλατάσαραϊ. 

«Δεν έχω καμία ιδέα. Τώρα είναι στον Παναθηναϊκό. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα ή και τίποτα. Ο σύζυγος μου ΔΕΝ έχει υπογράψει ή συμφωνήσει με την Γαλατάσαραϊ», ανέφερε στο μήνυμά της η κυρία Σισέ. 

Και από την πλευρά του Παναθηναϊκού καθίσταται σαφές πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη «Γαλατά».


Πηγή sport-fm

Read more!

Ντιρκ… αρρώστια! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ντιρκ… αρρώστια!
Το 2-2 στη σειρά των τελικών του NBA έκανε το Ντάλας, που επικράτησε 86-83 του Μαϊάμι, στο ''Αmerican Airlines Center''! Ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που δεν θύμισε και… πολύ τον καλό του εαυτό, καθώς ήταν εμπύρετος, έδειξε την κλάση του 14'' πριν το τέλος, πετυχαίνοντας ένα καθοριστικό καλάθι για το 84-81. Κορυφαίος, αλλά και μοιραίος για τη Χιτ, ο Ντουέιν Ουέιντ, που έχασε τον έλεγχο της μπάλας 6,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και μαζί, την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση. 

Ντέρμπι ήταν ο αγώνας με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο μεγαλύτερο μέρος του. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Τσάντλερ που με τα εννέα επιθετικά ριμπάουντ του έδωσε τις απαραίτητες δεύτερες ευκαιρίες στην ομάδα του Τέξας. 

Ο Κρις Μπος ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε να… ακολουθήσει τον Ουέιντ για το Μαϊάμι καθώς ο Λεμπρόν Τζέιμς έμεινε στους οκτώ πόντους. 

Την Παρασκευή τα ξημερώματα (04:00) το πέμπτο παιχνίδι της σειράς και τελευταίο στο Ντάλας. 

Το ματς 

Με κέφια μπήκε στο παρκέ ο Ντιρκ Νοβίτσκι και εκμεταλλευόμενος την καλή άμυνα των Μάβερικς έδωσε προβάδισμα έξι πόντων στην ομάδα του (6-0). Στο πρόσωπο του Κρις Μπος βρήκε τις λύσεις στην επίθεση το Μαϊάμι ισοφαρίζοντας σε 6-6. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (έξι ισοπαλίες) με τους Τεξανούς, ωστόσο να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο, παρά τα εννέα επιθετικά ριμπάουντ της Χιτ. Στο τελευταίο λεπτό ο Λεμπρόν έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στους φιλοξενούμενους χάρις σε τρεις εύστοχες βολές, με τον Μπαρέα να ανταποδίδει για το 21-21. 

Με τέσσερις πόντους του Μπος και τρίποντο του Μίλερ το Μαϊάμι έφτασε γρήγορα στο +7 (21-28), στο ξεκίνημα του δευτέρου δωδεκαλέπτου. Άσο από το μανίκι έβγαλαν οι Μάβερικς καθώς με τρία τρίποντα του Στίβενσον κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι (32-34) και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με τον Νοβίτσκι. Η είσοδος του Κιντ στο παρκέ σε συνδυασμό με τις δεύτερες ευκαιρίες που έδωσε ο Τσάντλερ στην ομάδα του, έθεσαν ξανά επικεφαλής στο σκορ το Τέξας (38-34). Ουέιντ και Μπος όμως φρόντισαν να αλλάξουν τις… ισορροπίες λίγο πριν το ημίχρονο στέλνοντας τη Χιτ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με βραχεία κεφαλή (45-47). 

Με τον Νοβίτσκι να καταρρίπτει το ρεκόρ που κατείχε σε τελικούς ο Ρέτζι Μίλερ, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Γερμανός ευστοχώντας σε δύο ελεύθερες βολές και μαζί με τις 24/24 που είχε στα προηγούμενα ματς, διατήρησε το… άχαστο του. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τους Ουέιντ και Μάριον να κάνουν καλή δουλειά εκατέρωθεν. Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου ο Νοβίτσκι πήρε το τέταρτο φάουλ του Αντόνι ωστόσο… τον μάτιασαν για το ρεκόρ του με αποτέλεσμα να χάσει τη μία βολή! Προβάδισμα τεσσάρων πόντων κατάφερε να πάρει η Χιτ που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό (65-69). 

Στο μέγιστο έφτασε τη διαφορά το Μαϊάμι με την έναρξη της τελευταίας περιόδου με Τέρι και Μίλερ (65-74). Το Ντάλας, εκμεταλλευόμενο τα λάθη των φιλοξενούμενων, έδωσε γκάζια και με επιμέρους 10-4 πέρασε μπροστά (79-78). Ακολούθησε ένα νεκρό διάστημα και από τις δύο ομάδες με τους πόντους να έρχονται μόνο από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Ο Τσάντλερ μάζεψε ακόμα ένα επιθετικό ριμπάουντ ένα λεπτό πριν το τέλος αφήνοντας να κυλήσει ο χρόνος υπέρ των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Ουέιντ είχε 1/2 από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (82-81) 30’’ πριν το τέλος. Ο Νοβίτσκι πήρε πάνω του την σημαντικότερη επίθεση για το Ντάλας και 14,4 δευτερόλεπτα άφησε την μπάλα στο καλάθι για το 84-81. Ο Ουέιντ απάντησε με ένα γρήγορο καλάθι (84-83), ακολούθησε φάουλ στον Τέρι ο οποίος έκανε το 86-83 με 6,7΄΄ να απομένουν. Στην επαναφορά ο Ουέιντ πήρε την μπάλα η οποία του γλίστρησε από τα χέρια, την έσωσε τελικά δίνοντας στον Μίλερ την ευκαιρία να κάνει ένα σουτ όπως-όπως από τα 7,25 το οποίο δεν είχε καμία τύχη, μένοντας έτσι στο 86-83. 

 

Τα δωδεκάλεπτα: 21-21, 45-47, 65-69, 86-83 

Ντάλας Μάβερικς (Κάρλαϊλ): Μάριον 16 (7/12 δίποντα, 2/2 βολές, Νοβίτσκι 21 (6/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/10 βολές, 11 ριμπάουντ), Τσάντλερ 13 (4/7 δίποντα, 16 ριμπάουντ), Μπαρέα 8, Κιντ, Τέρι 17 (5/11 δίποντα, ? τρίποντα, 4/6 βολές), Στίβενσον 11 

Μαϊάμι Χιτ (Σπόλστρα): Τζέιμς 8 (3/8 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη), Μπος 24 (9/19 δίποντα, 6/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 λάθη, 1 τάπα), Άντονι 4, Ουέιντ 32 (13/18 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/9 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη, 2 τάπες), Μπίμπι, Τσάλμερς 5, Χάσλεμ 4, Μίλερ 6




Πηγή sport-fm

Read more!

Πήρε Χέντερσον η Λίβερπουλ

Ο Κένι Νταλγκλίς ετοιμάζεται να μαζέψει στο Άνφιλντ ό,τι καλύτερο διαθέτει η νέα γενιά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ένας από αυτούς είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον της Σάντερλαντ, για τον οποίο απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να γίνει κάτοικος «Άνφιλντ».
Λίβερπουλ και Σάντερλαντ συμφώνησαν σε όλα για τη μετακίνηση του 20χρονου μέσου έναντι του ποσού των 20 εκατ. λιρών καθώς και τον Νταβίντ Ενγκόνγκ δανεικό για ένα χρόνο.

Ο Χέντερσον, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή gazzetta

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για τους «κόκκινους», οι οποίοι ετοιμάζονται να φέρουν στο Άνφιλντ και τον Ντόνι από τη Ρόμα αλλά και τον συμπαίκτη του Χέντερσον στις Ελπίδες της Αγγλίας, Φιλ Τζόουνς.
Read more!

Διάψευση για Πονγκόλ και Παναθηναϊκό

Το όνομα του Σιναμά Πονγκόλ είχε ακουστεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη, Μίκαελ Μανουέλο, με δηλώσεις του διέψευσε το γεγονός.
Ο ατζέντης του στράικερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τόνισε πως ο πελάτης του είναι παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός; Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο Πονγκόλ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ. Είναι παίκτης της». 

Πηγή gazzetta
Read more!

Πηγή sport-fm

Κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Μενέζ βρίσκεται η Μίλαν η οποία συμφώνησε με τον άσο της Ρόμα και πλέον θα αρχίσει διαπραγματεύσεις και με τους «τζιαλορόσι» για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη στους πρωταθλητές.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Mediaset, ιδιοκτησίας ουσιαστικά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μίλαν έχει συμφωνήσει με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και πλέον καλείται να τα βρει και με την Ρόμα, σε ένα ποσό που θα φτάνει τα δέκα εκατ. ευρώ.

Η Ρόμα δύσκολα θα πει «όχι» σε αυτά τα χρήματα καθώς αφενός ο Μενέζ δεν έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτή την τριετία που βρίσκεται στην ομάδα και αφετέρου ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του άλλοτε άσου της Μονακό, θα είναι η δεύτερη μετακίνηση παίκτη της Ρόμα στην Μίλαν, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του Μεξές.

Παράλληλα, στην πρωταθλήτρια Ιταλίας κινούνται και για την απόκτηση του Μάξουελ σε περίπτωση που δεν πάρει κοινοτικό διαβατήριο ο Ταϊβό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Μπαρτσελόνα, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Ίντερ, βρίσκεται στην λίστα των παικτών προς αποχώρηση από τους πρωταθλητές Ευρώπης και βρίσκεται στα υπόψιν του Αλέγκρι.
Πηγή gazzetta
Read more!

Κλείνει σήμερα ο Μπόλονι

Κλείνει σήμερα ο Μπόλονι
Με χαμηλούς τόνους, όπως επιθυμεί ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και να αναλάβει τα ηνία της για την νέα αγωνιστική σεζόν. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει συνάντηση σήμερα με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Παντελή Κωνσταντινίδη, με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τα φώτα της δημοσιότητας. 

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ το κάνει γιατί ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος δηλώνει ότι θέλει να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες και να μιλήσει προς τον κόσμο μόνο όταν θα έχει οριστικοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Λάζλο Μπόλονι τα έχει βρει σε γενικές γραμμές με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στις συζητήσεις που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Σήμερα αναμένεται μιλήσει και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη και επί τάπητος θα πέσει και το οικονομικό. 

Πηγή sport-fm Read more!

Θέλει πάλι ΝΒΑ ο Άιβερσον

Θέλει πάλι ΝΒΑ ο Άιβερσον
Την επιθυμία να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του εξέφρασε ο Άλεν Άιβερσον. Ο 36χρονος γκαρντ λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής περιόδου στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας. 

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ, αν είναι κάτι τέτοιο εφικτό. Έκανα πολλά λάθη, όσον αφορά στις πράξεις μου και πράγματα που είπα. Πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκομαι τώρα στο ΝΒΑ. Τώρα είμαι διαθέσιμος για κάθε ομάδα σε οποιονδήποτε ρόλο κι αν μου ανατεθεί», δήλωσε.

Πηγή sport-fm Read more!

Κοστάντσο και… έπεται συνέχεια

Κοστάντσο και… έπεται συνέχειαΤην πρώτη του μεταγραφή… τελειώνει σήμερα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τονΦράνκο Κοστάντσο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Νο1 γκολκίπερ των πρωταθλητών Ελλάδας τη νέα σεζόν.

Μέσα στη μέρα το ραντεβού με τον μάνατζερ του Αργεντινού πορτιέρο, επιλέγει τον… δεύτερο ο Βαλβέρδε, όλα ανοιχτά για Ελευθερόπουλο, Γιακούποβιτς, Μάχο.

Τι «παίζει» με Σωκράτη, στο… τραπέζι ο Τζαβέλλας.

Η επιλογή του Κοστάντσο «κλείδωσε» προχθές, στη σύσκεψη με τη συμμετοχή και του γυμναστή γκολκίπερ,Αλέκου Ράντου και η συνάντηση -όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χόρχε Σιτερσπίλερ- για την οριστική συμφωνία θα γίνει σήμερα.

Αν αυτή επιτευχθεί, τότε, απλώς, θα απομένουν οι ανακοινώσεις…

Οι συζητήσεις θα γίνουν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές από 700.000 ευρώ έως 900.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο γκολκίπερ, βασικές (και εγχώριες) επιλογές είναι αυτές των Γιακούποβιτς, Ελευθερόπουλου και Μάχο. Για διαφορετικούς λόγους, δεν φαίνεται να προχωρούν οι Σηφάκης, Κωνσταντόπουλος.

Εκεί θα παίξει ρόλο τι θα πει ο Βαλβέρδε, που μπορεί να ζητήσει κάποιον άλλο, αν και η διαφαινόμενη απόκτηση του Κοστάντσο μπορεί να πάει λίγο πίσω την απόκτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Στο… τραπέζι ο Τζαβέλλας!

Στην αυριανή σύσκεψη Μαρινάκη-Βαλβέρδε θα τεθεί και το θέμα του αριστερού μπακ και θα ληφθεί οριστική απόφαση. Το πιθανότερο είναι να πέσει στο τραπέζι και πάλι το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα… Αν δοθεί έγκριση, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ελληνοποίηση της ομάδας, διαφορετικά θα αναζητηθούν άλλες λύσεις. Για τον Τζαβέλλα χθες υπήρχαν δημοσιεύματα στη Γερμανία σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο ποσό η μεταγραφή θα είχε, ήδη, κλείσει… Δεν προέκυπτε, ωστόσο, από τον Πειραιά ότι έγινε πρόταση, ενώ μάνατζερ της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ, το διέψευσε κατηγορηματικά… Είπαμε, όμως. Αν δώσει το «Ο.Κ.» ο Βαλβέρδε, θα γίνει κίνηση.

Ανοιχτό του Σωκράτη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει κλείσει ακόμη σε καμία ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται νέες συζητήσεις με τη Μίλαν. «Είναι αλήθεια ότι η σχέση Τζένοα-Λάτσιο είναι πολύ καλή, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι ακόμα και ο Σωκράτης δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Η Λιόν; Θα δούμε», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, Στέφανο Καποτσούκα, δείχνοντας ότι η ομάδα τον παίρνει πίσω, αλλά δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κλιτσίδης, φέρεται να είπε: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Βέρντερ και της Λιόν για τον Παπασταθόπουλο, αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη Μίλαν και μετά την Τζένοα. Γι’ αυτό και δεν θέλω να πω τίποτα για τη Λάτσιο και την οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα».

Ο «Παπ» είναι αυτή τη στιγμή… αρκετά μακριά από τον Ολυμπιακό, αλλά αν προκύψει μεταγραφή τουΜέλμπεργκ και είναι ακόμη διαθέσιμος, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα…
Πηγή sport-fm

Read more!

«Έφυγα για μένα και την ΑΕΚ»!

«Έφυγα για μένα και την ΑΕΚ»!
Ήταν -κατά γενική ομολογία- ο ποιοτικότερος παίκτης της ΑΕΚ τα τελευταία τρία χρόνια. 

Αλλά και ανέκαθεν, ο παίκτης που προκαλούσε τις πιο αντιφατικές κρίσεις… 

Ο Νάτσο Σκόκο, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του στηSportDay, δίνει απαντήσεις για όλα. 

Γιατί βιάστηκε να γίνει… Άραβας, γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και γιατί «ψηφίζει» Χιμένεθ. 

Η συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στη SportDay και την Ειρήνη Σπυροπούλου. Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία... 

Με τι συναισθήματα αποχωρείς;

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νέα εμπειρία που θα ζήσω και γιατί αποχωρώ έχοντας κερδίσει τουλάχιστον έναν τίτλο με την ΑΕΚ. Δεν ήθελα να φύγω με άδεια χέρια. Περάσαμε δύσκολες χρονιές, υποφέραμε πολύ και πιστεύω ότι αυτό το Κύπελλο έχει διπλή αξία λόγω των προβλημάτων που συναντήσαμε». 

Ποιες αναμνήσεις κρατάς; 

«Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ, μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Μου φέρθηκαν τέλεια και η διοίκηση και οι φίλαθλοι, ανεξάρτητα από αυτό που συνέβη με τα γκαζάκια. Πιστεύω ότι η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι ανοιχτή, θέλω να γυρίσω κάποια στιγμή. Από σεβασμό στην ομάδα, αν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα το κάνω μόνο για την ΑΕΚ, όχι για άλλη ομάδα». 

Γνωρίζεις τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ. Χαίρεσαι που τη βοηθάς με τα χρήματα που παίρνει από τη μεταγραφή σου; 

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και χαίρομαι που τη βοηθώ με τη μεταγραφή. Πάντα ήθελα να βοηθώ την ομάδα και πιστεύω πως το έκανα και τώρα με την αποχώρησή μου, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Δεν έφυγα ελεύθερος, η ΑΕΚ κερδίζει χρήματα, που γι' αυτήν είναι σημαντικά». 

Οι φίλαθλοι έχουν μία εύλογη απορία. Γιατί ο Σκόκο να επιλέξει ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα στα 26 του και να μην περιμένει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μία καλύτερη πρόταση από κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; 

«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Από οικονομικής άποψης η πρόταση ήταν εξαιρετική, ήταν από αυτές που δεν απορρίπτονται εύκολα. Επίσης, δεν μπορούσα να περιμένω όλο το καλοκαίρι, η ΑΕΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και χρειαζόταν τα χρήματα τον Ιούνιο. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολύ». 

Σε πίεσαν να υπογράψεις τώρα δηλαδή; 

«Όχι, δεν με πίεσε κανείς. Ήταν κοινή η απόφαση. Δεν χρειαζόταν να μου πει κάτι ο πρόεδρος για να καταλάβω την κατάσταση, γνωρίζω ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα χρήματα. Ξέρω ότι η μεταγραφή αυτή οικονομικά είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ και αυτό με ικανοποιεί». 

Πιστεύεις ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είδαν τον καλύτερο Σκόκο που μπορούσαν να δουν; 

«Δεν ξέρω αν είδαν τον καλύτερο Σκόκο, ξέρω ότι είδαν έναν Σκόκο που σε κάθε παιχνίδι έδινε τα πάντα για την ΑΕΚ. Θα ήθελα, πάντως, να έχω αποχωρήσει με ένα πρωτάθλημα». 

Ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα; 

«Έζησα ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ για ό,τι μου πρόσφερε. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ, ελπίζω το Κύπελλο να είναι μόνο η αρχή. Μακάρι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Ελπίζω και η Ελλάδα να βρει λύσεις στην οικονομική κρίση. Τον τελευταίο ένα χρόνο έβλεπα ότι οι Έλληνες ήταν πολύ επηρεασμένοι από αυτήν. Πιστεύω ότι εκεί οφείλονται και τα επεισόδια που έγιναν φέτος στα γήπεδα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν τόσα φαινόμενα βίας. Οι Έλληνες είναι πιεσμένοι και διοχετεύουν την οργή τους στο γήπεδο. Μπορώ να καταλάβω την κατάσταση, γιατί τα ζήσαμε στην Αργεντινή. Εμείς αργήσαμε, αλλά βρήκαμε λύση. Δεν μπορώ να πω ότι ήρθε αναίμακτα η λύση, έγιναν θυσίες από τον κόσμο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα χρειαστεί η Ελλάδα για να ξεπεράσει την κρίση, αλλά εύχομαι να τα καταφέρει το συντομότερο δυνατό. Πιστεύω ότι θα είναι ευκολότερο από ό,τι ήταν στη χώρα μου, γιατί η Ελλάδα έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την Αργεντινή, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...