ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Θέλει Σκόκο η Πάρμα

Θέλει Σκόκο η Πάρμα
Ενδιαφέρον της Πάρμα για την απόκτηση του Σκόκο αποκαλύπτει σήμερα η “Real News”. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ιταλική ομάδα θέλει να εντάξει τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ στο ρόστερ της. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Πάρμα θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη της ΑΕΚ εφόσον μείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς μαθηματικά ακόμη απειλείται… 

Τα χρήματα που σκοπεύει να προσφέρει στην Ένωση για την απόκτησή του είναι τρία εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που φέρεται να ικανοποιεί την διοίκηση της ομάδας.

Πηγή sport-fm Read more!

Ονειρεύονται επιστροφή Ντρογκμπά

Την επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά ονειρεύονται στην Μαρσέιγ. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η απόφαση να αποκτηθεί ένας ικανός επιθετικός είναι δεδομένη και ένα από τα ονόματα παικτών που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του άσου της Τσέλσι. 

Ο Ιβοριανός επιθετικός –εκτός απροόπτου- θα αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου και στην Μαρσέιγ σκοπεύουν θα κάνουν την κίνησή τους για να τον ντύσουν και πάλι στα χρώματα της ομάδας τους, όπως δηλαδή και πριν την μεταγραφή του για τους «μπλε». 

Το”France Football” πρόσφατα σχολίαζε για το θέμα… «Τώρα ή ποτέ. Είναι η ευκαιρία να επιστρέψει»… 

Φυσικά η Μαρσέιγ καλείται να ξεπεράσει όμως μεγάλα εμπόδια όπως και αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα κινηθεί για τον Ιβοριανό καθώς είναι μια από τις επιθυμίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Πηγή sport-fm Read more!

Γιοβάνοβιτς: «Και στον Παναθηναϊκό»

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν απέκλεισε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, παρά το γεγονός ότι τείνει περισσότερο στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κακό, ποιοτικά, ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του Μάρκο Πάντελιτς στους Πειραιώτες.
Γιοβάνοβιτς: «Και στον Παναθηναϊκό»


Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Real Sports”, ο φορ της Λίβερπουλ: 

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό: 
«Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σίγουρα αποτελεί τιμή για εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα τα 15 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα». 

Για το αν είναι κίνητρο η παρουσία του Πάντελιτς: 
«Ο Μάρκο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, συνεργαζόμαστε άψογα στην εθνική και θα μου άρεσε πολύ να αγωνιστούμε και στην ίδια ομάδα. Μίλησα πρόσφατα μαζί του και είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Θα περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα αποφασίσω. Στα δυο ματς που έπαιξα με την Εθνική απέδειξα ότι δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος ότι έχω την ποιότητα να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά και σε οποιοδήποτε από τα άλλα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη». 

Για το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: 
«Αυτό που λες είναι αλήθεια, αλλά εγώ είμαι πολύ δεμένος με τη χώρα σας και θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε αυτή. Υπάρχουν δεσμοί αίματος ανάμεσα στον ελληνικό και τον σέρβικο λαό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συμπαράσταση των Ελλήνων προς τους συμπατριώτες μου το 1999, κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ». 

Για το αν θα ερχόταν μόνο για τον Ολυμπιακό: 
«Όχι θα έπαιζα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας και δεν αποκλείω τίποτα σχετικά με το μέλλον μου. Δεν κρύβω ότι έχω μια συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, που οφείλεται στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Επίσης, έμεινα έκπληκτος όταν είδα μια σέρβικη σημαία στο Καραϊσκάκη. Μου άρεσε πάρα πολύ και για αυτό φωτογραφήθηκα με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού όταν ήρθα ξανά στην Ελλάδα». 

Για το αν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα του χρόνου: 
«Δεν ξέρω. Επαναλαμβάνω ότι θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα μιλήσω πρώτα με την διοίκηση της Λίβερπουλ και μετά θα πάρω την απόφαση μου. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Κάτι που μου έχει λείψει φέτος». 

Για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη: 
«Εντυπωσιάστηκα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα τους. Είχαν δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και σίγουρα βοήθησαν πολύ τότε τον Ολυμπιακό να μας νικήσει. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, πόσο μάλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση». 

Πηγή sport-fm Read more!

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Μπέιλ

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Μπέιλ
Το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League, για τη φετινή σεζόν, θα πάει στον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ, σύμφωνα με τη “Sunday Mirror”, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. 

Στην ίδια εκδήλωση (PFA Awards), που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο “Grosvenor House” του Λονδίνου, θα βραβευτεί και ο Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ, ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. 

Πηγή sport-fm Read more!

Μπάτον: «Δεν είχα ρυθμό»

Μπάτον: «Δεν είχα ρυθμό»
Την ώρα που ο Λιούις Χάμιλτον έβλεπε την καρό σημαία στην πίστα της Σανγκάης από την πρώτη θέση, ο Τζένσον Μπάτον τερμάτιζε τέταρτος. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε πως δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, δεδομένου ότι δεν ήταν αρκετά γρήγορος. 

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Λιούις, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα. Ήταν ένα γκραν πρι με πολλά προσπεράσματα, πολύ δράση, ήταν διασκεδαστικό που ήμουν μέλος αυτού, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Πραγματικά, έδινα μάχη για να διατηρήσω τα ελαστικά μου σε καλή κατάσταση. Συνεπώς η τέταρτη θέση είναι καλή από αυτά που μπορούσα να πάρω από το μονοθέσιο», ανέφερε ο πιλότος της McLaren. 

Ο Μπάτον έχασε στους τελευταίους γύρους τη θέση του στο βάθρο από τον Μαρκ Γουέμπερ, αφού τα ελαστικά του δεν του επέτρεψαν να υπερασπιστεί τη θέση του. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Καμία άλλη τόσα ύποπτα»

«Δεν υπάρχει άλλη χώρα-μέλος της ΟΥΕΦΑ που έχει τόσα πολλά παιχνίδια ύποπτα για στήσιμο», σχολίασε ο Φέρρυ Μπατζόγλου στονNOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για το δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» το οποίο υπογράφει, με θέμα τους φακέλους με τα «ύποπτα» ματς που έχουν σταλεί σε φακέλους στην ελληνική δικαιοσύνη. 
«Καμία άλλη τόσα ύποπτα»


«Έχουν έρθει τουλάχιστον τέσσερις φάκελοι που περιέχουν 39 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ του Κυπέλλου και της Β’ Εθνικής. Οι φάκελοι αυτοί έχουν διαβιβαστεί στον ΓΓΑ και αυτός τις διαβιβάσει και στην ποινική δικαιοσύνη που είναι στο στάδιο της εξέτασης. Αυτό το διάστημα δεν είναι γνωστό στην κοινή γνώμη εάν υπάρχουν ύποπτα παιχνίδια και για την σεζόν που διανύουμε», τόνισε ο κ.Μπατζόγλου. 

«Όλα αυτά η ΟΥΕΦΑ τα στηρίζει σε δεδομένα που παίρνει από εταιρείες στοιχήματος για τις αποδόσεις. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν υπάρχει καμιά άλλη χώρα μέλος της ΟΥΕΦΑ που έχει τόσα πολλά παιχνίδια ύποπτα για στήσιμο. Καμία άλλη χώρα σε αυτό το διάστημα των δύο σεζόν που εφαρμόζει το σύστημα αυτό η ΟΥΕΦΑ», κατέληξε. 

Διαβάστε το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας…

Πηγή sport-fm Read more!

''Έσπασε'' το ρόδι ο Χάμιλτον!

Την κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ ''έσπασε'' ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο γκραν πρι της Κίνας πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας ωστόσο εντυπωσιακές μάχες με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με τον Μαρκ Γουέμπερ να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 
''Έσπασε'' το ρόδι ο Χάμιλτον!


Ναι! 

Αυτός μάλιστα, ήταν αγώνας Φόρμουλα 1! 

Τίποτα δεν έλειψε από το τρίτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Σανγκάης. Τα πιτ στοπ και τα ελαστικά της Pirelli έπαιξαν το δικό τους, σημαντικό, ρόλο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πολλά και εντυπωσιακά προσπεράσματα! 

«Τιτανομαχία» Πρωταθλητών! 

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του Λιούις Χάμιλτον προς τους μηχανικούς της McLaren, ύστερα από την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βρετανός πιλότος επωφελήθηκε από την στρατηγική που ακολούθησε και πήρε την καρό σημαία, δίνοντας εντυπωσιακές μάχες με τον Φέτελ. 

Ωστόσο, από νωρίς ο Χάμιλτον έδειξε τις προθέσεις του, κάνοντας μια εκπληκτική εκκίνηση, από την οποία κατάφερε να κερδίσει μια θέση και να αφήσει πίσω του τον Φέτελ. 

Έσπασε το σερί… 

Στην Κίνα έμελε να σπάσει το σερί του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, δεν εκκίνησε καλά, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση, την οποία δεν κατάφερε να πανηγυρίσει. 

Ο Φέτελ στους τελευταίους γύρους δεν άντεξε στην πίεση του Χάμιλτον και τα ελαστικά έπαιξαν σίγουρα το δικό τους ρόλο, καθώς οι «κόκκινοι ταύροι» επέλεξαν στρατηγική δύο πιτ στοπ, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πιλότους του βάθρου, που άλλαξαν ελαστικά τρεις φορές. 

Άθλος !!! 

Μπορεί ο Χάμιλτον να έκλεψε την παράσταση με την επιθετικότητα του και τα προσπεράσματα του, αλλά αν σε κάποιον αξίζουν τα εύσημα, αυτός είναι ο Μαρκ Γουέμπερ. 

Ο Αυστραλός πιλότος έδωσε το «παρών», εκκινώντας από την 18η θέση και τερματίζοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Μάλιστα, ο Γουέμπερ «έσωσε» το όνομα της Red Bull έναντι της McLaren, με τον Αυστραλό να παίρνει την τρίτη θέση μέσα από τα χέρια του Μπάτον, δύο γύρους πριν την καρό σημαία. 

Ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη! 

Μέχρι το τρίτο γκραν πρι της σεζόν έπρεπε να περιμένουν οι φίλοι της Mercedes GP για να δουν την ομάδα τους να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τους πρωτοπόρους. 

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τα κατάφερε πολύ καλά, έχοντας ωστόσο δύσκολους αντιπάλους να αντιμετωπίσει. Ο Γερμανός στους τελευταίους γύρους έχασε τη συγκέντρωσή του με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση. 

Ωστόσο, μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να είναι στην ομάδα που είδαν και τον Σουμάχερ να τερματίζει στους βαθμούς. 

Κάτι πάνε να κάνουν! 

Δεν ήταν υποτονικές, αλλά δεν πήγαν και για το βάθρο. Ο λόγος γίνεται για τις δύο Ferrari με τους Μάσα καιΑλόνσο να βλέπουν την καρό σημαία από την έκτη και έβδομη θέση, αντίστοιχα. 

Ο Μάσα για ακόμη μια φορά έδειξε περισσότερος ανταγωνιστικός από τον ομόσταβλό του. 

Οι καλοί και οι κακοί 

Μακριά από την καλή τους απόδοση έμειναν οι πιλότοι της Renault, με τον Πετρόφ ωστόσο να βαθμολογείται σε αντίθεση με τον Νικ Χάιντφελντ. 

Καλύτερη από τις ομάδες που έκαναν πέρυσι το ντεμπούτο τους στα γκριντ ήταν η Lotus του Κοβαλάινεν, ο οποίος τερμάτισε 16ος. Στους καλούς αξίζει να αναφερθεί και η Force India, η οποία μέχρι το μέσο του αγώνα βρίσκονταν μέσα στη δεκάδα. 

Επόμενος αγώνας στις 7-8 Μαΐου με το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 να επιστρέφει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Τουρκίας. 

Κακός δεν ήταν, απλά το λάθος του Τζένσον Μπάτον, του κόστισε αρκετό και πολύτιμο χρόνο. Ο Βρετανός κατά την επίσκεψή του στα πιτ για πρώτη φορά, μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να στρίψει στο γκαράζ της Red Bull! O Μπάτον στη συνέχεια προχώρησε προς τους μηχανικούς της ομάδας του, έχοντας ωστόσο χάσει αρκετά δευτερόλεπτα, αλλά και τη θέση του από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του γκραν πτι της Κίνας. 

Αναλυτικά η κατάταξη: 

1. Χάμιλτον, McLaren, 1:36:58.226 
2. Φέτελ, Red Bull, +5.198 
3. Γουέμπερ, Red Bull, +7.555 
4. Μπάτον, McLaren, +10.000 
5. Ρόσμπεργκ, Mercedes GP, +13.448 
6. Μάσα, Ferrari, +15.840 
7. Αλόνσο, Ferrari, +30.622 
8. Σουμάχερ, Mercedes GP, + 31.206 
9. Πετρόφ, Renault, +57.404 
10. Κομπαγιάσι, Sauber, +1:03.273 
11. Ντι Ρέστα, Force India, +1:08.757 
12. Χάιντφελντ, Renault, +1:12.739 
13. Μπαρικέλο, Williams, +1:30.189 
14. Μπουεμί, Toro Rosso, +1:30.671 
15. Σούτιλ, Force India, +1 γύρος 
16. Κοβαλάινεν, Lotuis, +1 γύρος 
17. Πέρες, Sauber, +1 γύρος 
18. Μάλντονατο, Williams, +1 γύρος 
19. Τρούλι, Lotus, +1 γύρος 
20. Ντ’ αμπρόσιο, Virgin, +2γύροι 
21. Γκλοκ, Virgin, +2γύροι 
22. Καρθικέγιαν, HRT, +2γύροι 
23. Λιούτσι, HRT, +2γύροι 

Βαθμολογία πιλότων: 

1. Φέτελ, 68 
2. Χάμιλτον, 47 
3. Μπάτον, 38 
4. Γουέμπερ, 37 
5. Αλόνσο, 26 
6. Μάσα, 24 
7. Πετρόφ, 17 
8. Χάιντφελντ, 15 
9. Ρόσμπεργκ, 10 
10. Κομπαγιάσι, 7 
11. Σουμάχερ, 6 
12. Μπουεμί, 4 
13. Ντι Ρέστα, 2 
14. Σούτιλ, 2 

Βαθμολογία κατασκευαστών: 

1. Red Bull, 105 
2. McLaren, 85 
3. Ferrari, 50 
4. Renault, 32 
5. Mercedes, 16 
6. Sauber, 7 
7. Toro Rosso, 4 
8. Force India, 4 

Δείτε το Live του αγώνα εδώ. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Χτυπάει» Λέτο η Σπόρτινγκ

«Χτυπάει» Λέτο η Σπόρτινγκ
Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει μπει ο Σεμπάστιαν Λέτο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους. Ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στα «λιοντάρια», γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Αργεντινού και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Για το +4 στα πλέι οφ κοντράρονται σήμερα με τον Ολυμπιακό Βόλου οι «πράσινοι» (19:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 

Μετά την επανεκλογή στην προεδρία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του Γκοντίνιο Λόπες, ο Κάρλος Φρέιτας ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην πορτογαλική ομάδα και η πρώτη του κίνηση αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι Πορτογάλοι, έχει γίνει ήδη μια πρώτη ανεπίσημη κρούση στους «πρασίνους» για τον Αργεντινό, με τιμή εκκίνησης τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του το «τριφύλλι», θα περιμένει πρώτα να δει τι μέλλει γενέσθαι στη Γενική Συνέλευση και το ποσό που θα φτάσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αν και όπως έχουν τονίσει από την ΠΑΕ, ο Λέτο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους συλλόγου και δεν πωλείται με λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Φρέιτας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο ήθελε επί θητείας του στην Μπενφίκα, πριν έρθει στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό μετά τα πλέι οφ να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ήδη, άλλωστε, η Σπόρτινγκ έχει μπει δυναμικά στο παζάρι και έχει κάνει κάποιες κινήσεις για το καλοκαίρι με κορυφαίες τον στόπερ Γκαράι από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μπομπό από την Μπεσίκτας. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Περισσότερους Έλληνες στην ομάδα»

Την επιθυμία του Ολυμπιακού να προσθέσει περισσότερο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 
«Περισσότερους Έλληνες στην ομάδα»


Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι επιθυμία της ομάδας είναι παραμονή των Παπαδόπουλου και Τοροσίδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αντώνη Νικοπολίδη και τη σημερινή φιέστα, κατακρίνοντας την κρατική τηλεόραση που δεν θα τη δείξει ζωντανά. 

Αναλυτικότερα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στον Σωτήρη Ταμπάκο: 

Για το ρεκόρ του “απόλυτου” που κυνηγάει σήμερα ο Ολυμπιακός: 
«Το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα αν αυτό συνοδευτεί με το ρεκόρ, θα είναι ευπρόσδεκτο. Ο κόσμος θα δει μια φιέστα απλή, όχι κάτι φαντασμαγορικό. Πήραμε την απόφαση, να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τόσα χρόνια, δόξα τω θεώ έχουμε κάνει αρκετές φιέστες. Θα έχει κάποια χάπενινγκ κατά τη διάρκεια της απονομής και λίγο πιο πριν, αλλά και μετά. Το σημαντικό είναι να φωνάξουμε για την ομάδα, να σηκώθει το κύπελλο από τον Νικοπολίδη και τον Τοροσίδη». 

Για τον Νικοπολίδη: 
«Καριέρες σαν του Αντώνη δεν είχαν την τύχη να έχουν πολλοί αθλητές. Το ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό, η κατάκτηση του Euro 2004 και τα επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά, όπως και η αγάπη που βίωσε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και για όσα πέτυχε και για την αγάπη που κέρδισε και από τις δύο μεγάλες ομάδες, ενώ χαίρει και της εκτίμησης των φιλάθλων όλων των ομάδων». 

Για το αν θα συνεχίσει από άλλο πόστο ο Νικοπολίδης: 
«Σημασία έχει τι θέλει να κάνει. Η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν προσφέρει και έχουν όραμα για το μέλλον». 

Για το τι κρατάει από τη φετινή σεζον: 
«Πάλι καλό και για μας ότι θα έχουμε τον ίδιο προπονητή κάτι που, ιστορικά, δεν μας συμβαίνει και πολύ συχνά. Κρατάμε τις βάσεις, αυτής της ομάδας, παίξαμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα βέβαια, και πλέον μένει να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο του χρόνου, να κατακτήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε και να συνεχίσουμε καλύτερα την επόμενη χρονιά. Να μάθουμε από αυτά». 

Για τα επεισόδια του ντέρμπι: 
«Δεν θα ήθελα να μπω στην κουβέντα αυτή. Ήταν ατυχής επιλογή αυτών που μπήκαν και αυτών που πήγαν προς τη σουίτα. Δεν συνέβη κάτι παρόμοιο με την ΑΕΚ, δεν θα συμβεί σήμερα και να μην συμβεί στο μέλλον». 

Για την ελληνοποίηση του ρόστερ του Ολυμπιακού: 
«Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους Έλληνες αθλητές. Η διαδικασία απόκτησής τους είναι άλλο θέμα. Τα χρήματα, δηλαδή που ζητάνε οι ομάδες και οι ίδιοι οι παίκτες. Σαφέστατα επιλογή μας είναι να μην βλέπουμε ομάδες με 10 ξένους και έναν Έλληνα. Τουλάχιστον εμείς έχουμε και μερικούς Έλληνες στο ρόστερ, αν και επιθυμία μας είναι να εντάξουμε περισσότερους». 

Για τα συμβόλαια των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Βασίλη Τοροσίδη: 
«Και ο Αβραάμ και ο Τόρο θέλουμε να μείνουν για πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με Αβραάμ και το ίδιο περιμένουμε να γίνει και με τον Τόρο». 

Για τις φήμες για Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο και Μόρα: 
«Όλοι αυτοί που αναφέρατε είναι καλοί παίκτες και παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Θα δούμε αν μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, κάτι που θα γίνει στο μέλλον. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ χρόνο φέτος για το σχεδιασμό. Θα ασχοληθούμε με αυτά μετά το Πάσχα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό, πλην του Χαβίτο που έχουμε κλείσει από τον Ιανουάριο. Θα δούμε στο μέλλον». 

Για τον Πάρντο: 
«Ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με αυτά που ζήτησε ο παίκτης. Δεν είναι ότι ο ίδιος δεν συμφώνησε με τα δικά μας. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αλλά έχει και μια διαφορά. Θέλουμε να μείνει, αλλά το πάνω χέρι στην υπόθεση το έχει ο Ολυμπιακός. Έχει πάρα, πάρα, πάρα πολλές επιλογές ο Ολυμπιακός και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θα πρέπει να δει ο κ. Πάρντο και τις δικές του. Αν δεν μείνει θα αναζητήσει σαφέστατα 2 γκολκίπερ ο Ολυμπιακός. Έχουμε χρόνο, όχι φυσικά μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο, αλλά 4-5 εβδομάδες να τα δούμε αυτά». 

Για τη ζωντανή μετάδοση της φιέστας του Ολυμπιακού από τη ΝΕΤ: 
«Είναι κρίμα που επέλεξε να κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και πληρώνει σημαντικό ποσό για αυτά να μην μετακινήσει λίγο το πρόγραμμά του. Γίνονται αυτά τα ευτράπελα στην Ελλάδα». 

Πηγή sport-fm Read more!

Φρέιτας καλεί Λέτο

Φρέιτας καλεί Λέτο
Ο Κάρλος Φρέιτας που είναι πλέον τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να φέρει στην πορτογαλική πρωτεύουσα τον Σεμπάστιαν Λέτο με τιμή εκκίνησης τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την «Sportday» ο Κάρλος Φρέιτας θέλει να φέρει έναν παλιό του γνώριμο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο, που πέρυσι έφτασε κοντά στην άλλη ομάδα της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας, την Μπενφίκα, ωστόσο τώρα ενδιαφέρει την Σπόρτινγκ.

Ο Λέτο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας των Λιονταριών και οι πορτογάλοι κάνουν λόγο και για ανεπίσημη κρούση που έχει ήδη γίνει στο Τριφύλλι και έθεσε σαν τιμή εκκίνησης της προσφοράς της Σπόρτινγκ τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Φρέιτας και ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνουν το θέμα, ωστόσο αν όντως ο Φρέιτας θέλει να αποκτήσει τον αργεντινό, θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ που είναι και το ποσό που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Θέλει νίκη ψυχολογίας

Θέλει νίκη ψυχολογίας
Μπορεί σε μία εβδομάδα η ΑΕΚ να αγωνίζεται στο τελικό του Κυπέλλου, αλλά πριν από αυτό υπάρχει ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Στόχος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η νίκη για να πάει με την κατάλληλη ψυχολογία στο τελικό αλλά και για τα πλέι οφ.Η προετοιμασία της ΑΕΚ, που ακόμη μία φορά έχει απουσίες, για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την προπόνηση στα Σπάτα, μετά το τέλος της οποίας ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Νταντόμο, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Έντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Κλωναρίδης.

Εκτός έμεινε ο Ντιοπ λόγω ενοχλήσεων στο χέρι, οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, ο Δέλλας που δεν είναι ακόμη έτοιμος και ο Μπερνς για λόγους τακτικής. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ο Λεονάρντο.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με άδεια, ενώ κανονικά πήρε μέρος ο Καμερουνέζος μέσος Φαμπρίς Φοκόμπο Ατούντ, που έχει δείξει καλά στοιχεία ως τώρα.

Πιθανή 11άδα

Ο Μανόλο Χιμένεθ με τις δοκιμές του όλη την εβδομάδα έδειξε ότι προσανατολίζεται να διαλέξει το 4-4-2 με ρόμβο. Η Ένωση θέλει τουλάχιστον να διασφαλίσει τον βαθμό ενόψει των πλέι-οφ ενώ σε περίπτωση η ΑΕΚ επικρατήσει και και ο Ολυμπιακός Βόλου ηττηθεί και δεν κερδίσει ο Άρης, τότε η ομάδα θα μπει στα πλέι-οφ με δύο βαθμούς.

Μόνο τη νίκη

Για την σπουδαιότητα του αγώνα μίλησε όλη την εβδομάδα ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος περιμένει να δει από τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν τον αγώνα με την απαιτούμενη σοβαρότητα και να πάρουν το τρίποντο.


Σε ό,τι αφορά την 11άδα, στη δοκιμή ο Χιμένεθ είχε τους Σάχα, Λαγό, Γιάχιτς, Ματέος, Νασούτι, Μάκο, Καφέ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Μπαχά.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Χτενίζει» την αγορά ο Κωνσταντινίδης

«Χτενίζει» την αγορά ο Κωνσταντινίδης
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, βρίσκεται από την Πέμπτη στο εξωτερικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα τσεκάρει παίκτες που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο.

Αποφασισμένοι να κινηθούν γρήγορα δείχνουν στον ΠΑΟΚ καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου βρίσκεται από την Πέμπτη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα «Σπορ Του Βορρά» ο σκοπός του ταξιδιού του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου δεν είναι άλλος από την παρακολούθηση παικτών που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ και ενδιαφέρουν τους ασπρόμαυρους. Οι παίκτες αυτοί είναι κυρίως στόπερ και επιθετικοί, θέσεις οι οποίες είναι προτεραιότητα στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι ο μόνος που γνωρίζει περισσότερα για τον προορισμό και τους παίκτες που θα παρακολουθήσει ο Κωνσταντινίδης, ενώ έχει δώσει εντολή να κλείσουν αυτά τα θέματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Για το +4!

Για το +4!
Μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για το +4 στα πλέι οφ και για να αφήσουν εκτός Ευρώπης την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

Το τριφύλλι στοχεύει στο «τρίποντο» ώστε να μπει σίγουρα με τέσσερις βαθμούς στην διαδικασία των πλέι οφ και για να τελειώσει με νίκη την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ. Ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε μεσοβδόμαδα στους παίκτες για το ματς στη Θεσσαλία και αναμένεται να το κάνει και σήμερα καθώς στο πράσινο στρατόπεδο είναι εκνευρισμένοι με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο λόγος είναι οι συνεχείς ειρωνείες του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τους πράσινους με σύστημα 4-2-3-1. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι στην εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Σεντρίκ Καντέ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Οσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, ο Σεμπαστιάν Λέτο θα κινείται αριστερά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεξιά και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Το θέλαμε όσο τίποτα»

«Το θέλαμε όσο τίποτα»

Η Βάσω Νικούλη και Μαρία Μαγγίνα μιλούν στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος το Κύπελλο ήταν μονόδρομος για όλους.


Μπορεί τα φώτα στον Ολυμπιακό που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με 3-2, να πέφτουν στις Ογκνιένοβιτς, Χαντάβα, Κόλεβα ή και Κυριακίδου, Γιακουμή, ωστόσο την δική τους βοήθεια και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική, προσέφεραν στις «ερυθρόλευκες» οι Νικούλη και η Μαγγίνα. Η πρώτη από κεντρικός έφτασε στο σημείο να παίξει μέχρι και διαγώνια και να δώσει σημαντικές λύσεις, ενώ η δεύτερη κατάφερε να κρατήσει σε πολλά παιχνίδια την υποδοχή και ειδικά σε αυτά που η Κόλεβα αγωνιζόταν ακραία.

Και οι δύο ένιωσαν να φτάνουν στην πηγή και να μην πίνουν νερό στο πρωτάθλημα και μαζί με τις συμπαίκτριές τους τα έδωσαν όλα για το Κύπελλο στην Σάμο, η οποία πλέον θα γίνει το αγαπημένο νησί του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου ήρθε και τα δύο κορίτσια το πήραν αγκαλιά για να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν στο gazzetta.gr.

Αναφερθήκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην βοήθεια του προπονητή τους και το κυριότερο στην επιθυμία τους για κατάκτηση του Κυπέλλου, μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα.

- Φέτος περάσατε μία χρονιά με πολλές δυσκολίες, όμως ακόμα κι έτσι μπορέσατε στο τέλος να κατακτήσετε το κύπελλο. Θεωρείται ότι η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο;

B.N.: «Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και αυτή η χρονιά ήταν όντως η πιο δύσκολη, αλλά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν η καλύτερή μου χρονιά στο κλείσιμό της».
Μ.Μ.: «Εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου που φτάσαμε ως εδώ μετά από όσα έχουμε περάσει και πιστεύω ότι η χρονιά όντως κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

- Ο Γιάννης Νικολάκης σας βοήθησε πολύ όλη τη χρονιά, τι μερίδιο ευθύνης φέρει σε αυτή την επιτυχία;

Β.Ν.: «Ο κ. Νικολάκης είναι γνωστό πως είναι έμπειρος προπονητής, με πολλά χρόνια στο χώρο και βοήθησε από τη μεριά του πάρα πολύ, όπως και όλοι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επίσης, να σημειώσω πως είναι ο προπονητής που με πήρε από τη Λάρισα και με έφερε στον Πανελλήνιο πριν από 8-9 χρόνια».
Μ.Μ.: «Εγώ θα ήθελα να πω ότι με εμπιστεύτηκε φέτος σαν λίμπερο της ομάδας και τον ευχαριστώ πολύ γιʼ αυτό. Μου έδειξε φοβερή εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε όλα τα ματς και προσπάθησε να πάρει τον καλύτερό μου εαυτό. Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, γιατί κράτησε την ομάδα μέχρι το τέλος παρά τα προβλήματα που είχαμε και πάνω απʼ όλα είναι το γεγονός ότι μας κράτησε και ήμασταν ομάδα».

- Η επιτυχία αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά το στραπάτσο και την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Σας είχε επηρεάσει ή τελικά σας έθιξε λίγο τον εγωισμό, βοηθώντας να φτάσετε στο κύπελλο;

Β.Ν.: «Η σημερινή νίκη, ειδικά τα δύο τελευταία σετ, εκτός του ότι έγινε η ανατροπή, είναι μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένα ξέσπασμα και αυτό φάνηκε. Μετά την κακή ήττα δυστυχώς στο γήπεδό μας, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά οι μεγάλοι αθλητές εκεί δείχνουν τη διαφορά τους. Αυτό κάναμε και εμείς κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος το οποίο και θα πάμε στον Πειραιά».
Μ.Μ.: «Απογοητευτήκαμε πάρα πολύ μετά την ήττα από το Μαρκόπουλο και για να ξεπεράσουμε και το εμπόδιο του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο και μας στοίχισε πολύ. Το θέλαμε πολύ και το πρωτάθλημα αλλά δεν μας βγήκε. Μετά από αυτή την απώλεια και την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να πάρουμε το κύπελλο. Μετά από όλα αυτά που είχαμε περάσει θέλαμε οπωσδήποτε να φέρουμε σε αυτή την ομάδα μία κούπα».

- Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας σας, όπως και του Ολυμπιακού στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ. Πως νιώθετε μετά από αυτή την επιτυχία;

Β.Ν.: «Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν μπορώ πλέον να εκφραστώ, σε τέτοιο σημείο».
Μ.Μ.: «Το ίδιο και εγώ. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα, τουλάχιστον με λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενη, όπως και η Βάσω που καταφέραμε να φέρουμε στον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδος και πραγματικά χαίρομαι που προσπαθήσαμε τόσο και τελικά τα καταφέραμε».

- Που το αφιερώνετε αυτό το κύπελλο;

Β.Ν.: «Μέσα από την καρδιά, ήθελα να το κάνω πέντε χρόνια τώρα και ήρθε η στιγμή σε όλους τους φιλάθλους και σε εκείνους που αγαπάνε πραγματικά τον Ολυμπιακό και τον σέβονται. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να σεβόμαστε το σήμα της και την ιστορία της».
Μ.Μ.: «Εγώ το αφιερώνω πρώτα απʼ όλα στην οικογένειά μου η οποία με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια που παίζω, στον άντρα μου που κάνει τρομερή υπομονή, στις συμπαίκτριές μου που περάσαμε πάρα πολλά φέτος και τέλος σε εμένα».

- Τέλος, πιστεύετε πως αυτός ο τίτλος θα κάνει τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει περισσότερο απʼ ότι στα φετινά ματς;

Β.Ν.: «Σίγουρα, πρέπει να κάνεις μία αρχή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού το ήθελε πάρα πολύ. Έγιναν πολλά χρόνια προσπάθειες από σημαντικούς ανθρώπους για να πάρει ο Ολυμπιακός κάποιο τίτλο και πιστεύω ότι είναι μία καλή αρχή για να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια».
Μ.Μ.: «Κι εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή αρχή για να έρθει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο και στο γυναικείο βόλεϊ, γιατί πιστεύω το αξίζει το γυναικείο βόλεϊ να έχει οπαδούς».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Οι έξι τελικοί της Γιουβέντους

Οι έξι τελικοί της Γιουβέντους
Ως τελικούς χαρακτήρισε τα έξι εναπομείναντα παιχνίδι της Γιουβέντους, ο προπονητής της ομάδας, Τζίτζι Ντελ Νέρι. Ο Ιταλός τεχνικός θα καταλάβει σήμερα στη Φλωρεντία από ποια «πάστα» είναι φτιαγμένοι οι παίκτες του.

Ο Ντελ Νέρι δεν θεωρεί αμελητέα ποσότητα την Φιορεντίνα, αλλά θέλει να πάρει το «διπλό»: «Είναι ο πρώτος από τους έξι τελικούς που απέμειναν, στη Φλωρεντία θα καταλάβουμε από ποια «πάστα» είμαστε φτιαγμένοι και το που μπορούμε να φτάσουμε. Η Φιορεντίνα είναι καλή ομάδα, θέλει ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλη ομάδα και θα μας φέρει στα όριά μας».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Στο Φάληρο και η Γιουνάιτεντ

Στο Φάληρο και η Γιουνάιτεντ
«Κατάσκοπος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λάρισα, έχοντας την προσοχή του στραμμένη σε ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.Μπορεί το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα να μην έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού οι Πειραιώτες θα γιορτάσουν στο Φάληρο την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, αυτό όμως δεν εμπόδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ να στείλει άνθρωπο, προκειμένου να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Γιουνάιτεντ θα στείλει δικό της άνθρωπο για να δει ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Το μυαλό των περισσότερων βέβαια πάει στον Κέβιν Μιραλάς αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ στην λίστα των «Κόκκινων Διαβόλων» θα μπορούσε να είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί πάντως απέναντι στην Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπό τους στα επίσημα του γηπέδου θα έχουν και ομάδες όπως το Αμβούργο, η Νάπολι και το Ανόβερο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πίστη Γκαλιάνι για τίτλο

Πίστη Γκαλιάνι για τίτλο
Πεπεισμένος πως το Σκουντέτο θα κριθεί τη τελευταία αγωνιστική εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι.«Έχουμε 71 βαθμούς, κάναμε ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο με εκπληκτικό τρόπο. Συγχαρητήρια στη Νάπολι που συνεχίζει να μας καταδιώκει. Πιθανότατα το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπως συνέβη πέρυσι και τρία χρόνια πριν. Έχουμε τρεις πόντους διαφοράς υπέρ μας σε σχέση με την 2η ομάδα της βαθμολογίας. Μετανιώνουμε για κάποιους βαθμούς που έχουμε χάσει, αλλά όλες οι ομάδες είχαν απώλειες».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...