ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

«Ο Σάντσεζ έχει συμβόλαιο!»

«Ο Σάντσεζ έχει συμβόλαιο!»
Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ και ο αθλητικός διευθυντής, Ανρί Ζαμπελί, εξηγούν στο gazzetta.gr ότι το μέλλον του Κολομβιανού μέσου, θα κριθεί από την οικονομική προσφορά που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων”, επισήμως τουλάχιστον, χρονολογείται από την μετεγγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι πρωταθλητές βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του γαλλικού συλλόγου για να αποκτήσουν τον 25χρονο διεθνή Κολομβιανό μέσο. Η άσχημη βαθμολογική θέση της Βαλενσιέν, όμως, που ακόμη μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό από το Championnat, η επιθυμία του προπονητή του Φιλίπ Μοντανιέ να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας, σε συνδυασμό με τις υψηλότατες απαιτήσεις (4 εκατομμύρια Ευρώ!) της διοίκησης για να τον παραχωρήσει, “πάγωσαν” τις συζητήσεις και τις μετέθεσαν για το καλοκαίρι.

«Ο Ολυμπιακός δεν μας έχει “ενοχλήσει”...»

Η συνέντευξη του Κάρλος Σάντσεζ στο gazzetta.gr μας έδωσε την αφορμή να ψάξουμε λίγο περισσότερο το θέμα και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, διαλεύκαναν αρκετά το τοπίο. «Η προφορική συμφωνία που σας ανέφερε ο ποδοσφαιριστής ισχύει. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και καλό παιδί, που έχει προσφέρει στην ομάδα και θα θέλαμε πολύ να τον δούμε να κάνει το επόμενο βήμα. Ωστόσο, για την ώρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Ολυμπιακός δεν μας έχει “ενοχλήσει”, αλλά και να μας “ενοχλούσε” θα παραπέμπαμε τις όποιες συζητήσεις για το τέλος της σεζόν...», μας είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας στο γαλλικό πρωτάθλημα, οκτώ αγωνιστικές πριν από τέλος.

«Να σωθούμε και... βλέπουμε!»

«Προς το παρόν, η συγκέντρωσή μας βρίσκεται στο πως θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην πρώτη Κατηγορία. Η ομάδα έχει να κερδίσει περισσότερους από δύο μήνες (σ.σ.: από τις 13 Φεβρουαρίου) και πλέον βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας και πετύχουμε τον στόχο μας, θα είμαστε διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε συζήτηση. Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι θα παραχωρήσουμε τον Κάρλος δωρεάν...», υπογράμμισε ο κ. Ντεκουριέρ, παραπέμποντάς μας στον αθλητικό διευθυντή της Βαλενσιέν για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!»

«Ο Σάντσεζ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Βαλενσιέν, κάτι που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι, μας δίνεται η ευκαιρία να βγάλουμε κέρδος από μία ενδεχόμενη πώλησή του. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον, ίσως και πρωτάθλημα και να πάρει μετεγγραφή σε μία ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους, ωστόσο, θα πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι με τον ίδιο και το ενδιαφερόμενο σύλλογο και να τα βρούμε σε ένα ποσό, με το οποίο και οι τρεις πλευρές θα είναι ευχαριστημένες... Αυτό είναι λογικό και αποτελεί μέρος του παιχνιδιού», μας είπε ο Ανρί Ζαμπελί, αθλητικός διευθυντής της Βαλενσιέν που αύριο (17/04, 18.00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Άρλ και ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 7 αγώνες (6 ισοπαλίες και 1 ήττα) στο Championnat.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...