ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Θέλει νίκη ψυχολογίας

Θέλει νίκη ψυχολογίας
Μπορεί σε μία εβδομάδα η ΑΕΚ να αγωνίζεται στο τελικό του Κυπέλλου, αλλά πριν από αυτό υπάρχει ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Στόχος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η νίκη για να πάει με την κατάλληλη ψυχολογία στο τελικό αλλά και για τα πλέι οφ.Η προετοιμασία της ΑΕΚ, που ακόμη μία φορά έχει απουσίες, για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την προπόνηση στα Σπάτα, μετά το τέλος της οποίας ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Νταντόμο, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Έντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Κλωναρίδης.

Εκτός έμεινε ο Ντιοπ λόγω ενοχλήσεων στο χέρι, οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, ο Δέλλας που δεν είναι ακόμη έτοιμος και ο Μπερνς για λόγους τακτικής. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ο Λεονάρντο.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με άδεια, ενώ κανονικά πήρε μέρος ο Καμερουνέζος μέσος Φαμπρίς Φοκόμπο Ατούντ, που έχει δείξει καλά στοιχεία ως τώρα.

Πιθανή 11άδα

Ο Μανόλο Χιμένεθ με τις δοκιμές του όλη την εβδομάδα έδειξε ότι προσανατολίζεται να διαλέξει το 4-4-2 με ρόμβο. Η Ένωση θέλει τουλάχιστον να διασφαλίσει τον βαθμό ενόψει των πλέι-οφ ενώ σε περίπτωση η ΑΕΚ επικρατήσει και και ο Ολυμπιακός Βόλου ηττηθεί και δεν κερδίσει ο Άρης, τότε η ομάδα θα μπει στα πλέι-οφ με δύο βαθμούς.

Μόνο τη νίκη

Για την σπουδαιότητα του αγώνα μίλησε όλη την εβδομάδα ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος περιμένει να δει από τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν τον αγώνα με την απαιτούμενη σοβαρότητα και να πάρουν το τρίποντο.


Σε ό,τι αφορά την 11άδα, στη δοκιμή ο Χιμένεθ είχε τους Σάχα, Λαγό, Γιάχιτς, Ματέος, Νασούτι, Μάκο, Καφέ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Μπαχά.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...