ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Για το +4!

Για το +4!
Μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για το +4 στα πλέι οφ και για να αφήσουν εκτός Ευρώπης την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

Το τριφύλλι στοχεύει στο «τρίποντο» ώστε να μπει σίγουρα με τέσσερις βαθμούς στην διαδικασία των πλέι οφ και για να τελειώσει με νίκη την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ. Ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε μεσοβδόμαδα στους παίκτες για το ματς στη Θεσσαλία και αναμένεται να το κάνει και σήμερα καθώς στο πράσινο στρατόπεδο είναι εκνευρισμένοι με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο λόγος είναι οι συνεχείς ειρωνείες του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τους πράσινους με σύστημα 4-2-3-1. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι στην εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Σεντρίκ Καντέ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Οσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, ο Σεμπαστιάν Λέτο θα κινείται αριστερά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεξιά και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...