ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Στο Φάληρο και η Γιουνάιτεντ

Στο Φάληρο και η Γιουνάιτεντ
«Κατάσκοπος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λάρισα, έχοντας την προσοχή του στραμμένη σε ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.Μπορεί το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα να μην έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού οι Πειραιώτες θα γιορτάσουν στο Φάληρο την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, αυτό όμως δεν εμπόδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ να στείλει άνθρωπο, προκειμένου να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Γιουνάιτεντ θα στείλει δικό της άνθρωπο για να δει ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Το μυαλό των περισσότερων βέβαια πάει στον Κέβιν Μιραλάς αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ στην λίστα των «Κόκκινων Διαβόλων» θα μπορούσε να είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί πάντως απέναντι στην Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπό τους στα επίσημα του γηπέδου θα έχουν και ομάδες όπως το Αμβούργο, η Νάπολι και το Ανόβερο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...