ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Την «έπεσαν» και στον Παμπορίδη

Την «έπεσαν» και στον Παμπορίδη
Μετά το φετινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είχε δεχθεί απειλές και είχε παρέμβει –τύποις- ο εισαγγελέας. Τώρα ήρθε η… δική του ώρα (μετά από τα πολλά φετινά κρούσματα) να νιώσει στο πετσί του τι εστί καφριλίκι. Ο λόγος για τον διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη που δέχτηκε επίθεση μετά από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Κιλκίς (χωρίς να τραυματιστεί), ενώ του έσπασαν και το αυτοκίνητο. Όλες οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα αναφέρουν πως οι δράστες ήταν οπαδοί του Άρη! 

Ο διεθνής ρέφερι σφύριζε την αναμέτρηση Απόλλων Πευκοδάσους-Απόλλων Μαυρονερίου, όταν από την κερκίδα είχαν ήδη αρχίσει να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ορισμένοι από τους οπαδούς που τα είχαν βάλει μαζί του φορούσαν κασκόλ του Άρη, ενώ άλλοι φορούσαν φανέλες του Κόκε και του Λαζαρίδη. 

Όταν το ματς τελείωσε, οι γνωστοί ανεγκέφαλοι που τους βρίσκεις σε κάθε γήπεδο και σε όλες τις ομάδες, επιτέθηκαν στον Παμπορίδη, αλλά δεν τον χτύπησαν σοβαρά και γρήγορα το έβαλαν στα πόδια. Όταν ήρθε η αστυνομία δεν υπήρχε πλέον κανείς και ο ρέφερι από το Κιλκίς προχώρησε σε καταγγελία. 

Φτάνοντας, εξάλλου, στο αυτοκίνητο του, διαπίστωσε πως τα τζάμια ήταν σπασμένα και "κάποιοι" είχαν χαράξει πάνω του τη λέξη «Άρης». 

Το επεισόδιο με τον Βασίλη Παμπορίδη ήρθε να προστεθεί στα υπόλοιπα των τελευταίων μηνών και είναι σαφές πλέον πως οι διαιτητές έχουν γίνει στόχος και κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Πηγή sport-fm Read more!

Κονέ: "Στην ΑΕΚ υπερεκτιμούν τους παίκτες"


Ο Παναγιώτης Κονέ έχει περάσει από την ΑΕΚ και γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα από μέσα. Ο διεθνής άσος θεωρεί πως στην Ενωση υπερεκτιμούν τους ποδοσφαιριστές και σε αυτό, όπως τονίζει ο ίδιος, έχουν ευθύνη οι δημοσιογράφοι. Επίσης μέσος της Μπρέσια μίλησε στο περιοδικό MAX για την Εθνική Ελλάδος και για το πρωτάθλημα της Super League.
Για την ΑΕΚ: «Θα πω κάτι που θα ενοχλήσει κάποιους. Στην ΑΕΚ υπερεκτιμούν τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ της ομάδας. Για αυτό δεν φταίνε οι φίλαθλοι. Φταίνε κυρίως οι δημοσιογράφοι. Οι φίλαθλοι θέλουν απλά να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλά, να κερδίζει. Οι δημοσιογράφοι υπερεκτιμούν τους παίκτες και κάνουν τον φίλαθλο να πιστέψει ότι ο τάδε παίκτης μπορεί να δώσει περισσότερα από όσα πραγματικά μπορεί».
Για το πρωτάθλημα: «Στην Ελλάδα θα το πάρει ο λιγότερο κακός. Οι ομάδες δεν έχουν προσφέρει το θέαμα που θέλουν οι φίλαθλοι. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ειδικά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί απλά να επωφεληθεί την κακή εμφάνιση των αντιπάλων του. Η ΑΕΚ έχει χάσει το παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μένει μόνο ο Παναθηναϊκός να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός κάνει συνέχεια γκέλες».
Για την Εθνική: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην εθνική. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Από την στιγμή που ξεκίνησα στο Καμπιονάτο και έπαιρνα συμμετοχές, περίμενα αυτή την κλήση και χαίρομαι που με κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είναι μια αρχή για μένα, είμαι νέο αίμα στην εθνική, οπότε προσπαθώ να πάρω χρόνο και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι σε αυτή την ομάδα. Είμαι καινούριος στην εθνική και δεν μπορώ να κρίνω τον Φάνη Γκέκα για τις πράξεις του. Ούτε γνωρίζω καταστάσεις, ούτε τι έχει προηγηθεί. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι πως όταν σε καλεί η εθνική ομάδα πρέπει να δίνεις το παρόν. Έτσι πιστεύω πως πρέπει να γίνεται με όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα».
Πηγή novasports
Read more!

Οκτώ μήνες έξω ο Ασένχο!

Οι... χειρότερες προβλέψεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν καθώς ο τερματοφύλακας της Μάλαγα, Σέρχιο Ασένχο, τραυματίστηκε στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι ως οκτώ μήνες!
Οκτώ μήνες έξω ο Ασένχο!

Οσκαρ ατυχίας για τον 21χρονο τερματοφύλακα αλλά και την Μάλαγα. Ο πορτιέρο που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο από την Ατλέτικο τραυματίστηκε στο 7' του αγώνα με την Σεβίλλη στο δεξί γόνατο, στο οποίο πέρυσι είχε κάνει επέμβαση και είχε μείνει εκτός για επτά μήνες. Ο Ασένχο αντικαταστάθηκε και την Δευτέρα (07/02) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το χειρότερο καθώς υπέστη «ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο», όπως ανακοινώθηκε από το κλαμπ της Ανδαλουσίας.
Πηγή gazzeta Read more!

Οπαδός της Σίτι δηλώνει ο Τέβες!

Οπαδός της Σίτι δηλώνει ο Τέβες!Τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να καθησυχάσει ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος με δήλωσή του στο επίσημο site του συλλόγου, τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους «Πολίτες».

Ο Αργεντινός άσος φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ τις τελευταίες μέρες, ενώ ο ίδιος φερόταν να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο:
«Κανείς δεν αγαπάει τη φανέλα αυτής της ομάδας περισσότερο από μένα. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα βλάψει την ομάδα για τίποτα στον κόσμο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας που να αγαπάει τη φανέλα αυτής της ομάδας περισσότερο από μένα. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι, βγάζοντας τον καλύτερό μου εαυτό.
Δεν μιλάω πολύ συχνά στον Τύπο.
Ό,τι έχω να πω, το λέω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι μία χαρά εδώ και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα», τόνισε ο Κάρλος Τέβες στην επίσημη ιστοσελίδα των «πολιτών», καθησυχάζοντας όλους τους φίλους του συλλόγου.
Πηγή gazzeta Read more!

Χωρίς ανάσα…

Χωρίς ανάσα…
Τέλος μπαίνει από σήμερα στους πανηγυρισμούς για τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στη βδομάδα επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ στις προπονήσεις. 

Μόνο υπέρ του Παναθηναϊκού δεν ήταν τα προγνωστικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού εκτός από τις απουσίες και το …momentum ήταν υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι μεν γηπεδούχοι είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ από την πρόκριση στο Κύπελλο ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που κουβαλούσαν τον ψυχοφθόρο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο 98’, για την ίδια διοργάνωση. Το γκολ του Νίνη όμως και η απόδοση συνολικά των παικτών του «τριφυλλιού» τον διατήρησαν στο κόλπο για το φετινό πρωτάθλημα, αφού στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές όλα μπορούν να γίνουν. 

Η ψυχολογία επέστρεψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά οι γιορτές και τα πανηγύρια κόβονται μαχαίρι από σήμερα. Η συνέχεια είναι επίσης δύσκολη για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ακολουθούν δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως με εννέα νίκες οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το ριπίτ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι. 

Πηγή sport-fm
Read more!

Δυσφορία στο λιμάνι για Μπιτσαξή

Δυσφορία στο λιμάνι για ΜπιτσαξήΈντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στον Ολυμπιακό οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» όφειλαν να καταδικάσουν επίσημα τα επεισόδια που έγιναν σε θέατρο την Παρασκευή. «Ο Ολυμπιακός όφειλε να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων στο θέατρο. Εκπορεύονται από όλες τις ομάδες φαινόμενα χουλιγκανισμού, πρέπει να απομακρυνθούν από τις ίδιες τις ομάδες αυτοί που προκαλούν επεισόδια», δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί εντελώς άστοχα όσα ανέφερε ο κ. Μπιτσαξής, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στη θεατρική παράσταση. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και επίσημη «απάντηση» του Ολυμπιακού στον Πάνο Μπιτσαξή.

Πηγή sport-fm  Read more!

Clopy paste by Chelsea

To… clopy paste πολλές φορές είναι χρήσιμο, όμως κάποιες άλλες σε κάνει εντελώς ρεζίλι. Το… δεύτερο έπαθαν και οι οπαδοί της Τσέλσι, προσπαθώντας ίσως να πικάρουν τους ομόλογούς τους της Λίβερπουλ.
Clopy paste by Chelsea

Αποφάσισαν να αντιγράψουν, φυσικά σε χρώμα μπλε, ένα από τα διάσημα αφιερωμένα στον Φερνάντο Τόρες πανό που κοσμούσαν το Άνφιλντ στα τριάμισι χρόνια παρουσίας του El Nino στo Μερσεϊσάιντ. Όμως τελικά την πάτησαν… Η αντιγραφή έγινε, ήταν πιστή 100% και αυτό ήταν το… ολέθριο σφάλμα.
Στο κάτω μέρος του κόκκινου πανό υπήρχε μια λεπτομέρεια, ένα σχέδιο, στο οποίο προφανώς δεν έδωσαν σημασία οι Λονδρέζοι και το μετέφεραν και στο δικό τους. Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά το ιερό σύμβολο της πόρτας του θρύλου της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι (Shankly gates), η οποία κοσμεί το Άνφιλντ δίπλα στο μνημείο για τα θύματα του Χίλσμπορο και στο πάνω μέρος της αναγράφεται το «ΥOU ‘LL NEVER WALK ALONE»! Mιλάμε, δηλαδή, για το σήμα κατατεθέν των ρεντς και… για γκάφα ολκής από τους οπαδούς της Τσέλσι, που πήγαν να κοροϊδέψουν τους αντιπάλους τους και την πάτησαν!
Πηγή gazzeta
Read more!

«Σκιές» στο Νιούκαστλ-Άρσεναλ!

Ισόπαλο 4-4 τελείωσε το ματς Νιούκαστλ - Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να προηγούνται 4-0! H διακύμανση του σκορ έχει κινήσει τις υποψίες της Ιντερπόλ για στημένο ματς, με τη συμμετοχή μάλιστα παίκτη της Άρσεναλ αλλά και του διαιτητή Φιλ Ντόουντ!
«Σκιές» στο Νιούκαστλ-Άρσεναλ!
Συγκεκριμένα το σάιτ Footanglais365 αναφέρει: «Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.

«Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ».

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο 4-4 παρότι η Άρσεναλ είχε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο ημίχρονο! Η Νιούκαστλ όμως κατάφερε να απαντήσει με ισάριθμα γκολ (τα δύο με πέναλτι του Μπάρτον) στην επανάληψη, όταν η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιαμπί.

Όσον αφορά τον Ροζίτσκι, μπήκε στην επανάληψη ως αλλαγή και μάλιστα ήταν ο θύτης του δεύτερου πέναλτι της Νιούκαστλ, ενώ ο άρχοντας της αναμέτρησης τα έκανε μαντάρα, αφού έδωσε δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ δεν άπεβαλε τον Νόλαν όταν έκανε κάτι ανάλογο με τον Ντιαμπί, στον τερματοφύλακα της Άρσεναλ Βόιτσεκ Σέζνι.
Πηγή gazzeta Read more!

Στο «σκαμνί» η ΑΕΚ

Το φάσμα της τιμωρίας της έδρας της για μία ή δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει η ΑΕΚ λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τη Δευτέρα 7/2, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, άσκησε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πειθαρχική δίωξη για επεισόδια «ευρείας κλίμακας», που είναι η χειρότερη μορφή επεισοδίων, αλλά με την ΑΕΚ να μην είναι υπότροπη. Κίνδυνος για κλειστές κερκίδες στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ! 
Στο «σκαμνί» η ΑΕΚ


Η Ένωση αναμένεται να κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, πιθανότατα εντός της εβδομάδας, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε θα ληφθεί η απόφαση (η Π.Ε. της ομοσπονδίας συνηθίζει να καθυστερεί), καθώς και το πότε θα τελεσιδικήσει (αφού σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα υποβάλει έφεση). 

Αν πάντως όλα κυλήσουν ομαλά όσον αφορά τους χρόνους και με δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί η έδρα της, τότε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απειλείται να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο ματς με τον Πανιώνιο (23η αγωνιστική), ενώ αν της επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή, δηλαδή δύο αγωνιστικές, τότε ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της και στο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2/3)! 

Τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν «ευρείας κλίμακας» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, διότι: α) χρειάστηκαν περαιτέρω αστυνομικά μέτρα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί αρχικά, β) υπήρξαν φθορές ξένης περιουσίας και, γ) υπήρξαν τραυματισμοί. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ “διότι τη 2α Φεβρουαρίου 2011 στην Αθήνα, όπου διεξήχθη η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ΠΑΕ «ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», φίλαθλοι της ΑΕΚ προκάλεσαν ευρείας κλίμακας επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου -Σταδίου Ο.Α.Κ.Α., η δε καταστολή αυτών απαίτησε επιχειρησιακά μέτρα της Αστυνομίας πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις παραπάνω ομάδες, κατά τη διάρκεια των συσκέψεων ασφαλείας, συνήθων αστυνομικών μέτρων, επιπλέον δε προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας και σοβαρές σωματικές βλάβες».

Πηγή sport-fm  Read more!

Ρονάλντο: "Νίκη και με Ολυμπιακό"

Η νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου με 2-1 από τα δύο γκολ του Νέτο περνάει από σήμερα στο χρονοντούλαπο εν όψει του νέου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ρονάλντο

Μία νίκη πάντως που ήταν πέρα για πέρα σημαντική δεδομένου ότι κράτησε τον Άρη σε απόσταση τριών βαθμών από τα πλέι οφ και την 5 θέση που συνεχίζει να βρίσκεται η Καβάλα.Από σήμερα ωστόσο ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του θα αρχίσουνε να ετοιμάσουνε τα πλάνα τους εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί ενώπιον των φιλάθλων τους.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν δύσκολο και περίπλοκο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο και καλό αντίπαλο με την ΑΕΚ να είναι μία καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές κυρίως από το κέντρο και μπροστά», σχολίασε ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Για την σημασία της νίκης σημείωσε: «Για μας ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στο σκορ και παρά το γεγονός ότι μετά ισοφαριστήκαμε, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Εξάλλου στο τέλος κανείς δεν θυμάται την εμφάνιση αν έπαιξες καλά ή άσχημα μένουν οι τρεις βαθμοί».Κι όσο για το ενδεχόμενο νίκης και το Σάββατο επί του Ολυμπιακού τόνισε: «Ελπίζω πως ναι αφού αυτό είναι που θέλουμε με το ηθικό της ομάδας να είναι πολύ καλό μετά την εκτός έδρας νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι η ΑΕΚ. Μεγάλος αντίπαλος όμως είναι και ο Ολυμπιακός ο οποίος πηγαίνει για να κερδίσει το πρωτάθλημα».Σχετικά με τον στόχο του Άρη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Super League και στο κυνήγι μίας θέσης στα πλέι οφ που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την νέα αγωνιστική περίοδo ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Άρη δήλωσε: «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον μεγαλύτερο βαθμό νικών για να μας οδηγήσουν στις θέσεις των πλέι οφ».Τέλος ο Γκιάρο εξέφρασε την σιγουριά του για βοήθεια από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν στην περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και από την επιστροφή των τραυματιών όπως ίσχυσε και στην δική του περίπτωση δίνοντας το παρών και πάλι σε θέση βασικού στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη.

Πηγή sport24

Read more!

Τα 7 καλά και κακά της μοίρας του

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο για 8η φορά φέτος με το αγαπημένο του 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, διατηρώντας το +7. Το Sport24.gr παρουσιάζει τα 7 καλά και κακά της... μοίρας των "ερυθρολεύκων".

Άλλη μια νίκη στο γκολ για τον Ολυμπιακό. Η 11η φετινή με ένα τέρμα διαφορά, όμως αυτό λίγη σημασία, αφού όπως δήλωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα αν το 1-0 ήταν κατά της ομάδας του. Το θέμα είναι οι τρεις βαθμοί και αυτά μετρούν στο τέλος.

Άλλωστε, το πρόβλημα για τους "ερυθρολεύκους" δεν είναι πως δημιουργούν μια φάση και γι' αυτό πετυχαίνουν ένα μονάχα γκολ, απλά πολλές φορές μοιάζουν ανίκανοι να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Απλώνουν όμορφα το παιχνίδι τους στο γήπεδο, φτάνουν με ευκολία και εντυπωσιακά κάποιες φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα χαλάνε στο τέλος.

Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο αρνητικό για τους Πειραιώτες, ούτε βέβαια το γεγονός πως πήραν ένα ακόμη τρίποντο είναι το μοναδικό θετικό. Συγκεντρωτικά, είδαμε 7 καλά και 7 άσχημα από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, το μεσημέρι της Κυριακής και θα σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω.

Το σημαντικό για την ομάδα του Λιμανιού, είναι πως έβγαλε και την 21η αγωνιστική με επιτυχία, έχει ακόμη μπροστά της 9 -κυριολεκτικά- τελικούς και είναι δεδομένο πως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τούμπα. Η νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αν πριν ήταν το ζητούμενο, τώρα είναι αυτοσκοπός.Καλή διαφορά το +7, αν όμως οι Πειραιώτες γκελάρουν στην Θεσσαλονίκη το επόμενο Σάββατο, τότε θα μπουν σε μπελάδες και θα πάνε στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" στο "Καραϊσκάκη", με πεσμένη ψυχολογία. Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός αργεί ακόμα όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι Πειραιώτες πρέπει να αφοσιωθούν αποκλειστικά και μόνο στον Άρη, που έχει γίνει ο κακός τους δαίμονας τα τελευταία χρόνια. Λέτε να δούμε την πρώτη ισοπαλία των "ερυθρολεύκων" στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Λιμάνι δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται!

Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή. Αν οι Πειραιωτές τα καταφέρουν τότε θα κάνουν φιέστα από τον Φλεβάρη, αν όχι τότε θα ξεκινήσουν τα.... πάρα πολύ δύσκολα.

Ας επιστρέψουμε όμως στην Κυριακή και στα όσα παρακολουθήσαμε στο "Γεώργιος Καραϊσκακης", αφού τα ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό έχουν ακόμη μέρες για να συζητηθούν και να αναλυθούν. Άλλωστε για να πας μπροστά, πρέπει να κοιτάς πίσω, έτσι ώστε να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να παίρνεις αυτοπεποίθηση από τα καλά σου. Ξεκινάμε λοιπόν με τα θετικά που έδειξαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Τα θετικά

Ο Πάρντο κερδίζει αυτοπεποίθηση και θαυμαστές

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμη περισσότερα έχουν ειπωθεί για τον Βελγοϊσπανό. Πως δεν έχει δείξει αν μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό, πως δεν έχει δεχθεί ακόμη πίεση από τους αντιπάλους και άλλα πολλά. Ο πορτιέρο των Πειραιωτών με δύο σημαντικές αποκρούσεις (μια σε κάθε ημίχρονο) κράτησε το μηδέν στην εστία του και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Στην δεύτερη περίπτωση η έξοδός του ήταν λίγο επικίνδυνη, αλλά του βγήκε σε καλό. Το σημαντικό είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις ο Βελγοϊσπανός κερδίζει εκτίμηση, μα πάνω απ' όλα αυτοπεποίθηση.

Με οδηγό τον... Δαυίδ

Άλλη μια αγωνιστική που ο Νταβίδ Φουστέρ είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αυτογκόλ του Αντεφέμι. Ο Ισπανός ανεβάζει τις μετοχές του παιχνίδι με το παιχνίδι και πλέον γίνεται από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Μπορεί αρχικά να αμφισβητήθηκε όσο λίγοι και να χαρακτηρίστηκε ως "νέος Όσκαρ", όμως οι καλές του εμφανίσεις και τα γκολ του που δίνουν νίκες, ανάγκασαν τον κόσμο να κάνει τ' όνομά του σύνθημα. Η δικαίωση άργησε αλλά τελικά ήρθε για τον Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Γάλλος που έχει τρελάνει τον Πειραιά

Το... γαλλικό κλειδί του Ολυμπιακού έκανε πάλι όλη την δουλειά στα χαφ της ομάδας. Ο Γάλλος γι' άλλη μια φορά, όλο το κέντρο των "ερυθρολεύκων" έδωσε πολλές μάχες και τις περισσότερες τις κέρδισε. Και δεν τα πήγε καλά μόνο ανασταλτικά, αφού μοίρασε 22 πάσες (τις περισσότερες μετά τον Ιμπαγάσα) θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.Όπως και να 'χει, ο Μοδέστο είναι Θεού δώρο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και συνολικά τον Ολυμπιακό, αφού από το πουθενά είναι από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά χαφ της ομάδας. Με την επιστροφή του Ντουντού, θα πάρει κάποιες ανάσες που χρειάζεται ο Γάλλος άσος.

Χολέμπας για όλες τις δουλειές

Άλλο ένα πολυεργαλείο σαν τον Μοδέστο είναι και ο Χοσέ Χολέμπας. Χρειάζεται λύση στο αριστερό άκρο της επίθεσης; Θα μπει ο Χολέμπας. Χρειάζεται ο Ολυμπιακός να κρατήσει το αποτέλεσμα; Θα μπει ο Χολέμπας. Χρειάζεται ανάσες ο Άλμπερτ Ριέρα; Θα μπει ο Χολέμπας; Χρειάζεται παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως την Κυριακή όπου ο Ραούλ Μπράβο έπαιξε στα μπακ; Και πάλι ο Χολέμπας θα είναι εκεί!

Τρέχει, δίνει μάχες στην άμυνα, βγαίνει πολλές φορές με αξιώσεις στην επίθεση, έχει καλό σουτ και καλή σέντρα. Ο λόγος για ποιον άλλον; Τον Χοσέ Χολέμπας. Αυτά τα... λίγα έκανε και κόντρα στην Skoda Ξάνθη και έδειξε πως είναι σπουδαία λύση για την αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού.

Ο Ριέρα επέστρεψε...

Ο Ριέρα επέστρεψε μετά την απουσία του στην Τούμπα και ήταν από τους πλέον κινητικούς παίκτες της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός άσος, μπορεί από αρκετούς να χαρακτηρίστηκε αρνητικός για κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, όμως ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις.

Αν δεν ήταν πουθενά και ήταν... φάντασμα, δεν θα έκανε κανένα λάθος. Λάθη άλλωστε κάνουν αυτοί που προσπαθούν και όχι όσοι... εξαφανίζονται μέσα σ' ένα ματς. Ο αριστεροπόδαρος άσος είχε τα περισσότερα γεμίσματα μετά τον Ιμπαγάσα (4/9) και έδειξε πως σιγά σιγά θα βρει τον εαυτό του και θα κάνει την διαφορά. Ο Ριέρα δεν πρόκειται να χαθεί...

Ο "τρομοκράτης" έτοιμος να σκοτώσει τους αντιπάλους

Μπήκε αλλαγή στο 75ο λεπτό στην θέση του Μάρκο Πάντελιτς και ήταν σαφώς καλύτερος. Για την ακρίβεια, κατάφερε να δείξει όσα δεν μπόρεσε ο Σέρβος στράικερ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς που αγωνίστηκε. Υπήρξαν 4-5 φορές που ήταν έτοιμος να βγει μόνος στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, όμως πότε ο Φετφατζίδης, πότε κάποιος άλλος, άργησαν να πασάρουν και δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Γαλλοαλγερινό να σκοράρει.Ακόμη και έτσι πάντως, ο "τρομοκράτης" βγήκε στην αντεπίθεση και δημιούργησε δύο φάσεις, όμως ούτε ο Ιμπαγάσα, ούτε ο Ριέρα τις μετέτρεψαν σε γκολ. Λίγο χρόνο θέλει ακόμη ο Τζιμπούρ και μόλις προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας, τότε θα ανοίξει τον λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο κόσμος και τα 21 παιδιά ήταν εκεί

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως το ματς ξεκινούσε την ώρα του Κυριακάτικου φαγητού (15:00), ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε γι΄άλλη μια φορά το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το φαληρικό γήπεδο είχε περίπου 25.000 κόσμο, μετά από έναν αποκλεισμό και σ' 'ένα ματς όπου τ' όνομα του αντιπάλου δεν... φόβιζε κι αυτό σίγουρα αποδεικνύει το μεγάλο δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.Τα περσινά ξινά σταφύλια ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν γίνει ένα με την ομάδα και όλοι μαζί είναι έτοιμοι για την επιστροφή στην κορυφή. Φυσικά και δεν ξεχνάμε το ένα λεπτό σιγής για τα 21 αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7, το πανό που αναρτήθηκε για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και το σύνθημα: "Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε", που σήκωσε το "Καραϊσκάκη" στο πόδι.

Τα αρνητικά

Ένα γκολ, με 20 τελικές

Έχει καταντήσει κουραστικό να γράφουμε μετά από κάθε παιχνίδι για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν λέει να λυθεί. Και δεν είναι θέμα προπονήσεων, προετοιμασίας ή ανικανότητας, αλλά σημαντικότερο ρόλο σίγουρα παίζει η τύχη. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η ατυχία! Πως γίνεται ο Ολυμπιακός να έχει και πάλι 20 τελικές και να σκόραρε μόλις μια φορά, ένας Θεός το ξέρει. Το θέμα όμως είναι να μάθουν το γιατί και οι παίκτες, προκειμένου να τον διορθώσουν.

Σίγουρα το γεγονός πως οι ομάδες κλείνονται όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό παίζει καθοριστικό ρόλο και σ' αυτό στάθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως αφού καταφέρνεις να φτιάχνεις φάσεις και δεν έχεις πρόβλημα στην δημιουργία, τότε είναι κρίμα να μην πετυχαίνεις και γκολ. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι πιο εύστοχοι, για να μην μπουν σε... περιπέτειες.

Τσάμπα 45 λεπτά

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, κόντρα στην Skoda Ξάνθη δεν είχαν δυνατό ξεκίνημα και δεν σκόραραν κάποιο γρήγορο γκολ. Ο Ισπανός προπονητής σωστά είπε πως η ομάδα του στο πρώτο μέρος είχε γρήγορο ρυθμό για να... τελειώνει την υπόθεση νίκη, όμως της έλειπε η σωστή ανάπτυξη και η φαντασία στο παιχνίδι.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να... χαραμίσουν ένα ημίχρονο και αν δεν έμπαινε το γκολ στο 45', τότε θα ψάχνονταν και θα είχαν την πίεση του χρόνου. Ομάδα που θέλει να "καθαρίσει" τον τίτλο, δεν επιτρέπεται να σπαταλά ημίχρονο και να παίζει με τον χρόνο.

Το διαζύγιο του Μάρκο με τα γκολ

Σκιά του καλού του εαυτού ήταν γι' άλλο ένα ματς ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος ήταν αργός, δεν φάνηκε καθόλου, δεν δημιούργησε ούτε μια φάση και τις περισσότερες πάσες που δεχόταν δεν κατάφερνε να τις προλάβει.Είναι φανερό πως ο στράικερ του Ολυμπιακού δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην του ρίξει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία, αφήνοντάς τον στον πάγκο. Ένα γκολ ίσως άλλαζε τα δεδομένα, καθώς του λείπει η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Αν ξεκινήσει να σκοράρει μετά δεν θα σταματά. Τώρα όμως δεν είναι μόνος. Έρχεται και ο κεφάτος Τζιμπούρ...

Όλο-φ και χειρότερα

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά από εκείνο στην Τούμπα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ, δεν θύμισε σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Σουηδός αμυντικός έκανε κάποια λάθη, με αποκορύφωμα την φάση στο 49' όπου έδωσε την ευκαιρία στον Σουάνη να σκοράρει, όμως ο Έλληνας επιθετικός την πέταξε στα σκουπίδια.Γενικότερα, ο 33χρονος σέντερ μπακ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όπως πέρσι και όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι φέτος ο ηγέτης της "ερυθρόλευκης" άμυνας. Κόντρα στην Skoda Ξάνθη, ο Αβραάμ έλειπε και ο Μέλμπεργκ ήταν μόνος και πιο... εκτεθειμένος.

Ο "ζογκλέρ"... εξαφανίστηκε

Όταν μπαίνει αλλαγή ξέρει να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, όταν όμως βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, τις περισσότερες φορές, είναι κάτω του μετρίου. Η -αγωνιστική- πτώση βέβαια του Ζαουάντ Ζαϊρί, δεν ήρθε στο ματς από την Ξάνθη, καθώς και στην Τούμπα ο Μαροκινός ήταν από τους χειρότερους.Να ξεκαθαρίσουμε πως ο άσος του Ολυμπιακού είχε πρόβλημα με την αναπνοή του, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα απανωτά λάθη και τις κακές επιλογές του Ζαϊρί κόντρα στην Ακριτική ομάδα.

Αναζητώντας τον... Μέσι

Είναι μια πραγματικότητα, πως έχουμε καιρό να απολαύσουμε τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, έμεινε για αρκετά παιχνίδια στον πάγκο και ακόμη δεν μοιάζει να βρίσκει τον εαυτό του.Ο Ερνέστο Βαλβέρδε του δίνει σιγά σιγά κάποιο χρόνο συμμετοχής, όμως ο "Φέτφα" δεν πατάει καλά και δεν έχει σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι ήταν και κόντρα στην Skoda Ξάνθη, όπου πολλές φορές καθυστερούσε να δώσει την μπάλα, να ανοίξει το παιχνίδι και γι' αυτό τ' όνομά του μπαίνει στην λίστα με τα αρνητικά.

Θα του ξαναλείψει ο Άλμπερτ

Όχι δεν είμαστε παρανοϊκή και βάζουμε τον Άλμπερτ Ριέρα και στα θετικά και στα αρνητικά. Ο Ισπανός δεν ήταν αρνητικός, το αρνητικό είναι το γεγονός πως κόντρα στην Skoda Ξάνθη συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.Ο 29χρονος άσος πάνω που βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό και τον καλό του εαυτό, θα πρέπει να λείψει από έναν ακόμη ματς. Και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται τον Άλμπερτ Ριέρα, έστω κι αν ορισμένοι τον κρίνουν αυστηρά λόγω των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για να αποκτηθεί. Ο Ισπανός είναι σημαντικός και απαραίτητος, έστω κι αν δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων του.

Πηγή sport24

Read more!

Παβλιουτσενκο: "Βαρέθηκα και φεύγω"!

Ο Ρομάν Παβλιουτσενκο φαίνεται πως κουράστηκε να κάθεται στον πάγκο της Τότεναμ και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Χάρι Ρεντναπ, τονίζοντας πως θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ λόγω του προπονητή του.
Παβλιτσένκο

Ο Ρώσος επιθετικός βρίσκεται στην Τότεναμ εδώ και δυόμιση χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα του βασικού γεγονός που τον έχει εξοργίσει!

Βέβαια ο 30χρονος άσος δεν έμεινε μόνο στις... γκριμάστες στον πάγκο, αλλά πέρασε στην επίθεση δηλώνοντας πως θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

"Δεν θέλω λεφτά, θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Παβλιουτσενκο και συνέχισε:

"Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ρέντναπ με κρατάει στον πάγκο. Δεν μου λέει τίποτα γιαυτό. Δεν θέλω να είμαι αλλαγή μετά από μία καλή εμφάνιση και ειδικά όταν έχω σκοράρει. Ειλικρινά έχω κουραστεί να περιμένω για μία ευκαιρία.Είχα έναν τραυματισμό όμως είμαι 100% έτοιμος για τα ματς με Μπόλτον και Μπλάκμπερν. Στις συνεντεύξεις του ο προπονητής λέει πως με θέλει στην ομάδα και πως δεν έχει σκοπό να με πουλήσει".

Στη συνέχεια πέταξε την.. βόμβα: "Ο μάνατζερ μου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο αλλά δεν αλλάζει κάτι. Θέλω να φύγω το καλοκαίρι, βαρέθηκα να περιμένω"!

Πηγή sport24

Read more!

Η καυτή "συνοδός" της Serie A!


"Είναι όλοι τους παντρεμένοι, αυτοί έρχονται σε επαφή μαζί μου, κάποιοι εξ αυτών έγιναν και φίλοι μου", τόνισε η εκρηκτική Ολιβέιρα στο πλατό της εκπομπής "Chiambretti Night", για να συνεχίσει:

"Τώρα πρόκειται να σταματήσω. Πολλές φορές έχω το δωμάτιό μου δίπλα σε αυτό του προπονητή, αλλά δεν έχω πλαγιάσει ποτέ με προπονητή!

Κάθε φορά που ένας παίκτης πηγαίνει μαζί μου, την επόμενη ημέρα σκοράρει. Έχω βρεθεί επίσης και με πολλούς ξένους παίκτες".

Σε ερώτηση για το γιατί προτιμούν αυτή αντί για πολύ νεαρότερες κοπέλες, η Βραζιλιάνα ιερόδουλη απάντησε ότι "με μένα βρίσκουν επαγγελματισμό", ενώ όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Πιέρο Κιαμπρέτι την... τσίγκλισε λιγάκι για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, χωρίς απαραίτητα να μαρτυρήσει ονόματα, ήταν αφοπλιστική:

"Μπορώ να πω τα χρώματα στις φανέλες τους, άσπρη, μαύρη, γαλάζια, κόκκινη..."

Να σημειωθεί ότι η Ολιβέιρα επιθυμεί τώρα να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, κάνοντας ποιοτικό κινηματογράφο (έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής στο Μιλάνο), έχοντας ήδη αρνηθεί προτάσεις που της έχουν γίνει για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ροζ περιεχομένου.

Πηγή sport24

Read more!

Μία κρύο, μία ζέστη!

Μία κρύο, μία ζέστη!
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κάνουν συχνά σκοτσέζικο ντους εξαιτίας της ομάδας τους, καθώς από εκεί που είναι στα ουράνια, προσγειώνονται απότομα στη γη. Το gazzetta.gr θυμίζει τα έξι φετινά «ζενίθ-ναδίρ» της Ένωσης.Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως δεν υπάρχει ΑΕΚ και εμείς θα προσθέταμε πως δεν υπάρχουν αυτά που κάνει η ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται από τα πανηγύρια κατευθείαν στο... ξενέρωμα, χωρίς να μπορέσει κάποιος να έχει τη γεύση της χαράς για περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ποδαρικό με Γιουρόπα, γκέλα με Αστέρα
Η «διπρόσωπη» Ένωση έχει πικράνει αρκετά τον κόσμο της από εκεί που τον είχε κάνει να τον αποθεώνει. Η αρχή έγινε για την Ευρώπη. Η ΑΕΚ στις 16 Σεπτεμβρίου φιλοξένησε τη Χάιντουκ στο ΟΑΚΑ για το Γιουρόπα Λιγκ και επικράτησε με 3-1, τρεις μέρες μετά ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο ίδιο γήπεδο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ιδανικό ντεμπούτο Χιμένεθ στη Θεσσαλονίκη, απούσα η ΑΕΚ στο Βέλγιο
Ένα μήνα αργότερα (17 Οκτώβρη), στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ενωσης πέρασε με «τεσσάρα» από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με 4-0. Δεν πέρασαν τέσσερις μέρες (21 Οκτωβρίου) και η ΑΕΚ χάνει με κάτω τα χέρια (3-0) από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τεσσάρα στη Λάρισα, αποκλεισμός από την Ευρώπη
Το επόμενο σκοτσέζικο ντους των «κιτρινόμαυρων» άργησε δύο μήνες. Στις 12 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ πετυχαίνει τέσσερα γκολ στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (4-0) και πάει με την ψυχολογία στα ύψη για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ρωσική ομάδα έρχεται στην Αθήνα με πολλούς αναπληρωματικούς καθώς είναι αδιάφορη, ενώ η Ένωση θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να προκριθεί. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-3 για τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης και τον «δικέφαλο» να μένει εκτός Ευρώπης.

Νίκη πρόκρισης στο Κύπελλο, τεσσάρα από τον Βόλο
Σίγουρα το πιο βάναυσο για τους φίλους της ΑΕΚ, ήταν αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και κρατάει την πρόκριση στα χέρια της μετά το 0-2 του ΟΑΚΑ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και το Σάββατο η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σύλλογος της Θεσσαλίας σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον «δικέφαλο» (0-4), ο οποίος γνώρισε μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία του.

Πανηγύρια και... κατήφεια
Το τελευταίο διπλό πρόσωπο των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε. Την Τετάρτη ήταν ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ να είναι αυτή τη φορά γηπεδούχος και κλήθηκε να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα (0-2). Η Ένωση προηγήθηκε νωρίς, αλλά οι «πράσινοι» γύρισαν το ματς σε 1-3 με τον Μίτσελ να πετυχαίνει γκολ από τη σέντρα στο 98' και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά τους πανηγυρισμούς ήρθε η κατήφεια έπειτα από την χθεσινή ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 1-2. Οι Θεσσαλονικείς είχαν να κερδίσουν στην Αθήνα από πέρσι (5 Ιανουαρίου 2010).
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Μόνο η Μπάγερν φταίει...»

«Μόνο η Μπάγερν φταίει...»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Κολωνία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Βαυαρών, Λουίς φαν Γκάαλ.Ο τεχνικός των Βαυαρών είδε την ομάδα του να προηγείται με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και από το 55' με ρεσιτάλ του Νοβάκοβιτς η Κολωνία πέτυχε τρία τέρματα, κερδίζοντας με
3-2 την Μπάγερν:

«Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία, καθώς όλοι μας οι ανταγωνιστές έχασαν, αν εξαιρέσουμε το Ανόβερο. Για μία ακόμη φορά κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν απίστευτο», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και στη συνέχεια τόνισε:

«Είναι η τέταρτη ή πέμπτη φορά που χάνουμε μέσα από τα χέρια μας ένα ματς. Είχαμε τον έλεγχο, σκοράραμε δύο φορές και αυτό φυσιολογικά θα ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Μετά το 3-2 προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά ήταν αργά. Μόνο εμείς φταίμε για ό,τι έγινε».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κόκκινο το ντεμπούτο Τόρες!

Κόκκινο το ντεμπούτο Τόρες! (photos)
Η πρώτη εμφάνιση του Τόρες με τη φανέλα της Τσέλσι ήταν καταστροφική για τους «μπλε»! Ο Ισπανός είδε την πρώην του ομάδα, τη Λίβερπουλ, να κερδίζει 1-0 στο Λονδίνο με γκολ του εντυπωσιακού Μεϊρέλες!Ο Κάρλο Αντσελότι δεν δίστασε να ξεκινήσει και τα τρία «όπλα» της επιθετικής του γραμμής, τους Ντρογκμπά, Τόρες, Ανελκά, όμως ήταν φανερό πως το συγκεκριμένο σχήμα δεν μπορούσε να λειτουργήσει για την Τσέλσι. Ο Ισπανός, πάντως, ήταν αυτός που είχε τη σημαντικότερη στιγμή για τους πρωταθλητές, όταν στο 32’ ήταν έτοιμος να «σκοτώσει» τον Ρέινα, αλλά το τάκλιν του Κάραχερ την τελευταία στιγμή έσωσε τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Νταλγκλίς ήταν πολύ πιο οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτήν ανήκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 37’ ο Μάξι Ροντρίγκεζ από τα δύο μέτρα και με τον Τσεχ εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Το παιχνίδι πήγαινε όπως ήθελε η Λίβερπουλ ,που ήταν άριστα στημένη στην άμυνα και προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Και το κατάφερε στο 69’, τρία λεπτά μετά την έξοδο του Τόρες! Ο Τζέραρντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσεχ και ο Ιβάνοβιτς δεν συνεννοήθηκαν (οι δυο τους είχαν ανταλλάξει και... γαλλικά σε παρόμοια φάση στο πρώτο μέρος) και η μπάλα στρώθηκε στον Μεϊρέλες που έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη φάση, το προβάδισμα της Λίβερπουλ παρέμεινε μέχρι τέλους και έτσι η ομάδα του Νταλγκλίς έδωσε την κατάλληλη απάντηση στη φυγή του Τόρες, με τον έμπειρο τεχνικό να μη χρησιμοποιεί μάλιστα ούτε τον Σουάρες (έκανε παρέα με τον Κυργιάκο στον πάγκο), ούτε βέβαια τον Κάρολ που είναι τραυματίας. Η Τσέλσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Γιουνάιτεντ και πλέον το πρωτάθλημα μοιάζει πολύ μακρινός στόχος, την ώρα που η Λίβερπουλ μπήκε για τα καλά, ακόμα και στο κόλπο του Champions League!

Διπλό ανάσα για Μπέρμιγχαμ
Η ανεβασμένη Γουέστ Χαμ ήταν το φαβορί απέναντι στην Μπέρμιγχαμ στη μάχη της ουράς, όμως η ομάδα του ΜακΛις έφυγε από το Λονδίνο με ένα σημαντικό τρίποντο. Σκόρερ ο Ζίγκιτς στο 65’, με τον Σέρβο να απομακρύνει την Μπέρμιγχαμ τρεις βαθμούς πάνω από τη Ζώνη, την ώρα που η Γουέστ Χαμ επέστρεψε στην τελευταία θέση μαζί με τη Γουλβς.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο (05/02)

Στόουκ - Σάντερλαντ 3-2
(32' Κάριου, 83', 90+2' Χουτ - 3' Ρίτσαρντσον, 48' Τζίαν)

Άστον Βίλα - Φούλαμ 2-2
(13' Πάντσιλ αυτ., 72' Γουόκερ - 52' Τζόνσον, 78' Ντέμπσεϊ)

Έβερτον - Μπλάκπουλ 5-3
(20', 47', 76', 84' Σαχά, 80' Μπέκφορντ - 37' Μπαπτίστ, 62' Πανκίον, 64' Άνταμ)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ 3-0
(17' πεν., 22', 39' πεν. Τέβες)

Νιούκαστλ - Άρσεναλ 4-4
(69' πεν., 83' πέν. Μπάρτον, 75' Μπεστ, 88' Τιοτέ - 3' Γουόλκοτ, 4' Ντζουρού, 10', 26' Φαν Πέρσι)

Γουίγκαν - Μπλάκμπερν 4-3
(35', 56' ΜακΚάρθι, 50' Ρονταγέγκα, 65' πεν. Γουότσον - 23' Ρόμπερτς, 58' Σαμπά, 81' πέν. Νταν)

Τότεναμ - Μπόλτον 2-1
(6' πέν. Φαν ντερ Φάαρτ, 90+1' Κράνιτσαρ - 55' Στάριτζ)

Γουλβς - Μάντσεστερ Γ. 2-1
(10' Εκολόμπι, 40' Ντόιλ - 3' Νάνι)

Κυριακή (06/02)

Γουέστ Χαμ - Μπέρμιγχαμ 0-1 (65' Ζϊγκιτς)
Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-1 (69' Μεϊρέλες)

Η βαθμολογία
(σε 26 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Γ. 54 -25 αγ.
2. Άρσεναλ 50 -25 αγ.
3. Μάντσεστερ Σίτι 49
4. Τσέλσι 44 -25 αγ.
5. Τότεναμ 44 -25 αγ.
6. Λίβερπουλ 38
7. Σάντερλαντ 37
8. Μπόλτον 33
9. Στόουκ 33 -25 αγ.
10. Νιούκαστλ 31 -25 αγ.
11. Μπλάκμπερν 31
12. Φούλαμ 30
13. Έβερτον 30 -25 αγ.
14. Άστον Βίλα 29
15. Μπλάκπουλ 28 -25 αγ.
16. Μπέρμιγχαμ 27 -24 αγ.
17. Γουέστ Μπρομ 26 -25 αγ.
18. Γουίγκαν 26
19. Γουέστ Χαμ 24
20. Γουλβς 24 -25 αγ.

Επόμενη αγωνιστική

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ - Γουλβς
Μπέρμιγχαμ - Στόουκ
Μπλάκμπερν - Νιούκαστλ
Μπλάκπουλ - Άστον Βίλα
Λίβερπουλ - Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ - Τότεναμ
Μπόλτον - Έβερτον
Φούλαμ - Τσέλσι

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μπουρούσης: «Mε όπλο την άμυνα»

Μπουρούσης: «Mε όπλο την άμυνα»
Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στην Α1, καθώς επικράτησε άνετα του Πανιωνίου, με τον Γιάννη Μπουρούση να εστιάζει στην απαιτούμενη καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων», εν όψει της δύσκολης αγωνιστικής συνέχειας.«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάναμε κάποια πράγματα για να πάρουμε τη διαφορά και να παίξουμε όπως ήθελε ο προπονητής μας. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προχωράμε» τόνισε αρχικά ο διεθνής σέντερ.

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Σε όλα τα παιχνίδια, αν δεν παίξεις άμυνα, δεν πρόκειται να κερδίσεις. Ό,τι παιχνίδι να είναι αυτό και με οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν και παιχνίδια που δεν θα παίζουμε καλά στην άμυνα, αλλά πρέπει να τα κερδίζουμε.

Αυτό έχει γίνει 2-3 φορές στο παρελθόν, αλλά έχουμε καταφέρει να πάρουμε την νίκη. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Έχουμε πρώτα τον ΠΑΟΚ, ένα ματς για το πρωτάθλημα και μετά τη Βαλένθια. Σίγουρα πάμε για την νίκη. Όμως θέλουμε να παίξουμε καλά και βλέπουμε. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ μακριά ακόμη. Απέχει σχεδόν δύο εβδομάδες».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μήνυμα Σέζαρ προς Μίλαν

Μήνυμα Σέζαρ προς Μίλαν
Ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Ζούλιο Σέζαρ, μίλησε μετά την επική νίκη, 5-3 επί της Ρόμα, για τις αλλαγές προς το καλύτερο που έγιναν στην ομάδα τον τελευταίο μήνα, ενώ προειδοποίησε τη Μίλαν.

Η Ίντερ έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της από την ημέρα που ανέλαβε ο Λεονάρντο τα ηνία, μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ, μπαίνοντας ξανά στην κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη επί της Ρόμα με 5-3 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο γκολκίπερ των «νερατζούρι» μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το παιχνίδι που παίξαμε απόψε, έχουμε στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις ομάδες που είναι μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος που έκανα ό,τι έπρεπε από τη μεριά μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τις αποκρούσεις μου. Μέσα σε ένα μήνα όλα έχουν αλλάξει. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων μας. Η Μίλαν πρέπει να ανησυχεί. Έχω υπάρξει στην κορυφή της βαθμολογίας παλαιότερα και να χάνεις βαθμούς από αυτούς που είναι χαμηλότερα δεν είναι καλό».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τα αποκαλυπτήρια για Πικέ-Σακίρα

Τα αποκαλυπτήρια για Πικέ-Σακίρα
Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, αλλά η πρώτη φωτογραφία του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα είναι γεγονός. Στη δημοσιότητα ήρθε φωτογραφικό υλικό που δείχνει το διάσημο ζευγάρι να διασκεδάζει μαζί, επιβεβαιώνοντας επιτέλους ότι εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί.Η πιο αναμενόμενη φωτογραφία της showbiz ήρθε στη δημοσιότητα. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ζευγάρι με τη διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ο Ισπανός αμυντικός ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία στην οποία διασκεδάζει μαζί με τη Σακίρα, αλλά και τον συμπαίκτη του Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος διατηρεί δεσμό με το νεαρό μοντέλο Μαλένα Κόστα.

Ο Πικέ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία, αφού είχε κουραστεί να βλέπει όλη την ημέρα τους paparazzi να την έχουν στήσει έξω από την οικία του στη Βαρκελώνη, για να μπορέσουν να τον βγάλουν μία φωτογραφία με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Μάλιστα, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Γκουαρντιόλα, είχε ζητήσει από τον 24χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή να λύσει όσο γίνεται πιο σύντομα το συγκεκριμένο θέμα, αφού οι paparazzi ακολουθούσαν κατά πόδας την Μπαρτσελόνα όπου αυτή αγωνιζόταν μήπως και πετύχουν λαβράκι.

Έτσι, ο Πικέ ανάρτησε τη φωτογραφία και τώρα ελπίζει ότι θα τον αφήσουν ήσυχο στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του, αλλά και να χαρεί τον έρωτά του με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Σακίρα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που εργάζονται σε lifestyle περιοδικά, μία τέτοια φωτογραφία μπορεί να πληρωθεί μέχρι και 150.000 ευρώ!
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Από ήρωας... χασογκόλης! *ΒΙΝΤΕΟ*

Από ήρωας... χασογκόλης! (videos)
Το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας ο Μάξι Ροντρίγκες είχε σημειώσει ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία των Μουντιάλ. Την Κυριακή όμως, απέναντι στην Τσέλσι ο Αργεντινός άσος έχασε ένα από τα πιο σίγουρα γκολ της καριέρας του!

Παρακολουθήστε την απίστευτη ευκαιρία του Αργεντινού, αλλά και το τρομερό γκολ που είχε σημειώσει το 2006 απέναντι στο Μεξικό.

http://www.youtube.com/watch?v=6ak9BXlwa1c&feature=player_embedded

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Κόψτε τα τιτικίστικα, έρχεται ο Παναθηναϊκός!»

 «Κόψτε τα τιτικίστικα, έρχεται ο Παναθηναϊκός!»
O Nίκος Αλέφαντος τα... λέει «μαγικά» για ακόμα μία φορά και προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, μια και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον αλλαγμένος και επικίνδυνος!• «Σαν υλικό και σαν ομάδα δεν χωράει συζήτηση ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τις άλλες στο πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον από ομάδες σαν την Ξάνθη και μάλιστα μέσα στο Καραϊσκάκη. Όμως ο Ολυμπιακός περνάει ψιλοκρίση. Έχει καιρό να βγάλει καλό 90λεπτο. Κάποιες σημαντικές μονάδες του είναι πεσμένες, αλλά και σαν ομάδα δεν τρέχει όπως έτρεχε.

• Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Ραούλ Μπράβο σε θέση σέντερ μπακ! Και ο Μέλμπεργκ καλός ήταν, αλλά ειδικά ο Ραούλ Μπράβο μου άρεσε, τον Σουάνη που είναι επικίνδυνος τον έσβησε, τον εξαφάνισε. Με παλικαριά, με ταχύτητα, έβγαζε και την μπάλα από πίσω.

Ο Τοροσίδης δεν είναι ο γνωστός Τοροσίδης. Προβλέψιμος, εκβίασε προσπάθειες, δεν του βγήκαν. Ο Χολέμπας όταν τον βάζει μπροστά με χαλάει, αλλά σαν αριστερό μπακ δεν με χαλάει. Είναι γυμνασμένος, εργάτης, βέβαια περάσανε δεκάδες Χολέμπες στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Τα χαφ ήταν πάλι λειψά. Ο Ιμπαγάσα δεν είχε δυνάμεις, βάδιζε μπορώ να πω. Ο δε Μοντέστο κατ’ ανάγκη παίζει σε αυτή τη θέση. Ο Φουστέρ από αυτούς ήταν καλύτερος διότι τρέχει, έχει κίνηση, έβαλε και το γκολ. Όμως γι’ αυτή τη θέση θέλω άλλο παίκτη εγώ στον Ολυμπιακό που ονειρεύομαι. Καλύτερα να πήγαινε ο Φουστέρ πιο πίσω, εκεί που παίζει τώρα ο Ιμπαγάσα, και να έπαιζε χαφάρα στη θέση του Φουστέρ μπροστά. Μία χαφάρα που θα έχει ντρίμπλα και διείσδυση, τέτοιο παίκτη θέλω εκεί. Θες χαφάρα και στη θέση του Μοντέστο. Τα χαφ μας έχω πει ότι δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ και ότι στα δύσκολα θα έχουν πρόβλημα, τα είδαμε στον ΠΑΟΚ τι έπαθαν…

Ο Ζαϊρί ήταν ανύπαρκτος αυτή τη φορά, δεν πέρασε μία φάση, έκανε λάθη, ήταν και βαρύς, τον άφηναν τρία μέτρα πίσω. Έχεις δει… πάπια να ξεκινάει να τρέξει; Κουνάει τη μέση δεξιά-αριστερά, έπρεπε να ‘χει μία… μανιβέλα πίσω του χθες να του τη στρίψεις για να ξεκινήσει!

• Ο Ριέρα κάτι πήγε να κάνει, αλλά λίγα πράγματα, δεν δικαιολογεί τα λεφτά του. Κοντεύει να φύγει η σεζόν και ακόμα δεν μπορείς να τον πεις «μεγάλο παίκτη». Έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες; Με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη παίζεις. Δείξε.

Έτσι τα βλέπω εγώ ως Αλέφαντος και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι που βγαίνουν και μιλάνε. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα ίδια παραμύθια έλεγαν στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, ότι έχουν το καλύτερο υλικό όλων των εποχών και κάτι τέτοια. Με αποτέλεσμα να πάθουν της αλεπούς το θάνατο στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα.

Να σας πω τώρα και για το ματς του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Καταρχήν, για τον Βιεϊρίνια. Είχα βγει στο «ΦΩΣ» καιρό πριν, δεν είχε κάνει ακόμα τα μεγάλα του γκολ, και είχα πει «πάρτε αυτόν τον παίκτη να ησυχάσουμε, αυτός είναι ο αντι-Γκαλέτι»! Τρομερός παίκτης. Πολύ καλύτερα να πήγαιναν εκεί τα λεφτά αντί για τον Ριέρα. Κάντε προσπάθεια το καλοκαίρι να τον πάρουμε. Θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας απ’ τα δεξιά για χρόνια. Και δεξιά παίζει και αριστερά παίζει και πίσω από τον επιθετικό θα τον έβαζα!

Να προσέξει ο Ολυμπιακός μην έχουμε και άλλη αποτυχία σε ντέρμπι τώρα στο Χαριλάου, γιατί μετά θα έρθει ο Παναθηναϊκός να τα παίξει όλα για όλα στο Καραϊσκάκη. Κι έχουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έπειτα ο οποίος είναι καλή ομάδα, δεμένη ομάδα, κι όταν παίζει με τον Ολυμπιακό σκυλιάζει. Το πρωτάθλημα δεν πιστεύω ότι θα το χάσουμε, εμείς θα το πάρουμε, αλλά καλό είναι να κόψουν τα Τιτικίστικα».

Διαβάστε όλη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου μόνο στο katimagiko.gr!
Read more!

Εκτός δύο μήνες ο Καρνέζης

Εκτός δύο μήνες ο Καρνέζης
Ο Ορέστης Καρνέζης έκανε ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί πλήρη ρήξη του εκφυτικού τένοντα του δεξιού ορθού μηριαίου και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Νέος τραυματισμός σοκ για τον Παναθηναϊκός, καθώς ο αναπληρωματικός του τερματοφύλακας Ορέστης Καρνέζης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι με οχτώ εβδομάδες. Έτσι, οι «πράσινοι» μετά και την παραχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντες ως δανεικού στον Πανσερραϊκού, έμειναν με δεύτερο πορτιέρο τον νεαρό Καπίνο από την Golden Team.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ορέστης Καρνέζης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πλήρη ρήξη του εκφυτικού τένοντα του δεξιού ορθού μηριαίου. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 6 με 8 εβδομάδες».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Από Τρίτη τα... μαγικά! *ΒΙΝΤΕΟ*

Από Τρίτη τα... μαγικά! (video)
Tην Τρίτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό ο Αρτούρ Μαΐα, ο οποίος αν πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την αξία του, θα αποκτηθεί.Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει την τεχνική κατάρτιση και τις εμπνεύσεις για να κάνει καριέρα σε μεγάλο κλαμπ.
Μένει να δούμε αν ο Μαΐα θα δείξει το ταλέντο του στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Προς το παρόν, σας παραθέτουμε ένα video με τα... μαγικά του Μαΐα!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q3vjdKuLhkA

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...