ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Clopy paste by Chelsea

To… clopy paste πολλές φορές είναι χρήσιμο, όμως κάποιες άλλες σε κάνει εντελώς ρεζίλι. Το… δεύτερο έπαθαν και οι οπαδοί της Τσέλσι, προσπαθώντας ίσως να πικάρουν τους ομόλογούς τους της Λίβερπουλ.
Clopy paste by Chelsea

Αποφάσισαν να αντιγράψουν, φυσικά σε χρώμα μπλε, ένα από τα διάσημα αφιερωμένα στον Φερνάντο Τόρες πανό που κοσμούσαν το Άνφιλντ στα τριάμισι χρόνια παρουσίας του El Nino στo Μερσεϊσάιντ. Όμως τελικά την πάτησαν… Η αντιγραφή έγινε, ήταν πιστή 100% και αυτό ήταν το… ολέθριο σφάλμα.
Στο κάτω μέρος του κόκκινου πανό υπήρχε μια λεπτομέρεια, ένα σχέδιο, στο οποίο προφανώς δεν έδωσαν σημασία οι Λονδρέζοι και το μετέφεραν και στο δικό τους. Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά το ιερό σύμβολο της πόρτας του θρύλου της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι (Shankly gates), η οποία κοσμεί το Άνφιλντ δίπλα στο μνημείο για τα θύματα του Χίλσμπορο και στο πάνω μέρος της αναγράφεται το «ΥOU ‘LL NEVER WALK ALONE»! Mιλάμε, δηλαδή, για το σήμα κατατεθέν των ρεντς και… για γκάφα ολκής από τους οπαδούς της Τσέλσι, που πήγαν να κοροϊδέψουν τους αντιπάλους τους και την πάτησαν!
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...