ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μπουρούσης: «Mε όπλο την άμυνα»

Μπουρούσης: «Mε όπλο την άμυνα»
Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στην Α1, καθώς επικράτησε άνετα του Πανιωνίου, με τον Γιάννη Μπουρούση να εστιάζει στην απαιτούμενη καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων», εν όψει της δύσκολης αγωνιστικής συνέχειας.«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάναμε κάποια πράγματα για να πάρουμε τη διαφορά και να παίξουμε όπως ήθελε ο προπονητής μας. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προχωράμε» τόνισε αρχικά ο διεθνής σέντερ.

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Σε όλα τα παιχνίδια, αν δεν παίξεις άμυνα, δεν πρόκειται να κερδίσεις. Ό,τι παιχνίδι να είναι αυτό και με οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν και παιχνίδια που δεν θα παίζουμε καλά στην άμυνα, αλλά πρέπει να τα κερδίζουμε.

Αυτό έχει γίνει 2-3 φορές στο παρελθόν, αλλά έχουμε καταφέρει να πάρουμε την νίκη. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Έχουμε πρώτα τον ΠΑΟΚ, ένα ματς για το πρωτάθλημα και μετά τη Βαλένθια. Σίγουρα πάμε για την νίκη. Όμως θέλουμε να παίξουμε καλά και βλέπουμε. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ μακριά ακόμη. Απέχει σχεδόν δύο εβδομάδες».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...