ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μία κρύο, μία ζέστη!

Μία κρύο, μία ζέστη!
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κάνουν συχνά σκοτσέζικο ντους εξαιτίας της ομάδας τους, καθώς από εκεί που είναι στα ουράνια, προσγειώνονται απότομα στη γη. Το gazzetta.gr θυμίζει τα έξι φετινά «ζενίθ-ναδίρ» της Ένωσης.Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως δεν υπάρχει ΑΕΚ και εμείς θα προσθέταμε πως δεν υπάρχουν αυτά που κάνει η ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται από τα πανηγύρια κατευθείαν στο... ξενέρωμα, χωρίς να μπορέσει κάποιος να έχει τη γεύση της χαράς για περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ποδαρικό με Γιουρόπα, γκέλα με Αστέρα
Η «διπρόσωπη» Ένωση έχει πικράνει αρκετά τον κόσμο της από εκεί που τον είχε κάνει να τον αποθεώνει. Η αρχή έγινε για την Ευρώπη. Η ΑΕΚ στις 16 Σεπτεμβρίου φιλοξένησε τη Χάιντουκ στο ΟΑΚΑ για το Γιουρόπα Λιγκ και επικράτησε με 3-1, τρεις μέρες μετά ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο ίδιο γήπεδο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ιδανικό ντεμπούτο Χιμένεθ στη Θεσσαλονίκη, απούσα η ΑΕΚ στο Βέλγιο
Ένα μήνα αργότερα (17 Οκτώβρη), στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ενωσης πέρασε με «τεσσάρα» από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με 4-0. Δεν πέρασαν τέσσερις μέρες (21 Οκτωβρίου) και η ΑΕΚ χάνει με κάτω τα χέρια (3-0) από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τεσσάρα στη Λάρισα, αποκλεισμός από την Ευρώπη
Το επόμενο σκοτσέζικο ντους των «κιτρινόμαυρων» άργησε δύο μήνες. Στις 12 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ πετυχαίνει τέσσερα γκολ στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (4-0) και πάει με την ψυχολογία στα ύψη για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ρωσική ομάδα έρχεται στην Αθήνα με πολλούς αναπληρωματικούς καθώς είναι αδιάφορη, ενώ η Ένωση θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να προκριθεί. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-3 για τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης και τον «δικέφαλο» να μένει εκτός Ευρώπης.

Νίκη πρόκρισης στο Κύπελλο, τεσσάρα από τον Βόλο
Σίγουρα το πιο βάναυσο για τους φίλους της ΑΕΚ, ήταν αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και κρατάει την πρόκριση στα χέρια της μετά το 0-2 του ΟΑΚΑ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και το Σάββατο η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σύλλογος της Θεσσαλίας σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον «δικέφαλο» (0-4), ο οποίος γνώρισε μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία του.

Πανηγύρια και... κατήφεια
Το τελευταίο διπλό πρόσωπο των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε. Την Τετάρτη ήταν ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ να είναι αυτή τη φορά γηπεδούχος και κλήθηκε να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα (0-2). Η Ένωση προηγήθηκε νωρίς, αλλά οι «πράσινοι» γύρισαν το ματς σε 1-3 με τον Μίτσελ να πετυχαίνει γκολ από τη σέντρα στο 98' και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά τους πανηγυρισμούς ήρθε η κατήφεια έπειτα από την χθεσινή ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 1-2. Οι Θεσσαλονικείς είχαν να κερδίσουν στην Αθήνα από πέρσι (5 Ιανουαρίου 2010).
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...