ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς ανάσα…

Χωρίς ανάσα…
Τέλος μπαίνει από σήμερα στους πανηγυρισμούς για τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στη βδομάδα επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ στις προπονήσεις. 

Μόνο υπέρ του Παναθηναϊκού δεν ήταν τα προγνωστικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού εκτός από τις απουσίες και το …momentum ήταν υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι μεν γηπεδούχοι είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ από την πρόκριση στο Κύπελλο ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που κουβαλούσαν τον ψυχοφθόρο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο 98’, για την ίδια διοργάνωση. Το γκολ του Νίνη όμως και η απόδοση συνολικά των παικτών του «τριφυλλιού» τον διατήρησαν στο κόλπο για το φετινό πρωτάθλημα, αφού στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές όλα μπορούν να γίνουν. 

Η ψυχολογία επέστρεψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά οι γιορτές και τα πανηγύρια κόβονται μαχαίρι από σήμερα. Η συνέχεια είναι επίσης δύσκολη για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ακολουθούν δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως με εννέα νίκες οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το ριπίτ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...