ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Την «έπεσαν» και στον Παμπορίδη

Την «έπεσαν» και στον Παμπορίδη
Μετά το φετινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είχε δεχθεί απειλές και είχε παρέμβει –τύποις- ο εισαγγελέας. Τώρα ήρθε η… δική του ώρα (μετά από τα πολλά φετινά κρούσματα) να νιώσει στο πετσί του τι εστί καφριλίκι. Ο λόγος για τον διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη που δέχτηκε επίθεση μετά από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Κιλκίς (χωρίς να τραυματιστεί), ενώ του έσπασαν και το αυτοκίνητο. Όλες οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα αναφέρουν πως οι δράστες ήταν οπαδοί του Άρη! 

Ο διεθνής ρέφερι σφύριζε την αναμέτρηση Απόλλων Πευκοδάσους-Απόλλων Μαυρονερίου, όταν από την κερκίδα είχαν ήδη αρχίσει να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ορισμένοι από τους οπαδούς που τα είχαν βάλει μαζί του φορούσαν κασκόλ του Άρη, ενώ άλλοι φορούσαν φανέλες του Κόκε και του Λαζαρίδη. 

Όταν το ματς τελείωσε, οι γνωστοί ανεγκέφαλοι που τους βρίσκεις σε κάθε γήπεδο και σε όλες τις ομάδες, επιτέθηκαν στον Παμπορίδη, αλλά δεν τον χτύπησαν σοβαρά και γρήγορα το έβαλαν στα πόδια. Όταν ήρθε η αστυνομία δεν υπήρχε πλέον κανείς και ο ρέφερι από το Κιλκίς προχώρησε σε καταγγελία. 

Φτάνοντας, εξάλλου, στο αυτοκίνητο του, διαπίστωσε πως τα τζάμια ήταν σπασμένα και "κάποιοι" είχαν χαράξει πάνω του τη λέξη «Άρης». 

Το επεισόδιο με τον Βασίλη Παμπορίδη ήρθε να προστεθεί στα υπόλοιπα των τελευταίων μηνών και είναι σαφές πλέον πως οι διαιτητές έχουν γίνει στόχος και κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...