ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Γκενκ-ογλου;

Γκενκ-ογλου;
Έναν φίλο… απ’ τα παλιά δεν αποκλείεται να συναντήσει ο Ντάνιελ Τόζερ στην Γκενκ! 
Τρία χρόνια μετά την πώληση του Ούγγρου στον βελγικό σύλλογο (αντί ποσού που πλησίαζε το 1,5 εκατ. ευρώ), ο τελευταίος βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο της απόκτησης και του Σάββα Γκέντσογλου! 

Το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Βελγίου βλέπουν ως ενδιαφέρουσα «επένδυση» τον 21χρονο χαφ -σε συνδυασμό με τη διάθεση της «Ένωσης» να συζητήσει κάθε πρόταση που φτάνει για ποδοσφαιριστή της (πόσω μάλλον για έναν τέτοιο που δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Χιμένεθ) έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. 

Παρόλο, λοιπόν, που η ΑΕΚ διαρρέει πως ξεκίνησε σ’ αυτές από αρκετά υψηλό σημείο (ένα ποσό που θα πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ) θεωρείται πολύ πιθανό ότι εφόσον δεχθεί μια πρόταση της Γκενκ που θα φτάνει κάτι παραπάνω από τα μισά, θα της στείλει σε… συσκευασία δώρου τον νεαρό χαφ (δημιουργώντας έτσι απόθεμα για να κινηθεί σε άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες όπως του Μίτσελ). 

Πηγή sport-fm
Read more!

Παράκληση στον Μόντριτς

Παράκληση στον Μόντριτς
Λίγη υπομονή μόνο. Αυτό είναι που ζητά από τον Λούκα Μόντριτς ο Χάρι Ρέντναπ. Λίγη υπομονή στην Τότεναμ να δει πόσο δυνατά θα είναι τη νέα σεζόν τα «σπιρούνια» και να κατανοήσει τη δυναμική της ομάδας.
 

Ο Κροάτης μέσος θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις αντιδράσεις της διοίκησης. Οι δύο προτάσεις της Τσέλσι απορρίφθηκαν και το ίδιο και το αίτημά του για μεταγραφή. Ο Άγγλος τεχνικός πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τον έχρισε αρχηγό στο τελευταίο φιλικό της Τότεναμ, τόνισε δημόσια την αναγκαιότητα της παραμονής του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και του ζήτησε μόνο μία… χάρη: 

«Κατανοώ πως νιώθει ο Λούκα. Όταν κάποιος σου προτείνει να σου τριπλασιάσει τις αποδοχές και όταν μάλιστα είναι ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Τσέλσι είναι λογικό να σε βάζει σε πειρασμούς. Όλοι θέλουν τον παίκτη. Ρωτήσετε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ακόμη και στην Μπαρτσελόνα θα έπαιζε. Ο Λούκα θέλει τίτλους. Είναι φιλόδοξος και το ίδιο φιλόδοξοι είμαστε όλοι στην Τότεναμ. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας φανταστικός παίκτης. Το μόνο που του ζητάω είναι να κάνει υπομονή». 

Πηγή sport-fm
Read more!

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τα περί Σαλπιγγίδη!

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τα περί Σαλπιγγίδη!
Κατηγορηματικά διαψεύδουν από τον Ολυμπιακό το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. 
Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν κάνει, ήδη, τις πρώτες, διερευνητικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, για… πάρτη του οποίου δίνουν: Ντάρμπισαϊρ, Γ. Παπαδόπουλο, Κρίστιαν Νέμεθ και 400.000-500.000 ευρώ! 

Είπαμε, όμως, διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Πηγή sport-fm
Read more!

Η πρόκριση… φέρνει Ζεκά

Η πρόκριση… φέρνει Ζεκά

Για σήμερα μετατέθηκε η συνάντηση μεταξύ των Δημήτρη Γόντικα και Ζεσουάλδο Φερέιρα, η οποία –αρχικά- ήταν προγραμματισμένη για χθες. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφυγε μετά το μεσημέρι από τα γραφεία για μια σημαντική συνάντηση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατά μια ημέρα αυτή με τον Πορτογάλο προπονητή.

Σήμερα, λοιπόν, θα τεθούν επί τάπητος αρκετά ζητήματα, αλλά τουλάχιστον στα μεταγραφικά έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες. Οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση κι άλλων –πιθανότατα- δύο παικτών, με βαρύτητα να πέφτει στην κάλυψη του κενού του τραυματία Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Ζεκά είναι ο πρώτος υποψήφιος και χαίρει της εκτίμησης του Φερέιρα καθώς μπορεί να παίξει και ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως κεντρικός χαφ.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για τα φετινά οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟ. Η Σετουμπάλ αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι πράσινοι προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του. Οι αρχικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν μετά από το παιχνίδι με την Οντένσε.

Μάλιστα, εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την πρόκριση θα πάρει τρία εκατομμύρια ευρώ και τότε θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ζεκά. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται, αλλά θα παίξει ρόλο και η στάση της πορτογαλικής ομάδας.

Πηγή sport-fm
Read more!

Έπνιξε την αρκούδα!

Κορίτσια… μας τρελάνατε πρωί πρωί (ώρα Ελλάδας)! 

Έπνιξε την αρκούδα!

Πιάνοντας ονειρεμένη απόδοση, που «γεννά» ελπίδες ακόμα και για… χρυσό, η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε 6-5 της πανίσχυρης Ρωσίας, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης! 


Η βαθμολογία
(Σε τρεις αγώνες)


Ελλάδα 27-22 6
Ρωσία 38-18 4
Ισπανία 29032 2
Βραζιλία 16-38 0 
Πηγή sport-fm
Read more!

Παραγουάη-Βενεζουέλα Live Streaming









Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...