ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Παράκληση στον Μόντριτς

Παράκληση στον Μόντριτς
Λίγη υπομονή μόνο. Αυτό είναι που ζητά από τον Λούκα Μόντριτς ο Χάρι Ρέντναπ. Λίγη υπομονή στην Τότεναμ να δει πόσο δυνατά θα είναι τη νέα σεζόν τα «σπιρούνια» και να κατανοήσει τη δυναμική της ομάδας.
 

Ο Κροάτης μέσος θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις αντιδράσεις της διοίκησης. Οι δύο προτάσεις της Τσέλσι απορρίφθηκαν και το ίδιο και το αίτημά του για μεταγραφή. Ο Άγγλος τεχνικός πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τον έχρισε αρχηγό στο τελευταίο φιλικό της Τότεναμ, τόνισε δημόσια την αναγκαιότητα της παραμονής του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και του ζήτησε μόνο μία… χάρη: 

«Κατανοώ πως νιώθει ο Λούκα. Όταν κάποιος σου προτείνει να σου τριπλασιάσει τις αποδοχές και όταν μάλιστα είναι ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Τσέλσι είναι λογικό να σε βάζει σε πειρασμούς. Όλοι θέλουν τον παίκτη. Ρωτήσετε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ακόμη και στην Μπαρτσελόνα θα έπαιζε. Ο Λούκα θέλει τίτλους. Είναι φιλόδοξος και το ίδιο φιλόδοξοι είμαστε όλοι στην Τότεναμ. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας φανταστικός παίκτης. Το μόνο που του ζητάω είναι να κάνει υπομονή». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...