ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Επαφές με Ίντερ για Τέβες

Επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε η Ίντερ για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Μάντσεστερ και η Σίτι ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα συναντήθηκε με τη διοίκηση της Σίτι και συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο. Και αυτό γιατί οι «νερατζούρι» θέλουν να δουν τι θα κάνουν με το θέμα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ και το αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Η Σίτι πάντως, ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή gazzetta
Read more!

Η "καυτή" φαν του Μέσι!


Τι ήταν αυτό που έλειπε στην Αργεντινή για να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα; Σύμφωνα με την Αντρέα Ρινκόν μία... επίσκεψή της στον Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε την απίστευτη δήλωσή της.


"Αυτό που μπορώ να σας πως με σιγουριά είναι πως αν ο Σέρχιο Μπατίστα μου είχε επιτρέψει να επισκεφτώ την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, δεν θα είχαμε αποκλειστεί από την Ουρουγουάη στα προημιτελικά.

Τα λόγια αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η πρώην παίκτρια του "Big Brother" (στην αργεντίνικη έκδοσή του) φημολογείτο πως διατηρούσε πρόσφατα δεσμό με τον άσο της Μπαρτσελόνα, με την ίδια να προσθέτει αναφορικά με τον "Pulga":
Θα τολμήσω μάλιστα να πω ότι θα γινόμασταν και πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής καθώς μετά από μία επίσκεψή μου ο κόσμος θα έβλεπε τον Μέσι στα καλύτερά του...", δήλωσε με νόημα το γνωστό μοντέλο από τη "χώρα του τάνγκο".

"Έχω μιλήσει για ατελείωτες ώρες με τον Μέσι αλλά δεν θα δώσω λεπτομέρειες των συζητήσεών μας. Ο Λίο είναι ένα σούπερ ντροπαλό παιδί.

Θα ήταν αδύνατο για μένα να είμαι σε σχέση για πολύ με ένα τόσο διάσημο άτομο όπως εκείνος επειδή είμαι πολύ ζηλιάρα".

Φυσικά, η Ρινκόν δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις "αποκαλύψεις" αναφορικά με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου αλλά προχώρησε και σε σέξι φωτογράφηση με τα χρώματα της Αργεντινής, "χρυσώνοντας το χάπι" στους φίλους της αλμπισελέστε για την απώλεια του τροπαίου μέσα στο σπίτι τους.

Πηγή sport24
Read more!

Στο γκρουπ των ισχυρών!

Στο γκρουπ των ισχυρών!

Ανακοινώθηκαν από τη FIFA τα γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014. Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο πρώτο, γεγονός που συνεπάγεται πως αυξάνονται οι πιθανότητες να τύχει μιας ευνοϊκότερης κλήρωσης στη διαδικασία που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποφεύγει ομάδες όπως Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία και Ιταλία.
 

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας: 

1ο γκρουπ: Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία, Νορβηγία, Ελλάδα 

2ο γκρουπ: Γαλλία, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Σουηδία, Δανία, Σλοβενία, Τουρκία, Σερβία, Σλοβακία 

3ο γκρουπ: Eλβετία, Ισραήλ, ΕΙΡΕ, Βέλγιο, Τσεχία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λευκορωσία, Oυκρανία, Ουγγαρία 

4ο γκρουπ: Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Λιθουανία, Αλβανία, Σκωτία, Β. Ιρλανδία, Αυστρία, Πολωνία 

5ο γκρουπ: Αρμενία, Φινλανδία, Εσθονία, Κύπρος, Λετονία, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Αζερμπαϊτζάν, Νησιά Φερόε 

6ο γκρουπ
: Ουαλία, Λιχτενστάιν, Ισλανδία, Καζαχστάν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ανδόρα 
Σαν Μαρίνο 


Πηγή sport-fm
Read more!

Πάρτι της Ρεάλ στο Βερολίνο

Με σκόρερ του Μπενζεμά (δις) και Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ χάλασε στο Βερολίνο τη γιορτή της Χέρτα για τα 75ά γενέθλια της. «Βελτιωμένος φέτος ο Καρίμ», τα εύσημα του Μουρίνιο.

«Ο Καρίμ σκέφτεται το ποδόσφαιρο όπως κι εγώ. Φέτος είναι εμφανώς καλύτερος από πέρσι», ήταν η σημαντική επιβράβευση του Ζοσέ Μουρίνιο στην εξαιρετική απόδοση του Μπενζεμά στο Βερολίνο. Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της γερμανικής πρωτεύουσας η Ρεάλ χάλασε τη γιορτή για τα 75ά γενέθλια της Χέρτα και τη νίκησε 3-1 παρουσία 74.000 θεατών.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν μάλιστα με τον Εμπερτ (18'), αλλά η αντίδραση των Μαδριλένων ήταν άμεση. Το σύνθημα για την ανατροπή το έδωσε ο συνήθης ύποπτος. Με άπιαστο φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο (29'0 έφερε το ματς στα ίσια, για να πάρει τη σκυτάλη ο Μπενζεμά, ο οποίος με δύο γκολ (33', 47') διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που δεν άλλαξε παρά τις εννέα(!) αλλαγές που έκανε στη συνέχεια ο Μουρίνιο.

Πηγή gazzetta
Read more!

Θέλει ραντεβού με Βαλβέρδε ο Ρόμενταλ


Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν θα... ξεφορτωθεί τόσο εύκολα τον Ντένις Ρόμενταλ. Ο Βαλβέρδε τον "έκοψε" από το ρόστερ, καθώς δεν τον πήρε μαζί με την ομάδα στην Ολλανδία, όμως ο ίδιος δεν τα παρατά τόσο εύκολα.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος δεξιοπόδαρος θέλει να παραμείνει στον Πειραιά και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και γι' αυτό θα ζητήσει ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Την παραπάνω είδηση, την επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ντένις Ρόμενταλ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Δανίας: "Όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την προετοιμασία, θα επιδιώξουμε να έχουμε συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ντένις πιστεύει ακόμα πως έχει πολλά να προσφέρει. Έχει πολλές παραστάσεις και εμπειρία που ίσως να φανούν χρήσιμα στον Ολυμπιακό όταν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος ήρθε στο Λιμάνι πριν από ένα χρόνο, όμως δεν επιβεβαίωσε την φήμη που τον συνόδευε, αφού οι περισσότερες εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Άπαντες περίμεναν να δουν αν ο Ισπανός τεχνικός θα του δώσει μαι τελευταία ευκαιρία, κάτι που τελικά δεν έγινε αφού υπάρχουνστο ρόστερ Γκρμπιτς, Φετφατζίδης και Χαβίτο, ενώ μπορεί να παίξει και ο Μιραλάς. Αν ο Βαλβέρδε αλλάξει άποψη δεν το ξέρουμε, όμως φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.

Πηγή sport24
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...