ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Θέλει ραντεβού με Βαλβέρδε ο Ρόμενταλ


Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν θα... ξεφορτωθεί τόσο εύκολα τον Ντένις Ρόμενταλ. Ο Βαλβέρδε τον "έκοψε" από το ρόστερ, καθώς δεν τον πήρε μαζί με την ομάδα στην Ολλανδία, όμως ο ίδιος δεν τα παρατά τόσο εύκολα.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος δεξιοπόδαρος θέλει να παραμείνει στον Πειραιά και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και γι' αυτό θα ζητήσει ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Την παραπάνω είδηση, την επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ντένις Ρόμενταλ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Δανίας: "Όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την προετοιμασία, θα επιδιώξουμε να έχουμε συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ντένις πιστεύει ακόμα πως έχει πολλά να προσφέρει. Έχει πολλές παραστάσεις και εμπειρία που ίσως να φανούν χρήσιμα στον Ολυμπιακό όταν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος ήρθε στο Λιμάνι πριν από ένα χρόνο, όμως δεν επιβεβαίωσε την φήμη που τον συνόδευε, αφού οι περισσότερες εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Άπαντες περίμεναν να δουν αν ο Ισπανός τεχνικός θα του δώσει μαι τελευταία ευκαιρία, κάτι που τελικά δεν έγινε αφού υπάρχουνστο ρόστερ Γκρμπιτς, Φετφατζίδης και Χαβίτο, ενώ μπορεί να παίξει και ο Μιραλάς. Αν ο Βαλβέρδε αλλάξει άποψη δεν το ξέρουμε, όμως φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...