ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζει Ιωαννίδη ο Ζεσουάλδο

Ετοιμάζει Ιωαννίδη ο Ζεσουάλδο
O Nίκος Σπυρόπουλος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται τον Γιώργο Ιωαννίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας.Εκτός από τον... πονοκέφαλο που ταλαιπωρεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα σχετικά με τον Σεμπάστιαν Λέτο(αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει) ενόψει Εργοτέλη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Νίκο Σπυρόπουλο που θα εκτίσει την τιμωρία του κόντρα στους Κρητικούς.

Οι εναλλακτικές που έχει ο 64χρονος προπονητής είναι η μετατόπιση του Βύντρα ή του Καντέ αριστερά ή ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο οποίος φαίνεται πως είναι το φαβορί, καθώς ο Φερέιρα θέλει να του δώσει μια ευκαιρία στην φυσική του θέση και πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Εξάλλου το τελευταίο... δείγμα από τον Ιωαννίδη ήταν σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μια θέση που δεν την έχει με τίποτα έστω και αν προσπάθησε όπως μπορούσε να βοηθήσει.

Πάντως, αν τελικά ο Πορτογάλος κάνει πράξη την σκέψη του και χρησιμοποιήσει τον 23χρονο αμυντικό, μιλάμε για μια σημαντική ευκαιρία. Ο Σπυρόπουλος είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό. Οι εμφανίσεις του προβληματίζουν και μια πιθανή καλή εμφάνιση από τον Ιωαννίδη το Σάββατο ίσως να του ανοίξει τον δρόμο για μια πιο σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα των «πρασίνων».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τελεσίγραφο σε Λίβερπουλ για Σουάρες

Τελεσίγραφο σε Λίβερπουλ για Σουάρες
Μέχρι το Σάββατο (29/01) έχει προθεσμία η Λίβερπουλ να βελτιώσει την πρότασή της για τον Λουίς Σουάρες, με τον Άγιαξ να καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 35 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα οι Reds έκαναν πρόταση 15 εκατ. ευρώ, όμως στον Άγιαξ δεν είχαν όρεξη για αστεία. «Ο Λουίς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά το Σάββατο (29/01). Αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Λίβερπουλ πρέπει να πετύχει το deal στις επόμενες δύο μέρες, αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ολλανδός έδειξε μάλιστα ότι το κλαμπ δεν αστειεύεται και ότι δεν πρόεκειται να πέσει από τα 35 εκατ. ευρώ που ζητάει, αλλά μόνο να ανέβει: «Θα προσθέτουμε 5 εκατ. στην αρχική τιμή για κάθε μέρα που θα περνάει, από το Σάββατο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Σε βρετανικά ρεπορτάζ αναφερόταν ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε επαφή με τη διοίκηση του Αίαντα για να ζητήσει να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του, όμως ο Ντε Μπουρ το διέψευσε: «Θεωρεί ότι η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικό κλαμπ, όμως καταλαβαίνει την απόφασή μας να τον κρατήσουμε».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Με την ψυχή στο στόμα

Ο Βασίλης Σπανούλης «μίλησε», όταν χρειάστηκε...
O Oλυμπιακός εμφανίστηκε διπρόσωπος στο Κάουνας και λίγο έλειψε να χάσει μία αναμέτρηση στην οποία βρέθηκε να προηγείται και με +24! Εν τέλει επικράτησε της Ζαλγκίρις με 64-71, στην πρώτη «ερυθρόλευκη» νίκη στο ΤΟΡ 16.
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα στο Κάουνας και καταφέρνοντας να παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες. Μέχρι το 25' (29-52) ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, παίζοντας μυαλωμένα στην επίθεση και εκπληκτικά στην άμυνα. Έπειτα, όμως, η Ζαλγκίρις κατάφερε να τρέξει, μείωσε στους τρεις πόντους και χρειάστηκε η προσωπικότητα του Βασίλη Σπανούλη κι η άμυνα του Τζαμόν Γκόρντον στο φινάλε για να πάρει την σημαντική -για την εξέλιξη του ομίλου- νίκη με 71-64.

Ο στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή του αγώνα ήταν να ελέγξει το ρυθμό και να μην επιτρέψει στη Ζαλγκίρις να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέλεξε μια πιο... αμυντική πεντάδα με τους Γκόρντον και Χαλπερίν να προσπαθούν να περιορίσουν τους περιφερειακούς των Λιθουανών. Το σχέδιο απέδωσε και στο αμυντικό κομμάτι ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά ισχυρός, αφού δεχόταν καλάθια μόνο με διεισδύσεις.

Επιθετικά, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τη Ζαλγκίρις με αξιοπιστία. Ο μοναδικός που έκανε ζημιά ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πήρε πολλές φορές τη μπάλα στη ρακέτα και πέτυχε γρήγορα 7 πόντους, με τον Μαυροκεφαλίδη να παίρνει επίσης αρκετές πρωτοβουλίες. Η Ζαλγκίρις, όμως, μέχρι εκείνο το διάστημα (7') ήλεγχε το παιχνίδι, προηγούμενη με 16-11.

Πηγή gazzetta.gr
Τα πάντα άλλαξαν με την είσοδο των Σπανούλη και Παπαλουκά στην πεντάδα. Μαζί με τον Γιοτάμ Χαλπερίν συνέθεσαν ένα αρκετά δημιουργικό και εκτελεστικό τρίο στην περιφέρεια, με συνέπεια να αυξήσει εντυπωσιακά ο Ολυμπιακός τις επιλογές του στην επίθεση.

Οι διεισδύσεις του VSpan, που έδωσε το έναυσμα, αποτέλεσαν το κυριότερο λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός έτρεξε σερί 16-0 σε διάστημα πέντε λεπτών, κάνοντας το 16-27 στο 12'.

Η Ζαλγκίρις προσπαθούσε να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους» κυρίως με άμυνα ζώνης, αλλά το σχέδιο του Ηλία Ζούρου δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας κι η δυνατότητα του Σπανούλη να τρυπάει την άμυνα των Λιθουανών διατήρησε τη διαφορά σταθερά σε διψήφια επίπεδα, φθάνοντας μάλιστα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο +23 (22-45).

Ο αργός ρυθμός του παιχνιδιού κι ο περιορισμός του Μαρτίνας Πότσιους εκμηδένισαν τις δυνατότητες της Ζαλγκίρις να επανέλθει στο παιχνίδι υπό καλές προϋποθέσεις. Ο Μίλος Τεόντοσιτς επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, αναλαμβάνοντας όσες επιθετικές προσπάθειες απαιτούσε η περίσταση. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά ψηλά +20 (29-52 στο 25'), μεριμνώντας πρωτίστως για την άμυνα.

Όταν, όμως, η Ζαλγκίρις άρχισε να επιδιώκει να τρέξει στον αιφνιδιασμό, ανοίγοντας το ρυθμό του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός πιάστηκε εξ' απροόπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν διαδοχικά εύκολα καλάθια με τους Πότσιους, Καλνιέτις και Ντελινινκάιτις να τρυπούν συνεχώς την άμυνα.

Οι Λιθουανοί έτρεξαν σερί 14-2, μειώνοντας σε 43-54 στο 29' κι οι Πειραιώτες άρχισαν να ανησυχούν για ένα ματς που έμοιαζε σίγουρο. Η διαφορά μειώθηκε στο 32' στο +6 (48-56), με τον Ολυμπιακό να έχει σκοράρει μόλις δύο καλάθια (με Γκόρντον και Έρτσεγκ) σε διάστημα επτά λεπτών.

Η Ζαλγκίρις μείωσε σε 54-60 στο 35', έχοντας συνεχώς κατά νου την εκμετάλλευση του θηριώδους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς κοντά στο καλάθι. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σκοράρει, με συνέπεια να μένει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της νίκης η Ζαλγκίρις (61-64 στο -1'14'').

Ο Σπανούλης έτυχε καθοριστικό τρίποντο για το 61-67 ένα λεπτό πριν από τη λήξη, αλλά η Ζαλγκίρις με διεισδύσεις και αλεπάλληλα επιθετικά ριμπάουντ μείωσε σε 64-67 στα -33''. Ο Γκόρντον, όμως, αποδείχθηκε ως ο άνθρωπος του... τελευταίου λεπτού. Με δύο καλές άμυνες σφράγισε την αγχωτική νίκη με 64-71, που του διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 22-40, 43-56, 64-71
Ζαλγκίρις (Ζούρος): Μπράουν, Τσάπιν 3, Πότσιους 17 (4/6δίπ., 2/4τρίπ., 6ρ., 4ασ.), Καλνιέτις 9 (3/6δίπ., 1/2τρίπ., 3ρ., 3ασ., 4λ.), Ντελινινκάιτις 9 (0/4δίπ., 2/4τρίπ., 2ασ., 3λ.), Κλιμαβίτσιους 4 (5 ρ.), Γιανκούνας 2 (4ρ.), Κουζμίνσκας 2, Μιλάκνις, Μαριάνοβιτς 12 (5/6δίπ., 7ρ., 4λ.), Γουάτσον 6 (3/4δίπ., 3ρ., 4λ.), Κόλινς
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς 9 (4/5δίπ., 8ρ., 2ασ.), Σπανούλης 17 (4/8δίπ., 2/6τρίπ., 4ασ., 2λ.), Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 11 (3/5δίπ., 5/8β., 2ρ.), Κέσελ 3 (1/2τρίπ.), Μαυροκεφαλίδης 4 (2/6δίπ., 3ρ., 2κλ.), Έρτσεγκ 4 (2/2δίπ., 5ρ.), Τεόντοσιτς 13 (1/2δίπ., 3/7τρίπ., 2/2β., 2κλ., 3ασ.), Χαλπερίν 3 (1/1δίπ.), Γκόρντον 7 (3/6δίπ., 0/2τρίπ.) Read more!

Πήρε Μπάχα η ΑΕΚ *ΒΙΝΤΕΟ*

Πήρε Μπάχα η ΑΕΚ (video)
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός της Μάλαγα, Ναμπίλ Μπάχα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ καθώς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Το τέλος του Ράφικ Τζιμπούρ από την Ένωση σήμαινε ότι θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ και ο εκλεκτός, τελικά, είναι ο Μπάχα. Ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός είναι προσωπική επιλογή του Χιμένεθ καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Primera Division και αναλογιζόμενος και την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, θεωρεί πως είναι μια καλή λύση.

Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή υπάρχει προφορική συμφωνία και την Πέμπτη ο Μπάχα θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Μαροκινός έρχεται με δανεισμό έξι μηνών και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, στην Ένωση θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού.

Who is who

Ονομα: Ναμπίλ Μπάχα
Ημερομηνία γέννησης: 12 Αυγούστου 1981
Εθνικότητα: Μαροκινός
Τόπος γέννησης: Ρεμιρεμόντ, Γαλλία
Υψος / βάρος: 1.81 μ. / 76 κ.
Διεθνείς συμμετοχές / γκολ: 20 / 4
Ντεμπούτο / τελευταία: 12 Φεβρουαρίου 2003 / 11 Αυγούστου 2010

Η καριέρα του με αριθμούς

2001-02 Ναβάλ 24 συμ., 6 γκολ
2002-03 Ναβάλ 32, 7
2003-04 Ναβάλ 28, 11
2004-05 Μπράγκα 10, 1
2005-06 Φερόλ 37, 8
2006-07 Κρετέιγ 17, 5
2006-07 Πονφεραντίνα 20, 9
2007-08 Μάλαγα 36, 10
2008-09 Μάλαγα 36, 9
2009-10 Μάλαγα 22, 5
2010-11 Μάλαγα 5, 0

http://www.youtube.com/watch?v=kUOHArzVZNE&feature=player_embedded

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στην τελική ευθεία για Χριστοφιδέλη

Στην τελική ευθεία για Χριστοφιδέλη
Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η επιστροφή Χριστοφιδέλη στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν σήμερα το συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΣΑΠ και περιμένουν να δικαιωθούν από τη Λίγκα, αλλιώς θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.



Όπως είχαμε γράψει από τις αρχές του μήνα (5 Ιανουαρίου για την ακρίβεια), ο Παναθηναϊκός εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα έκανε (απόκτηση Σάκι), θα έδινε μεγάλο βάρος στην υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος που είναι τιμωρημένος για ένα έτος επειδή βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στα τέλη Μαρτίου, όταν και λήγει η τιμωρία του. Μια τιμωρία που ωστόσο μπορεί να μειωθεί, καθώς ο ίδιος ο παίκτης έχει αναφέρει πολλάκις πως επιθυμεί την δικαίωσή του τονίζοντας πως ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Οι «πράσινοι» στηρίζουν πολλά στη βοήθεια του Χριστοφιδέλη και θεωρούν πως είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ. Για τον λόγο αυτό σήμερα, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει από τις 5 Ιανουαρίου, κατέθεσαν σήμερα το συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΣΑΠ.
Αυτό που περιμένουν πλέον είναι η δικαίωση, που δεν είναι άλλη από το να εκδώσει δελτίο η Λίγκα. Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να πιστεύουν πως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα είναι αντίθετοι, από τη στιγμή μάλιστα που για ίδια περίπτωση, όπως αυτή του Σιριάνις, το δελτίο εκδόθηκε κανονικά. Αλλά ακόμα και αν κάποιοι βάλουν τα σωματειακά τους συμφέροντα πάνω από αυτά της Λίγκας, στον Παναθηναϊκό φέρονται διατεθειμένοι να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους, προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ και είναι σίγουροι πως στο τέλος θα δικαιωθούν.
Και του Αλμπάνο
Εκτός από το συμβόλαιο του Χριστοφιδέλη, οι «πράσινοι» κατέθεσαν το συμβόλαιο και το Κουάλιου Αλμπάνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Κατατέθηκαν σήμερα από το ΤΑΑΠαναθηναϊκός προς έγκριση από την ΕΣΑΠ τα συμβόλαια των αθλητών Κουάλιου Αλμπάνο, Κώστα Χριστοφιδέλη».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Τρελά» σενάρια για Τσέλσι

«Τρελά» σενάρια για Τσέλσι
Εκπρόσωπος της Τσέλσι διέψευσε τα σενάρια που διέρρευσαν στον Τύπο από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκίλ, για πρόταση 60 εκ. ευρώ με σκοπό να αποκτηθούν «πακέτο» οι Αγουέρο-Γκοντίν.


Ο εκπρόσωπος της Τσέλσι μίλησε σε βρετανικό μέσο και διέψευσε τον μεγαλομέτοχο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι «μπλέ» έκαναν πρόταση ύψους 60 εκ. ευρώ (περίπου 52 εκ. λίρες) για να αποκτήσουν το δίδυμο Αγουέρο – Γκοντίν.
Αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει για τους ισχυρισμούς Γκιλ, και αρκέστηκε στο: «Ποτέ δεν απαντάμε σε υποθετικά μεταγραφικά σενάρια, όσο τρελά κι αν είναι αυτά», και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «κάτι τέτοιο δεν ισχύει».
Αξίζει να τονιστεί ότι ο μεγαλομέτοχος των «ροχιμπλάνκος» είχε ισχυριστεί πρόσφατα ότι υπάρχει πρόταση για τον Αργεντίνο σταρ, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους περίπου 46 εκ. ευρώ.
Πηγή gazzeta
Read more!

Έκλεισε θέση η Άρσεναλ

Το όνειρο της Ίπσουιτς κράτησε μία ώρα! Η Άρσεναλ με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος νίκησε εντός έδρας 3-0, ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ.
Έκλεισε θέση η Άρσεναλ

Για 61 λεπτά, η Ίπσουιτς κρατούσε το 1-0 του πρώτου αγώνα και το όνειρο για συμμετοχή στον τελικό του Λιγκ Καπ παρέμενε ζωντανό. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Μπέντνερ άνοιξε το σκορ για την Αρσεναλ και παράλληλα έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση των «κανονιέρηδων». Τρία λεπτά αργότερα ο Κονσιελνί έδινε σκορ τελικού για την ομάδα του Βενγκέρ, ενώ στο 77' ο Φάμπρεγας κλείδωσε τη νίκη και έτσι η Αρσεναλ θα διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό του Ουέμπλεϊ που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου. 

Το άλλο «εισιτήριο» θα διεκδικήσουν Μπέρμιγχαμ και Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να πηγαίνουν στο «Σεντ Άντριους» έχοντας το προβάδισμα από το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο.

Αρσεναλ-Ίπσουιτς 3-0 (61' Μπέντνερ, 64' Κονσιελνί, 77' Φάμπρεγας)
Μπέρμιγχαμ -Γουέστ Χαμ (26/01) 
Πηγή gazzeta Read more!

Περιμένει Καπετάνο, «κλείνει» Μαρσέλο!

Την απάντηση του Παντελή Καπετάνου περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης ώστε να προχωρήσουν σε μια σπουδαία μεταγραφή. Ο Έλληνας επιθετικός έχει μια πολύ δελεαστική πρόταση από τους Αρκάδες στα χέρια του και έχει δεσμευτεί μέχρι την Τετάρτης να δώσει την τελική του απάντηση. 
Περιμένει Καπετάνο, «κλείνει» Μαρσέλο!


Στην Τρίπολη επικρατεί αισιοδοξία πως ο 28χρονος φορ θα πει το «ναι» και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Από εκεί και πέρα οι «κυανοκίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που θα παίζει στη μεσαία γραμμή. 

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα, όπως είχε γράψει το www.sport-fm.gr, είναι όπως φαίνεται ο εκλεκτός του Παύλου Δερμιτζάκη για τον χώρο του κέντρου. Ο 31χρονος χαφ είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Έλληνας τεχνικός και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Πλέον φαίνεται πως μετά τους Ματούσιακ και Αρσενίεβιτς θα υπάρξουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις. 

Παράλληλα την Πέμπτη στις 4 μ.μ. θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού στις εγκαταστάσεις της ομάδας. 

Στα αγωνιστικά το βάρος έχει πέσει στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκεί η ομάδα του Αστέρα θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει. Εκτός θα είναι ο Πουλίδο, ο οποίος τραυματίστηκε με τον Ολυμπιακό, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Πιπίνης, Αράς. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ δεν άφησε "αναπάντητη" την κλήση για απολογία που έλαβε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για τα ευρείας κλίμακας επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την έκπληξή της και την απορία της για την κλήση, ενώ τονίζει ότι το κλίμα που διαμορφώνεται αφήνει στην κοινή γνώμη ένα άρωμα συμψηφισμού.
Η ανακοίνωση:
"Με ιδιαίτερη έκπληξη και απορία λάβαμε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κλήση προς απολογία για «ευρείας κλίμακας επεισόδια» τα οποία «έλαβαν χώρα» μετά τη λήξη του αγώνα με την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ της (22/01/2011). Όπως πληροφορηθήκαμε, η κλήση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Εμ. Αντωνακάκη.
Η συγκεκριμένη δίωξη πρέπει να είναι η πρώτη στην ιστορία του πρωταθλήματος που ασκείται για περιστατικά που δεν αντιλήφθηκε κανένας!
Εγκαλούμαστε για δήθεν συμπλοκή που φέρεται ότι έλαβε χώρα μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ διακοσίων φιλάθλων μας, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν απρόκλητα στις αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη θύρα 33, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών.
Από την πλευρά μας διαψεύδουμε κατά τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό ότι συνέβη το παραμικρό γεγονός από όσα αναφέρονται. Τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν υπέπεσαν στην αντίληψη κανενός: ούτε του παρατηρητή του αγώνα , ούτε των φιλάθλων (των οποίων η αποχώρηση διεξήχθη απρόσκοπτα), ούτε ημών, ούτε των παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου, και ούτε -πολύ περισσότερο- του Τύπου, γραπτού και ηλεκτρονικού, που βρισκόταν στο γήπεδο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρέπει να υπέπεσαν στην αντίληψη ούτε όσων υποτίθεται ότι συμμετείχαν σε αυτά!
Μας προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν να καταγράφεται στην έκθεση της Αστυνομίας με τόσο μελανά χρώματα ένα συμβάν που δεν καταγράφεται πουθενά και από κανέναν και που δεν βρέθηκε ένας (1) αξιωματούχος του αγώνα, ή ένα (1) Μέσο και ένας (1) δημοσιογράφος να το αναφέρει.
Ακόμα περισσότερο, μας προκαλεί ιδιαίτερη κατάπληξη πως είναι δυνατόν να διαμορφώνεται εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. ένα τέτοιο κλίμα παραμονές του προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου, που αφήνει στην κοινή γνώμη και τον φίλαθλο κόσμο ένα άρωμα συμψηφισμού.
Έχουμε εμπιστοσύνη στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα και πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα καταρρεύσουν. Καλό θα ήταν πάντως όσοι - και εάν - μηχανεύονται τέτοιου τύπου μεθοδεύσεις που ανήκουν σε άλλες εποχές να τις ξεχάσουν. Από πλευράς μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο σε κάθε μορφή αυθαιρεσίας, από όπου και αν προέρχεται".
Πηγή Novasports
Read more!

Ζήτησε προστασία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζήτησε, ασχέτως της εξέλιξης της έφεσης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, η περιφρούρηση να ξεκινήσει από την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Ζήτησε προστασία ο Ολυμπιακός

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι για τα μέτρα τάξης του επαναληπτικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Οι Μάκης Γκαγκάτσης, Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Επαμεινώνδας Παπαεπαμεινώνδας εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ ενώ τον Ολυμπιακό ως είθισται ο κ. Τσιρώνης.

Ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την έντονη ανησυχία της ΠΑΕ ακόμα και αν η απόφαση παραμείνει ως έχει και η Τούμπα είναι άδεια. Αυτό που ζήτησε ο Τσιρώνης είναι  προστασία της αποστολής από τη στιγμή που θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Ενώ περισσότερα μέτρα ασφαλείας ζήτησε η πλευρά του Ολυμπιακού από το ξενοδοχείο μέχρι το γήπεδο. Αυτό που τρέμουν στον Ολυμπιακό είναι παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.
Πηγή gazzeta Read more!

Μήτρογλου: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»

Μήτρογλου: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»
Στη συνήθεια του να φοράει …χαμηλά τα σορτσάκια απέδωσε ο Κώστας Μήτρογλου, το περιστατικό μετά το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού, κατά την παρουσία του ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σημιτζόγλου. Ο επιθετικός του Πανιώνιου τόνισε πάντως ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από τον πανηγυρισμό του για το γκολ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Μήτρογλου, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του Αθλητικού εισαγγελέα κ. Σημιτζόγλου για να δώσει εξηγήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει με τον πανηγυρισμό του, αποδίδοντας το περιστατικό στην κακή συνήθεια να φοράει πιο χαμηλά το σορτσάκι του.

«Εγώ πάντα πανηγυρίζω με ιδιαίτερο τρόπο δεν ήθελα να προσλάβω κανέναν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, καθώς πηδώ τις πινακίδες πέφτει το σορτσάκι, έτσι και αλλιώς το φοράω πιο χαμηλά και μου έπεσε. Στη συνέχεια λόγω των πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες μου δεν κατάφερα να το ανεβάσω άμεσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου ανέφερε ότι ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά τον Μήτρογλου για να διαμορφώσει προσωπική άποψη.
Πηγή sport-fm

Read more!

«Αν θέλει μπορεί να φύγει ο Άλβες»

«Αν θέλει μπορεί να φύγει ο Άλβες»Την πόρτα της εξόδου στον Ντάνι Αλβες άνοιξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι αν ο Βραζιλιάνος δεν αισθάνεται χαρούμενος μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος άσος των Μπλαουγκράνα έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Βαρκελώνης, αν ο ίδιος και ο σύλλογος δεν έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι για νέες διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης προέκυψε διαφορά ενός εκατ. ευρώ. Από την άλλη όμως αναφέρεται ότι η διαφορά δεν μοιάζει να είναι αγεφύρωτη. 

Με αφορμή τα ρεπορτάζ ο τεχνικός της Μπάρτσα αναφέρθηκε στον 28χρονο δεξιό μπακ αναφέροντας πως έχει συζητήσει με τον ίδιο. «Εχω μιλήσει με τον Ντάνι, του είπα πως αισθάνομαι και δεν θέλω να μείνει εδώ αν ο ίδιος αισθάνεται δυστυχισμένος. Δικαιούται να ζητήσει αυτό που θέλει και η ομάδα να του το δώσει η όχι. Θέλω να είναι χαρούμενος εδώ ή κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος κόουτς.
Πηγή gazzeta Read more!

«Δώστε τέλος στο αδιέξοδο»

Μήνυμα-κάλεσμα για να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο κάνουν οι «green web fans». Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός σύνδεσμος του Παναθηναϊκού παίρνει θέση για να αποφευχθεί το πισωγύρισμα.
«Δώστε τέλος στο αδιέξοδο»


Αναλυτικά το βασικό κείμενο που αναρτίζεται στην πράσινη ιστοσελίδα:
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ...
Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων συμβαίνουν φανερά ή όχι την τελευταία 3ετία στην ομάδα. Παραμένει δεδομένη η νίκη του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Απρίλη του 2008. Από κείνο όμως το σημείο, είναι άπαντες υπόλογοι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ είτε για το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να μοιάζει άκυρη ή πύρρειος αυτή η νίκη είτε για τον τρόπο με τον οποίο την διαχειρίστηκαν και την αξιοποίησαν.
Παραμένουν υπόλογοι και αιώνια καταδικασμένοι από τον κόσμο αυτοί που προ Απρίλη 2008 είχαν τον Παναθηναϊκό κλειστό κλαμπ για λίγους ημετέρους προνομιούχους, που τον είχαν σε συνεχή λιτότητα, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η λογιστική συμφωνία, πάντα στα πλαίσια ενός άθλιου καθεστώτος ομηρίας και μιζέριας, κυνηγητού των "αντιφρονούντων", δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών, οργανωμένων και μη και εν τέλει σμίκρυνσης του ΠΑΟ στον έσχατο βαθμό. Αυτοί λοιπόν οι κύριοι κρίθηκαν και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ για τα πεπραγμένα τους στην ειρηνική εξέγερση του Πεδίου του Άρεως.
Κι όμως, παρά τις φωνές που ακούγονταν τότε μέσα στην ευφορία της νίκης για άμεση απεμπλοκή της ομάδας από αυτούς και κυρίως από τους αυλικούς, παρατρεχάμενους και σφουγγοκωλάριούς τους, οι οποίοι ήταν και παρέμειναν κράτος εν κράτει, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα ενώ θα έπρεπε να ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ από τότε. Αντ' αυτού, έμειναν ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ησυχάσουν ΠΟΤΕ. Δεν ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκδικηθούν. Να εκδικηθούν γι' αυτό που έγινε τον Απρίλη του 2008. Να εκδικηθούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον κόσμο, ΟΛΟΥΣ. Έναν προς έναν αυτούς που γνωρίζουν (και αυτό να το έχουν υπόψη τους όσοι τελευταία, έστω και με καλή πίστη συνεργάζονται μαζί τους) και ολόκληρο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δεν θα ησυχάσουν αν δεν το πετύχουν. Έστω και τώρα το υπενθυμίζουμε: ΦΤΑΝΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι της πρώτης γραμμής έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι τακτικής το οποίο καθώς φαίνεται βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Για τους ιθύνοντες του προηγούμενου καθεστώτος το περιμέναμε. Γι' αυτούς που ήρθαν ύστερα από τις 13 Απρίλη του 2008 ήταν μια απογοήτευση να τους βλέπουμε σταδιακά να χάνουν την ιδιότητα του "επαναστάτη" και να αποκτούν αυτή του θύματος, αφήνοντας να τους σέρνουν σε άγνωστα και μη ( ; ) αναμενόμενα πεδία αντιπαράθεσης, αναγκάζοντάς τους σε αμυντική τακτική και συμμετοχή σε μικροπολιτικά παιχνίδια... ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ξεχάσατε κι εσείς τον βασικό κανόνα! Τον κανόνα που έδωσε τη νίκη τον Απρίλη του 2008. ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!!! ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ «ΧΑΣΑΤΕ». ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...
Καλές οι στρατηγικές και τα εναλλακτικά σχέδια, προφανώς και υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζουμε και που ενδεχομένως θα εξηγούσαν πολλά, αλλά...ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ! Και το λάθος, ακόμα κι αν το (όποιο) σχέδιο πηγαίνει περίφημα, είναι ότι πλέον υπάρχει διάχυτη η καχυποψία και η ισοπέδωση στη μεγάλη μάζα των φιλάθλων. Και πλέον όλα είναι πολύ δυσκολότερα. Παραδεχτείτε το!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΛΙΓΜΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΧΑΡΙΖΕΙ» Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ. ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
Ξέρουμε ότι την θέλετε την ΠΑΕ. Με τους όρους σας. Αλλά πλέον τους όρους δεν τους βάζετε εσείς, τους ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο κόσμος που σας πίστεψε, σας έφερε εκεί, σας εμπιστεύτηκε την ομάδα του και τα όνειρά του. Ο κόσμος που έβαλε ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ στους τοίχους των σπιτιών του και στα γραφεία του, δίπλα από την οικογένειά του. Αυτός ο κόσμος αισθάνεται προδομένος, αισθάνεται ότι τον «πουλήσατε», αλλά και έτσι να μην είναι, αυτό του βάζουν όλοι μέσα στο κεφάλι καθημερινά από παντού και όσο κι αν κάνει λάθος να έχει τέτοια αισθήματα, αυτά είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;
Και μέσα σε όλα αυτά γίναμε και μάρτυρες της πιο ανίερης συμμαχίας που γνώρισε ποτέ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Βιώσαμε την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Ναι, βαριά λέξη για τους ανθρώπους που μας κράτησαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, βαριά λέξη για ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, βαριά λέξη αυτή ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Από τον άνθρωπό σου είναι χειρότερο. Δε χωνεύεται ποτέ! Προδοσία από ανθρώπους που τους είχαμε μια ζωή στη καρδιά μας - που γίνεται ακόμα χειρότερη όταν δηλώνουν ότι δεν έχουν την επιδίωξη να αναλάβουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, όμως, επιμένουν να τον υπονομεύουν με κάθε ευκαιρία και έχουν την αξίωση να ανεβοκατεβάζουν προέδρους και διοικήσεις... Με ποιο σκοπό άραγε; Είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό ο πόλεμος κατά των προσωπικών τους αντιπάλων και το να εκδικηθούν ποιον; τον «αχάριστο κόσμο»; Θα θέλαμε να τους καλέσουμε να συνέλθουν, να δουν ότι είναι σύμμαχοι ακριβώς σε αυτό για το οποίο κατηγορούν τους Βγενόπουλο και Πατέρα. ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ στη διάλυση και την απαξίωση της ομάδας. Δυστυχώς, και αυτό ως ύβρις θα εκληφθεί. Αποδείξατε και εσείς ότι δεν ακούτε τίποτα, ότι είστε τυφλωμένοι από τον εγωισμό και το μίσος σας... Τόσο, που μέχρι ο έως χθες μεγαλύτερος υβριστής σας, ο τουλούμπας (σας θυμίζουμε ότι εσείς τον έχετε ονομάσει έτσι...), στρατολογήθηκε στο πλευρό σας. Ποιός θα το περίμενε. Ο τουλούμπας να "υμνεί" τους Γιαννακοπουλαίους. Ο τουλούμπας στη δούλεψη του Δημήτρη. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ: ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ; Αν έχετε σκοπό να την πάρετε, πείτε το. Ακόμα και σαν μακρινή προοπτική. Θα είναι τουλάχιστον μια εξήγηση. ΘΕΛΕΤΕ; Γιατί η απάντηση που δίνετε όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ είναι πισώπλατη μαχαιριά. Στο τριφύλλι, σε εμάς, στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. Αν πράγματι δεν έχετε τη διάθεση, τότε είστε εσείς που καταδικάζετε το μέλλον του Παναθηναϊκού με ανεξήγητη στάση και συμπεριφορά.
Οι συνέπειες σε όλα τα επίπεδα του Συλλόγου (γιατί όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα) είναι μπροστά μας, τις βιώνουμε καθημερινά και τις βλέπουμε να αποτυπώνονται στο γήπεδο, στο κόκκινο παρασκήνιο που οργιάζει με όρους 1997, στα μέσα ενημέρωσης τα οποία μας κατακρεουργούν σε καθημερινή βάση και κυρίως τις βλέπουμε να αποδομούν τη συνοχή και τις αντοχές των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι διακατέχονται από διάφορα σύνδρομα και αισθήματα που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια σε νέο εμφύλιο, πολύ χειρότερο από εκείνον επί «παλαιού καθεστώτος». Ακούγονται και γράφονται απίστευτα πράγματα. Λέγονται ακόμη πιο ανείπωτα!!!
Εμείς αδειάσαμε... φρικάραμε πια με όλα αυτά. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε αυτό το σκηνικό. Είναι πλέον ελάχιστοι εκείνοι που αντέχουν ( ; ) να τα ξαναβάλουν με ολόκληρο το σύστημα από την αρχή. Και δεν μπορούμε να αδικήσουμε κανέναν που φωνάζει κατά δικαίων (αν επιτέλους υπάρχουν "δίκαιοι" σε όλον αυτό τον κυκεώνα...) και αδίκων και εγκαταλείπει τη μάχη. Δε μπορούμε να αδικήσουμε πια κανέναν για το τσουβάλιασμα των πάντων. Δε μπορούμε για μια ακόμη φορά να γινόμαστε ενδιάμεσοι και μεταφραστές (και γιατί να το κάνουμε; ) ούτε να διυλίζουμε την κάθε λέξη και να την αποκωδικοποιούμε. Έχουμε αδειάσει σωματικά, πνευματικά και ψυχικά ειδικότερα με όσα συμβαίνουν το τελευταίο 8μηνο. Η κατάκτηση του νταμπλ πέρσι για την οποία δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακριβώς για να μην ακολουθήσουν αυτά που τελικώς ακολούθησαν, μας δημιουργεί έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό κι ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; Γιατί τους δώσατε πίσω την ομάδα να την διαλύσουν; Γιατί επιτρέψατε στους απέναντι, στο πιο ΒΡΩΜΙΚΟ σωματείο του πλανήτη, να συνεχίσουν να ζουν ενώ θα έμεναν στην αφάνεια ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και θα ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Πώς ανέχεστε από την άλλη να μιλούν για Πρωτοδικεία και ελλείμματα έχοντας βάλει σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ σε 30 μήνες;
Πώς ανέχεστε να ψάχνονται να πουλήσουν τον Σισέ; Πώς ανέχεστε να τολμούν να τον κοστολογούν;;;!!! Πώς ανέχεστε να μιλούν πάλι για παίκτες δανεικούς, «λαχεία» και αδυναμία κάλυψης των διαπιστωμένων κενών; Πώς ανέχεστε να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των παλτών που τα παπαγαλάκια του "καθεστώτος" βάφτιζαν παικταράδες;
Και πώς δεν καταλαβαίνετε ότι όσο συνεχίζεται η κατρακύλα και η απαξίωση της ομάδας, ακόμα και στην περίπτωση που επιστρέψετε τελικά θα παραλάβετε εντελώς καμένη γη και το έργο της ανάκαμψης θα είναι αφάνταστα δυσκολότερο; Όπως άλλωστε αποδείχτηκε στο διάστημα από το Μάη που μας πέρασε μέχρι τον Σεπτέμβρη με τον χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και με τον ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ τρόπο...
Έχουμε δεκάδες πράγματα να πούμε ακόμα, τα λέμε κατά καιρούς, αλλά τελικώς είναι τα απλά λόγια της ψαγμένης λογικής σε μια εντελώς χαοτική και παράλογη κατάσταση που πλέον αδυνατούμε συνειδητά να ακολουθήσουμε. Είμαστε οπαδοί και όχι αναλυτές.Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πολυμετοχικότητα με αυτήν την σύνθεση μας τελείωσε. ΑΠΕΤΥΧΕ! Όσο κι αν ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διατηρείται αυτή η σύνθεση.
ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΛΛΟΙ; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ), ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…
Και να ξέρετε κάτι όλοι όσοι σας πιστέψαμε και επενδύσαμε πάνω σας όλα μας τα όνειρα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: ότι όποιος τελικά εγκαταλείψει το πλοίο του Παναθηναϊκού τώρα στα δύσκολα, ή στηρίξει αυτήν την αρρώστια που ζούμε τον τελευταίο καιρό, θα γραφτεί κι αυτός με μαύρα γράμματα στην Παναθηναϊκή ιστορία και τίποτα δεν θα μπορεί να τον ξεπλύνει... όπως κι αν λέγεται, όσα κι αν έχει κάνει...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Ξέρουμε ότι η νίκη του κόσμου θα έχει τελικώς αντίκρισμα. ΜΕ ΕΣΑΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Οδηγός μας ο Απρίλης του 2008. Ακόμα κι αν χρειαστεί άλλη μια ζωή, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν κι άλλες γενιές σκλαβωμένες, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ. Αλλά ήδη μετράμε απώλειες. Και δεν έχουμε περιθώριο για άλλες.
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΧΤΥΠΑΝΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Πηγή gazzeta
Read more!

Φαν Νίστελροϊ: «Ήταν ένας απαγορευμένος έρωτας»

Φαν Νίστελροϊ: «Ήταν ένας απαγορευμένος έρωτας»
Απογοητευμένος από το οριστικό «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Η άρνηση του Αμβούργου να του επιτρέψει να επιστρέψει στην Ισπανία οδήγησε τη «βασίλισσα» στην απόφαση να αποκτήσει δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. 

«Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται ξανά στη Ρεάλ. Πρόσφεραν ένα τετράμηνο συμβόλαιο σε έναν παίκτη 34 ετών και αυτό είναι κάτι απίστευτο. Έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, όπως κι εγώ από την πλευρά μου, αλλά ήταν ένας απαγορευμένος έρωτας. Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που πιστεύεις πως είναι πιθανά, αλλά τελικά δεν είναι. Κάναμε πολλές προσπάθειες, αλλά δεν έμελε να γίνει. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε ο «Φαν-Γκολ».

Πηγή sport-fm Read more!

Στη Ρεάλ ο Αντεμπαγιόρ!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην πρώτη!
Στη Ρεάλ ο Αντεμπαγιόρ!

Το Αμβούργο αρνήθηκε να παραχωρήσει τον Ρουντ φαν Νιστελρόι και η «Βασίλισσα» στράφηκε ξανά στον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για τον δανεισμό του 26χρονου επιθετικού στη «βασίλισσα» μέχρι το καλοκαίρι, όπως αμφότερες ανακοίνωσαν, ενώ ο παίκτης θα μεταβεί στην Ισπανία την Τετάρτη (26/01) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι Μαδριλένοι αναμένεται να πληρώσουν 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, θα καλύψουν το 50% των αποδοχών του Τογκολέζου, ενώ έχει συμφωνηθεί και ρήτρα για την αγορά του, η οποία δεν έγινε γνωστή. 
Πηγή gazzeta Read more!

Προπονήθηκε με τη Σάλκε ο Χαριστέας!

Στην προπόνηση της Σάλκε το πρωί της Τετάρτης έλαβε μέρος ο Άγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη γαλλική Αρλ. Ο γερμανικός Τύπος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο 30χρονος φορ από τους «βασιλικούς μπλε», όπου ήδη αγωνίζονται άλλοι δύο συμπατριώτες του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Πλιάτσικας. 
Προπονήθηκε με τη Σάλκε ο Χαριστέας!


Ο «Χάρι» έχει καλό όνομα στη Γερμανία από τη θητεία του σε Βέρντερ Βρέμης, Λεβερκούζεν και Νυρεμβέργη. Στην επιθετική της γραμμή η Σάλκε διαθέτει τους Ραούλ, Χούντελαρ, Φαρφάν και Γκαβράνοβιτς, αλλά μετά την παραχώρηση του Έρικ Γέντρισεκ στη Φράιμπουργκ δεν αποκλείεται ο Φέλιξ Μάγκατ να αναζητεί μία εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης. 

«Θα μείνω 1-2 μέρες εδώ για να προπονηθώ. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω περισσότερο», δήλωσε στην «Bild» ο Χαριστέας, ενώ ερωτηθείς αν ελπίζει να κερδίσει ένα συμβόλαιο, απλώς χαμογέλασε. 

«Είναι στις προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια σκέψη να τον αποκτήσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ.  

Πηγή sport-fm Read more!

Στη Χοφενχάιμ ο Μπάμπελ

Στη Χοφενχάιμ ο ΜπάμπελΕίναι πλέον επίσημο ότι ο Ράιαν Μπάμπελ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χοφενχάιμ, αφήνοντας τη Λίβερπουλ.
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, δήλωσε τη Δευτέρα (24/01) ότι η μεταγραφή δε θα πραγματοποιηθεί και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο «Άνφιλντ», όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν και η γερμανική ομάδα ανακοίνωση τη μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και τους Άγγλους να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 7 εκατ. ευρώ.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη Χοφενχάιμ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον σύλλογο είναι εξαιρετικές και ελπίζω να προσαρμοστώ σύντομα στην ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 24χρονου Ολλανδού.

«Είμαστε περήφανοι που ένας παίκτης όπως ο Μπάμπελ ανήκει στην ομάδα μας. Ένας διεθνής και έμπειρος παίκτης, που προέρχεται από έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δυνατότητες και ο χαρακτήρας του θα αποτελέσουν μεγάλο όφελος για την Χοφενχάιμ», ήταν οι δηλώσεις του Ερνστ Τάνερ, τεχνικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας.
Πηγή gazzeta Read more!

Παστόρε: «Νάπολι ή Μίλαν»!

Ο Χαβιέ Παστόρε δεν έκρυψε την προτίμησή του για το φετινό Καμπιονάτο, λέγοντας πως θα ήταν ιδανικό να το κατακτήσει μία εκ των Νάπολι ή Μίλαν.
Παστόρε: «Νάπολι ή Μίλαν»!

«Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο για το πρωτάθλημα να το κατακτήσει κάποια ομάδα που έχει χρόνια να το πάρει. Ναι, η Μίλαν θα ήταν ιδανικό να το πάρει. Ακόμα περισσότερο η Νάπολι. Έχει εξαιρετικούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ως το τέλος», τόνισε σε σχετική ερώτηση στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα «ιταλικά όσκαρ», όπου ο άσος της Παλέρμο αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης του 2010!
Πηγή gazzeta Read more!

Επίθεση κατά ΑΣΕΑΔ


Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη δυσφορία της για τις ποινές του ΑΣΕΑΔ, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως τονίζει ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση μεταξύ των ομάδων του πρωταθλήματος, καθώς διαφορετική ήταν η ποινή για τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό και διαφορετικές σε επεισόδια οπαδών ομάδων της Αθήνας.
Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Το μήνυμα ελήφθη (ξανά). Μόνο δύο αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ χρειάστηκαν για να περάσει ξανά το μήνυμα από την Ελληνική Πολιτεία, αυτή την φορά διά των δικαστικών της οργάνων. Ίδια επεισόδια όταν γίνονταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι δυσφημιστικά για το άθλημα και επιβάλλονται τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ όταν τα ίδια επεισόδια γίνονται από οπαδούς ομάδων της Αθήνας, είναι μεμονωμένα και επιβάλλεται μία αγωνιστική.
Το ΑΣΕΑΔ νομολόγησε λοιπόν, ότι όταν οι κροτίδες προέρχονται από τα χέρια οπαδών του ΠΑΟΚ είναι πιο δυσφημιστικές για το δύσμοιρο το μπάσκετ, ενώ όταν πετυχαίνουν αντίπαλο αθλητή, το μπάσκετ προάγεται αφού πέτυχαν διάσημο αθλητή του Ολυμπιακού. Μετά τα πέτσινα πέναλτι στο ποδόσφαιρο, μπορείτε πλέον να τους δίνετε και συγχαρητήρια για την εύστοχη ρίψη κροτίδων τις οποίες προφανώς και οι διαιτητές θεωρούν μέρος του φαντασμαγορικού τελετουργικού της λήξης των αγώνων των ομάδων της Αθήνας και για το λόγο αυτό δεν τις αναφέρουν καν στο φύλλο αγώνος. Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της Ελληνικής Πολιτείας μην ψάχνετε μακριά για τα αίτια της βίας, όταν η ισονομία μένει στις διακηρύξεις και στα παχιά τα λόγια».
Πηγή novasports
Read more!

Κλήσεις για Πάντελιτς και Μιραλάς

Στις εθνικές ομάδες των χωρών τους κλήθηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, κάτι που έγινε γνωστό σήμερα με σχετικές επιστολές που έστειλαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες στον Ολυμπιακό. 
Κλήσεις για Πάντελιτς και Μιραλάς


Ο Μάρκο Πάντελιτς κλήθηκε για το φιλικό παιχνίδι της Σερβίας με το Ισραήλ στις 9 Φεβρουαρίου, στο Τελ Αβίβ. Αντίστοιχα, ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Βελγίου με τη Φιλανδία. 

Στις 3 Φεβρουαρίου θα γίνει γνωστή η τελική λίστα με τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα του Βελγίου και τότε, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στον Ολυμπιακό.

Πηγή sport-fm Read more!

Ύμνοι Νταλγκλίς για Τζόνσον

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Γκλεν Τζόνσον της Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς. Τι είπε για τη διατήρησή του και για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ στο Άνφιλντ.
Ύμνοι Νταλγκλίς για Τζόνσον
«Τα τελευταία τρία παιχνίδια ο Τζόνσον ήταν πολύ καλός και δεν θυμάμαι να τον περνάει κανείς από την πλευρά του. Ουσιαστικά μας κάνει χάρη. Δεν είναι η θέση που θέλει να παίζει, αλλά δεν έχει πει τίποτα και έχει βγει στο γήπεδο και έχει παίξει. Αυτό δείχνει την επαγγελματικότητά του, την ικανότητά του για ευελιξία και τη συμπεριφορά του. Επίσης, ξέρει πως έχει παίξει καλά ο Μάρτιν Κέλι και θα ήταν άδικο να τον αφήσω έξω», τόνισε χαρακτηριστικά. 
Πηγή gazzeta
Read more!

Χαρούμενος για το γκολ ο Ντρογκμπά

Χαρούμενος για το γκολ ο Ντρογκμπά
Την ικανοποίησή του για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Μπόλτον στο «Ρίμποκ» (σ.σ νίκη της Τσέλσι με 4-0), εξέφρασε ο Ιβοριανός σουπερστάρ των Λονδρέζων, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Είχα καλή θέση και είδα τον Γιασκελάινεν. Σκέφτηκα αμέσως να το δοκιμάσω να σκοράρω. Είχα τις πιθανότητές μου και δικαιώθηκα. Για να σκοράρεις πρέπει να προσπαθήσεις. Αν δεν σουτάρεις δεν σκοράρεις ποτέ», επισήμανε ο Αφρικανός φορ των πρωταθλητών Αγγλίας.
Πηγή gazzeta Read more!

Τρεις εβδομάδες έξω ο Μαϊστόροβιτς

Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο στόπερ της Σέλτικ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα.
Τρεις εβδομάδες έξω ο Μαϊστόροβιτς

Η Σέλτικ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι «ύστερα από μαγνητική τομογραφία, επιβεβαιώνεται ότι θα λείψει για τρεις εβδομάδες». Αξίζει να σημειωθεί ότι στα βρετανικά Μέσα τονίζεται ότι ο 33χρονος Σουηδός έχει πολύ καλή παρουσία με τους Καθολικούς από τότε που μεταγράφηκε από την ΑΕΚ.
Πηγή gazzeta Read more!

Δέκα κλικ για τον μεγάλο Λάρι Μπερντ

Δέκα κλικ για τον μεγάλο Λάρι Μπερντ
Ο Λάρι Μπερντ είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του Παγκόσμιου μπάσκετ. Ο θρύλος του ΝΒΑ σκέφτεται να αποχωρήσει από το μπάσκετ ολοκληρώνοντας και το διοικητικό του έργο στους Πέισερς. 

Το Superbasket.gr θέλοντας να τον τιμήσει, δημοσιεύει 10 μοναδικές φωτογραφίες του από τότε που ήταν στο κολέγιο της Ιντιάνα και ύστερα. Ένας ζωντανός Θρύλος που μας πρόσφερε τόσα πολλά… 

Δείτε το φωτορεπορτάζ στοsuperbasket.gr.



Πηγή sport-fm Read more!

Πρίντεζης: «Θα παλέψουμε στο ΟΑΚΑ»


Σίγουρος πως η Ουνικάχα Μάλαγα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως η αποστολή της ισπανικής ομάδας είναι δύσκολη, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αισιόδοξος και ο Τσους Ματέο ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Αρχικά, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχίζοντας από αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να κάνουμε μία καλή προσπάθεια για να παραμείνουμε στο ματς μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν θα πρέπει να πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή. Θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει φέτος μόνο από τη Βαλένθια στην έδρα τους για την Ευρωλίγκα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού της Ουνικάχα: δύναμη, περηφάνια, καρδιά και καλή απόδοση».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: «Δεν είναι σαν να αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό, αλλά ούτως ή άλλως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί θα παίξω στην πόλη μου, την Αθήνα. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό και πάντα διαθέτει μία δυνατή ομάδα, που είναι δύσκολο να τη νικήσεις εκτός έδρας, άρα θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Παρακολούθησα το τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Φέτος είναι ελαφρώς διαφορετικός από πέρυσι, καθώς παίζει λίγο περισσότερο κοντά στο καλάθι. Δεν υπάρχει πλέον Σπανούλης ή Γιασικεβίτσιους και χρησιμοποιούν λιγότερο το πικ εν ρολ, αλλά υπάρχουν ακόμη ο Διαμαντίδης και ο Νίκολας. Τα πράγματα για μένα δεν έχουν αλλάξει με την αλλαγή προπονητή. Εξακολουθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος».
Πηγή novasports
Read more!

Ανακοίνωσε τον Ντι Ρέστα η Force India

 Όπως όλα δείχνουν, ο τρίτος βρετανός πιλότος που θα αγωνίζεται στην Φόρμουλα 1 θα είναι ο Πόλ Ντι Ρέστα, μετά την πρόταση που δέχτηκε από την Force India.

Η συγκεκριμένη ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Γλασκώβη, την γενέτειρα του 24χρονου Σκωτσέζου για την ανακοίνωση των δύο πιλότων που θα την εκπροσωπήσουν. 

Πηγή novasports Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...