ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Αν θέλει μπορεί να φύγει ο Άλβες»

«Αν θέλει μπορεί να φύγει ο Άλβες»Την πόρτα της εξόδου στον Ντάνι Αλβες άνοιξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι αν ο Βραζιλιάνος δεν αισθάνεται χαρούμενος μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος άσος των Μπλαουγκράνα έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Βαρκελώνης, αν ο ίδιος και ο σύλλογος δεν έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι για νέες διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης προέκυψε διαφορά ενός εκατ. ευρώ. Από την άλλη όμως αναφέρεται ότι η διαφορά δεν μοιάζει να είναι αγεφύρωτη. 

Με αφορμή τα ρεπορτάζ ο τεχνικός της Μπάρτσα αναφέρθηκε στον 28χρονο δεξιό μπακ αναφέροντας πως έχει συζητήσει με τον ίδιο. «Εχω μιλήσει με τον Ντάνι, του είπα πως αισθάνομαι και δεν θέλω να μείνει εδώ αν ο ίδιος αισθάνεται δυστυχισμένος. Δικαιούται να ζητήσει αυτό που θέλει και η ομάδα να του το δώσει η όχι. Θέλω να είναι χαρούμενος εδώ ή κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος κόουτς.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...