ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στην τελική ευθεία για Χριστοφιδέλη

Στην τελική ευθεία για Χριστοφιδέλη
Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η επιστροφή Χριστοφιδέλη στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν σήμερα το συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΣΑΠ και περιμένουν να δικαιωθούν από τη Λίγκα, αλλιώς θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.



Όπως είχαμε γράψει από τις αρχές του μήνα (5 Ιανουαρίου για την ακρίβεια), ο Παναθηναϊκός εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα έκανε (απόκτηση Σάκι), θα έδινε μεγάλο βάρος στην υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος που είναι τιμωρημένος για ένα έτος επειδή βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στα τέλη Μαρτίου, όταν και λήγει η τιμωρία του. Μια τιμωρία που ωστόσο μπορεί να μειωθεί, καθώς ο ίδιος ο παίκτης έχει αναφέρει πολλάκις πως επιθυμεί την δικαίωσή του τονίζοντας πως ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Οι «πράσινοι» στηρίζουν πολλά στη βοήθεια του Χριστοφιδέλη και θεωρούν πως είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ. Για τον λόγο αυτό σήμερα, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει από τις 5 Ιανουαρίου, κατέθεσαν σήμερα το συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΣΑΠ.
Αυτό που περιμένουν πλέον είναι η δικαίωση, που δεν είναι άλλη από το να εκδώσει δελτίο η Λίγκα. Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να πιστεύουν πως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα είναι αντίθετοι, από τη στιγμή μάλιστα που για ίδια περίπτωση, όπως αυτή του Σιριάνις, το δελτίο εκδόθηκε κανονικά. Αλλά ακόμα και αν κάποιοι βάλουν τα σωματειακά τους συμφέροντα πάνω από αυτά της Λίγκας, στον Παναθηναϊκό φέρονται διατεθειμένοι να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους, προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ και είναι σίγουροι πως στο τέλος θα δικαιωθούν.
Και του Αλμπάνο
Εκτός από το συμβόλαιο του Χριστοφιδέλη, οι «πράσινοι» κατέθεσαν το συμβόλαιο και το Κουάλιου Αλμπάνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Κατατέθηκαν σήμερα από το ΤΑΑΠαναθηναϊκός προς έγκριση από την ΕΣΑΠ τα συμβόλαια των αθλητών Κουάλιου Αλμπάνο, Κώστα Χριστοφιδέλη».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...