ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τελεσίγραφο σε Λίβερπουλ για Σουάρες

Τελεσίγραφο σε Λίβερπουλ για Σουάρες
Μέχρι το Σάββατο (29/01) έχει προθεσμία η Λίβερπουλ να βελτιώσει την πρότασή της για τον Λουίς Σουάρες, με τον Άγιαξ να καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 35 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα οι Reds έκαναν πρόταση 15 εκατ. ευρώ, όμως στον Άγιαξ δεν είχαν όρεξη για αστεία. «Ο Λουίς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά το Σάββατο (29/01). Αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Λίβερπουλ πρέπει να πετύχει το deal στις επόμενες δύο μέρες, αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ολλανδός έδειξε μάλιστα ότι το κλαμπ δεν αστειεύεται και ότι δεν πρόεκειται να πέσει από τα 35 εκατ. ευρώ που ζητάει, αλλά μόνο να ανέβει: «Θα προσθέτουμε 5 εκατ. στην αρχική τιμή για κάθε μέρα που θα περνάει, από το Σάββατο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Σε βρετανικά ρεπορτάζ αναφερόταν ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε επαφή με τη διοίκηση του Αίαντα για να ζητήσει να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του, όμως ο Ντε Μπουρ το διέψευσε: «Θεωρεί ότι η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικό κλαμπ, όμως καταλαβαίνει την απόφασή μας να τον κρατήσουμε».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...